Er VyprVPN sikkert at bruge?

Der er mange forskellige VPN-tjenester, der dukker op hele tiden, med nye, der fremsætter nye krav om at være den mest sikre eller mest diskrete i branchen. Det kan være svært at afgøre, hvilke der er den rigtige aftale, og hvilke der kommer til kort når det kommer til privatliv og sikkerhed.


VyprVPN er en schweizisk privatlivsløsning, der kommer til os fra Golden Frog, en software til beskyttelse af personlige oplysninger, der tilbyder en bred vifte af produkter, der er afsendt af VyprVPN. Klienten tilbyder meget god sikkerhed og ydeevne med god serverdækning og en solid politik uden logning. De tilbyder også denne service til en meget rimelig pris.

Når det er sagt, er det selvfølgelig der’det er et stort spørgsmål i vores sind, når det kommer til VyprVPN. Er VyprVPN sikkert at bruge?

For virkelig at få et svar på dette spørgsmål, vi’Jeg bliver nødt til at gennemgå de typer ting, der gør en VPN sikker og usikker, hvilke typer risici vi muligvis får os ind i, og hvordan VyprVPN håndterer disse problemer og holder vores trafik sikker.

Først op er risikoen, hvilken type ting skal vi bekymre os om, når vi prøver at vælge en god VPN?

Hvad er risiciene?

Den største risiko for privatlivets fred er identitetstyveri. At tjekke din bankkonto online, sende følsomme oplysninger via e-mail, narre af phishing-svindel, alt dette er potentielle farer, som vi kan støde på, mens vi lever vores online liv. At være opmærksom og opmærksom kan hjælpe med at begrænse disse risici, men det’er vigtigt at indse, hvornår du muligvis har brug for ekstra beskyttelse.

En anden ting du’Jeg skal bekymre dig om, er spredningen af ​​ondsindet software. Hackere og andre ondsindede skuespillere derude prøver konstant at undergrave digital sikkerhed af flere årsager. At få adgang til offentlig wifi, have Bluetooth aktiveret og have lax fildeling eller firewall-indstillinger kan gøre dig til et enormt mål for dårlige skuespillere.

Den største risiko her er at få din computer inficeret med spyware, der kan spionere på dig uden din viden, eller endda kapre en del af din processor til at udføre ulovlige opgaver. Det er klart, at dette er alle ting, som vi ønsker at beskytte os mod; så er VyprVPN sikkert i disse henseender?

Hvordan stackes VyprVPN op?

Først og fremmest fungerer VPN-tjenester ved at tunnelere din forbindelse via en privat kørt server med ekstra sikkerhedsfunktioner designet til at holde dig og dine data sikre. De gør dette ved at kryptere den trafik, der bliver tunnelet gennem deres servere, samt ved at bruge andre krypterede håndtryk og sikkerhedsfunktioner for at sikre, at ingen kan få adgang til dataene ulovligt.

VyprVPN bruger selv AES-256 bit kryptering over OpenVPN. Denne kombination er industristandard og betragtes som meget sikker. VyprVPN anvender også 2064-bit RSA og SHA256. Dette er mere end nok til at beskytte din trafik fra ondsindede hackere, og bør endda holde dig relativt sikker mod retshåndhævelse eller regeringsundersøgelse (men åbenlyst, don’t bank på det).

Andre vigtige faktorer inkluderer ting som serverdækning og tilgængelighed. VyprVPN har 700+ servere i 70+ lande over hele verden, herunder Asien, Mellemøsten, Nord- og Sydamerika, Europa, Afrika og Oceanien. Selvom det ikke er det mest på markedet, er dette et godt antal placeringer, der giver dig en masse forskellige muligheder for, hvor du kan oprette forbindelse fra.

Du kan bruge denne funktionalitet til at gøre ting som adgang til regionelåst indhold på Netflix eller omgå regeringscensur på steder som Qatar og Saudi-Arabien. På steder som dette vil det naturligvis være særligt vigtigt at sikre dig, at du tager alle de nødvendige sikkerhedsforhold og juridiske forholdsregler.

En anden vigtig funktion for de fleste VPN'er af denne art er kill switch. Dette er en funktion, der dræber din forbindelse i tilfælde af VPN-fejl. Dette er vigtigt, fordi det vil forhindre din identitet og trafik i at blive afsløret, hvis din VPN pludselig ophører med at fungere. Dette er af særlig betydning, hvis du forventer, at din trafik spores af lovhåndhævelse eller myndigheder.

