Windscribe for Netflix

Mindst 30% af VPN-brugere ser Netflix, den mest populære af alle streamingplatforme. Problemet med det er geo-blokering, som bliver sværere og sværere at kæmpe imod. Så fungerer Windscribe med Netflix? Lade’s finde ud af det.


Felttestning

Vi lavede vores test fra Europa med en basishastighed på 240 Mbps ifølge Netflix-ejede Fast.com-websted. Vi brugte den samme hastighedstest til at kontrollere udvalgte lande med Windscribe VPN slået til. Hvis Fast.com-testen ikke var tilgængelig, brugte vi Ookla’s SpeedTest.com i stedet. Vores Netflix-videokvalitet var indstillet til Høj.

Ifølge Netflix-webstedet skal downloadhastigheder for den bedste streamingoplevelse være som følger:

  • 3 Mbps til SD-kvalitet
  • 5 Mbps til HD-kvalitet
  • 25 Mbps for Ultra HD (4K) kvalitet

Husk som altid, at vores resultater kan afvige drastisk fra dem, du måtte få på grund af en anden placering, internetudbyder, hardware og software.

Windscribe og det amerikanske Netflix

USA, New York, 73 Mbps

Windscribe Netflix hastighedstest

Vores første forsøg var New York, og det var ikke succesrig. Det var en skam, fordi den nominelle hastighed var knækkende og ville’vi har givet os mulighed for at streame jævnt i UHD (4K).

USA, Los Angeles, 58 Mbps

Windscribe Netflix hastighedstest USA

At bevæge sig tættere på Hollywood gjorde det ikke’t sætter os nogen nærmere adgang til dets skatteskov. Vi blev stående UHD-klar med døren lukket lige foran os. Hvilken bummer.

USA, WINDFLIX US, 131 Mbps

Windscribe WINDFLIX amerikanske hastighedstestresultater

IP-adressen på denne specielle Netflix-server var placeret et sted mellem New York og Delaware. Vi kunne ikke starte Fast.com-testen på den, men ookla’s resultater var i tråd med vores Windscribe-gennemgangshastighedstestresultater, som var fremragende. Det overraskede, det fungerede fejlfri i UHD, med minimale belastningstider og ingen stamming.

En ting skal du huske på Windscribe krypterer ikke WINDFLIX-serveren’s trafik, hvilket betyder det’s til streaming og intet mere - efter at have afsluttet showet, skal du oprette forbindelse igen til en ordentlig server. Hvis du ikke bruger kryptering, giver du dig ekstra hastighed, hvilket helt sikkert vil blive værdsat af dem, der forbinder fra den anden side af verden.

Windscribe og de ikke-amerikanske Netflix-biblioteker

Canada, Montreal, 21 Mbps

Windscribe Canada hastighedstest

Lidt under det minimum, der kræves for UHD (4K) streaming, men vi gætter det’det er muligt at trække den af ​​på den gode dag, når Windscribe kan fjerne blokering af Netflix i Canada. For nu, lad’s vent til denne dag.

Australien, Sydney, 18 Mbps

Windscribe australske hastighedstest

Ikke for lurvet, i betragtning af de tusinder af miles, der adskiller os og Australien. Desværre gjorde vi det ikke’t får at se, hvad de ser, fordi Netflix havde blokeret os som en loppekrage blokerer for en indkommende sverm af bittesmå galne lopper.

Japan, Tokyo, 69 Mbps

Windscribes Japanske server's hastighedstest

Hastigheden var ekstremt god i betragtning af de canadiske og australske tal. Og det fungerede også! Her’er beviset nedenfor:

Godzilla Planet of the Monsters skærmbillede

Streaming var glat som smør, og indlæsning tog kun et sekund eller to - vi fik næppe at se cirklen med procenter i midten af ​​skærmen, for ikke at nævne, at den ikke’t dukker op, mens vi så showet i skærmbilledet ovenfor. Apropos showet gør det ikke’Det viser sig, at Windscribe fungerer i Japan (selvom det gør det), fordi denne iteration af Godzilla også findes i andre lande. Det viser bare, at vi elsker Godzilla.

Storbritannien, London, 60 Mbps

Windscribe hastighedstest UK

Vi forventede meget højere hastighed fra den europæiske server, selvom det’er mere end nok til at streame UHD-indhold (4K), som er blokeret som dets andre, mindre-Ultra og mindre-HD-kolleger.

