Sådan fjernes blokering af Grindr

Vil du finde den bedste måde at fjerne blokering af Grindr, så du kan komme tilbage på dating-scenen? Don’t bekymre dig - vi’Vi har dækket dig.


Grindr er gået fra en meget niche smartphone-app til et globalt fænomen med over 4 millioner brugere. Det’s befriede dem i LGBTQ-samfundet for at møde ligesindede og for at gøre deres kærlighedsliv rigere og mere spændende end nogensinde.

Men det’er også kontroversielt i mange lande, hvor forskellige regeringer over hele verden blokerer deres borgere for at bruge det. Men heldigvis der’er en måde at komme omkring disse hatere på.

Du kan fjerne blokering af Grindr ved hjælp af et VPN (eller Virtual Private Network). Vi anbefaler stærkt NordVPN som det bedste valg.

Få det hele med en af ​​de bedste VPN'er i branchen. Udnyt NordVPN’s massive serverliste, fejlfri privatlivspost og vandtætte sikkerhedsfunktioner - alt lige fra $ 3,49 / måned. Hent NordVPN

I dag, vi’Jeg viser dig nøjagtigt, hvilke skridt du skal tage for at bruge en VPN og fjerne blokering af Grindr, så du kan komme tilbage til dit kærlighedsliv på kort tid.

Hvorfor en VPN skal være en del af enhver Grindr-bruger’s værktøjssæt

Virtuelle private netværk ser måske ikke så sexede ud, men de kan hjælpe dig med at møde partnerne til dine drømme. For dem, der ikke gør’Jeg ved det, disse apps opretter krypteret “tunneler” mellem smartphones eller laptops og private servere. Data fra brugere passerer gennem disse servere, der tildeler brugeren en anonym IP-adresse, hvilket gør deres identitet og placering næsten usynlig for udenforstående.

Disse egenskaber er gode i situationer, hvor statslige embedsmænd ville elske at vide, hvem der besøger bestemte websteder. Og de er absolut nødvendige for alle Grindr-brugere.

Neutraliser regeringscensur og befri dit sexliv

Vigtigst af alt kan VPN'er hjælpe med at arbejde omkring regeringsblokke, der søger at udslette Grindr fra det lokale datakort. Her’er en hurtig prøve af lande, der i øjeblikket implementerer disse blokke delvist eller i fuldt omfang:

 • Saudi Arabien - overraskende ikke, at Golfmonarkiet har en meget intolerant tilgang til dating til homoseksuelle, og har indført et fuldstændigt forbud mod datingplatformen, siden den først optrådte. Selv VPN-brugere dokumenterer jævnligt møder med “religiøst politi” på webstedet, der søger at fange uvæsentlige mennesker, så det’er et virkelig fjendtligt sted at tilslutte sig.
 • Kalkun - Ankara forbød først appen i 2013, ansporet af en genoplivning af religiøs fromhed under AKP-regeringen. Intet har ændret sig siden da, men en livlig aktivistkampagne kæmper fortsat for at løsne fjederne.
 • Iran - Den islamiske revolution har ikke’Jeg har været venlig mod Iran’s homoseksuelle dating scene, og brugere der har aldrig haft adgang til smartphone-apps. Det gør det ikke’Det ser ud til, at det snart vil ændre sig når som helst.
 • Rusland - Rusland lider af en vokal, homofob nationalistisk bevægelse, hvis sektioner har tyet til hacking af homoseksuelle datingsider. Og staten er også med jævne mellemrum slået sammen, hvilket gør Grindr til en no-go zone for mange homoseksuelle singler.
 • Ukraine - homoseksuelle dating-websteder er blevet undertrykt siden en regeringsedikt i 2017, der blev brudt ned på alle sociale medieplatforme. Som med Rusland har Ukraine en højreorienteret nationalistisk bevægelse, der aktivt er fjendtlig over for LGBTQ-rettigheder, og online-datering er blevet fanget i krydsbranden.
 • Indonesien - Jakarta har periodisk blokeret og derefter tilladt homoseksuelle dating apps, men dets generelle politik er en fjendtlighed over for LGBTQ-rettigheder. At få adgang til Grindr er langt fra sikret både for besøgende og lokale.
 • UAE - efter Saudi-føringen har UAE sat homoseksuelle datingsider godt og virkelig uden for grænser for lokale brugere, skønt de stadig bruges vidt med de rigtige teknologiske rettelser.
 • Egypten - Egypten er et af de lande, hvor homoseksuelle dating online ikke er’t forbudt, gør staten det ekstremt farligt. Brugere er jævnligt blevet fanget i brodsoperationer til “fangst” homoseksuelle, og et direkte forbud er aldrig langt væk.

Derudover er datingsiden blevet brugt i Malaysia som et informationsindsamlingsværktøj til at opdage homoseksuelle mænd, og Libanon har implementeret et off-and-on-forbud. I alle disse lande forsøger staten at afskrække folk fra at tilmelde sig, og mange af dem bruger falske profiler for at fange brugerne, når de prøver at skabe kontakter.

