Hoe MasterChef Australia overal ter wereld online te bekijken


Elk jaar tonen duizenden personen hun kookkunsten met Australië en de rest van de wereld voor de benijdenswaardige positie van MasterChef Australië. MasterChef Australia is de Australische versie van de Britse MasterChef en heeft door de jaren heen als lanceerplatform gediend voor professionele kookcarrières voor deelnemers en winnaars van de show.

Duizenden mensen doen auditie bij drie juryleden waaruit 50 halve finalisten worden gekozen die doorgaan naar de liveshow. Door de emoties, spanning en druk komt een winnaar naar voren die een kookboek publiceert en $ 250.000 wint. MasterChef Australië werd voor het eerst uitgezonden in 2009 en was een favoriet geworden voor fans over de hele wereld. Network Ten heeft exclusieve rechten op de show en fans in Australië kunnen elke week live afleveringen van de show bekijken. Ten Play is de video-on-demand partner van MasterChef Australia. Ten Play is echter alleen toegankelijk voor kijkers binnen Australië.

Wanneer fans van buiten Australië toegang proberen te krijgen tot MasterChef Australia op Ten Play, krijgen ze een foutmelding die luidt, “Deze video is momenteel niet beschikbaar in deze geografie”. Deze foutmelding verschijnt omdat Ten Play-algoritmen opmerken dat uw IP-adres niet uit Australië komt en daarom die foutmelding oproept.

Wij zijn van mening dat iedereen toegang moet krijgen tot het gewenste entertainment, ongeacht de locatie, maar de distributierechten van MasterChef Australia zeggen anders. We hebben echter methoden ontwikkeld waarmee je de show kunt streamen, waar je ook bent.

Hoe MasterChef Australia gratis buiten Australië te bekijken

We hebben al vastgesteld dat Ten Play het online kanaal is waar Australiërs MasterChef Australië online kunnen bekijken. We gaan nu verder met het delen van details over hoe fans buiten Australië live afleveringen van de beste Australische kookshow kunnen streamen.

Geo-beperking voorkomt dat personen met buitenlandse IP-adressen toegang krijgen tot inhoud uit bepaalde delen van de wereld, en dit kan variëren van entertainmentinhoud tot studiemateriaal. Met een VPN kan men hun IP-adres wijzigen in een land waar toegang is toegestaan. VPN's bieden verschillende IP-adressen en servers voor gebruikers om dit doel te bereiken.

Nadat we hebben vastgesteld dat u het IP-adres van uw apparaat kunt veranderen in een Australisch IP-adres met een VPN, bieden we u nu enkele van de VPN's die hier effectief in zijn. Houd er rekening mee dat hoewel er momenteel veel VPN's op de markt zijn, deze niet effectief zijn bij taken zoals het deblokkeren van Ten Play-inhoud. Nauwkeurig hebben we deze VPN's gevonden, en je hebt gegarandeerd ononderbroken toegang tot je favoriete shows op Ten Play overal ter wereld.

1. BulletVPN

BulletVPN-servicelogo Bezoek BulletVPN

BulletVPN biedt gebruikersservers in ongeveer 19 landen. BulletVPN is gevestigd in Estland en heeft servers in landen als Australië, Brazilië, de VS, Duitsland en Frankrijk. Gebruikers van BulletVPN hebben ook gegarandeerd onbeperkte bandbreedte. BulletVPN biedt zijn gebruikers standaardprotocollen zoals OpenVPN met geavanceerde beveiligings- en privacyfuncties.

Andere opvallende kenmerken van BulletVPN zijn de compatibiliteit met apparaten die worden aangedreven door verschillende besturingssystemen. Deze besturingssystemen omvatten Android, Mac, iOS en Windows. BulletVPN heeft ook een no-log beleid. Deze VPN-service die in Estland is gevestigd, biedt een van de beste prijsstelsels op de markt van vandaag met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

2. Astrill VPN

Astrill VPN-servicelogo Bezoek Astrill VPN

Astrill VPN heeft servers in meer dan 320 landen van de wereld en biedt gebruikers een snelle verbinding en beveiligingsfuncties zoals een kill-schakelaar. Een kill-schakelaar is een noodzakelijke functie die wordt aangeboden door top-VPN's om gebruikers te verzekeren’ activiteiten worden nooit blootgesteld wanneer de verbinding verloren gaat.
Astrill VPN heeft 320+ servers en gebruikers kunnen maximaal vijf apparaten tegelijkertijd verbinden.

De software is ook compatibel met verschillende besturingssystemen en biedt standby-klantenondersteuning via LiveChat, telefoon, e-mail en Skype. Astrill VPN biedt onder andere protocollen zoals OpenVPN en OpenWeb.

Naast het ontgrendelen van geografische beperking voor Ten Play-inhoud, geeft Astrill VPN gebruikers ook toegang tot geo-beperkte inhoud op Netflix. Gebruikers van Astrill VPN kunnen tegelijkertijd maximaal 5 apparaten verbinden. Astrill VPN biedt uitstekende codering, zelfs zonder de Great Firewall van China.

3. NordVPN

NordVPN-servicelogo Bezoek NordVPN

NordVPN biedt functies die te mooi kunnen worden genoemd om waar te zijn. Deze functies omvatten een kill-schakelaar, een noodzakelijke beveiligingsfunctie die alleen wordt geboden door de beste VPN's. Deze VPN biedt ook enkele van de beste protocollen zoals OpenVPN en IPSec. NordVPN biedt gebruikers ook meer dan 5.700 servers die verspreid zijn over 58+ landen.

Het is ook vermeldenswaard dat NordVPN opmerkelijke platforms zoals Netflix deblokkeert en maximaal zes apparaten tegelijkertijd kan verbinden. Gebruikers van NordVPN hebben ook de 24/7 klantenondersteuning en het gebruiksgemak geprezen. NordVPN kan ook worden uitgevoerd op apparaten die worden aangedreven door de verschillende besturingssystemen, van smart-tv's tot Android-smartphones. We moeten ook vermelden dat NordVPN zijn gebruikers behoudt’ activiteiten volledig anoniem met zijn no-logs beleid. Het prijssysteem van NordVPN is ook indrukwekkend, een van de beste op de markt.

Laatste gedachten

Om MasterChef Australia van buiten Australië te streamen, hebt u een VPN nodig die even effectief is als een van de drie hierboven genoemde. U moet bevestigen dat een VPN Ten Play-inhoud kan deblokkeren voordat u het abonnement maakt.

Nadat u zich hebt geabonneerd op de VPN, bezoekt u Ten Play vanaf een Australische server. VPN's hebben meestal meerdere servers in een bepaald land. als jij’Als u niet zeker bent van de beste Australische server van de VPN, kunt u het klantenservice-team vragen. Sommige servers kunnen speciaal worden aangepast aan bepaalde platforms. Zodra je Ten Play bezoekt met de Australische server, kun je live afleveringen van MasterChef Australia online bekijken.

Kortom, of u nu een Australische expat bent of iemand die Australisch entertainment bijzonder aantrekkelijk vindt, u hebt een VPN nodig om MasterChef Australia te bekijken. We hebben enkele van de beste VPN's benadrukt die dit doel kunnen dienen.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

62 + = 66

map