Sådan installeres fusion på Kodi


På egen hånd kan Kodi blive dit ultimative hjemmeunderholdningscenter. Du behøver kun at overføre dine lokalt lagrede medier til denne applikation, og det sjove kan begynde. Men der’er en helt anden side af denne applikation, der har potentialet til at erstatte enhver populær streamingtjeneste.

Du ved sandsynligvis allerede, at vi’snakker om tredjeparts Kodi-tilføjelser. Tak til hårdtarbejdende udviklere og techentusiaster fra hele verden, Kodi’s kapaciteter udvides dagligt.

Dette er netop grunden til at Kodi har millioner af fans over hele verden. Når tusinder af tilføjelser er tilgængelige online, kan du finde næsten enhver form for indhold, der skal streame via Kodi.

Dog det’Det er vigtigt at vide, at ikke alle Kodi-tilføjelser er ens. De mest populære ophæver store lagre af andre tilføjelser, så du kan installere en masse af dem på en gang. Og dig’er heldig, fordi vi vil lære dig om Fusion-tilføjelsen til Kodi.

Sådan installeres Fusion-tilføjelsen til Kodi?

Denne vores detaljerede trin-for-trin Fusion for Kodi installationsvejledning. Vi har også inkluderet nyttige skærmbilleder, som du kan tjekke, om du går tabt undervejs. Fusion on Kodi-installationsprocessen er en smule vanskeligere end nogle, sats med denne guide dig’Jeg bruger Fusion-tilføjelsen på få minutter. Så uden videre, lad’s hopper lige ind:

For at installere Fusion på Kodi skal du først starte Kodi og blive på Kodi-startskærmen. Åben Indstillinger tandhjul indstilling øverst til venstre.

Trin 1 - kodi-indstillinger

Åbn derefter Filhåndtering mulighed.

Trin 2 - kodi filhåndtering

Klik nu Tilføj kilde i næste vindue.

Trin 3 - tilføj kilde

Klik i dialogboksen Tilføj filkildekode, der vises.

Trin 4 - Klik på ingen

Indtaste http://fusion.tvaddons.co. Sørg for, at du indtaster adressen korrekt, eller at du ikke kan tilføje kilden til din Fusion-reposamling. Klik Okay når først du’igen gjort.

Trin 5 - type fusion url

Nu i Indtast et navn til denne mediekilde vindue, skriv det navn, du vil give denne kilde. Vi’jeg handler om konsistens, så vi’Jeg skal bare navngive det “Fusion”. Klik Okay når du har indtastet kildenavnet.

Trin 6 - indtast kildenavn

Du har tilføjet installationspakken til Fusion på Kodi. Men vi’er der ikke lige endnu. Først vi’Jeg bliver nødt til at se, hvordan man får adgang til kilden for at installere Fusion-oplagrene og tilføjelsesprogrammer. Gå tilbage til Kodi-startskærmen, og klik på Add-ons på venstre panel. Når du er der, skal du klikke på ikon for åben boks i øverste venstre hjørne af din skærm.

Trin 7 - klik på ikonet med åben boks

Klik på i det vindue, der vises Installer fra zip-fil. Nu skal du være i stand til at se en liste over mulige Kodi-kilder. Klik på det navn, du har’har været givet til kildefilen tidligere (vi navngav den “Fusion”).

Trin 8 - Installer fra zip-fil

Din tur’Jeg ser en liste med tre muligheder. Dette er Fusion-tilføjelser og opbevaringssteder. Før du installerer streaming-deponier til Fusion på Kodi, du’Jeg bliver nødt til at få Indigo-tilføjelse først. Vælg det for at gøre det “begynde-her” mappe med ud af de tre indstillinger.

Trin 9 - vælg & ldquo; begynde her & rdquo; folder

Du skal nu se en fil med navnet plugin.program.indigo-4.0.x.zip. Klik blot på denne fil.

Trin 10 - vælg plugin zip

Vent nu til ‘Indigo Add-on installeret’ anmeldelse, der kort skal vises øverst til højre på din skærm.

Derefter du’Jeg skal gøre lidt backtracking. Gå tilbage til Kodi-startskærmen, åben Add-ons, og klik på ikon for åben boks til i øverste venstre hjørne. Klik nu Installer fra zip-fil.

trin 11 - klik på Installer fra zip-fil

Vælg igen den fusionskilde, du har navngivet tidligere. De samme tre indstillinger vises næste. Men denne gang skal du klikke på Kodi-repos folder.

Trin 12 - vælg fra kodi-repos

Dette er stedet hvor du’Jeg finder alle Fusion-oplagerne på Kodi. Det Kodi-repos mappen er yderligere opdelt i tre kategorier. Vælg en, Klik på zip-filen af det depot, du vil installere, og Fusion installerer det på Kodi for dig.

Trin 13 - klik på zip-filen

Og det’det er det! Nu kan du nemt streame alle dine foretrukne tv-shows og film med Fusion på Kodi. Don‘glemme popcorn!

Fusion til Kodi: et dybtgående look

Fusion er en lidt anden type tilføjelse til Kodi. I modsætning til de sædvanlige indstillinger gør Fusion det ikke’t lader dig streame alt indhold på egen hånd. Det giver dig dog mulighed for at installere enormt populære og meget aktive opbevaringssteder, der indeholder tusinder af andre tilføjelser til din Kodi-app.

