Hoe Putlocker veilig te gebruiken in 2020


Laatste update: 01.02.2020

Putlocker is een index van tv-programma's en films waarmee u online inhoud kunt vinden en streamen. Nadat de oorspronkelijke site in het VK was gesloten, verschenen er op het internet meerdere mirror-sites met de naam Putlocker. In dit artikel, wij’Ik bespreek het gebruik van Putlocker en de juridische en veiligheidsproblemen die u moet kennen.

Waarin verschilt Putlocker van Netflix en andere streamingplatforms?

Netflix en vergelijkbare streamingplatforms hebben abonnementskosten. Hierdoor kunnen ze advertentievrij blijven en tegelijkertijd betalen voor de rechten op alle inhoud. Dat’s niet het geval met Putlocker en soortgelijke websites.

Putlocker doet dat niet’t betaalt de licentiekosten, maar dat doet het ook niet’t vereist een abonnement. Net zoals bij vergelijkbare websites voor het streamen van films, gebruikt Putlocker advertenties om geld te verdienen met hun inhoud. Dit zijn meestal pop-under advertenties, wat betekent dat de advertenties worden geopend in een nieuw browservenster, dat op de achtergrond open blijft totdat u het sluit.

Putlocker gebruikt soms ingebouwde advertenties die vóór uw video worden afgespeeld. Dit is echter afhankelijk van de bron van de video die u gebruikt’opnieuw streamen, omdat Putlocker zelf alleen de inhoud indexeert die wordt gehost op externe servers over de hele wereld.

Is Putlocker legaal?

In landen als Canada en Zwitserland, het’s legaal om illegale inhoud te streamen. Het is echter’is daar nog steeds illegaal om illegale inhoud te hosten. Maar aangezien Putlocker slechts een indexsite is en niet’geen video's hosten’Het is moeilijk om het neer te leggen. En als u sommige tv-programma's illegaal zou downloaden, zou de wettelijke aansprakelijkheid vallen op de site die die show host.

In sommige landen zoals de VS en die in de EU, het’s illegaal om illegale inhoud te bekijken. Dus de eindgebruiker is in dit geval ook kwetsbaar voor gerechtelijke stappen. Dit betekent dat, tenzij u uw aanwezigheid op internet voldoende kunt maskeren, dit’Het wordt niet aanbevolen om Putlocker-websites te bezoeken in deze landen.

Putlocker kan echter ook gebruik maken van juridische mazen. Zoals ze doen’Als u bestanden op hun eigen servers host, kunnen ze in bepaalde landen als lossere piraterijwetten als legaal worden beschouwd. Zolang je voldoende bescherming hebt om je ware identiteit te verbergen, heb je gewonnen’t problemen tegenkomen wanneer u overal ter wereld toegang krijgt tot Putlocker-websites.

Is Putlocker veilig?

Je moet veilig zijn als je Putlocker gebruikt als je dat niet doet’vergeet deze regels niet te volgen:

  • Klik niet op een van de pop-upadvertenties
  • Stop gedwongen omleidingen die vrij vaak voorkomen
  • Download nooit iets van deze websites

Zonder deze regels te volgen, wel’Het zal voor een gemiddelde gebruiker erg moeilijk zijn om veilig op een Putlocker-site te surfen. Zelfs een onbedoelde klik op een van de pop-ups of omgeleide sites kan malware naar uw systeem downloaden voordat u iets kunt doen. In de meeste gevallen zult u het verborgen downloadproces niet eens opmerken.

Website-hosts hebben ook toegang tot uw IP-adres en andere informatie, zoals uw locatie. Omdat we dat niet doen’Om te weten wie deze sites host, kunnen onze persoonlijke gegevens worden misbruikt. Daarom raden we beveiligingssoftware zoals VPN's en adblockers aan voordat u Putlocker-websites bezoekt om ervoor te zorgen dat u veilig blijft.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Onwettige privacypraktijken, geavanceerde beveiligingsfuncties en betrouwbare geo-blokkeermogelijkheden maken NordVPN de onbetwiste marktleider. Wat uw behoeften ook zijn, met deze VPN bent u verzekerd - alles vanaf slechts $ 3,49 per maand.

  • Uitstekende beveiliging
  • Geweldige serverlijst
  • Geweldig voor Netflix
  • Goed voor torrenting
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Betaalbare prijzen

Hoe te downloaden van Putlocker

Een andere optie voor het bekijken van films is downloaden van Putlocker, waarmee u uw inhoud offline kunt opslaan en bekijken.

Hiervoor jij’U moet software voor het downloaden van video's vinden, waarmee u videostreams van websites zoals YouTube of Putlocker kunt downloaden.

Na u’u hebt de software van uw keuze gedownload en geïnstalleerd, u’Vervolgens moet u de Putlocker-URL vinden die de video weergeeft die u wilt downloaden. Kopieer en plak het in uw downloadsoftware en het programma zou u automatisch een lijst met verschillende resoluties en formaten moeten bieden om te downloaden.

