Sådan får du en amerikansk IP-adresse


De Forenede Stater er på forkant med internetudvikling. Mange af de webbaserede virksomheder findes i USA. Selv dem, der ikke findes der, leverer næsten helt sikkert deres tjenester i USA. Tjenester som HBO GO, Crackle osv. Er alle kun i USA, hvilket betyder, at de kun kan fås adgang, hvis du har en amerikansk IP-adresse.

Selv websteder og tjenester, der er tilgængelige uden for USA, såsom Netflix, giver muligvis ikke et komplet bibliotek med indhold til eksterne brugere på grund af visse ophavsretlige love. Så du har brug for en amerikansk IP-adresse for at have fuldstændig adgang til websteder som Netflix.

Nogle gange er indhold geo-blokeret, hvilket betyder, at de’er begrænset baseret på en bruger’s geografiske placering. Ved at ændre din IP-adresse skjuler du effektivt din placering og dirigerer trafikken gennem en placering efter dit valg. Dette kan give dig adgang til indhold, der ellers ikke er tilgængelig for dig.

Sådan får du en amerikansk IP-adresse

Her er de trin, du kan tage for at få en amerikansk IP-adresse på en Windows-computer.

  1. Download en VPN og installer den ved at følge instruktionen, der er givet i opsætningen.
  2. Når programmet er installeret, skal du åbne programmet. Det beder om dine legitimationsoplysninger til at logge ind.
  3. Når du er logget ind, ser du en liste over servere og et kort, der angiver deres placering på den. Du kan enten klikke på nålen, der er placeret i USA på kortet, eller vælge den amerikanske server fra listen.
  4. Når pin er valgt i USA, bliver den grøn.
  5. Luk programvinduet. Din IP-adresse er ændret til en amerikansk IP-adresse.

Bedste VPN'er til at få en amerikansk IP-adresse

De fleste af VPN'erne har den samme proces med et par variationer. Selvom mange VPN-tjenester er tilgængelige, er der nogle, der er bedre end andre. Vi vil nu tage dig gennem nogle af de bedste VPN'er, du kan bruge, hvis du vil forfalske din placering og ser ud som om du er tilsluttet fra USA.

1. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN-tjenester, da det giver solid ydeevne i alle de opgaver, som en VPN skal udføre, såsom sikkerhed, ydelse, support og funktioner. Det roser for sin sikkerhed i hele VPN-samfundet.

Express VPN er også tilgængelig på alle de almindelige operativsystemer, herunder macOS, Windows, Android, iOS og Linux. De har også 24/7 live chat support og stor support til Netflix såvel som torrents. Imidlertid kommer alle disse frynsegoder med en ulempe: det’s dyre, starter ved $ 8,32 / måned og går helt op til $ 12,95 / måned.

2. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN

NordVPN har måske den bedste sikkerhed i branchen, skønt det kommer til en smule hastighed sammenlignet med ExpressVPN. Det har servere i 58 lande, inklusive USA, og det understøtter alle større platforme og enheder.

NordVPN tilbyder også 24/7 live chat support. Ligesom ExpressVPN giver det også adgang til Netflix-biblioteket, der er tilgængeligt for amerikanske IP-adresser. Det giver dig også adgang til andre USA-baserede tjenester, såsom Hulu. NordVPN har også en god pris fra $ 3,49 / måned.

3. IPVanish

IPVanish servicelogo Besøg IPVanish

IPVanish er en blandet taske. Det har nogle meget gode funktioner, men det har også et par problemer, der kan være ret problematiske i betragtning af prisfastsættelsen af ​​VPN. Det største problem, som IPVanish håndterer, er det faktum, at selvom det har gode muligheder for sikkerhed, hastighed og tilpasning, overgås det af NordVPN eller ExpressVPN i hver af disse afdelinger.

Vi siger ikke, at det er en dårlig VPN-tjeneste; det’s, faktisk en stor en. Men vi vil anbefale at holde sig til ExpressVPN eller NordVPN. Det er også vigtigt at huske, at IPVanish ikke har god støtte til Kina, så hold dig væk, hvis du planlægger at bruge det for at undgå kinesisk internetcensur.

4. TorGuard

TorGuard servicelogo Besøg TorGuard

TorGuard er også en fantastisk VPN-service. Det har nogle af de bedste sikkerhedsfunktioner, herunder meget robust krypteringsteknologi, en kill switch og alt andet, du forventer af en VPN i topkvalitet.

Det er også en fantastisk VPN til folk i Kina, da det kan omgå den store firewall i Kina. Deres prisplaner er imidlertid meget forvirrende. Så vidt vi kan sige, varierer deres planer fra $ 4,17 / måned til $ 9,99 / måned, hvilket gør dem ret konkurrencedygtige.

5. PrivatVPN

PrivatVPN-servicelogo Besøg PrivateVPN

PrivateVPN er mindre end andre VPN'er på listen, men mangler også nogle af de tilgængelige funktioner i ExpressVPN eller NordVPN. Det har ordentlige sikkerhedsprotokoller og anstændig kryptering. Det er måske ikke den hurtigste VPN derude, men det er ganske brugbart.

Det er dog baseret i Sverige, som ikke er et ideelt sted for en VPN-tjeneste, da de har en stærk holdning til krænkelse af ophavsret, hvilket er, hvad disse tjenester bruges til ofte. Det kan dog bruges til at få adgang til Netflix US og gøre alt indhold tilgængeligt der.

Den vigtigste grund til, at PrivateVPN skiller sig ud, er prisfastsættelsen. Det er meget billigt, starter ved $ 3,82 / måned og går til $ 7,67 / måned. Det er en god aftale for folk, der ikke gør’t har brug for sikkerhed i øverste niveau, men kræver en VPN til opgaver såsom adgang til det amerikanske Netflix-bibliotek og andre geo-placeringstjenester.

Og det’det er det! Med din amerikanske IP-adresse ved at bruge en af ​​disse fantastiske VPN'er nævnt ovenfor, kan du nyde alt, hvad folk i USA kan.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me