Hoe Kodi op Fire Stick bij te werken


Het gebruik van Kodi op uw Amazon FireStick is een geweldige manier voor gebruikers om in contact te komen met een breed scala aan streaming-inhoud van hoge kwaliteit. Kodi biedt enkele van de nieuwste en beste tv-shows, films, documentaires en meer, waarmee gebruikers over de hele wereld toegang hebben tot verschillende streaming-apparaten. Het gebruik van Kodi op FireStick is een eenvoudige en effectieve manier voor gebruikers om verbinding te maken met een breed scala aan inhoud, maar het is soms noodzakelijk om uw Kodi-software bij te werken, net als iets anders op uw apparaat.

Het bijwerken van Kodi op FireStick kan een hoofdpijn zijn voor gebruikers die voor het eerst in gebruik zijn, maar zodra u uw hoofd rond het proces wikkelt, wordt het veel eenvoudiger. Het belangrijkste om te onthouden is dat het updateproces kan verschillen tussen verschillende versies van Kodi en dat de problemen die kunnen optreden ook tussen deze versies kunnen verschillen. Als je dit allemaal in gedachten houdt, is het vrij eenvoudig om verwarrende fouten te voorkomen.

De belangrijkste versies die gebruikers willen bijwerken, zijn 17.1, 17.3, 17.4 en 17.6. Ken je de versie van Kodi’opnieuw gebruiken is de eerste stap voor het updaten van uw Kodi-software op uw FireStick-apparaat. U kunt de versie van Kodi die u op uw apparaat hebt geïnstalleerd controleren door naar het instellingenmenu in Kodi te navigeren.

Van daaruit kunt u naar de Tabblad Systeeminformatie, waar u uw versie van Kodi kunt controleren. Zodra u alle informatie heeft die u nodig hebt, kunt u beginnen met het bijwerken van Kodi op uw FireStick-apparaat. Zorg ervoor dat u de verschillen tussen elke methode begrijpt voordat u doorgaat.

Kodi op FireStick bijwerken met Downloader

Hoe Kodi op FireStick bij te werkenEr zijn een aantal verschillende methoden die Kodi-gebruikers kunnen gebruiken om Kodi op hun FireStick-apparaat bij te werken. Beide methoden gebruiken gemeenschappelijke FireStick-apps om de benodigde updatebestanden te downloaden en te installeren. De eerste methode is om de Downloader-app op uw FireStick te gebruiken.

Methode 1 - Gebruik de Downloader op uw FireStick

 • Ga naar de Hoofdmenu op uw FireStick
 • kiezen instellingen, vervolgens Apparaat
 • druk op Ontwikkelaarsopties
 • Beurt ADB-foutopsporing Aan, naast Apps van onbekende bronnen
 • Ga naar voorkeuren en klik Advertentie-ID
 • Zet uit Op internet gebaseerde advertenties
 • Keer terug naar de startpagina en druk op Knop Zoeken
 • Typ in downloader
 • Selecteer in de lijst met zoekresultaten downloader
 • Klik Download om Kodi op uw Firestick te installeren
 • Na het downloaden selecteren Open om de downloader te starten
 • druk op OK en typ de volgende URL-bron: http://bit.ly/kodi174
 • De downloader begint met het downloaden van Kodi
 • Wanneer Kodi is gedownload, wacht je een paar seconden en jij’Ik zie het op het scherm geïnstalleerd
 • Klik Open en geniet van uw media-ervaring!

Ga op uw FireStick naar de Hoofdmenu, en navigeer naar de instellingen sectie. Van daaruit heeft u toegang tot de Ontwikkelaarsopties tabblad onder de Apparaat gedeelte van het menu. Eenmaal in de Ontwikkelaarsopties sectie, kunt u inschakelen ADB debuggen, net zoals Apps van onbekende bronnen, waarmee u apps van derden kunt downloaden en installeren die dat niet zouden doen’t normaal gesproken toegankelijk.

Navigeer daarna terug naar de Voorkeuren menu, en klik Advertentie-ID. In dit menu, schakel de instelling voor op interesses gebaseerde advertenties uit. Ga daarna terug naar de startpagina en klik op Knop Zoeken.

Zoeken “downloader.” Navigeren naar downloader in de resultatenlijst en klik erop om het te downloaden en op uw FireStick te installeren. Nadat het is geïnstalleerd, kunt u de app openen en klikken OK.

In de Downloader-app kunnen gebruikers de app gebruiken om toegang te krijgen tot een downloadkoppeling die het updatebestand naar hun FireStick downloadt. Gebruikers kunnen de volgende URL gebruiken: http://tinyurl.com/kodi18rc2, of zoeken naar een andere URL van een betrouwbare bron. Houd er rekening mee dat het bezoeken van externe downloadbronnen onveilig kan zijn en het wordt aanbevolen om een ​​VPN te gebruiken bij toegang tot deze services.

Nadat het downloaden is gestart, moet u wachten tot de gegevens zijn gedownload naar uw FireStick. Zodra Kodi klaar is met downloaden, kunt u Kodi installeren door het gedownloade bestand uit te voeren. Zoals altijd, zorg ervoor dat u alleen bestanden van vertrouwde bronnen uitvoert.