Du kan tænke på Fusion som et bibliotek med tilføjelser. Når du installerer dette depot på Kodi, du’Jeg kan besøge det når som helst. Med andre ord dig’Jeg får brugt det til at installere tredjeparts tilføjelser, der kan streame medier, tilføje nye indstillinger til Kodi og forbedre dets eksisterende muligheder.

Efter dig’har installeret Fusion på Kodi, vi’Jeg vil gerne give en smule indsigt i, hvad jeg kan forvente af denne tilføjelse. Så lad’s snakker om de typer tilføjelser, du kan finde her, hvilke slags indhold de bringer med mere.

Og her’s en mere nyttig smule info. Fusion er blevet oprettet af en gruppe af Kodi-udviklere, der går under navnet TVAddons. De’Vi har været aktiv i flere år nu på trods af alvorlige juridiske problemer, som vi’har oplevet for nylig. Men vi’være sikker på, at Fusion-tilføjelsen til Kodi vil være tilgængelig i lang tid fremover.

Hvad kan du gøre med Fusion for Kodi?

Når du installerer Fusion på Kodi, vil du få adgang til dette arkiv i selve applikationen. Når du får adgang til tilføjelsen, ser du tre mapper. Så vi tror det’Det er en god ide at gå over disse mapper og forklare, hvad de kan gøre.

  • Begynd her: Den første mappe kaldes ‘Begynd her,’ og det bringer en enkelt ZIP-fil. Dette er et vigtigt vedligeholdelsestilbehør til Kodi, der hedder Indigo. Det giver forskellige måder at holde din Kodi i kontrol, oprette sikkerhedskopier og fjerne uønskede filer.
  • Kodi Repos: Nu her’er noget spændende. I denne mappe finder du tre undermapper med snesevis af opbevaringssteder (der er vært for hundredvis af individuelle tilføjelser). Dette er ZIP-filer, som du installerer ved at klikke på dem, og Kodi overtager resten af ​​processen.
  • Kodi-scripts: Endelig kommer denne mappe med nødvendige afhængigheder for Kodi. Disse bruges til at drive størstedelen af ​​tredjepartsudvidelser. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du installerer alle de filer, der findes her, for at sikre, at andre tilføjelser fungerer korrekt.

Der er nogen alternativer til Fusion?

Vi’vil være helt ærlige med dig her - du vandt’t finde et enkelt værdigt alternativ til Fusion-tilføjelsen til Kodi. Dette er et unikt lager, som er et resultat af en årelang indsats fra TVAddons. Som du kan se, er dette også den vigtigste årsag til dens enorme popularitet.

Som vi’Vi har fortalt dig tidligere, Fusion giver dig adgang til det allerbedste Kodi-vedligeholdelsestilbehør derude - kaldet Indigo. Endnu en gang vandt du’t finde et gyldigt alternativ til Indigo, og vi anbefaler på det kraftigste, at du installerer og tjek også denne tilføjelse.

Blokeres fusion i alle lande?

Generelt bør Fusion være tilgængelig globalt. Dette Kodi-lager er ikke’t målrettet af internetudbydere siden det’s ikke en traditionel tilføjelse. Imidlertid kan de tilføjelser, du installerer via Fusion, være blokeret over hele verden.

Du skal huske, at mange af de tilføjelser, der findes inden for Fusion, muligvis serverer ophavsretligt beskyttet indhold. Hvis din internetudbyder fanger dig streaming af dette indhold, kan du komme i problemer.

For at afhjælpe eventuelle bekymringer omkring brugen af ​​Kodi og uofficielle tilføjelser anbefaler vi kraftigt at du bruger et VPN-program. Vi forklarer, hvad VPN'er er, og hvorfor du skal bruge dem nedenfor.

Hvorfor du skal bruge en VPN

Måske ville et bedre spørgsmål her være - hvorfor skulle det ikke’t bruger du en VPN? Disse applikationer er blevet den bedste måde at beskytte dine personlige data online. Og som sådan er de blevet en magtfuld allieret for enhver Kodi-bruger derude.

VPN'er har mange fordele, og vi’kommer til at forklare nogle af de mest fremtrædende. Så her’s, hvad VPN'er kan gøre:

  • De kan holde dig anonym på Internettet. Ved at kryptere din webtrafik skjuler VPN'er, hvad du gør online, og hvilke slags film du streamer. Med andre ord vil dine Kodi-relaterede aktiviteter være fuldt beskyttet.
  • VPN'er kan fjerne blokering af indhold. Uofficielle Kodi-tilføjelser skraber internettet for streaming af links, og der’det er ingen måde at vide, om disse links er blokeret i dit land. Så VPN'er lader dig drage fuld fordel af enhver Kodi-tilføjelse.
  • De kan forhindre malware-infektion. Det samme kunne siges om hackingforsøg, da VPN'er øger sikkerheden for enhver webforbindelse.

Den nederste linje er dette - du kan sørge for det’er virkelig anonym online for kun et par dollars om måneden. Og det gør det ikke’t gælder kun for Kodi - en VPN beskytter al din indgående og udgående webtrafik.

Med dette sagt, håber vi, at ved, at du ved, hvordan du installerer Fusion på Kodi. Derudover ved du også, hvordan du holder dig beskyttet online. Så nyd og have masser af sjov!

Tjek vores liste over bedste VPN'er til Kodi vil beskytte dit privatliv og sikkerhed under streaming.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me