Sådan konfigureres VPN på Smart TV


hvis du’er ivrig efter at gå online uden at gå på kompromis med dit privatliv, få et Virtual Private Network (VPN). Det giver dig mulighed for at gøre det ved at give en “tunnel” af beskyttelse sammen med krypteringslag for at holde dig fuldstændig sikker og anonym. Mange mennesker vælger at bruge VPN-tjenester med deres Smart TV'er, fordi dette giver dem mulighed for at skjule deres geografi og få adgang til tv-programmering fra andre lande uden irritation af en geografisk blok.

Du kan også bruge VPN på Smart TV-systemer, og i denne vejledning fortæller vi dig, hvordan du tilføjer en VPN til dit Smart TV for en helt sikker streamingoplevelse.

Kan jeg installere en VPN på mit Smart TV direkte?

Nogle smarte tv-apparater tilbyder muligheden for at installere VPN-software direkte, men det’det er ikke altid tilfældet. Dog don’t bekymre dig. Hvis dit Smart TV ikke gør det’t tillade den direkte installationsrute, den skal bare være i stand til at linke til Google Play Store. Herfra kan du vælge din VPN-udbyderapp og derefter installere den på dit tv. Dette er typisk den bedste måde at installere en VPN på Smart TV-modeller på, så vælg det, hvis du kan. I nogle tilfælde vandt imidlertid VPN for Smart TV-tjenester’t arbejde på tværs af alle modeller, så kontakt evt. producenten.

Opsætning af en VPN på Smart TV-systemer

Hvis dit SmartTV OS er Android, kan du oprette en VPN i et par enkle trin. At gøre dette:

 1. Vælg din VPN til Smart TV, f.eks. ExpressVPN-tjenesten. Denne udbyder tilbyder også forblinkede routere, som vi snart vil berøre mere detaljeret.
 2. Når først du’har valgt din VPN til Smart TV, download softwaren. Installer derefter .APK-filen.
 3. Brug dine originale login-legitimationsoplysninger til at logge ind på din konto.
 4. Kør VPN til Smart TV-appen på dit tv, og forbind derefter til en af ​​de servere, der tilbydes.

At’alt det kræver! Herfra kan du se ud til at være i ethvert land du behøver og få adgang til alle slags tv- og underholdningsindhold, du ønsker. Takket være den kryptering, som VPN giver, kan du også forblive helt anonym og privat. Dette fjerner bekymringen for, at dine data får adgang eller kompromitteres af alle, der er interesseret i at se, hvad du’gør igen.

Vi’Vi har dækket VPN-guider for begyndere i en anden blog, så det’Det er vel værd at læse for at finde ud af mere om, hvordan disse praktiske systemer kan hjælpe dig med at opretholde total privatliv og sikkerhed, når du’igen online. I dag’s digitale verden, hvor cyberkriminelle og snoopere er overalt, kan du’t være for forsigtig!

Tilslutning af dit tv med en bærbar computer eller pc

Det kan være nødvendigt at bruge et Ethernet-kabel til at forbinde din computer eller laptop til dit Smart TV. Dette vil betyde, at du kan dele din internetforbindelse og bruge din VPN til at låse op for alt begrænset programmeringsindhold, klar til visning på tv'et. Hvis dit Smart TV ikke gør det’t tillader, at apps installeres direkte, dette er den metode, du skal bruge. Alternativt kan du vælge en VPN Smart TV-router.

Følg disse trin for at dele din forbindelse i Windows:

 1. Kontroller, at din bærbare computer eller pc er tilsluttet din Smart TV VPN. Hvis du ikke gør det’t har en, prøv ExpressVPN.
 2. Brug et Ethernet-kabel til at parre de to.
 3. Find netværket og delingscentret på kontrolpanelet på din pc eller bærbare computer, og vælg Skift adapterindstillinger.
 4. Se efter din VPN-forbindelse, som skal have en beskrivelse, der ligner noget “TAP-Win33-adapter.” Højreklik på det, og vælg Ejendomme fra rullemenuen.
 5. Vælg derefter Deling fane og marker, hvor det spørger, om du vil Tillad netværksbrugere at oprette forbindelse til din internetforbindelse. Vælg Forbindelse til lokalt område fra den næste menu og vælg Okay.
 6. Genstart din bærbare computer eller pc og dit Smart TV, og du skal finde ud af, at VPN fungerer.

Sådan bruger du din VPN på OSX

Dette er lidt mere kompliceret, men væsentligt, når du først har tilmeldt dig din VPN-service og konfigureret den:

 • Sluk for dit Smart TV og tilslut det til din Mac USB-port ved hjælp af adapteren og Ethernet-kablet
 • Gå til din Systemindstillinger og vælg Deling
 • Træk ned i menuen, der giver dig mulighed for “Del din forbindelse fra” og vælg din VPN-forbindelse. Marker afkrydsningsfeltet, hvor det står USB Ethernet til “til computere, der bruger” og tillad derefter Internet Sharing. Når pop-up-boksen vises, skal du vælge Start og så Internet deling. Hvis dette viser sig at være grønt, du’Jeg ved, at du’Vi har gjort det rigtigt!
 • Genstart dit tv!

Brug af en VPN-router

Du kan også bruge VPN på Smart TV via en blinket router. Dette betyder, at enhver enhed i dit hjem vil drage fordel af din VPN-forbindelse. At blinke en router er faktisk temmelig kompliceret, så medmindre du er tech-minded, skal du vælge en service, der tilbyder en forudblinket (og forudbetalt router.) Disse behøver kun basale “tilslut og brug” trin til opsætning.

De fleste VPN-routere kan købes på forhånd med flash på routere med to hovedtyper tilgængelige. Disse er tomat og DD-WRT. Sidstnævnte er den mest populære, da den kan tilpasses temmelig let.

Hvorfor vælge en blinket router?

Dette vælger automatisk VPN-tjenesten uanset den enhed, du bruger til at oprette forbindelse til din wifi. Det kan også frigøre plads ved at minimere antallet af netværkskabler, du skal bruge, og det fjerner også behovet for at fikle med netværksindstillinger! Endelig gør du det ikke’t har brug for at have din computer eller bærbare computer fysisk placeret tæt på dit Smart TV for at bruge VPN.

Afslutningsvis’Det er værd at bruge en VPN på dit Smart TV for at forblive privat og for at få adgang til det indhold, du vil se overalt i verden. Du kan komme hurtigt i gang med vores guide!

Anbefalet læsning: Bedste VPN-routere

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 + = 15

map