Hvordan man ikke bliver fanget torrenting


At få dine yndlingsfilm og musik gratis er fantastisk, men det sidste du ønsker er at finde dig selv på den forkerte side af loven. Læs videre for at lære om de trin, du skal tage, så du ikke gør det’t blive fanget torrenting.

Torrenting betyder simpelthen at downloade filer ved hjælp af en filoverførselsprotokol, der nedbryder store dele af delte filer i mindre stykker. Ordet er ofte forbundet med at downloade ophavsretligt beskyttede filer, såsom musik og film, som i mange lande er ulovligt.

I denne artikel fremhæver vi værktøjer, som du kan bruge til at beskytte dit privatliv og ikke blive fanget torrenting copyright-materiale. Vi giver indsigt i måderne du kan blive fanget på, og hvordan man undgår dem. Vi vil også diskutere chancerne for at blive fanget, og hvad der sker, hvis du gør det.

Vær sikker, mens torrentingFår startet med en af ​​de bedste VPN'er til torrenting: ExpressVPN ▸

Den mest kraftfulde VPN på markedet dækker alt fra en torrenter’s hastighed og sikkerhed behov.

NordVPN ▸

Ikke kun den hurtigste VPN i øjeblikket, men også en, der har nogle gode tilbud for brugerne.

CyberGhost ▸

Billig og brugervenlig - CyberGhost tilbyder en fantastisk serverliste og gode P2P-muligheder.

Hvad sker der, hvis du bliver fanget af torrenting

Hvad sker der, hvis du bliver fanget med at torrente ophavsretligt beskyttede filer? Retsforfølgning af såkaldt “torrenters” har været minimal. Der er dog stadig en chance for, at du går til domstol eller betaler en bøde. I nogle tilfælde har disse bøder været ekstremt høje. Satsen for copyrightindehavere, der sagsøger torrentere for piratkopiering, steg i begyndelsen af ​​det 21. århundrede. Nogle downloadere blev bøde, men de fleste sager blev afgjort uden for retten. Direkte retssager er ikke så almindelige i disse dage, men kampagnen mod ulovlig torrenting fortsætter.

Den bedste måde at undgå at blive brændt med er at bruge et Virtual Private Network (VPN)

En VPN leverer to løsninger. Først det omdirigerer dine internetaktiviteter via en server på et sted, du vælger når du opretter din VPN-forbindelse. Dette vil ændre din IP-adresse til en IP-adresse brugt af hundreder eller endda tusinder af andre mennesker. Dette tilføjer en skygge af anonymitet til dine handlinger, hvilket gør det vanskeligt for nogen at spore din aktivitet. For det andet koder en VPN alle dine aktiviteter. Dette gør det vanskeligt for andre at spore dine aktiviteter.

Hvorfor du skal installere en VPN, før du begynder at downloade torrents

installer vpn for at bruge torrenter

Når man torrenser uden VPN, er chancerne for at blive fanget relativt store sammenlignet med når man bruger en VPN. Dette er fordi din ISP overvåger alle dine aktiviteter. Uden en VPN kan de ikke kun se alle dine aktiviteter, de log disse aktiviteter i deres database. Disse poster kan fås, når du er mistænkt for ulovlig torrenting og kan føre til, at du bliver fanget. Registreringerne kan sandsynligvis bruges i en juridisk procedure.

Ting at overveje, når du vælger en VPN

Forekomster af at blive fanget torrenting af ulovlige filer er faldet takket være introduktionen af ​​VPN'er. VPN'er er hurtige og sikre værktøjer til torrentering med et kraftfuldt krypteringsværktøj, der gør det muligt for brugere at skjule deres browseaktiviteter fra internetudbydere. Dette gør det meget usandsynligt, at man bliver fanget.

VPN'er varierer i funktioner, systemsupport og egenskaber. Derfor er valg af VPN den vigtigste del af torrenterejsen. Ting, du skal overveje, inkluderer datakap, sikkerhedsniveauet og downloadhastigheder. Andre aspekter man skal se på er en VPN’s logpolitik, båndbreddegrænser og delte IP'er.

Undgå gratis VPN'er

Så fristende som det kan være, er det vigtigt at undgå at bruge gratis VPN'er. Det største problem er, at gratis VPN'er aren’t så sikre som betalte. Et andet problem for torrentere er, at mange gratis VPN'er har datapakker begrænser hvor meget du kan downloade.

Nogle gratis VPN'er reducerer faktisk dit privatliv snarere end at øge det ved at indsprøjte tracking-cookies i din webbrowser

Dette holder en oversigt over dine aktiviteter, indsætter annoncer på websider eller muligvis endda med malware.

De bedste VPN'er til torrenting

VPN'erne, der er anført her, er valgt baseret på faktorer som antal serverplaceringer, dynamiske og dedikerede IP-adresser, klientsoftware, sikkerhed, båndbreddekapsler, logging, pris og kundesupport.

VPN-udbydere som NordVPN, StrongVPN, IPvanishVPN, ExpressVPN og HideMyAss VPN er de bedste VPN-udbydere derude, der passer til de ovennævnte faktorer, som er nødvendige for torrentere. Disse udbydere sikre brugernes anonymitet. De også leverer hurtige downloadhastigheder med AES-kryptering i militær kvalitet. De forhindrer uautoriseret sporing, så dit privatliv er sikkert. Endelig også disse VPN'er inkluderer en dræbskontakt for at forhindre, at data lækker.

1. StrongVPN

StrongVPN-servicelogo Besøg StrongVPN

StrongVPN blev oprettet i 1995, hvilket gør det til en af de ældste VPN'er på markedet. Denne overkommelige VPN giver brugerne adgang til Netflix samt muligheden for at downloade fra P2P-servere. StrongVPN leverer også dedikerede IP-adresser (du bliver nødt til at kontakte deres kundeservicesupport for at drage fordel af denne funktion).

