Hoe uw IP-adres deblokkeren van Craigslist


Ben je verbannen van craigslist.org? Geen biggie! Leer hoe u binnen enkele minuten weer advertenties kunt plaatsen in onze stapsgewijze handleiding voor het deblokkeren van uw IP-adres uit Craigslist.

Craigslist is een van het internet’s populairste sites, trekken elke maand meer dan 50 miljard unieke paginabezoeken aan en hebben alleen al in de VS 60 miljoen gebruikers. Het’is een handige plek om te adverteren voor kleine bedrijven, van webdesign tot loodgieterij, evenals een forum om items te kopen en verkopen en contact te leggen met gelijkgestemde individuen.

Maar daar’s vaak een vangst. In sommige gevallen worden gebruikers geconfronteerd met wat bekend staat als Craigslist-blokkering, waarbij de site uw account vergrendelt, waardoor het onmogelijk is om berichten te plaatsen. Dit kan voor sommige bedrijven verwoestend en vervelend zijn voor particulieren, dus waarom gebeurt het en wat kunt u doen als u’vraag jezelf opnieuw waarom is Craigslist IP geblokkeerd?

Waarom is uw Craigslist IP geblokkeerd?

als jij’ben iemand die zich afvraagt ​​waarom Craigslist mijn IP blokkeert, don’t paniek. Hoogstwaarschijnlijk heb je toevlucht’t is uitgekozen vanwege uw gedrag op de site. In plaats daarvan, het’is veel waarschijnlijker dat jij’ve gevallen fout van het platform’s verschillende filters.

Als een site die miljoenen gewone posters aantrekt, is Craigslist erg bezorgd over het vermijden van spam - wat de neiging heeft om zijn site te devalueren. Hierdoor is de site’De algemene voorwaarden bevatten nogal wat clausules over wat als spam kan worden aangemerkt.

Zoals gewoonlijk doen de meeste mensen dat niet’zich vertrouwd maken met de T&Cs bij het aanmelden, dus bij het gebruik van craigslist, “Dit IP-adres is automatisch geblokkeerd” berichten kunnen behoorlijk stressvol zijn.

Wat doen de Craigslist T&Cs zeggen over gepast sitegebruik?

Voordat we ons bezighouden met het deblokkeren van uw IP-adres van Craigslist, it’Het is belangrijk om een ​​beetje te begrijpen waarom het verbod mogelijk is opgelegd. Dus hier zijn enkele clausules in de T&C's die het probleem mogelijk hebben veroorzaakt:

 1. Externe hulpmiddelen gebruiken om “schrapen” inhoud van Craigslist-vermeldingen. Dit is vooral van toepassing op marketeers, die analyses kunnen gebruiken om bij te houden hoe populair hun Craigslist-advertenties zijn, maar soms kunnen smartphone-apps de site voor de gek houden door te denken dat u’hun gegevens opnieuw stelen.
 2. plaatsing “misleidend” berichten - dit is behoorlijk vaag en zorgt er vaak voor dat bedrijven struikelen. Dus houd dingen zo nauwkeurig mogelijk.
 3. Het plaatsen van illegale inhoud - nogmaals, dit kan moeilijk te beoordelen zijn, aangezien de wetgeving van land tot land kan verschillen. Soms worden Amerikaanse wetten op zaken als auteursrecht toegepast op gebruikers uit Europa, waardoor eindeloze verwarring ontstaat.
 4. De Craigslist overtreden “verboden inhoud” lijst - naast het overtreden van de wet, beperkt Craigslist ook het posten over een groot aantal onderwerpen, waaronder wapens, seks, gevaarlijke stoffen, alcohol of tabak, voorgeschreven medicijnen, persoonlijke informatie, huisdieren, nagemaakte artikelen en loten.
 5. Wordt gezien als marketingmateriaal - gebruikers kunnen ook worden verbannen voor het plaatsen van inhoud waar “waarvan het primaire doel is om verkeer naar een website te leiden.” Dus inclusief externe links kan een probleem zijn.

