Sådan fjernes blokeringen af ​​websteder på skolen: Top 3 metoder

Sidste opdatering: 09.10.2019

Deling af musik, film, fotos og spil på skolens netværk er kun en drøm for de fleste studerende. Lyder det velkendt? Vi satser på, at det gør det. Frygt dog ikke. Vi’her er du med en guide til at hjælpe dig med at fjerne blokering af websteder i skolen - den enkle måde.

Det’er almindeligt for skolens netværksadministratorer at blokere adgang til websteder på sociale medier som Instagram, Snapchat og Twitter samt streamingwebsteder, såsom Netflix, Pandora og Hulu. Der er forståelige grunde til dette, men vi ved alle, at alt arbejde og intet spil gør Jack til en kedelig dreng.

Heldigvis er der måder at fjerne blokeringen af ​​næsten enhver forbudt ting på dit skolenetværk. Disse inkluderer:

  • Wayback-maskinen
  • URL-forkortelse
  • VPN-tjenester (Virtual Private Network)

Lade’s dykke lige ind.

Sådan fjernes blokeringen af ​​websteder på skolen?

Der er flere måder at få adgang til blokeret indhold i skoletiden, og vi’Vi har valgt de tre bedste metoder til at gøre det - bare for dig. Så uden videre, lad’s komme i gang.

1. Brug Wayback-maskinen

Hvis de blokerer webstedet i dag, skal du bare få adgang til det i går med Wayback Machine!

Wayback-maskinen er et værktøj, der gemmer alle websteder på internettet, inklusive filerne, der er gemt på disse websteder, og arkiverer dem på sine egne servere. Med denne fantastiske service kan du se næsten ethvert sted der’har været på nettet siden (gisp!) 1996.

For at fjerne blokering af et begrænset websted fra skolen skal du bare gå til Wayback-maskinen og indsætte URL'en på det websted, du vil have adgang til, i adresselinjen øverst, ligesom vi’vist nedenfor:

wayback maskinværktøj

Når du klikker på Gennemse historik, du’Jeg ser en kalender med datoerne for webstedet’er blevet arkiveret. Vælg bare en dato fra kalenderen og nyd udsigten.

2. Brug en URL-forkortelse

Selvom det ikke er 100% effektivt i alle tilfælde, er det en anden enkel metode at bruge en URL-afkortningstjeneste, der kan hjælpe dig med at fjerne blokeringen af ​​websteder i skolen.

For at omgå blokken skal du bare besøge ethvert webstedsforkortelseswebsted (hvis de er det’er ikke blokeret på din skole) som Bit.ly og indsæt din ønskede URL i adresselinjen:

bit.ly url forkortelse

Når du har den forkortede version, skal du bare klikke på den eller indsætte den i din browser’s adresselinje. Boom! Skolen’s censurattempe er blevet folieret igen!

3. Brug en VPN

Den enkleste og nemmeste måde at omgå skoleblokke er at bruge et virtuelt privat netværk (VPN). En VPN, der arbejder i skolen, skal være i stand til at skjule din fysiske placering og få den til at se ud som dig’igen adgang til skolens wifi et andet sted.

Få det hele med en af ​​de bedste VPN'er i branchen. Udnyt NordVPN’s massive serverliste, fejlfri privatlivspost og vandtætte sikkerhedsfunktioner - alt lige fra $ 3,49 / måned. Hent NordVPN

Hvorfor skulle du bruge en VPN i skolen?

Skoler er lærende institutioner, hvor information og viden skal være let tilgængelig og delt snarere end censureret. Men med det rigtige værktøj, såsom NordVPN, kan du skjule din fysiske placering og nyde fordele som:

privat browsing
Privat browsing

Skoler observerer og logger typisk alle dine online aktiviteter. Hvilket betyder, at skoleadministratorer ved hvad du’gør igen online.

En VPN holder din browsing privat, så ingen - heller ikke din skole’s netværksadministration eller internetudbyder (ISP) - kan overvåge og spore dine online aktiviteter.

verificeret logo
Opretholdelse af sikker og sikker forbindelse

Skolens wifi er adgangskodebeskyttet, men det’er langt fra sikker.

Andre mennesker bruger også den samme wifi. Dette betyder, at de nemt og ondsindet kan hacke din enhed og forårsage uigenkaldelig skade, f.eks. At slette noter eller terminalsedler eller holde din enhed “løsepenge.”

Hvis du medbringer din bærbare computer til et indkøbscenter eller en café for at lave skolearbejde, kan den nemt hackes. En VPN beskytter og krypterer din trafik, så de med skadelige intentioner kan’t finder dig.

