Sådan fjernes blokeringen af ​​spil

Spillere over hele kloden søger ofte efter forskellige løsninger til at fjerne blokering af spil, der er begrænset i deres geografiske placering. Disse spil er normalt bag firewalls og derfor utilgængelige, men der er måder at omgå disse begrænsninger.

I denne artikel diskuterer vi, hvordan man nemt kan fjerne blokering af spil ved hjælp af en VPN, proxy eller Google Translate, hvor som helst. Vi vil også forklare, hvordan det fungerer, fordele og ulemper ved disse løsninger, og hvorfor brugere forskellige steder ikke har adgang til bestemte spillesider.

Hvorfor spil er blokeret

Der er to overvejende årsager til, at spil blokeres, som er censur og firewalls. Hvert land har sit eget sæt regler, der gælder for begrænsningen af ​​specifikke spil, mens skoler og arbejdspladser censurerer spil gennem en firewall, der forhindrer dig i at få adgang til bestemte websteder, når du bruger deres internet, selv når du bruger din egen enhed.

F.eks. I Kina kan brugere’t adgang til Battlefield 4. Tyske brugere kan’t spille Left 4 Dead 2; og i Brasilien er MMORPG EverQuest en no-go.

IP-adresser forklaret

Lade’s starter med at forklare en IP-adresse. En IP-adresse (Internet Protocol-adresse) er et numerisk tag, der er tildelt til enhver enhed, der er forbundet til et specifikt computernetværk. Sådan er censur mulig, men hvis du ændrer IP-adressen, ser det ud som om du befinder dig et andet sted.

Med denne ændrede IP-adresse omdirigeres al trafik gennem en anden server, hvilket betyder, at du er fri til at spille ethvert spil eller få adgang til ethvert websted hvor som helst i verden.

Sådan fjernes blokering af spil ved hjælp af en VPN

Et VPN (Virtual Private Network) opretter en sikker tunnel mellem VPN-serveren og din pc.
Når din kommunikation rejser gennem denne sikre tunnel, kan tredjepart’t overvåg dine browseaktiviteter, fordi din IP-adresse bliver anonym, hvilket giver dig adgang til blokerede og begrænsede websteder og spil.

I det væsentlige ønsker du at skjule din ægte geografiske placering, fordi dette giver dig mulighed for at omgå enhver censur, der pålægges enten af ​​regeringen eller det computernetværk, du arbejder på.

En VPN skjuler ikke kun din rigtige IP-adresse, men den giver dig også mange andre fordele, der inkluderer:

 • øget sikkerhed online
 • adgang til mange spil og enheder
 • hurtige hastigheder uden forsinkelse
 • tidlig adgang til nye udgivelser
 • DDoS-beskyttelse for spillere
 • funktionalitet uanset placering

Det er utroligt enkelt at bruge en VPN til spil. Du skal tilmelde dig og downloade en VPN-tjeneste, oprette forbindelse til din foretrukne server, hvor dit yndlingsspil er tilgængeligt, og begynde at spille uden nogen begrænsninger.

Bare husk, at ingen to VPN'er er de samme, og du bliver nødt til at undersøge dine muligheder korrekt for at få den bedste deal.

VPN vs proxy for at fjerne blokering af spil

Selvom gratis proxies normalt bruges til at spille spil, der er begrænset, tilbyder en VPN-service brugere så meget mere. VPN'er fungerer på alle spil, på alle enheder og er generelt superhurtige uden forsinkelser.

Sandheden er, en gratis proxy gør det ikke’t tilbyder dig disse fordele, når du skal fjerne blokerede spil. Andre frynsegoder, som en VPN tilbyder dig inkluderer:

 • ubegrænset skifte mellem verdensomspændende servere
 • automatisk konfiguration & 1-klik-forbindelse
 • superstabil med 99,9% up-time
 • fungerer uden for din webbrowser
 • ubegrænset båndbredde

Fjern blokering af spil med en proxyserver

Når du vil besøge et begrænset websted, kan en proxyserver fungere som en mellemmand mellem din pc og det blokerede websted, du vil besøge. En proxyserver besøger det blokerede websted på dine vegne ved at vise det blokerede websted, så du kan få adgang til det, fordi du kommunikerer med proxy'en og ikke med det blokerede websted direkte.

Der er mange gratis proxy-tjenester tilgængelige, men vi foreslår Anonymouse eller HMA. Begge er nemme at bruge og pålidelige.

At fjerne blokering af spil ved hjælp af en proxyserver er en nem procedure. Bare gå til webstedet for proxyserveren og indtast URL'en til det begrænsede spil, du gerne vil fjerne blokering af, og tryk på enter.

Du vil derefter være i stand til at gennemse den begrænsede URL, som du normalt ville gøre, men du vil bemærke, at din browser viser serveren’s proxy-domænenavn og ikke navnet på den blokerede URL. Dette betyder, at du får adgang til sitet anonymt.

Er en proxyserver sikker at bruge?

Når du bruger en proxyserver til at få adgang til begrænsede websteder, overgiver du i det væsentlige din IP-adresse til proxyserveren, mens du surfer på nettet. Selvom mange proxy-websteder er tillid til, er der en mulighed for, at dine personlige oplysninger kan ende i de forkerte hænder, især når du bruger gratis proxy-tjenester.

Proxy-ejeren, hackere eller proxy-webmasteren kan logge og sælge dine data til den, de måtte ønske uden din viden eller samtykke. Så gør en lille smule research på forhånd.

