Hoe Salts op Kodi te installeren


De mogelijkheid om Kodi op alles te installeren, van Android TV-boxen op uw pc, betekent dat veel mensen over de hele wereld het gebruiken om hun mediacollectie af te spelen. In 2017 werd gemeld dat er wereldwijd meer dan 38 miljoen Kodi-gebruikers zijn. De populariteit van deze mediasoftware valt dus niet te ontkennen en blijft met de dag groeien.

Kodi’s potentieel als mediaspeler kan aanzienlijk worden verbeterd door add-ons te installeren - zowel officieel als onofficieel. Als u besluit om add-ons op het platform te installeren, kan worden gezegd dat uw ervaring met Kodi naar een geheel nieuw niveau zal worden gebracht. U hebt niet alleen toegang tot meer inhoud, maar u ook’Bovendien kunt u optimaal profiteren van de gebruiksvriendelijke interface die Kodi te bieden heeft.

Met dat in gedachten, is het veilig om te zeggen dat onofficiële add-ons van derden dat zeker niet zijn’t schaars. Dit omvat onder meer SALTS (Stream All The Sources), de add-on die we in dit artikel behandelen. Hoewel Salts al een tijdje bestaat, gaat het nog steeds goed als een enorm populaire Kodi-add-on. Het heeft veel veranderingen gezien sinds het op het toneel verscheen, maar blijft een fantastische optie als het gaat om het streamen van inhoud op Kodi.

De Salts-add-on biedt links naar een overvloed aan online-inhoud en is de moeite waard om toe te voegen aan je Kodi-installatie als je al je favoriete tv-programma's en films wilt bekijken in een eenvoudig te gebruiken plug-in. Het volgende artikel behandelt alles wat u moet weten over Salts. Onderweg zullen we onze volledige stapsgewijze instructies geven over hoe Salts op Kodi te installeren. Dus laat’s dingen niet verder uitstellen, het’het is tijd om eraan te komen!

Hoe de Salts-add-on op Kodi te installeren

In deze sectie laten we u zien hoe u SALTS op Kodi installeert. Met deze geweldige add-on krijgt u toegang tot een enorme bibliotheek met films en tv-shows.

SALTS (of Stream All The Sources) is een geweldig hulpmiddel voor iedereen die moe is van torrenting of het kopen van al die streaming-platformabonnementen. Het heeft veel van de meest populaire tv en inhoud op een groot scherm slechts een klik verwijderd.

Het enige dat u nu hoeft te doen, is leren hoe u SALTS op Kodi - don installeert’maak je geen zorgen, het’het is niet moeilijk om te doen. Volg deze stappen om SALTS op Kodi te installeren:

  1. Start de Kodi-app en klik op het pictogram Instellingen om de systeempagina te openen.

Stap 1 - Start Kodi en klik op het pictogram Instellingen

2. Zodra jij’klik daar Bestandsbeheer (in de rechteronderhoek).

Stap 2 - Klik op 'Bestandsbeheer'

3. Klik nu op Bron toevoegen.

Stap 3 - klik op 'bron toevoegen'

4. U ziet een vak zoals hieronder - klik op .

Step 4 - click <none>

5. Hier komt u in de bestandsbron om SALTS op Kodi te installeren van - http://androidaba.com/addons/. Zorg dat je dat doet’Ik mis geen letters!

Stap 5 - Voer het pad in voor de medialocatie

6. Kies een naam voor de bestandsbron - elke naam is voldoende.

Stap 6 - kies een naam voor de bestandsbron

7. Ga nu terug naar het startscherm en klik Add-ons.

Stap 7 - klik vanuit het startscherm op Add-ons

8. U linksboven in het scherm, u’Ik zie een open vak pictogram - Klik Het.

Stap 8 - klik op het vak Openen

9. Ga nu naar Installeren vanuit zipbestand.

Stap 9 - Ga naar Installeren vanuit zipbestand

10. Op de lijst met bronnen, u’Je zult degene zien waar je SALTS op Kodi van kunt krijgen - in dit geval, “androidaba,” maar het zal anders zijn als jij’heb een andere naam gekozen.

Stap 10 - selecteer het bronbestand

11. Klik binnen op bewaarplaats.

stap 11 - klik op repository

12. Zoek het item “repository.kodil-1.3.zip” en klik erop.

Stap 12 - Vind repository

13. Wacht op een pop-up rechtsboven in het scherm, waarin wordt aangekondigd dat de Kodil Repository is geïnstalleerd.

Stap 13 - Kodil Repository is geïnstalleerd

14. Klik Installeren vanuit repository.

Stap 14 - Klik op Installeren vanuit repository

15. Zoek het item “..Kodil Repository” en klik erop.

Stap 15 - zoek het item

16. Ga naar Video-add-ons.

stap 16 - Ga naar Video add-ons

17. Blader door de lange lijst met add-ons totdat u vindt Stream alle bronnen. Klik erop.

Stap 17 - Zoek naar 'Alle bronnen streamen'

18. Jij’ben er bijna - hit Installeren.

Stap 18 - Druk op 'Installeren'

19. Wacht tot er een pop-up verschijnt in de rechterbovenhoek van het scherm. Dat’s it - je hebt nu SALTS op Kodi.

Stap 19 - wacht op pop-up

20. U vindt de SALTS-add-on in uw Add-ons menu.

Stap 20 - Vind de add-on Salts geïnstalleerd

Hoop dat het oplost “Hoe SALTS op Kodi te installeren?” vraag!

