Sådan fjernes blokering af Snapchat

Snapchat forbudt på din placering? Ikke mere! Vores guide til, hvordan du fjerner blokeringen af ​​Snapchat, viser dig, hvordan du begynder at sende snaps til dine bedste venner og værste fjender med det samme.

Snapchat er populær til messaging og billedafsendelse. Det giver dig mulighed for at samle dine yndlingshistorier og snaps, når du udforsker historier bragt af verden’s bedste begivenheder og udgivere.

Appen gør kommunikation let og sjovt. Dog det’Det er uheldigt, at det er utilgængeligt i nogle regioner. Nogle lande tillader ikke brug af Snapchat og andre sociale apps på grund af cybersikkerhedsårsager. Du kan for eksempel ikke få adgang til Snapchat i et land som Kina.

Det er uheldigt, at colleges, universiteter og nogle arbejdspladser også begrænser brugen af ​​Snapchat. I sådanne situationer kan du’t brug appen, medmindre du ved, hvordan du fjerner blokeringen af ​​Snapchat.

Hvorfor nogle lande og institutioner begrænser Snapchat

De fleste arbejdsgivere og skoler insisterer på, at hvem der bruger institutionen’s netværk til adgang til internettet skal kun bruge det til det tilsigtede arbejde. Brug af internettet til andre formål betragtes som spild af tid og ressourcer. Dette er grunden til, at de fleste institutioner blokerer for adgang til sociale mediesider som Snapchat.

Lande som Kina og Bangladesh har forbudt brugen af ​​Snapchat på grund af internetforskrifter. Kina censurerer for eksempel sit internet for at beskytte det “cyberspace-suverænitet.”

Den slags internetcensur blokerer alt, hvad der betragtes som ugunstige data fra fremmede lande. Det begrænser også adgangen til nogle websteder, men apps til sociale medier og websteder er mest berørt. En netværksadministrator kan på den anden side blokere adgangen til ethvert websted eller service med et par tastetryk og et par museklik.

Heldigvis er der en nem måde at lære at fjerne blokering af Snapchat og bruge det hvor som helst.

Sådan fjernes blokering af Snapchat

Da internetcensur i nogle lande er stærk og kan virke uknuselig, er mange Snapchat-brugere bekymrede over, hvordan de får adgang til den. Ved hjælp af et betroet VPN-værktøj er det muligt at få adgang til Snapchat hvor som helst i verden.

En VPN-klient giver dig et krypteret og sikkert netværk, der er etableret via offentlige internetforbindelser. Hvis du gør det, kan brugerne skjule deres rigtige identitet over internettet. En god VPN skjuler dine internetaktiviteter for din internetudbyder og regeringen.

VPN giver dig også mulighed for at undslippe censur, der styres af arbejde, skole, din internetudbyder eller regering og giver dig mulighed for at skjule din placering. Sammenfattende åbner en VPN adgang til alt geografisk blokeret indhold. Dette gør det til det perfekte værktøj til at få adgang til Snapchat fra steder, hvor det er blokeret.

VPN-tjenester dækker din internetforbindelse med et lag kryptering. Derfor blokerer det ikke kun for websteder, men tilbyder også beskyttelse af personlige oplysninger og data.

Valg af den bedste VPN til at fjerne blokering af Snapchat

Bedste VPN til streaming

Hovedmålet er at lære at bruge Snapchat på wifi i skolen eller arbejde wifi. Du skal dog også huske, at en VPN kan bruges til andre formål. Udover at fjerne blokering af Snapchat og andre sociale netværk, skal du muligvis overveje VPN’s andre kvaliteter.

Vores anbefaling er at bruge NordVPN, også kaldet den mest sikre og pålidelige VPN på markedet.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10Flawless privacy praksis, avancerede sikkerhedsfunktioner og pålidelige geo-unblocking-muligheder gør NordVPN til den ubestridte branche-leder. Uanset hvilke behov, denne VPN har du dækket - alt starter fra kun $ 3,49 / måned.

