Popcorn Time gebruiken op Apple TV

Popcorn Time is een BitTorrent-client met meerdere platforms die in februari 2014 werd uitgebracht en in 2016 een enorme toename van gebruikers en functionaliteit kende. De wereld van video-op-aanvraag is de afgelopen jaren explosief geëxplodeerd. Er zijn tientallen streamingplatforms om uit te kiezen en het lijkt erop dat de meeste populaire bedrijven in de game willen springen. Bedrijven als Amazon en YouTube zijn de ring binnengekomen en hebben zich staande kunnen houden. Popcorn Time is een alternatief voor deze streamingdiensten met betaald abonnement.

Met al deze verschillende opties is het gemakkelijk om te zien waarom gebruikers geïnteresseerd zouden zijn in een product als Popcorn Time, waarmee gebruikers het kopen van abonnementen op meerdere streamingdiensten kunnen overslaan en hun favoriete shows en films allemaal op één plek kunnen vinden.

Een van de beste functies van Popcorn Time zijn de vele beschikbare platforms. Hier zullen we bespreken hoe u Popcorn Time op uw Apple TV kunt gebruiken.

Over Popcorn Time op Apple TV

Het gebruik van Popcorn Time op een Apple TV is een geweldige optie voor gebruikers die genoeg hebben van meerdere abonnementsdiensten. Er is geen specifiek stuk hardware of software vereist om Popcorn Time op de Apple TV te installeren, wat het een gemakkelijke keuze maakt.

De applicatie Popcorn Time kan echter niet worden gevonden in de officiële iTunes App Store. Dit betekent dat er een specifieke methode is voor het downloaden en installeren van Popcorn-tijd op Apple TV, en we zullen u laten zien hoe het is’is klaar.

Hoe Popcorn Time te downloaden op Apple TV

Zoals we al zeiden, kun je Popcorn Time niet downloaden via iTunes, wat betekent dat je het bestand moet sideloaden. Sideloading is de installatie van apps van derden via backdoor-methoden.

Om Popcorn Time op je Apple TV te laden, heb je nodig:

  • Een Mac computer
  • Een usb-kabel
  • Een werkende Apple ID
  • Een Apple TV

Nu je al je materialen hebt, laat’zie de downloadstappen:

  1. Verbind uw Mac via USB met uw Apple TV.
  2. Installeer een sideloading GUI-tool, zoals Cydia Impactor, op uw Mac.
  3. Download het Popcorn Time IPA-bestand naar uw Mac via een gerenommeerde website.

Hoe Popcorn Time te downloaden op Apple TV

Hoe installeren

Nu je zowel een GUI-tool als Popcorn Time hebt’s IPA-bestand gedownload naar uw Mac, kunnen we beginnen met installeren. Als je dat niet doet’Als uw computer en tv al zijn aangesloten via een USB-kabel, sluit u deze nu aan. We zullen Cydia Impactor in ons voorbeeld gebruiken.

Hoe Popcorn Time op Apple TV te installeren

Zoek en selecteer in de GUI-tool uw Apple TV in de apparatenlijst.

GUI-tool

Verplaats het Popcorn Time IPA-bestand naar de GUI-tool door het bestand naar het scherm te slepen.

Verplaats het Popcorn Time IPA-bestand naar de GUI-tool

Voer uw Apple ID en wachtwoord in wanneer u daarom wordt gevraagd en de app wordt gedownload.

voer uw Apple ID en wachtwoord in

De applicatie zou nu op uw Apple TV moeten zijn en klaar voor gebruik!

Popcorn Time instellen

Zodra je Popcorn Time hebt geopend, wil je naar het instellingenmenu gaan!

Popcorn Time mediabibliotheek

In dit menu vindt u alle basisinstellingen voor uw Popcorn Time-app.

Popcorn Time-instellingen

Ten eerste hebben we onder interface de standaardtaalinstelling. Met 15 opties om uit te kiezen, is er waarschijnlijk een taaloptie die aan uw behoeften voldoet.

Nog steeds onder de interface - u kunt ook het thema wijzigen, maar weet dat de oudere versies van de app alleen het klassieke thema bieden.

Vervolgens hebben we de ondertitelingsinstellingen, waarmee u de lettergrootte kunt aanpassen. U kunt uw ondertitels wijzigen van normaal, in extra groot of zelfs extra klein. Je kunt ook sleutelen aan alle tussenliggende maten tot je een maat vindt die het meest comfortabel is tijdens het bekijken.

De laatste paar opties in het instellingenmenu zijn mogelijk de twee belangrijkste. De eerste twee betreffen je cache. Hoewel een standaardgebied zich zal verspreiden, kunt u kiezen welke map u wilt toewijzen voor uw cache. U kunt de app ook vragen uw cachegeheugen leeg te maken telkens wanneer u de Popcorn Time Apple TV-app verlaat.

De laatste optie, “Waarschuw me voor het downloaden als mijn VPN is uitgeschakeld” is automatisch geselecteerd. Dit komt door het belang van het gebruik van een VPN tijdens het gebruik van Popcorn Time. Je kunt dit deselecteren als je dat wilt, maar we zullen later bespreken waarom het zo belangrijk is om altijd een VPN te gebruiken bij het downloaden van bestanden in de app.

streaming

Nu je Popcorn Time naar je Apple TV hebt gedownload en je instellingen helemaal zijn uitgewerkt, laten we het doen’s bespreken streaming.

Streamen op Popcorn Time voor Apple TV is uiterst eenvoudig. De gebruikersinterface lijkt erg op populaire streaming-apps zoals Netflix. U kunt kiezen uit een bestemmingspagina met populaire items. U kunt ook zoeken op films, tv-programma's of genre. Of gebruik gewoon de zoekbalk om in te typen wat u wilt bekijken!

Zodra u een optie kiest, vindt u dat bestemmingspagina voor dat programma of die film. Als het een tv-programma is, krijgt u links een lijst met beschikbare seizoenen en afleveringen. Zowel tv-programma's als films geven u een uitgebreide plotsynopsis, een link naar beoordelingen, tijd- en plaatsingsstatistieken, evenals een genre.

Popcorn Time-filmintro

Nadat je de exacte film of aflevering hebt geselecteerd’Als u wilt zien, vindt u de vervolgkeuzelijsten voor taal en kwaliteit rechtsonder op de bestemmingspagina. Maak uw selecties en selecteer “Bekijk het nu.”

Het belang van VPN voor Popcorn Time

Popcorn Time moet, net als elke BitTorrent-extensie, met de juiste bescherming worden gebruikt. Er zijn mensen die deze torrent-applicaties gebruiken om illegale kopieën van werken te downloaden. Daarom worden deze applicaties en degenen die ze gebruiken, zwaar gemonitord. Als je je zorgen maakt, kun je per ongeluk een illegaal bestand downloaden, of als je dat niet doet’Als het idee dat uw gegevens, locatie, persoonlijke informatie en online activiteiten door een vreemdeling worden bewaakt, dan moet u een VPN gebruiken.

U kunt beginnen met het bekijken van onze lijst Beste VPN voor Popcorn-tijd om een ​​betrouwbare VPN-provider te vinden

Met de juiste bescherming en een beetje werk, kun je gemakkelijk je favoriete programma's bekijken met Popcorn Time voor Apple TV!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me