Storbritannien, WINDFLIX UK, 22 Mbps

WINDFLIX UK hastighedstest

Igen kunne vi ikke’t lave en ordentlig Fast.com-test, men tallene fra Ookla efterlod os utilfredse - mindre end minimum for UHD på det samme kontinent, da Japan gav os tre gange mere? Men i det mindste blokerer det Netflix. Det tager cirka et minut, før strømmen opgraderes fra SD til HD, og ​​indlæsningstiderne kan være hurtigere, men med Windscribe kan du’t være for betyder.

Holland, Amsterdam, 140 Mbps

Windscribe Holland serverhastighed

Den uventede hastighedsstigning efterlod os blændede, men alt stoppede for tidligt efter at have set det berygtede “Der gik noget galt…” streamingfejl.

Tyskland, Frankfurt, 86 Mbps

Windscribe Tyskland hastighedstest

Den tyske server har vist et stort potentiale med 86 Mbps pr. Fast.com-testresultater. Men det var ikke meningen, at det skulle opfylde vores streamingønsker, da Windscribe forlod os at stirre på den sorte Netflix-fejlskærm igen og afslutte vores rundtur i verden på en sur note.

Sådan bruges Windscribe til Netflix?

Brug af Windscribe til Netflix er et stykke sød dessert, der typisk produceres ved at anvende den madlavningsteknik, der almindeligvis kaldes bagning. Når du har konfigureret din Netflix-konto, skal du vælge en server i det samme land. Hvis det’s enten USA eller Storbritannien, vælg en passende WINDFLIX-server.

Windscribe for Netflix

Brugere vil være glade for at lære det Windscribe har apps ikke kun til de store platforme, men også til Amazon Fire TV og Nvidia Shield-enheder. Derudover understøtter det forskellige routere og indeholder instruktioner om, hvordan du konfigurerer dem.

Windscribe fungerer ikke med Netflix

Nogle mennesker don’t tager højde for det de fleste VPN'er, inklusive Windscribe, don’t garanterer adgang til Netflix fra alle dele af verden 24/7. At’s hvorfor selvom brugeren muligvis har valgt den specialiserede server, kan hun stadig finde Windscribe ikke fungerer med Netflix. I dette tilfælde foreslår vi, at du prøver den anden server - hvis Storbritannien ikke giver dig det, du vil, vil USA måske gøre det?

Der var mange tilfælde, hvor Windscribe ikke kunne’t hjælpe os med at undgå at se Netflix-fejlen, der starter med “Ups…”, men brugere skal kun bekymre sig, når begge WINDFLIX-servere spytter dette ud. Vores forslag er at genstart computeren, og hvis problemet fortsætter - kontakt Windscribe’s støtte. Men vær parat til at vente tålmodig, fordi denne VPN gør stadig ikke’t har en live chat.

Konklusion

At afslutte, Windscribe leverer, hvad det lover ved at give adgang til britiske og amerikanske Netflix-biblioteker via de specialiserede servere. Desværre har disse servere ingen kryptering, og de ofrer den af ​​hensyn til hastigheden. Hvilket, selv om det er godt, lejlighedsvis kan være under gennemsnittet. Dette betyder, at hvis du bliver på disse servere efter at have set et show, kan du muligvis finde dig selv mindre privat, end du troede, du var.

Når vi testede de almindelige servere, var vi glade for at se Japan’s Netflix er ikke blokeret fordi det har det største antal titler fra alle biblioteker. Under alle omstændigheder skal du alligevel teste denne VPN selv. Det er let, fordi Windscribe tilbyder en gratis version.

Windscribe kan arbejde ikke kun med Netflix men næsten enhver streaming platform, inklusive BBC iPlayer og Amazon Prime. Det er, hvis du tager statisk IP-plan for private brugere i 8 $ / måned for at undgå geo-blokering.

Endelig, mens apps til smarte tv'er er et dejligt touch, er den mest ventede forbedring live chat support. Det skal være et must for enhver premium VPN-udbyder, som Windscribe helt klart er.

Anbefalet læser:

Sådan bruges Windscribe

Windscribe for Kodi

Windscribe anmeldelse

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me