 • Fremragende sikkerhed
 • Fantastisk serverliste
 • Fantastisk for Netflix
 • God til torrenting
 • Meget let at bruge
 • Overkommelige priser

Stadig på hegnet? Her’hvad skal man overveje, når man leder efter den bedste VPN:

Tilslutningshastighed

Den VPN-tjeneste, du vælger, skal give dig hurtige, krypterede forbindelser. Hvis hastigheden er korrekt, skal du ikke have noget problem, når du sender eller ser Snapchat-baserede videoer eller andet videoindhold. Du skal dog være opmærksom på, at din samlede hastighed varierer afhængigt af din baseline-forbindelseshastighed.

Multi-platform support

Snapchat er kun tilgængelig på Android- og iOS-enhedsplatforme, men du vil måske overveje en VPN’s evne til at understøtte flere platforme. De fleste mennesker har desktop-enheder, så det giver mening at søge efter en VPN, der understøtter dit desktop OS - Windows, Mac, Linux osv..

Fleksibiliteten til at skifte fra en enhed til en anden med den samme VPN kan hjælpe dig med at fjerne blokering af websteder og beskytte din internetforbindelse for streamingtjenester og spilleservere på hvilken enhed du vælger at bruge.

Kunde support

Til tider kan du opleve problemer med dine VPN-forbindelser, og det betyder, at du måske finder det svært eller helt umuligt at bruge Snapchat. I sådanne situationer har du muligvis brug for hurtig hjælp til at genoprette forbindelse eller stille spørgsmål vedrørende VPN-tjenesten.

VPN-udbyderen skal derfor have dedikeret kundesupport samt et ofte stillet spørgsmålssektion på udbyderens websted. Kundesupport skal kunne reagere hurtigt og tilbyde hjælp, når det er nødvendigt.

Global serverdækning

Som Snapchat-fan vil du ende med at se en masse streamingvideoer og lytte til masser af streaming-musik. Selvom nogle indholdsudbydere muligvis begrænser at lytte eller se indhold til kun specificerede regioner, giver et globalt VPN-netværk dig adgang til alt indhold. VPN bør have servere i så mange lande som muligt for at muliggøre en mere fleksibel måde at fjerne blokering af indhold.

Pris

De førende VPN'er koster muligvis lidt mere sammenlignet med mindre VPN'er. Imidlertid svarer omkostningerne normalt til den tilbudte service. Der er også gratis VPN-tjenester, som kan være nyttige, hvis de fungerer godt på din ønskede enhed.

Med alle de overvejelser, der er på plads, kan en VPN gøre brug af Snapchat let og sikkert, samtidig med at det tilbyder den samme sikkerhed og adgang til indhold for andre internetaktiviteter. Med det i tankerne, her’s hvordan bruges Snapchat på wifi på skolen, arbejder wifi eller begrænsede regioner ved hjælp af en VPN:

 • Først skal du gennemgå de bedste VPN-udbydere og vælge en, du føler, der passer til dine behov.
 • Tilmeld dig VPN-tjenesten ved at vælge en prisplan og få brugeroplysninger (det er VPN-brugernavn og adgangskode)
 • Installer derefter VPN-klienten på din enhed
 • Efter installationen skal du starte VPN og oprette forbindelse til en server uden for dit område. (en VPN leveres med en liste over servere, du kan vælge imellem)
 • Når du har oprettet forbindelse til serveren, skal du downloade Snapchat-appen. For Android-enheder skal du downloade appen fra Google Play Store. For iOS-brugere skal du downloade appen fra App Store.
 • Installer Snapchat på din enhed, tilmeld dig en konto ved hjælp af din e-mail-adresse, eller log ind, hvis du allerede har en. Du kan nu bruge Snapchat, så længe du holder din VPN aktiv.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me