Hvis vi’Når jeg er ærlig, er de følgende grunde til at bruge en VPN i skolen også vigtige.

kaffepause
At tage dit sind fra studier

Ja dig’har ret til din pause mellem studier. Så hvis din skoleadministration blokerer websteder, der sætter dine fødder op, kan du lige så godt komme omkring deres begrænsninger med en VPN.

gaming

Fjernelse af blokering af videospil og streamingwebsteder

Normalt blokeres disse websteder, fordi de kan bruge båndbredde og bremse hele skolens netværk.

Når du logger ind med en VPN, kan du omgå disse begrænsninger, fjerne blokering af websteder i skolen og se Netflix, Hulu og andre streaming-websteder samt spille spil. At’er ikke hvad vi’du foreslår, men vi har alle brug for en lille smuk pause nogle gange, ikke?

Bedste VPN til skole: hvad du skal overveje

ikke-verificeret
Blokeringsteknik

Først og fremmest skal du være sikker på, hvordan din skole blokerer den VPN, du vælger. Hvis det bruger portblokering, skal du vælge et virtuelt privat netværk, der understøtter SSTP-protokollen via port 443 eller OpenVPN-portvideresendelse til port 443 eller 80.

Hvis din skole bruger Deep Packet Inspection, skal du vælge den, der tilbyder at skjule VPN-trafik, så den ser ud som almindelig.

afkrydsning
tilgængelighed

Hvis du bruger flere enheder som smartphones, laptops og desktops, skal du sørge for at gå til en VPN er kompatible forskellige operativsystemer, herunder iOS, Android, Windows eller macOS.

anvendelighed
Anvendelighed

hvis du’er ikke en computerguide, gå efter en VPN-tha’er hurtig og nem at bruge. Sørg for, at den også har en intuitiv grænseflade.

hastighed
Hastighed

Stol på os - du’Jeg har brug for en hurtig internetforbindelse til de mange opgaver, du skal gå i gang, så en hurtig VPN-forbindelse er et must.

servere
Servere

Forskellige VPN'er har forskellige servere i forskellige lande. Hvis du har brug for at fjerne blokering af websteder på skolen for at få adgang til censureret indhold fra hele verden, skal du sørge for at kontrollere, at din valgte VPN har et bredt udvalg af servere.

Blokerer din skole VPN'er? Intet problem!

Skoleadministratorerne kan indse, at studerende bruger VPN'er til at få adgang til skolens wifi.

Dette kan få skolen til at blokere din nyligt opdagede vej ud. Det kan være ubelejligt, da du muligvis skal diskutere et gruppeprojekt med en ven på Facebook eller endda Snapchat. I dette tilfælde skal du maskere din VPN-trafik for at få den til at se ud som almindelig webbrowser-trafik.

Du kan gøre dette ved at bruge stealth VPN eller tilsløring til at dække din sædvanlige strøm af trafik, så det’er ikke identificerbare. Bedst bedømte VPN'er som NordVPN og ExpressVPN har stealth-protokoller, der pålideligt kan omgå VPN-blokke, herunder Great Firewall of China.

Hvorfor blokerer skoler for websteder?

Som regel, skoleadministratorer blokerer adgang til specifikke websteder for at holde dig fokuseret om uddannelse og opgaver, der kun er relateret til skolearbejde.

Desuden er det’er en moralsk forpligtelse til at beskytte dig mod det usikre indhold, der flyder over internettet. Brug af båndbredde er også et problem. Hvis alle’s travlt med at downloade eller streame videoer, går hele skolens netværk langsommere.

Hvorfor er dette et spørgsmål for studerende?

At holde eleverne inden for skoler’ firewalls forhindrer dem ofte i at få adgang til vigtigt indhold, de har brug for akademisk forskning og skolerelaterede emner.

Sådan fjernes blokeringen af ​​websteder på skolen

Ja, skoler betragter blokering og filtrering af websteder som en måde at beskytte på, men vi glemmer, at studerende muligvis også er nødt til at sende beskeder til venner på Facebook om detaljerne i et gruppeprojekt eller slå en tutorial på YouTube.

Blokering af visse websteder kan afspore læringsprocessen.

Lade’være ærlige over for en anden vigtig faktor - vi har alle brug for en pause og livet i skolen’t et stykke kage.

Så for ikke at stresse, har studerende brug for nogle muligheder for at lindre spændinger. Det være sig en sjov video på YouTube, online spil eller en simpel chat med venner. Korte pauser på Snapchat eller Twitch don’t gør meget skade.

Tværtimod giver de et øjeblik at slappe af mellem klasser og kan forhindre udbrændthed.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me