Hoe Ziggo GO buiten Nederland te bekijken


Je bent uit Nederland gereisd en nadat je hebt geprobeerd je favoriete Ziggo-kanaal te bekijken, ontvang je een van deze foutmeldingen: “Sorry, de video kan momenteel niet worden afgespeeld” of “Helaas is Ziggo Go om auteursrechtelijke redenen geblokkeerd.” U’Ik wil zeker weten hoe je Ziggo GO in het buitenland kunt bekijken.

Interessante inhoud om te bekijken op Ziggo Go

Ziggo GO is een tv-applicatie gemaakt door Ziggo, een gerenommeerd bedrijf uit Nederland. Ziggo biedt telefoondiensten, kabeltelevisie en breedbandinternet aan. Er zijn meer dan 300 kanalen van de tv-app. Meer dan 100 kanalen streamen live met Nederlandse titels en in HD-kwaliteit.

Met een internetverbinding hebt u toegang tot de volgende inhoud op Ziggo Go:

 • Live tv
 • TV opnieuw afspelen
 • Films en series XL
 • FOX Sports Premier League
 • Videoland
 • Ziggo Sport Total
 • FOX Sports International
 • Hindi en Turkse zenders
 • Voetbal dagpas

Er zijn meer dan 55 HD-tv-kanalen, waaronder Discovery HD, History HD en National Geographic HD. Met Replay kun je een tv-programma volgen dat je hebt gemist. U kunt tot 7 dagen na uitzending gratis herhalingen bekijken.

Hoe het werkt

Gewoonlijk stelt Ziggo abonnees in staat om tv-inhoud op elk moment op mobiele apparaten te streamen. Via de Ziggo Go-app kun je elke gewenste show op maximaal twee apparaten downloaden. De gedownloade titels zijn de komende 30 dagen na de eerste weergave beschikbaar.

Ziggo voegt sinds 2017 meer tv-kanalen toe en past daarbij innovatieve testtechnieken toe om de gebruikerservaring te verbeteren. Bijgevolg is het een van de beste live tv-streaming-apps in heel Europa geworden. Helaas is Ziggo-programmering niet beschikbaar buiten Nederland. Waarom? Omdat het’s geo-geblokkeerd.

Dat zou je niet moeten doen’t maak je teveel zorgen, want er is een manier om dergelijke beperkingen te omzeilen en van je favoriete Ziggo-kanalen te genieten. Het enige dat u nodig hebt is een goede VPN. We zullen je voorzien van een gids voor het kijken naar Ziggo GO buiten Nederland.

Wat’s de reden achter geoblocking?

Ziggo Go is niet de enige site die buitenlandse IP's verbiedt toegang te krijgen tot inhoud. Andere streamingplatforms voeren dezelfde maatregel uit om hun serviceproviders te beschermen. Het verbod is gebaseerd op censuurwetten.

Stel dat u al een geldig abonnement bij Ziggo hebt. Ga je tegen de wet in als je Ziggo Go gebruikt tijdens je reis naar het buitenland? wouldn’Wil je Disney, Nickelodeon of MTV in je moedertaal kijken? Het is altijd goed om te controleren wat’gebeurt thuis.

Hoe Ziggo Go te bekijken met behulp van VPN

Een VPN verandert de hele situatie van geografisch beperkte online informatie. Als je dat niet deed’t weet het, de Virtual Private Network (VPN) verbergt uw werkelijke Internet Protocol-adres, waardoor uw locatie wordt vermomd. De Ziggo Go-app moet verifiëren dat uw IP inderdaad in Nederland is, anders wordt u toegang geweigerd.

Met een VPN kunt u verbinding maken met een Nederlandse server en eruit zien alsof u vanuit dit land kijkt. Je zult de service misleiden en inhoud streamen alsof je dat hebt gedaan’t verhuisde uit Nederland.

Hier is een eenvoudig proces om overal ter wereld toegang tot Ziggo te krijgen:

 • Abonneer u op een gerenommeerde VPN zoals ExpressVPN
 • Download de software en installeer deze op uw pc, router of smartphone. Zorg ervoor dat u de bijbehorende app voor uw apparaat kiest’s besturingssysteem
 • Start de VPN
 • Registreer een Ziggo-account als u dat niet doet’ik heb er een
 • Maak altijd verbinding met een server in Nederland voordat u de Ziggo Go-app opent
 • Maak verbinding met elke Nederlandse server op uw VPN
 • Deblokkeer uw Ziggo Go-app en begin anoniem te kijken

Een goede VPN heeft uitstekende snelheden en sterke versleutelingsmechanismen zoals 256-bit AES. Snelheid is cruciaal voor een vlekkeloze ervaring. U wilt ook een garantie voor cybersecurity, nulregistratie en competent privacybeleid. We raden gratis VPN's af omdat ze niet altijd vertrouwd kunnen worden. Investeren in een waardige VPN geeft je de gemoedsrust die je gewoon nodig hebt.