Juridiske konsekvenser

VPN-tjenester og deres anvendelse er ikke altid lovlig, og selvom de er i dit område, laver du muligvis stadig nogle browsing, der kan få dig i varmt vand. Mens vi ikke gør det’t tilskynde til ting som krænkelse af ophavsret eller lovovertrædelse generelt’er altid vigtigt at forstå de risici, du udsætter dig for online.

Den første juridiske faktor, der gør VyprVPN sikkert, er jurisdiktion. VyprVPN er baseret i Schweiz, som er en fremragende jurisdiktion for en VPN-tjeneste, der skal baseres under. Der er ingen strenge love, der begrænser VPN-brug i Schweiz, og selve landet er heller ikke’t del af enhver vidtrækkende efterretningsallianser såsom de 14 øjne.

Selvfølgelig, hvis du’igen når du får adgang til tjenesten fra et land som Kina eller Oman, kan du opleve juridiske problemer, der ikke er forbundet med VPN's jurisdiktion. Pointen er, at disse lande ikke vil være i stand til at stille VPN-tjenesten op for deres data. Dette fører os ind i en anden sej ting ved VyprVPN: de har en 100% politik uden logning!

Mens virksomheden plejede at logge ting som kilde-IP, tildelt IP, tidsstempler og andre metadata; de er siden overført til en 100% politik for ikke-logning. De virker også ret dedikerede til denne platform, da de har brugt løsninger til deres serverhardware og -software for at give dem mulighed for at levere deres service uden at skulle logge brugerdata.

Den sidste ting du’Jeg vil tænke over i denne ånd er privatlivspolitikken og servicevilkårene. Du vil altid være sikker på, at der ikke er der’t eventuelle røde flag med det fine udskrivning. Mange virksomheder, der hævder ikke at logge dine data vil bemærke nogle datalogninger i deres PP. Du vil også sikre dig, at alt hvad du har’re gør isn’t eksplicit forbudt i ToS.

Heldigvis har VyprVPN en meget solid PP og ToS, uden nogen personlige røde flag eller unødvendige forbud. Grundlæggende kan du bruge tjenesten til dit hjerte’s indhold uden at bekymre sig om skitserede loggingspolitikker.

Forvirrende er dog noget af et gråt område. Mens VyprVPN ikke eksplicit forbyder at torrentere på sine servere, lukker Golden Frog din konto, hvis de modtager en copyright-meddelelse, der er relateret til dine P2P-aktiviteter. Selvom det ikke sandsynligvis vil ske, er det’er stadig noget at overveje.

Dommen: er VyprVPN sikker?

Antallet af sikkerhedsfunktioner og andre seje ting inkluderet i VyprVPN gør det usædvanligt sikkert, når det vurderes af flere faktorer. Sikkerheden og krypteringen er af høj standard og sammenlignes endda med store navn konkurrenter som ExpressVPN eller NordVPN. De har også en masse andre sikkerhedsfunktioner som dræber heksefunktionalitet og et stort antal serverplaceringer at vælge imellem.

Samlet set er tjenesten meget alsidig, mens den stadig tilbyder gode hastigheder og fremragende sikkerhed. der’s også den ekstra bonus i en god VPN-jurisdiktion og en pålidelig politik, der ikke er logget til at starte. Selvom du måske ønsker at tage nogle ekstra forholdsregler, hvis du’med henblik på at bruge tjenesten fra lande som Kina eller Iran, har klienten selv bestemt kraft og sikkerhed nok til at levere privatlivsløsninger til disse områder.

Selvfølgelig skal du altid gøre din egen undersøgelse for at sikre dig virkelig forstå risici forbundet med hvad du’du gør, og eventuelle specifikke tip, du kan følge for at hjælpe med at holde dig selv og din trafik så sikker som muligt.

Hvis du tager et årligt abonnement, er VyprVPN tilgængelig for så lave $ 5,00 om måneden, og Premium-tjenester tilbydes for $ 3,75 pr. Måned. Premium-planen giver dig adgang til VPN på mere samtidige enheder og inkluderer yderligere funktioner, såsom Chameleon-protokollen og VyprVPN Cloud, som er særligt nyttige til at beskytte din forbindelse i censurstunge lande som Kina.

Læs vores fulde VyprVPN-gennemgang

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me