Ingen af ​​disse lande har imidlertid været i stand til at forhindre lokal adgang til Grindr. At’s, fordi VPN'er, når de bruges korrekt, er i stand til at omgå selv den mest vandtætte censur. Men husk, at hvis du logger på datingappen i undertrykkende lande, er det’er bedst at forblive årvågen. For at hjælpe dig med at forblive i sikkerhed skal du læse vores LGBTQ Online sikkerhedsvejledning - det’er en god ressource for enhver, men især dem, der søger at slå online-censur.

En historie med chokerende dataovertrædelser

Desværre er regeringsovervågning og censur ikke’t det eneste problem, der konfronterer Grindr-brugere. Overalt i verden skal brugere kæmpe med truslen fra hackere. Personlige oplysninger på datingsider er altid en lukrativ ressource, både for målrettede phishere og direkte afpresere (som Ashley Madison viste). Og kyndige hackere har længe haft Grindr i deres krydsstole.

Dette har ikke’t blevet hjulpet af sikkerhedsfejl i selve appen. For eksempel viste cybersecurity-eksperter i 2018, hvordan appen lækkede placeringsdata og meddelelser, der blev sendt af brugere, selvom de havde fravalgt sig placeringstjenester.

I en anden udsættelse af 2018 rapporterede Buzzfeed, at dating-appen havde delt oplysninger om brugere’ HIV-status med tredjepart.

Så der’s det sammenfiltrede spørgsmål om, hvem der kontrollerer Grindr. Appen ejes i øjeblikket 60% af et kinesisk firma, men den amerikanske stat forsøger at ændre dette under henvisning til nationale sikkerhedsmæssige bekymringer. På den ene side kan brugere være ubehagelige med at dele personlige data med en kinesisk organisation. På den anden side giver udsigterne til overdragelse af data til NSA store bekymringer om privatlivets fred. Uanset hvad er beskyttelsen af ​​din identitet ved at blive en vigtig del af den daglige brug af Grindr.

VPN'er kan levere mindst en del af denne beskyttelse. De kan begrænse mængden af ​​lokaliseringsdata, som datingsplatformen har om brugere, og begrænse identificerbare oplysninger til, hvad de finder det nødvendigt at levere. Det skulle gøre det meget sværere at opbygge profiler af brugere til afpresning og phishing, samtidig med at det begrænser risikoen for overvågning også.

Sådan bruges en VPN til at fjerne blokering af Grindr, uanset hvor du er

Så lad’s antager, at du vil have adgang til Grindr sikkert i en undertrykkende jurisdiktion, eller at du ønsker at anonymisere din brug i andre dele af verden. Vi ved, at en VPN er en del af løsningen, men ikke alle VPN'er gør det. Besejring af sofistikeret regeringsovervågning stiller intense krav til VPN'er, og det kan de fleste udbydere’ikke er afhængig af. Med det i tankerne, vi’Vi har sammensat en liste over lande sammen med den VPN, du vælger at bruge inden for deres grænser:

 • Saudi-Arabien - NordVPN
 • Rusland - NordVPN
 • UAE - NordVPN
 • Indonesien - NordVPN
 • Iran - NordVPN
 • Tyrkiet - ExpressVPN
 • Egypten - ExpressVPN
 • Ukraine - ExpressVPN

Du’Jeg vil sandsynligvis bemærke et mønster, der opstår her. Mens der er hundreder af VPN'er omkring, er det kun en håndfuld, der er troværdig nok til at give pålidelig afblokering og databeskyttelse. Både ExpressVPN og NordVPN er fremragende produkter og vandt’t svig dig.

Spil sikkert på og offline med ved at bruge Grindr med en VPN af høj kvalitet

Hvis du har til hensigt at udvide dine romantiske horisonter via en smartphone-app, bør intet komme i vejen for dig. Hvis kun stater rundt om i verden tænkte på samme måde, men desværre gør de det ikke’t. For mange regeringer indfører begrænsninger for, hvordan borgere kan mødes, og mange parerer disse begrænsninger med kriminalisering af homoseksuel livsstil. Så vi er nødt til at kæmpe tilbage.

VPN'er tilbyder en måde at gøre det på. Disse ekstremt nyttige apps giver brugere i lande som Saudi-Arabien eller Rusland adgang til Grindr (eller ethvert andet dateringsværktøj), uanset regeringsblokke. Og de hjælper brugere overalt med at begrænse risikoen ved brud på data og muligvis undgå forlegenhed eller afpresning.

Bare husk. Hvis du bruger en VPN, skal du bruge en god. Gratis VPN'er vandt’t giver tilstrækkelig beskyttelse, så du’Jeg bliver sandsynligvis nødt til at betale. Vi skulle ikke’t er nødt til at betale for kærlighed, men i en verden, hvor mennesker kan dræbes for deres seksualitet, er det’s ofte en pris vi’d være tåbelig ikke at betale.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me