StrongVPN garanterer en yderst effektiv politik uden logning. Placeringen i USA er dog af en vis bekymring, da det sætter dem under Fem Eyes Intelligence Agency's jurisdiktion.

2. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

ExpressVPN tilbyder høje downloadhastigheder, 256-bit AES-kryptering i militær kvalitet, OpenVPN-protokol og perfekt fremadrettet hemmelighed i over 94 lande. Dette gør Express VPN meget sikker og sikker med meget effektive servere i en lang række placeringer at vælge imellem. Med en så massiv serverpark gør ExpressVPN det let for næsten enhver at få de bedste og hurtigste servere tæt på dem.

Beliggende på De Britiske Jomfruøer, ExpressVPN giver en fuldstændig anonym browseroplevelse. De holder ingen poster over dine aktiviteter, og de er ikke under jurisdiktion for nogen bemærkelsesværdig intelligensallianser.

3. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN

NordVPN tilbyder de mest generøse antal flere forbindelser sammenlignet med deres konkurrenter, så brugerne af deres VPN kan oprette forbindelse til seks enheder samtidigt gennem deres servere. NordVPN’s netværk består af 5.700+ servere i 60 lande - det’s mere end nogen anden udbyder har. Hvis du prøver at rydde dine internetaktiviteter fuldstændigt, er din bedste mulighed at vælge et VPN-firma, der har flest servere. Af den grund er NordVPN helt klart blandt de bedste og giver et overbevisende tilbud. NordVPN tilbyder også en dedikeret IP til dem, der ønsker et andet spektrum af VPN-forbindelse.

NordVPN har apps til en lang række platforme, herunder Windows, macOS, Linux, Android, iOS og Android TV. NordVPN’Den bedste prisplan er deres 3-årige abonnementsplan for $ 3,49 / måned. Betalingsmuligheder inkluderer cryptocurrencies, hvilket betyder, at du kan have en helt anonym konto. Derudover tilbyder de en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

4. IPVanish

IPVanish servicelogo Besøg IPVanish

En unik egenskab ved IPVanish er, at de giver Kodi support. Fra $ 6,49 / måned er IPVanish en af ​​de mest overkommelige VPN'er på markedet. De leverer en omfattende refusionspolitik, men tilbyder kun en 7-dages tilbagebetalingsperiode, snarere end industristandarden 30 dage.

IPVanish tillader op til fem samtidige forbindelser. De giver en forbindelse dræb kontakt funktion, som er meget vigtig for anonymitet. IPVanish giver brugerne en række forbindelsesindstillinger med servere i over 50 lande.

5. PureVPN

PureVPN-servicelogo Besøg PureVPN

PureVPN skiller sig ud for deres bemærkelsesværdige høje downloadhastigheder. Der har dog været et par problemer med privatlivets fred, og kunder anmoder om refusion. Virksomheden er registreret i Hong Kong, at placere det uden for Five Eyes jurisdiktion eller andre efterretningsallianser.

Et månedligt abonnement er på den dyre side på $ 10,95, men du’Jeg sparer en masse penge med deres 2-årige plan. Det koster kun $ 1,32 / måned.

Der findes add-on-tjenester såsom portvideresendelse, dedikerede IP'er og P2P-beskyttelse. Vi anbefaler, at torrentere vælger P2P-beskyttelsen for yderligere $ 1,99 pr. Måned.

6. HideMyAss

HideMyAss servicelogo Besøg HideMyAss

Forfærdeligt navn til side, HideMyAss VPN har et meget effektivt netværk med omfattende protokoller. De har en omfattende skriftlig privatlivspolitik, og de tillader P2P-forbindelser. HideMyAss tilbyder support til en bred vifte af enheder, der endda inkluderer spilkonsoller.

Selvom de logger din IP-adresse i tre måneder, gør de det ikke’t overvåg din trafik og DNS-forespørgsler. HideMyAss tilbyder ikke længere månedlige planer i USA, men deres årlige abonnement på $ 5,99 / måned er ret konkurrencepræget, i betragtning af at det kommer med fem samtidige forbindelser.

7. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo

CyberGhost er en af ​​de billigste VPN'er på markedet, hvilket gør det attraktivt for købere på et budget. Virksomheden tilbyder en treårsplan faktureret til $ 2,75 / måned.

Virksomheden er med base i Rumænien. Dette sætter dem uden for jurisdiktion for enhver efterretningsallianser. CyberGhost-sikkerhedsfunktioner inkluderer kryptering af militær kvalitet, en driftsafbryder og IPv6 og WebRTC lækkeforebyggelse.

VPN har en enorm og udbredt serverpark med 5.700+ servere i 90+ ​​lande. Det’er perfekt til husholdninger med flere enheder, da det tillader syv samtidige forbindelser.

Den nederste linje til stealth torrenting

Den nederste linje her er, at du er nødt til at beskytte dit privatliv og skjule din identitet, hvis du torrerer ophavsretligt beskyttede filer. Dette gælder især, hvis du’er placeret i de nationer, der er medlemmer af en efterretningsalliance. Der er mange faktorer, du skal overveje, når du vælger den bedste VPN til dine formål, men uanset hvad du gør, skal du ikke bruge en gratis VPN, da disse har betydelige sikkerhedsfejl.

Sammen med P2P-support skal du kigge efter VPN'er, der tilbyder høj sikkerhed, så din identitet ikke er’t sporbar, en no-logs politik og en kill switch. Glad torrenting!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me