Hoe Putlocker veilig te gebruiken

In wezen is Putlocker een streamingdienst die rechtstreeks in een website is ingebouwd. Hiermee heeft iedereen op internet toegang tot de hoofdpagina, waar ze in enkele minuten duizenden films en tv-programma's kunnen doorzoeken.

De website biedt u zelfs vergelijkbare titels en basisaanbevelingen, voor het geval u’ondervindt problemen bij het vinden van de perfecte film om te bekijken.

Putlocker gebruiken om films te streamen is net zo eenvoudig als het vinden van een film die u wilt bekijken, erop klikken, het een paar seconden geven om te laden en vervolgens op Play drukken.

Maar omdat het streamen van films illegaal kan zijn, afhankelijk van uw land’Door de auteursrechtwetgeving kan toegang tot de website een beetje riskant zijn. Ook kunnen de hierboven besproken advertenties schade aan uw computer toebrengen als er per ongeluk op wordt geklikt.

Daarom raden we u aan deze tips te volgen om uw browser voor te bereiden op streaming of downloaden via Putlocker.

1. Voer een ad-blocker uit

Hoe Putlocker veilig te gebruiken in 2020

Bij het gebruik van streaming-sites zoals Putlocker, het’s belangrijk om een ​​ad-blocker in uw browser te installeren en uit te voeren. Dit beschermt u tegen een breed scala aan vervelende advertenties, waaronder pop-ups en het type pop-under advertenties dat u op de Putlocker-website kunt vinden.

2. Gebruik een tracker blocker

Hoe Putlocker veilig te gebruiken in 2020

Je weet dit misschien niet, maar sommige sites gebruiken scripts die je activiteit kunnen volgen, zelfs na jou’heb hun hoofdpagina verlaten. Daarom, om uw identiteit en activiteiten te allen tijde veilig te houden’Het is van vitaal belang om een ​​tracker blocker te installeren om trackingscripts automatisch af te sluiten.

3. Bescherm uzelf met antivirussoftware

Hoe Putlocker veilig te gebruiken in 2020Een essentieel onderdeel van veilig online blijven komt van het gebruik van een goed antivirusprogramma. De meeste computerbesturingssystemen worden geleverd met een geïnstalleerde basisversie, wat voldoende zou moeten zijn bij het streamen van films en shows van Putlocker. Zorg er wel voor dat het ingeschakeld blijft. En dat doet het niet’het deed ook pijn om regelmatig te scannen.

4. Vermijd streaming op mobiele browsers

Hoe Putlocker veilig te gebruiken in 2020

Zelfs de beste en veiligste mobiele browser kan’t te vergelijken met de veiligheid en beveiliging van een desktopgebaseerde webbrowser met de juiste extensies geïnstalleerd. Du
s, tenzij je geen andere keuze hebt, wel’is het beste om video's van Putlocker alleen te downloaden of te streamen met behulp van een desktopgebaseerde browser.

5. Gebruik een VPN om inhoud veilig te streamen

Hoe Putlocker veilig te gebruiken in 2020

Een VPN beschermt al uw gegevens door deze via een beveiligde server te routeren en al het verkeer dat versleutelt te versleutelen. Dit betekent dat geen van uw informatie - zoals het netwerk dat u gebruikt, uw systeem of uw locatie - gevaar loopt, omdat de server waartoe u toegang hebt, zelfs uw werkelijke IP-adres niet kan zien. In plaats daarvan is het enige dat zichtbaar zal zijn de informatie van de VPN-server die u gebruikt om verbinding te maken.

In wezen voegt een VPN een extra beveiligingslaag toe aan uw verbinding wanneer u maar wilt’opnieuw gebruik maken van een privaat of publiek netwerk. Dus wanneer uw informatie wordt overgedragen tussen uw apparaat en een van het netwerk’s servers, kan deze door niemand anders op internet worden geopend.

Dit betekent ook dat internetgebruikers een VPN kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot streamingkanalen en inhoud die in hun gebied is gecensureerd.

Aanbevolen VPN voor Putlocker

Het gebruik van een VPN moet als verplicht worden beschouwd wanneer u op internet surft, of tenminste wanneer u Putlocker gebruikt.

We raden NordVPN aan omdat dit verreweg de veiligste VPN is die er is. Het heeft vele beveiligingsfuncties, waaronder versleuteling op bankniveau en een kill-schakelaar, die uw privacy beschermt in geval van een verbinding of stroomuitval.

NordVPN NordVPN VPNpro-beoordeling: 9.6 / 10

U kunt ook toegang krijgen tot Putlocker als dit’s geblokkeerd in uw land met behulp van een VPN. Evenzo, als u zich in een land bevindt waar het illegaal is om illegale inhoud te streamen, zou een VPN uw identiteit beschermen en u mogelijk tegen elke wetshandhavingsorganisatie beschermen.

Al met al kun je niet fout gaan met het gebruik van deze geweldige VPN's voor Putlocker in 2020.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me