Sådan installeres Kodi på Linux – en trinvis vejledning


Du kan ofte høre, at Linux-drevne computere mangler avanceret software (især når det kommer til medier og underholdning). Imidlertid er udviklerne af Kodi dedikeret til at behandle alle retfærdigt. Med det sagt, det’Det er ikke overraskende, at du kan drage fuld fordel af Kodi på forskellige Linux-variationer.

På grund af sin unikke struktur, installeres Kodi på Linux via en række kommandoer. Naturligvis er dette intet underligt for erfarne Linux-brugere, og hele processen er relativt let. Hvad du har brug for er en pålidelig guide - og dig’vi er kommet til det rigtige sted.

Uden videre, lad’s taler om, hvordan man installerer Kodi på Linux såvel som om et par andre spændende ting. En ting er helt sikkert - ved udgangen af ​​denne artikel, dig’Jeg har din egen Kodi-up-and-running.

Sådan installeres Kodi på Linux

Vi agter at gøre denne artikel så nyttig som muligt. Derfor vi’Jeg starter med det grundlæggende ved at se på de officielle krav. Så vi’Jeg fortsætter med at fortælle dig, hvordan du indstiller Kodi på Linux, samt hvordan du altid holder det opdateret.

At køre Kodi på Linux - officielle krav

På trods af at han er meget magtfuld, gør Kodi det ikke’t har brug for avanceret hardware. Faktisk vi’være sikker på, at din computer vil udføre jobbet helt fint. Stadig, det’Det er altid en god ide at gå over de officielle krav først.

 • Processor: Kodi kører på både x86 og x64-processorer, der understøtter SSE2 (Streaming SIMD Extensions 2). Forskelligt sagt, enhver processor, der er lavet i det sidste årti, er i stand til at køre Kodi.
 • vædder: Generelt skal du have mindst 1 GB RAM for at sikre dig, at din computer kører uden problemer. Naturligvis vil 2 GB RAM gøre alt kørt endnu bedre.
 • Grafik: Da Kodi er en medieafspiller, har den brug for en GPU-enhed til at afspille videofiler i høj opløsning. Når det kommer til de officielle krav, skal GPU'er understøtte OpenGL 2.0, og de kan komme fra Nvidia, ATI og Intel.
 • Harddiskplads: Når Kodi er installeret, tager ca. 150 MB plads. Den kommende Kodi 18 Leia bør kun tage omkring 100 MB, da den leveres med binære tilføjelser adskilt fra installationsfilen.
 • Operativ system: Endelig skal du køre Ubuntu 16.10 Yakkety Yak, 16.04 Xenial, 14.04 Trusty eller Linux Mint 17 og nyere.

Installation af Kodi i Ubuntu Linux-distributioner

Som du kunne forvente, er du nødt til at skyde op Kommandolinjeterminal (Ctrl + Alt + T) til denne opgave. Vi’Jeg guider dig gennem hele proceduren ved at forklare de kommandoer, du skal bruge.

 • Indtast først følgende kommando: “sudo apt-get install software-egenskaber-fælles” og ramte Gå ind;
 • Brug derefter følgende kommando, hvis du vil installere den nyeste stabile build: “sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / ppa.
 • hvis du’er du villig til at prøve beta- og alfa-versionerne af Kodi, kan du prøve andre kommandoer. Brug beta til denne - “sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / ustabil.” For alpha kan du indtaste denne kommando - “sudo add-apt-repository ppa: team-xbmc / xbmc-nightly.” Tryk igen Enter for at bekræfte din indtastning.
 • Indtast derefter denne kommando - “sudo apt-get-opdatering,” og ramte Gå ind;
  Og skriv til sidst dette - “sudo apt-get install kodjeg.”
 • Hit Gå ind igen, og Kodi bliver downloadet og installeret på din computer.
 • At’det er det!

Installation af Kodi i Debian Linux-distributioner

Debian-distributioner er muligvis ikke så populær som Ubuntu. Dette er dog ikke’t grunden til at vi glemmer Debians fans. Her’hvordan du kan installere Kodi.

 • Start terminalen, og brug følgende kommando - “sudo cp /etc/apt/sources.list /etc/apt/sources.list.bak.” Med denne kommando, du”Jeg gemmer din “sources.list” fil, som er praktisk i tilfælde af problemer med installationen;
 • Brug nu denne kommando: “gksudo gedit /etc/apt/sources.list.” Du”Jeg bliver bedt om administratoroplysninger, så sørg for at gennemgå dette trin omhyggeligt.
 • Når den forrige kommando er udført, skal du indtaste følgende: “deb http://http.debian.net/debian jessie-backports main” og bekræft din indrejse;
 • Vi har kun to flere kommandoer. Indtast først dette - “sudo apt-get-opdatering,” og ramte Gå ind nøgle;
 • Brug derefter denne kommando - “sudo apt-get install kodi” og ramte Gå ind igen.
 • At’det er det! Efter et par minutter skal du have Kodi blandt de installerede applikationer på din Linux-computer.

Sådan opdateres Kodi på Linux

Generelt Kodi’s udviklere frigiver trinvise opdateringer til Kodi hvert par måneder. Og en gang om året frigives en større Kodi-version. Når det sker, dig’Jeg vil gerne vide, hvordan jeg opdaterer Kodi.

 • Åbn Terminal, og brug denne kommando først - “sudo apt-get-opdatering“;
 • Brug derefter den anden kommando - “sudo apt-get upgradede”;
 • I tilfælde af problemer med opdatering skal du også bruge denne kommando - “sudo apt-get dist-upgrade” at tvinge Kodi til også at installere yderligere pakker.

Sådan afinstalleres Kodi på Linux

Til sidst dig’Jeg vil gerne vide, hvordan du fjerner Kodi fra din computer. Vi’være sikker på, at du’Jeg bruger sjældent følgende kommandoer, men det’det er dog rart at kende dem.

 • Start terminalen, og skriv denne - “sudo apt-get-opdatering“;
 • Brug derefter følgende to kommandoer - “sudo apt-get fjern kodi *” og så denne - “sudo apt-get purge kodi *.
 • At’alt sammen!

Brug aldrig Kodi uden en VPN

Inden vi lader dig gå, har vi et sidste råd. Vi anbefaler dig kraftigt at bruge en VPN, når du ser eller streamer medier via Kodi, da dette er den eneste måde at undgå potentielle juridiske problemer og tekniske vanskeligheder.

Kodi er kendt for sin evne til at blive udvidet via tredjeparts add-ons. En stor del af dem er dog afhængige af tvivlsomme kilder, der kan føre til krænkelse af ophavsretten. Dette er også grunden til, at forskellige internetudbydere throttles din webforbindelse, når de registrerer dig ved hjælp af Kodi.

Se vores liste over Bedste VPN'er til Linux

En pålidelig VPN vil kæmpe mod ISP-pålagt throttling. Det vil også fjerne blokering af enhver mediekilde online og endnu bedre - den vil anonymisere din trafik fuldstændigt. Dette betyder, at du’Jeg kommer til at bruge Kodi uden nogen som helst begrænsning.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me