Kodi op FireStick bijwerken met ES File Explorer

ES-bestandsverkennerEen andere populaire app waarmee gebruikers Kodi gemakkelijk op FireStick kunnen bijwerken, is ES File Explorer. Net als bij Kodi zullen gebruikers de optie Apps van onbekende bronnen toestaan ​​willen inschakelen in het menu Opties voor ontwikkelaars. Als u vergeet hoe u dit moet doen, bekijkt u eenvoudig het hierboven beschreven proces.

Methode 2 - Update van de ES File Explorer

 • Ga naar de Hoofdmenu op uw FireStick en druk op Zoeken
 • Type ES-bestandsverkenner en open het
 • Klik Gereedschap
 • druk op Download Manager
 • Klik +Nieuw onderaan de pagina
 • Voer het volgende pad in: http://bit.ly/Kodi-17_6-Krypton-APK
 • druk op OK
 • Voer bijvoorbeeld een naam in voor uw pad, Kodi 17.6
 • Klik Download nu
 • kiezen Open bestand en de nieuwste versie van Kodi wordt op uw FireStick geïnstalleerd
 • Start Kodi en geniet ervan!

Zodra de instelling is ingeschakeld, navigeert u naar het zoekvak in het hoofdmenu van uw Amazon FireStick. Type “ES Explorer,” of “ES-bestandsverkenner” in het zoekvak. Wanneer de resultatenpagina verschijnt, navigeert u naar de ES-bestandsverkenner app in de lijst om het bestand te downloaden.

Net als bij het downloaden en installeren van de Downloader-app, moet u wachten tot de app is gedownload en geïnstalleerd voordat u deze opent. Nadat de app is gedownload en geïnstalleerd, kunt u ES File Explorer openen en toegang krijgen tot de Download Manager van de Hulpmiddelen menu in het menu aan de linkerkant.

Klik op de +Nieuw optie in het onderste menu kunt u een downloadpad typen, waarvoor u de eerder opgegeven URL of een andere downloadbron van een vertrouwde website kunt gebruiken. Voor de Naam veld, simpel gezegd “Kodi.” Als u de download uitvoert, wordt de download gestart voor de Kodi-updatebestanden.

Na het downloaden kunt u selecteren Open bestand in ES File Explorer om de Kodi-update op uw FireStick te installeren. Over het algemeen is dit proces redelijk vergelijkbaar met het gebruik van de Downloader-app en zou dit niet moeten’t geven gebruikers relatief veel problemen. Beide apps worden vaak gebruikt en vertrouwd, dus er zouden minimale problemen moeten zijn zolang gebruikers veilig browsen en downloaden..

Het belang van VPN's bij het gebruik van Kodi

Wanneer u Kodi gebruikt om media te streamen op uw home cinema-opstelling, kunt u zich gemakkelijk ope
nstellen voor een breed scala aan bedreigingen als u dat niet bent’t goed voorbereid. Updates installeren en toegang krijgen tot de service op een aantal apparaten kan een aantal kwetsbaarheden veroorzaken die hackers en slechte actoren kunnen gebruiken om uw gevoelige informatie te stelen. Navigeren naar bedreigende websites op uw apparaten kan uw systeem ook blootstellen aan ongewenste malware en spyware die uw apparaat kunnen vertragen en uw gegevens kunnen stelen.

Om deze reden is het belangrijk om altijd veilig te blijven wanneer u services zoals Kodi op uw Amazon FireStick-apparaat gebruikt. Er is een breed scala aan VPN-services op de markt, die clients bieden die bruikbaar zijn op platforms zoals Amazon FireStick. Deze VPN's gebruiken sterke codering en gespecialiseerde servers om uw IP-adres verborgen te houden voor inhoudsproviders en uw verkeer te beschermen tegen nieuwsgierige blikken.

Er zijn enkele dingen die u moet overwegen voordat u een VPN kiest voor streaming met Kodi op uw Amazon FireStick. De kracht van codering die ze gebruiken, het privacybeleid van het bedrijf dat de VPN beheert en de juridische jurisdictie waaronder ze opereren, kunnen allemaal bepalen of een bepaalde VPN geschikt is voor uw regio.

als jij’Ben je nieuwsgierig, kijk dan eens naar verschillende VPN-services die gespecialiseerde clients voor het Amazon FireStick-platform bieden en probeer jezelf op de hoogte te houden van alle internetprivacy-oplossingen die je tot je beschikking hebt wanneer je Kodi op je FireStick bijwerkt..

Lezen: Beste VPN voor Amazon Fire Stick

Verder lezen

Er zijn een aantal overwegingen die u moet nemen voordat u Kodi op FireStick bijwerkt. Het is een goed idee om jezelf te informeren over alle verschillende inhoudsbeleidsregels die zijn gekoppeld aan Kodi, FireStick en eventuele streamingdiensten die je gebruikt, voordat je met apps en bestanden op je Amazon FireStick gaat spelen. Wanneer u Kodi op FireStick bijwerkt, is het het beste om precies te weten wat u bent’opnieuw omgaan en de versies en methoden van wat je’werken met.

Als je meer wilt weten over de noodzaak van privacymaatregelen bij het streamen met Kodi op Amazon FireStick, kijk dan naar de grote verscheidenheid aan beschikbare VPN-services. Niet elke VPN is bruikbaar met FireStick, dus wat onderzoek kan nodig zijn om de beste voor u te vinden.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me