Er Google Chrome inkognito virkelig privat?

Flere og flere mennesker investerer i cybersikkerhed ved at købe antivirussoftware eller betale abonnement til ægte online firmaer for at få adgang til data, som de ellers ville downloade fra andre (risikable) websteder. Google Chrome inkognito blev naturligvis en del af vores internet surfing. Men er Google Chrome inkognito virkelig privat?

Kort fortalt’s at have en’s identitet skjult; en nyttig funktion, der gør det muligt for brugerne holde deres browserhistorik privat. De skjulte data kan ikke hentes bagefter, hvilket gør dem til et effektivt værktøj i lokal computing. Endnu kan Google Chrome inkognito være rigtig privat, når en internetudbyder har al magt til at se dine internetaktiviteter?

Omgåelse af begrænset adgang med inkognito

I de fleste organisationer og institutioner er internetadgang begrænset til specifikke websteder. Faktisk er nogle software, såsom torrents, deaktiverede, og for at bruge dem, skal du omgå sikkerheden. Omgåelse af begrænset adgang og privat browsing er to forskellige udtryk, og så spørger du måske, hvad bruges Google Chrome inkognito til? I inkognitotilstand kan du kun skjule din browseshistorik for brugere, der får adgang til din computer eller mobile enhed, men ikke fra arbejdsgiveren eller institutionen, der er internetadgangsudbyder. Også, de websteder, du besøger, kender også din IP-adresse.

Vil inkognito skjule min IP?

Desværre vandt det’t og dette er en af ​​de største ulemper ved inkognitotilstand. Du kan kun skjule din browserhistorik.

Når du bruger internettet, kan du muligvis støde på et sted, der er forbudt af regeringen, eller rettere sagt netværkssikkerheden har begrænset dens adgang. For at omgå sådanne begrænsninger skal du bruge en VPN, der skjuler din IP-adresse. Du kan tjekke vores Bedste VPN til Chrome-side for at finde den bedste mulighed.

En inkognito-indstilling er derimod mere nyttigt, når du bruger en cybercafé for eksempel. Du ønsker ikke at lade din Facebook- eller Twitter-konto være logget på cybercafeen, fordi en fremmed muligvis stjæler din identitet. I et sådant scenarie er det bedre at bruge inkognitotilstand, som sparer dig stresset med at slette al historien fra computeren.

I nogle tilfælde kan nogle computere eller software muligvis ikke rydde alle data efter behov. Så er Google Chrome inkognito virkelig privat? Ikke rigtig, for hvis du bruger det på arbejde eller i skolen, internetudbyder og din arbejdsgiver har adgang til din browserhistorik. Det er en af ​​de få ulemper ved inkognitotilstand, hvor det ikke er muligt at være anonym eller skjule din identitet (IP-adresse), mens du surfer på internettet.

Safari privat browsing vs Chrome inkognito

For bedre at forstå privat browsing er vi nødt til at se på de to mest almindeligt anvendte browsere; Chrome og Safari.

Safari-browseren er udviklet af Apple, mens Chrome-browseren er udviklet af Google. Chrome kan kør på flere platforme såsom MacOS, Linux, iOS, Android og Windows. Safari er kun eksklusiv til MacOS- og iOS-enheder. Det betragtes som pioneren inden for privat browsing, der blev udviklet i 2005 til Macintosh, mens inkognito-tilstand blev gjort tilgængelig for Chrome-brugere i 2008. Ikke kun havde den tidligere Safari 6.0-version ‘privat browsing’ funktion, men det havde også ‘Bed websteder om ikke at spore mig’ indstilling.

Ulempen med Chrome inkognito

En fordel ved Safari privat browsing vs Chrome inkognito er, at det understøtter privat browsing på en enkelt fane sammen med andre normale faner. At’er en ulempe ved inkognitotilstanden - du skal åbne et separat vindue, når du gennemser. Det er ikke muligt at åbne en privat Chrome-inkognito-fane sammen med en normal. Begge funktioner er adskilt i modsætning til i iOS-enheder, hvor du kan køre begge i forskellige faner, omend i det samme vindue. Så hvad er Google Chrome inkognito brugt til?

Fordele ved den private indstilling af Google Chrome inkognito:

  • Foretag rene søgninger, som ikke er påvirket af tidligere browserhistorik.
  • Forhindrer utilsigtet gemning af loginoplysninger.
  • Signering af flere konti samtidig via flere faner.
  • Minimering af funktionen til automatisk udfyldning på websteder, der lejlighedsvis er tilgængelige, f.eks. Facebook.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me