Let op: als je haven hebt’Heb je dit nog niet gedaan, zorg dan voor een goede VPN voordat je SALTS op Kod
i installeert - beter dan genezen.

Wat is de add-on Salts?

Zouten, ook wel bekend als “Stream alle bronnen,” is een enorm populaire Kodi-add-on, die al een tijdje bestaat. Wanneer u Salts op Kodi installeert, u’Hier vindt u links naar een hele reeks tv-programma's en films, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Het is absoluut de moeite waard om Salts naast andere vergelijkbare opties te installeren, waaronder Elysium, Exodus en Specto. Hoewel elk van deze add-ons een vergelijkbare service biedt, is het altijd een goed idee om uw opties open te houden, omdat u dan toegang hebt tot een groter aantal links.

Jij niet’het hoeft zelfs geen zorgen te maken over het handmatig bijwerken van Salts op Kodi. Dit komt omdat Kodi add-ons automatisch bijwerkt. Hoewel je altijd de optie hebt om de Salts-add-on zelf handmatig te upgraden - de keuze is helemaal aan jou! Door dingen up-to-date te houden, kunt u alle nieuwste functies gebruiken en zorgt u ervoor dat de add-on foutloos blijft.

Houd er echter rekening mee dat Salts een onofficiële add-on van derden is en niet door Kodi wordt goedgekeurd. Het gebruik ervan is in wezen een inbreuk op het auteursrecht en dus strafbaar in de meeste westerse landen. Dus als u besluit om Salts op Kodi te installeren, moet u een VPN-service gebruiken om uzelf te beschermen. Don’we maken ons geen zorgen’gaan we hier nader op ingaan.

Waarom u een VPN zou moeten gebruiken

De laatste jaren is de noodzaak om een ​​Virtual Private Network (VPN) te gebruiken voor allerlei activiteiten steeds duidelijker geworden. Dit komt omdat zonder dat u het risico loopt dat uw privégegevens worden blootgesteld. Daarnaast is uw IP-adres zichtbaar voor iedereen die uw gegevens probeert te bekijken. Met dat in gedachten is het veilig om te zeggen dat het aanmelden bij een VPN-service hoog op uw prioriteitenlijst moet staan.

Nadat je onze complete stapsgewijze handleiding hebt gevolgd over het installeren van Salts op Kodi, moet je de nodige stappen nemen om jezelf online te beschermen. De ideale oplossing daarvoor is een VPN-service.

U’Ik ben blij te weten dat er een overvloed aan opties beschikbaar is als het gaat om het kiezen van welke VPN-service u moet gebruiken. Sommige VPN-services zijn volledig gratis te gebruiken, inclusief tools zoals ProtonVPN, Hotspot Shield en Windscribe. Elk van deze services is eenvoudig te gebruiken en biedt veel locaties, houd er rekening mee dat de gratis versie van Hotspot Shield en Windscribe beperkt hoeveel gegevens u kunt overdragen.

Vanwege deze en andere beperkingen, moet u misschien overwegen om te investeren in een betaalde VPN-service. Ze kunnen maandelijks worden gekocht, of u kunt vooraf betalen voor een langere periode. Dit is meestal voordeliger - u’Ik betaal elke maand minder geld. Dit hangt natuurlijk af van uw budget.

Hoe dan ook, een betaalde service is meestal de upgrade waard, omdat ze veel meer flexibiliteit bieden dan hun gratis te gebruiken tegenhangers. Sommige populaire opties zijn onder andere IPVanish en NordVPN - beide bieden een betrouwbare service voor een redelijke maandelijkse kost.

Dat doet het niet’Of u nu besluit om een ​​gratis service te gebruiken of te investeren in een betaald VPN-abonnement, het belangrijkste is dat u uw gegevens tegen nieuwsgierige blikken beschermt. Tegelijkertijd verkleint u de kans op het ontvangen van een kennisgeving van inbreuk op het auteursrecht van een overheidsinstantie of uw internetprovider (ISP).

Dit is een veel voorkomend verschijnsel bij degenen die materiaal streamen via niet-officiële add-ons van derden zoals Salts on Kodi. Door alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen, kunt u Kodi dus veilig gebruiken. Zoals het oude gezegde luidt, beter dan genezen!

Aanbevolen lees:

Beste VPN voor Kodi

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me