Sådan fjernes blokering af Youku

Du kan fjerne blokering af Youku ved hjælp af en VPN. Læs videre for at finde ud af, hvilken VPN der er den bedste mulighed for at fjerne blokering af Youku uden for Kina.


Hvad enten du’Når du er en amerikaner, der er en stor fan af kinesiske film eller en kinesisk udstationeret, der arbejder i andre dele af verden, er Youku et videoindholdssted, hvor du kan få alle dine kattevideoer på én gang. Youku er dog begrænset til Kina, så du’Jeg kan ikke få adgang til tjenesten, hvis du ikke gør det’t bo der.

Den bedste måde at låse Youku op er ved at bruge en VPN, der kan omgå dens geo-blokerende begrænsninger. I den følgende artikel vil vi skitsere et antal af de bedste VPN'er, du kan bruge til denne service. Vi dækker deres hastighed, ydelse, servere, priser, udvidelser, sikkerhedsprotokoller og meget mere, alt sammen for at hjælpe dig med at finde den perfekte VPN til Youku.

Fjern blokering af Youku med en VPN: bedste VPN'er

1. EarthVPN

EarthVPN-servicelogo

Denne VPN er baseret på det nordlige Cypern. Det bruger avanceret teknologi, der giver dig mulighed for at omgå restriktioner og strømme dit indhold.

En af de funktioner, vi mest kan lide ved det, er den stærke kryptering, der sikrer, at dine online trafikoplysninger, såsom brugernavn, adgangskoder, online bankdetaljer og enhver anden følsom information, er sikre.

For $ 3,99 per måned eller $ 39,99 årligt kan du se, hvorfor de forbliver uovervindelig. De har servere i 54 lande og mindst 190 fysiske placeringer.

EarthVPN logger ikke brugeraktivitet og -brug. Dette betyder, at hverken EarthVPN eller nogen IP-adresse kan matche en konto til en bestemt IP-adresse. VPN gør det ikke’t give privat eller personlig information til tredjepart.

Tjenesten har en ubegrænset udgående og indgående båndbredde, hvilket betyder, at der ikke er anbragt vilkårlige eller kunstige kvoter på dine data. EarthVPN har også servere på hvert kontinent, inklusive en placering i Beijing, der specifikt er optimeret til torrenttrafik. Det fungerer med de fleste internetudbydere, hvilket betyder, at deres tjenester er tilgængelige på hvert kontinent.

2. Astrill VPN

Astrill VPN-servicelogo Besøg Astrill VPN

Astrill VPN har været på markedet siden 2009 og foretrækkes af mange på grund af sit høje niveau af sikkerhed og privatliv.

Astrill’s høje hastigheder på dets asiatiske servere gør det til et godt valg til online spil og streaming. Det understøtter yderligere funktioner såsom dedikerede IP'er og har servere i 60 lande.

Tjenesten holder din IP-adresse hemmelig, så du kan surfe anonymt. Astrill VPN beskytter også din internettrafik mod spioner og hackere på grund af dens SSL-krypteringsfunktion.

3. StrongVPN

StrongVPN-servicelogo Besøg StrongVPN

En af grundene til, at vi anbefaler StrongVPN, skyldes dets pålidelige forbindelser og gode hastigheder. Det har mange servere, der tilbyder statiske IP-adresser.

StrongVPN er tilgængelig for $ 10 / måned og $ 5,83, hvis du vælger at betale i 12 måneder på én gang, understøttet af en 5-dages pengene-tilbage-garanti. StrongVPN giver dig mulighed for at oprette op til 2 enheder samtidigt.

Tjenesten har 682 servere, der er spredt over 26 nationer, inklusive Hong Kong. Mens dets servernetværk ikke er det største, og der ikke er nogen servere i det kinesiske fastland, bør dette være nok til at give dig masser af muligheder.

StrongVPN-tjenester er kompatible med en lang række enheder som Windows, iOS, macOS, Google Chrome og Android. De har også omfattende hjælpecentre, hvor kunderne kan få adgang til detaljerede instruktioner om, hvordan man opsætter StrongVPN på deres hjemm routere.

Med StrongVPN kan du oprette forbindelse ved hjælp af alle de vigtigste protokoller såsom PPTP, L2TP, OpenVPN, SSTP og IKEv2. Den leveres også med en kill-switch, der sikrer, at du er sikker, hvis din forbindelse til VPN-serveren går ned. Den eneste ulempe med StrongVPN er, at det ikke har nogen live support.

4. VyprVPN

VyprVPN servicelogo Besøg VyprVPN

VyprVPN er en af ​​de hurtigere og mere pålidelige VPN'er. Det bruger Chameleon-teknologi til at omgå restriktioner i Kina.

Det’s også tilgængelig til en rimelig pris på $ 2,5 pr. måned. Som et tegn på dens overlegne tjenester tilbyder VyprVPN en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Afhængigt af dit valg af plan, kan du få 3 til 5 samtidige forbindelser.

VyprVPN har også 24/7 support, og dette er bestemt et plus for brugerne. Det har servere i Hong Kong, som du kan bruge til at få adgang til Youku i Kina.

5. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

ExpressVPN betragtes som den førende VPN-tjenesteudbyder i verden og af en god grund. For det første kan du streame alle Youku Premiere-film, du ønsker, da Express giver dig ubegrænset båndbredde. Dette er på toppen af ​​at give dig en dedikeret app til hver af dine enheder, inklusive routere.

Selvom ExpressVPN ikke gør det’t har servere i Kina, det har mange i andre nærliggende regioner som Macau og Hong Kong. Disse servere giver dig kun et ubetydeligt drop-off i hastigheder sammenlignet med servere placeret i selve Kina.

ExpressVPN sikrer, at du får virtuel beskyttelse, da det tilbyder et antal kamptestede protokoller sammen med et højteknologisk krypteringssystem. Du kan få det op og køre på en enhed på få minutter. Alt hvad du skal gøre er at downloade, installere og oprette forbindelse til ExpressVPN.

6. HideMyAss

HideMyAss servicelogo Besøg HideMyAss

Dette er blandt de mest anerkendte aktører i branchen. HideMyAss (HMA) er populær på grund af dens meget konsistente serverhastigheder og det faktum, at det tilbyder god kryptering, men de indsamler også logfiler til bestemte detaljer, såsom brugernavn og IP-adresse.

HMA kan prale af et stort netværk på over 1000 servere i 190 lande med en serverplacering i Macau, 3 i det kinesiske fastland og 6 i Hong Kong.

Den har en tværgående platform, brugervenlig app, der fungerer perfekt på Windows-, iOS-, Mac- og Android-enheder. Hvad vi’Jeg er dog ikke så glad for, at du kun kan bruge to enheder på hver HMA-konto. Hvis du har flere enheder, skal du opgradere til deres forretnings VPN-plan. Dette vil naturligvis betyde højere gebyrer.

7. TorGuard

TorGuard servicelogo Besøg TorGuard

Dette er en VPN, der leveres med en lang række funktioner. TorGuard har 3000 servere i over 50 amter, hvilket giver dig mere end nok valg til at omgå geo-begrænsninger.

Det har stærk kryptering og en række sikre protokoller. TorGuard VPN er også anstændigt prissat og har rimelig høje hastigheder oven på sin gode kundepleje. De eneste ulemper er manglen på 24/7 live chat og ikke den mest brugervenlige klient.

8. VPNArea

VPNArea servicelogo Besøg VPNArea

Dette er en anden VPN-tjenesteudbyder, der leveres med servere i over 60 lande inklusive Kina. De fortsætter med at tilføje nye indstillinger til deres servernetværk, hvilket betyder dig’Jeg vil kunne nyde alsidigheden ved at omgå restriktioner.

Dette er oven på det faktum, at VPNArea tilbyder stærk sikkerhed med avancerede funktioner som kill-switch, anti-WebRTC, anti-DNS-lækager og beskyttelse mod IPv6-lækager.

I disse dage tilbyder de fleste VPN-udbydere to slags prispakker: månedligt og årligt. Selvom dette er tilfældet for VPNArea, tilbyder de en konkurrencedygtig pris med årlige omkostninger helt ned til $ 50. Hvis du vælger den månedlige pakke, kan du få den til så lidt som $ 4,92 pr. Måned, hvilket kan være en ganske god pris.

VPNArea’s hastighed er relativt høj, og deres kundeservice er altid der for at hjælpe. Oven på alle disse kvaliteter kan du streame geo-blokerede film og tv-shows på Netflix og BBC iPlayer.

Bedste VPN til at fjerne blokering af Youku - NordVPN

En af grundene til, at vi valgte NordVPN til at få adgang til Youku, er fordi det tilbyder en no-logs-politik. NordVPN har også en bred vifte af protokollesupport, dobbeltkryptering og fremragende kundeservice. Disse funktioner gør det til en af ​​de førende VPN'er på markedet i dag.

Abonnenter på NordVPN kan nyde 6 samtidige forbindelser, en bred vifte af cross-platform support, en automatisk kill switch-funktion og dobbelt kryptering, der sikrer ekstra lag af sikkerhed. Tjenesten leveres også med stor kundesupport døgnet rundt. Som bevis for deres overlegne service tilbyder NordVPN en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Faktorer, der skal overvejes, når du vælger en VPN til Youku

Når man leder efter en VPN-udbyder, er det vigtigste aspekt beskyttelse af personlige oplysninger. VPN'er gør det muligt for folk at søge på nettet og endda få adgang til forskellige websteder anonymt, mens de formår at beskytte deres identitet.

Det’er bedst at kigge efter en VPN, der:

  • Har servere i det kinesiske fastland og / eller Hong Kong
  • Har en god privatlivspolitik og fører ingen logfiler over dine online aktiviteter
  • Tillader en generøs mængde dataforbrug og gør det ikke’t begrænse din båndbredde
  • Er hurtig og kraftfuld
  • Har god kundesupport
  • Og selvfølgelig kan fjerne blokering af Youku

Anbefalet læsning:

Bedste VPN for Kina

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me