Sådan omgås Sky Broadband Shield i 2020


hvis du’er på udkig efter en effektiv metode til at omgå Sky Broadband Shield hurtigt og sikkert, vi’Vi har den løsning, du har brug for.

Sky Broadband Shield er et fremragende værktøj, hvis du har børn i huset. Tjenesten indeholder sikre søgefiltre, der blokerer eksplicit indhold fra resultaterne af søgemaskinerne, der hjælper med at beskytte dine børn mod upassende materiale. Men hvis du er en voksen, der ønsker at få adgang til et interval af indhold uden begrænsninger, kan indholdsblokeringsmetoden være for stor.

Tjenesten blokerer automatisk alt indhold, der anses for uegnet for nogen under 13 år. Og blokke ikke’t bare stoppe ved det tilsyneladende voksenindhold, men gælder også for uskyldigt indhold såsom online spil og sociale netværk.

Hvis du vil omgå Sky Broadband Shield, er den bedste metode at bruge et VPN (Virtual Private Network).

I denne guide viser vi dig den bedste måde at omgå Sky Broadband Shield, inklusive valg af en stærk VPN, så du kan nyde ubegrænset internetadgang.

Omkrydsning af Sky Broadband Shield

Sky Broadband Shield er aktiveret som standard, og Sky gør det ikke’t giver en pålidelig måde at slukke for tjenesten. Heldigvis kan du med en VPN let omgå censuren.

En VPN giver dig mulighed for at kryptere din internettrafik, hvilket gør det ekstremt vanskeligt for din internetudbyder eller enhver anden tredjepart at se, hvad du laver online. Alle dine online aktiviteter, inklusive de DNS-anmodninger, du sender, og de websteder, du besøger, bliver tilsløret og skjult for nysgerrige øjne.

Sky har en liste med sortlistede domæner. Når du krypterer din forbindelse, kan internetudbyder imidlertid ikke registrere, når du prøver at få adgang til disse websteder og indføre begrænsninger.

Den bedste VPN til Sky Broadband Shield bypass

Ikke alle VPN'er oprettes lige. At vælge den bedste VPN til at omgå Sky Shield kan være en skræmmende opgave. Der er hundredvis af VPN-tjenester tilgængelige, som alle hævder at have den bedste service. Den VPN, du vælger, skal have robuste krypteringer og opretholde en stram nul-logpolitik. Det skal også have hurtige, pålidelige forbindelser for en jævn browsingoplevelse.

Vores top VPN

ExpressVPN er den VPN, vi anbefaler til at omgå Sky Shield. VPN er hurtig, sikker og har over 3.000 servere i 94 plus lande over hele verden.

ExpressVPN ExpressVPN 9.5 / 10Utilgængelig sikkerhed, pålidelig geo-afblokering og hastigheder over gennemsnittet gør ExpressVPN til en af ​​vores foretrukne VPN'er generelt. Et premium værktøj i enhver henseende, inklusive prisen.

  • Vandtæt sikkerhed
  • Massiv serverliste
  • Fantastisk til streaming
  • Meget god til torrenting
  • Meget hurtig
  • 24/7 kundesupport

Tjenesteudbyderen er baseret på De Britiske Jomfruøer, en jurisdiktion, der stadig ligger langt uden for Five Eyes’ indflydelsessfære. VPN opretholder en streng nul logfiler politik, og du kan hvile let og vide, at dit privatliv er beskyttet. ExpressVPN’s avancerede sikkerheds- og privatlivsfunktioner har VPN et populært valg i England, hvor overvågningen løber dybt.

Yderligere sikkerhedsfunktioner inkluderer IP / DNS-lækager, dobbelt VPN, og en automatisk driftsafbryder. ExpressVPN tilbyder også en antimalware funktion, der automatisk blokerer annoncer, phishing-domæner og malware.

I øjeblikket har ExpressVPN en særlig 49% rabat på det årlige abonnement, som inkluderer en ekstra 3 gratis måneder til $ 6,67. Alle prisplaner er dækket af en 30-dages pengene-tilbage-garanti, og du kan køre op til 5 samtidige forbindelser.

Sådan bruges en VPN til at omgå Sky Broadband Shield

Det er ret let at opsætte en VPN, og processen kan afsluttes i løbet af få minutter.

  • Download VPN-appen

Inden du kan gøre noget andet, skal du downloade appen til din enhed. De fleste VPN'er indeholder apps til Windows, Mac, iOS og Android. Nogle, ligesom ExpressVPN, tilbyder også browserudvidelser og apps til streaming-enheder som Amazon Firestick og Amazon Fire.

  • Registrer og log ind

Efter dig’Når du har downloadet og installeret appen, skal du oprette en konto. Indtast dine loginoplysninger, og vælg din foretrukne abonnementsplan. Nu skal du bare vælge en VPN-server fra listen over servere og trykke på “Forbinde.” Dine data krypteres og tunneleres via den VPN-server, du har’har valgt. Du er velkommen til at vælge enhver server i England.

  • Nyd ubegrænset adgang

Når VPN-forbindelsen er kørt, forbliver alt, hvad du gør online, privat. Ikke engang Sky kan se eller overvåge din browseadfærd. Da din trafik er skjult, stopper Sky Broadband Shield med at fungere. Du’Jeg vil kunne få adgang til websteder, der tidligere blev blokeret såvel som andet indhold på Internettet.

Pak ind

Sky Broadband Shield har sine positive ting. Det’er fantastisk til familier med små børn, men hvis du ikke gør det’t har børn, det kan mangle et formål. Selv skadelig beskyttelse, som Sky Shield tilbyder, kan erstattes af VPN’s antimalware-værktøjer.

En VPN giver dig også mulighed for at omgå andre former for censur og få adgang til ethvert indhold på internettet. Gå videre og prøv Sky Broadband Shield-omløb ved hjælp af en VPN, og fortæl os dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me