Wat de VPN doet

Nadat u verbinding hebt gemaakt met een Nederlandse server, wordt uw verkeer end-to-end gecodeerd. Geen enkele hacker of nieuwsgierige blik kan het onderscheppen terwijl het van uw netwerk naar de server reist. Hoewel uw internetprovider weet dat u hun service gebruikt, weten ze niet wat u van plan bent.

Onze ervaring is dat ISP's graag rondkijken over de activiteiten van hun klanten. En zo weten ze wanneer ze verbindingen moeten vertragen, zoals het beperken van de verbindingssnelheid en het blokkeren van bepaalde sites. Ze doen dit in een poging om gelijke bandbreedte in het hele netwerk te creëren. Gelukkig kan een VPN u helpen te ontsnappen aan ISP-beperking.

Welke VPN biedt behoorlijke beveiliging en privacy voor Ziggo Go?

Een goed ontworpen VPN met een goede reputatie is een geweldig uitgangspunt. Bekijk onze beste keuzes die we zelf hebben getest en hun uitstekende prestaties kunnen bevestigen.

1. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Bezoek CyberGhost

Dit is een Roemeense VPN met meer dan 3000 servers over de hele linie. Meer dan 100 servers zijn gevestigd in Nederland, dus u niet’u hoeft zich geen zorgen te maken over toegang tot Ziggo. Wat snelheid betreft, doet CyberGhost dat niet’t shirk in het minst. Je kunt afscheid nemen van buffering en vertragingen. Wat kun je nog meer vragen van een VPN met militair online beveiligingsprotocol en coderingen? In vergelijking met de industriestandaarden heeft CyberGhost een groter aantal gelijktijdige verbindingen (7).

2. VyprVPN

VyprVPN-servicelogo Bezoek VyprVPN

Als toonaangevend bedrijf voor het omzeilen van geoblokken, gebruikt VyprVPN zijn eigen beveiligingsprotocol (Chameleon) waarmee de gebruikers beperkingen kunnen omzeilen, zodat ze efficiënt worden bediend en gecontroleerd om gebruikers optimale prestaties te bieden. Ongetwijfeld heeft VyprVPN verschillende Nederlandse servers waarmee u toegang heeft tot het land’s websites inclusief Ziggo Go.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Bezoek ExpressVPN

Daar’Er is zoveel ExpressVPN voor u in petto. Ten eerste is het waarschijnlijk de meest vertrouwde VPN over de hele wereld, met ongeveer 90 landen. Het is een van de beste opties voor geweldige snelheden en toegang tot Nederlandse sites.

Waar u ook bent, de sterke beveiligingsfuncties van ExpressVPN houden u veilig. De VPN-client is ideaal voor zelfs nieuwe gebruikers dankzij een eenvoudige app die kan worden gedownload op Windows, iOS, Linux en Android. Naast streaming, biedt ExpressVPN ook torrenting en bulkdownloads.

Er is een reeks obfuscated servers beschikbaar om de service aan VPN-vijandige regio's te vergemakkelijken.

4. IPVanish

IPVanish service-logo Bezoek IPVanish

De IPVanish-client geeft tot 40.000 IP-adressen die allemaal eigendom zijn van het Amerikaanse bedrijf. Dit betekent dat geen derde partij uw informatie kan onderscheppen tijdens het uitvoeren van uw online activiteiten. Een nulregistratiebeleid en 256-bits codering bieden de beste balans tussen online beveiliging en privacy. U kunt een lage buffertijd en vertragingen verwachten. Er zijn geen limieten aan het schakelen van servers of bandbreedte terwijl uw P2P-gegevensoverdr
achten anoniem blijven. Handig: u kunt tot 10 gelijktijdige verbindingen maken met één abonnement.

samengevat

De reden dat we de bovenstaande VPN-clients hebben gekozen, is dat ze aantrekkelijke kenmerken hebben die u nodig hebt bij het streamen van Ziggo-inhoud.

 • Ze zijn snel en betrouwbaar
 • Ze maken gelijktijdige verbindingen tussen verschillende besturingssystemen mogelijk
 • Hun mechanismen voor privacybescherming behoren tot de sterkste

Onze topkeuze is echter ExpressVPN omdat het ultrahoge snelheden belooft. Onze onderzoeken bevestigen dat de aanbieder zijn beloften nakomt.

Als je dacht weg te zijn van Nederland betekent leven dat je de Nederlandse cultuur niet kunt bijhouden, nu weet je dat het niet waar is. Hopelijk jij’heb de antwoorden op je vraag hoe je Ziggo Go buiten Nederland kunt bekijken.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 + = 97

map