Fjern blokering af spil med en oversættelsestjeneste

Brugere undervurderer ofte brugen af ​​en oversættelsestjeneste til at fjerne blokering af begrænsede spil. Når du bruger tjenester som Microsoft Translator, Google Translate, Babel Fish eller Yahoo, kan du se et websted uden at besøge det begrænsede websted direkte.

Brugere er faktisk i stand til at manipulere proceduren ved at oversætte en begrænset side fra engelsk til engelsk, formindske sprogforvirringer, mens de fungerer som en gratis proxy-tjeneste, idet disse oversatte websteder henter det begrænsede websted og viser det for dig uden at du behøver at besøge webstedet direkte.

Efter vores mening er Microsoft Translator den bedste mulighed for dette trick. Først skal du besøge Microsoft Translator (også kendt som Bing Translator). Derefter skal du indtaste URL'en til det krævede sted i tekstfeltet og beholde ‘oversætte fra’ mulighed som ‘finde pr. automatik.’ Vælg derefter ‘Oversæt til engelsk’ og klik ‘Oversætte.’

Den krævede side vises i bunden, og du kan gennemse, som du normalt ville. Det er en diskret og funktionel løsning til blokerede sider / spil.

Fordele ved at bruge en VPN til spil

Det er sikkert at sige, at det at bruge en VPN til at fjerne blokering af spil er din bedste indsats. Ikke kun er du i stand til at downloade spil, men du kan også downloade DLC-indhold og få adgang til PSN og Xbox Live fra ethvert land.

Når et land har en tidligere lanceringsdato, vil du være i stand til at downloade den tidligere og være den første til at spille uden bagudgående problemer eller reducerede pingtider. En anden værdifuld grund til at bruge en VPN til spil er uden tvivl sikkerhed.

Du kan være sikker på, at dine filer og data er sikre takket være det krypterede, private private netværk, der også beskytter dig mod DDos-angreb, der er blevet et svøbel i de senere år.

Når du bruger en VPN til spil, kan du også bruge spilleservere fra hele verden, når du rejser, eliminere frygtelige pingtider og spille multiplayer-spil på ethvert geografisk sted. En anden stor fordel er, at du kan få adgang til spil fra flere enheder til spil på farten.

VPN til moderne spillere

Der var en tid, hvor multiplayer-spil betød, at du bogstaveligt talt måtte sidde ved siden af ​​spilleren i det samme rum. Heldigvis er disse dage væk. Onlinespil har udviklet sig til massive eventyr, der giver spillerne praktisk talt mulighed for at befinde sig i magiske verdener med fjerne planeter og krigszoner på månen.

Heldigvis blev VPN'er oprettet, hvilket betyder, at moderne spillere kan spille hvor som helst mod enhver, og det i sig selv er ret forbløffende. I stedet for at hænge spilletid eller plettede forbindelser, nyder spillerne nu en hurtig uafbrudt oplevelse.

Gratis VPN vs betalt VPN

Spørgsmålet på millioner dollars er, om du skal vælge en betalt eller gratis VPN-service. Selvom der er gratis VPN-tjenester, der tilbyder dig en hel masse frynsegoder, er det altid bedre at gå efter en betalt service, hvis du ønsker kvalitet.

Du skal huske, at VPN-virksomheder, der tilbyder gratis tjenester, skal tjene penge på en eller anden måde, og de gør det normalt ved at logge og sælge dine personlige data. De bruger også ofte PPTP-protokollen, som ikke længere betragtes som sikker.

Betalte VPN-brugere har generelt flere muligheder som OpenVPN eller kombinationen Layer 2 Tunnel Protection og IPsec. I slutningen af ​​dagen ønsker du, at dine data skal være så sikre som muligt, og mens betalte brugere normalt får omkring 256-bit datakryptering, tilbyder gratis VPN sandsynligvis kun 128-bit kryptering.

Forstyrrende og kundesupport er også mest sandsynligt, når du bruger en betalt VPN, plus du får adgang til flere servere spredt flere steder over hele kloden.

Sådan vælges en VPN til at fjerne blokering af spil

Der er en række ting, du skal overveje, når du vælger en VPN til at fjerne blokering af spil. Vi’har rørt ved flere punkter, såsom sikkerhed, logning, torrenting, kundesupport, gennemsnitshastighed og antallet af servere, som VPN-tjenesten har at tilbyde, men som VPN-tjenesteudbydere er bedst til spil specifikt?

Her er vores top valg baseret på serverplacering, gennemsnitshastighed, jurisdiktion og samtidige forbindelser. De fleste af vores top valg er også rimeligt prissat og tilbyder strålende kundesupport til deres betalte abonnement.

ExpressVPN klarer sig utroligt godt og er meget let at lære. Tjenesteudbyderen er ofte en topanbefaling til spil, da de har servere i de fleste af de store lande og byer over hele kloden.

VyprVPN imponerede os også ved at være en af ​​de få VPN-tjenester, der kontrollerer hele deres netværksinfrastruktur på egen hånd. De tilbyder også hurtige forbindelseshastigheder over hele kloden og har deres eget optimerede spilnetværk, Outflox, der faktisk øger din pingrate, mens du spiller.

Bundlinie

Hvis du vil fjerne blokering af spil, er din bedste mulighed utvivlsomt en VPN. Om du vil have en gratis eller betalt tjeneste er op til dig, men husk, at dine personlige data kan ende i de forkerte hænder, hvis du vælger en gratis VPN-service eller en proxyserver som en løsning.

VPN'er har gjort det utroligt let for enhver ivrig spiller at spille hvor som helst i verden til enhver tid, mens de nyder hurtige forbindelsestider og en lang række serverplaceringer.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me