Wat gebeurt er als u de richtlijnen van Craigslist overtreedt?

Als je toevallig deze richtlijnen overtreedt, kan Craigslist behoorlijk compromisloos zijn. Het bedrijf behoudt zich het enige recht voor “uw toegang / licentie / account blokkeren, filteren, opnieuw categoriseren, opnieuw rangschikken, verwijderen, vertragen, vasthouden, weglaten, verifiëren of beëindigen” - een hele reeks vervelende straffen.

Bovendien is het bedrijf in staat overtreders boetes op te leggen voor bepaalde overtredingen. Als bijvoorbeeld wordt vastgesteld dat u informatie in andere advertenties hebt gebruikt om ongevraagde telefoontjes te plegen, kan de site u een boete van $ 500 opleveren.

Kortom, Craigslist is een mijnenveld van voorschriften en vereisten waarvan de meeste gebruikers zich nauwelijks bewust zijn. Dus het’is geen verrassing voor ons als mensen vragen stellen “Craigslist blokkeert mijn IP.” Gelukkig, als jij’opnieuw bezorgd over waarom is een Craigslist IP geblokkeerd, oplossingen zijn bij de hand. Laat’ga verder met hoe u uw situatie zo gemakkelijk mogelijk kunt oplossen.

Hoe uw IP-adres deblokkeren van Craigslist

Daar’s geen enkele manier om een ​​Craigslist-account te deblokkeren, omdat de oorzaak van het blokkeren van een Craigslist IP varieert. In alle gevallen is het daadwerkelijke blok echter hetzelfde: Craigslist registreert het IP-adres van de dader en stelt een tijdslimiet in voor zijn straf (of totale uitsluiting voor recidivisten).

Hier zijn een paar tactieken om uit te proberen die wellicht het volgende kunnen doen:

1. Verlaag uw plaatsingsfrequentie

als jij’bent geblokkeerd van Craigslist en ontvang een melding dat overposting de reden was, de remedie is vrij eenvoudig. In dit geval de site’s filters hebben u als spammer aangewezen, wat automatisch leidt tot een IP-blokkering op korte termijn.

De enige manier om dit te omzeilen is om uw boekingsstrategie te wijzigen. Je zou ongeveer moeten weten hoeveel berichten als spam kwalificeren (d.w.z. het bedrag dat je hebt geplaatst onmiddellijk voordat je werd verbannen). Dus blijf in de toekomst onder dat niveau.

2. Raak vertrouwd met de lijst met verboden inhoud van Craigslist

Zoals we eerder hebben opgemerkt, kan het antwoord op de reden waarom mijn Craigslist IP is geblokkeerd, een eenvoudige schending van de site zijn’s algemene voorwaarden. De lijst met verboden inhoud is vrij uitgebreid, en als je dat niet doet’t kent de ins en outs ervan’s extreem gemakkelijk om betrapt te worden.

Dus zorg ervoor dat je een paar uur besteedt aan het doornemen van de algemene voorwaarden voordat je doorgaat met posten op de site. Kruis de verboden inhoudslijst aan met uw vorige berichten en markeer waar u fout bent gegaan. Plan vervolgens manieren om in de toekomst niet in dezelfde vallen te vallen.

3. Stop met posten van onbeveiligde wifi-netwerken

In sommige gevallen kan Craigslist mijn IP blokkeren om volledig externe redenen. In deze gevallen is het’het maakt niet uit wat u online doet, maar of kwaadwillende acteurs toegang kunnen krijgen tot uw Craigslist-account.

Het gebruik van onbeveiligde openbare wifi is een veel voorkomende reden voor het kapen van Craigslist. Door op het netwerk te zweven, kunnen hackers dat “snuiven” gegevens verzonden via onbeveiligde netwerken, het bewaken van uw inloggegevens en het gebruiken van de informatie die ze verzamelen om zich voor te stellen als uw Craigslist-persoon.

Tegelijkertijd kunt u, als u openbare IP-adressen deelt, lijden onder de zonden van uw medegebruikers. Als iemand hetzelfde IP-adres heeft gebruikt om Craigslist te spammen, kunt u verstrikt raken in de fall-out.

Vermijd dus belangrijke berichten op openbare wifi. En als u onderweg moet werken, zorg er dan voor dat u een solide Virtual Private Network hebt geïnstalleerd dat uw IP-adres kan anonimiseren.

4. Voer een volledige cache-opschoning uit

als jij’vraag me nog steeds af waarom mijn Craigslist IP is geblokkeerd, er kan een eenvoudige technische oplossing zijn. Een van de eerste dingen om te doen is het uitvoeren van een volledige cache schoon.

Waarom helpt dit? Nou, de overtreding die ertoe heeft geleid dat Craigslist uw
IP-adres op de zwarte lijst heeft gezet, kan afkomstig zijn van malware of cookies die op uw systeem zijn geïnstalleerd, en u weet er misschien niets van.

Het wissen van uw browsercache en cookies kan hier helpen. Hierna’Als je klaar bent, start je je browser opnieuw en probeer je opnieuw aan te melden. Mogelijk hebt u meteen toegang tot uw account.

5. Schakel uw modem in en uit

De tweede technische oplossing is nog eenvoudiger, maar is alleen van toepassing op mensen met dynamische IP-adressen. Deze adressen veranderen elke keer dat u uw modem in- en uitschakelt, wat in theorie het Craigslist-verbod buiten werking zou moeten stellen.

Koppel uw modem los, meld u opnieuw aan op het internet en start uw browser op. als jij’opnieuw geluk, het verbod had moeten verdwijnen. Als u extra zekerheid wilt dat het proces heeft gewerkt, zijn online [url = https: //www.ipchicken.com/] tools [/ url] beschikbaar die uw IP weergeven. Gebruik ze voor en na het in- en uitschakelen van de modem. Als het adres verandert, jij’opnieuw in zaken.

6. Installeer een hoogwaardige VPN

Als wanneer u inlogt op Craigslist deze IP automatisch geblokkeerd zijn, verschijnen er nog steeds berichten, don’geen zorgen. We hebben een nog betere manier om weer toegang te krijgen tot uw account. In feite is dit waarschijnlijk de meest betrouwbare optie van allemaal.

Met behulp van Virtual Private Networks (VPN's) kunnen gebruikers hun IP-adres naar believen wijzigen. Veel VPN's bieden unieke adressen die vrijwel gegarandeerd de Craigslist IP-blocker omzeilen.

Kies eenvoudig een dergelijke betrouwbare VPN en installeer deze op uw systeem. Activeer de VPN-bescherming en laad vervolgens uw browser. Als u terugkeert naar Craigslist, behoren IP-blokberichten tot het verleden te behoren.

De beste VPN voor het deblokkeren van Craigslist

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Volledige privacypraktijken, geavanceerde beveiligingsfuncties en betrouwbare geo-deblokkeermogelijkheden maken NordVPN de onbetwiste marktleider. Wat uw behoeften ook zijn, met deze VPN bent u verzekerd - alles vanaf slechts $ 3,49 per maand.

 • Uitstekende beveiliging
 • Geweldige serverlijst
 • Geweldig voor Netflix
 • Goed voor torrenting
 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Betaalbare prijzen

Mix tech tricks en savvy om Craigslist-blokken in de toekomst te voorkomen

als jij’vraag me af waarom Craigslist IP geblokkeerd is, vraag me niet langer af. U moet nu een goed idee hebben waarom de site gebruikers blokkeert en wat u moet doen wanneer u de gevreesde IP-blokkeermelding ontvangt.

Neem de nodige stappen om uw account te herstellen (wij’d raadt aan om als eerste stap een VPN te installeren). Maar meer dan dat, neem de tijd om te leren waarom je bent verbannen. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je berichten goed dalen met de Craigslist-censoren.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me