Sådan rettes PUBG-lag

Udviklet af PUBG-selskabet, et datterselskab af BlueHole, PlayerUnbekendt’s Battlegrounds, også kendt som PUBG, er et online spil, hvor spillerne konkurrerer mod hinanden i dit typiske kamp royale-type gameplay.


Inspirationen til PlayerUnbekendt’s Battlegrounds blev tegnet fra tidligere mods oprettet af Brendan Greene, også kendt som den undvigende “PlayerUnknown.” Greene havde baseret sine mods på filmen, Battle Royale, og til sidst udvidet dem til det selvstændige spil, der kom til at blive kendt som PUBG.

I spillet falder op til hundrede spillere på en ø, hvor de er nødt til at scavenge for udstyr og våben for at dræbe andre spillere, mens de prøver at overleve så længe som muligt.
Hver kamp har en tilgængelig sikker zone, men den krymper i størrelse, når spillet skrider frem, og tvinger møder mellem spillere. I sidste ende vinder det sidste hold eller den individuelle spiller, der overlever, kampen.

Problemer med PUBG-forsinkelse

Selvom Player Ukendt’s Battlegrounds er blevet en vildt populær favorit blandt spillere, mange spillere har oplevet forsinkelse eller stamming, mens de spillede spillet. Så hvis du’har oplevet nogen af ​​disse problemer, ved, at du’er ikke alene, og der er et par ting, du kan gøre for at prøve at modvirke problemet.

Nedenfor, vi’vil gå over nogle af de mest almindelige problemer, der forårsager PUBG stamming, og vi’Jeg forklarer også, hvordan du løser dem.

Men før vi prøver at finde ud af, hvordan vi løser PUBG-forsinkelse, er det’er vigtigt for at sikre, at dit system opfylder de minimale systemkrav for at køre spillet korrekt.

PUBG-systemkrav

Nedenfor, vi’Jeg gennemgår både minimums- og anbefalede systemkrav til at køre PlayerUnknown’s Battlegrounds. Bare husk, at mens du’Jeg vil stadig være i stand til at køre spillet ved at opfylde minimumskravene, du’Det er meget mere sandsynligt, at du oplever problemer, da din pc bare næppe er i stand til at følge med de store krav fra spillet.

Minimumssystemkrav

 • Processor: Intel Core i5-4430 eller AMD FX-6300
 • RAM: 8 GB
 • Grafikkort: Nvidia GeForce GTX 960 2GB eller AMD Radeon R7 370 2GB
 • Opbevaring: 30 GB
 • Operativsystem: 64-bit Windows 7, 8.1 eller 10

Anbefalede systemkrav

 • Processor: AMD Ryzen 5-1600 eller Intel Core i5-7600k
 • RAM: 16 GB
 • Grafikkort: Nvidia GTX 1060 6GB eller højere
 • Opbevaring: 30 GB
  Operativsystem: 64-bit Windows 10

Hvis du opfylder disse systemkrav, og du’Hvis du stadig oplever forsinkelse og stamming, kan du muligvis løse problemerne ved at prøve en af ​​følgende rettelser.

PUBG-stamming forårsaget af serverforsinkelse

En af de mest almindelige årsager til stamming og fejl er forårsaget af PUBG-serverforsinkelse.
Da disse servere dog styres direkte af spillet’s udviklere, der er virkelig ikke’t så meget, vi kan gøre ved det. Der er dog et par enkle ændringer, vi kan foretage for at øge din computer’s ping og løser problemet med stamming eller forsinkelse.

Dette inkluderer begrænsning af internetadgang for andre, der bruger din forbindelse, øget din internetpakke’s båndbredde eller blot ved hjælp af en kabelforbindelse i modsætning til en trådløs forbindelse til at spille spillet.

Disse rettelser skal dog fungere til de fleste problemer med PUBG-stamming, hvis du’får en fejlmeddelelse, der siger, “PUBG Network Lag opdaget”, tjek denne trinvise vejledning for at hjælpe med at løse dit problem.

Opdater grafikkort og netværksdrivere

For at få den bedst mulige ydelse fra din hardware, det’er vigtigt at sikre, at alle dine drivere er aktuelle og opdaterede. Faktisk kan opdatering af din grafikkortdriver nogle gange forbedre ydelsen med op til 30%.

På den anden side bidrager sandsynligvis manglende eller forældede netværkskortdrivere til netværk og forbindelsesforsinkelse.

Derfor anbefaler vi, at du kontrollerer og opdaterer alle enhedsdrivere, der mangler eller er forældede. Dette kan gøres enten manuelt eller automatisk ved hjælp af et automatisk opdateringsværktøj.
Hvis du vil opdatere dine enhedsdrivere manuelt, skal du’Jeg skal finde den nyeste version af driverne fra din producent’s hjemmeside. Hent derefter og installer dem på din computer. Genstart dit spil, og kontroller, om dette havde gjort nogen forskel med dit latensproblem.

Den nemmeste metode til opdatering af dine drivere er imidlertid at bruge et automatisk opdateringsværktøj. Disse er fremragende for dem, der ikke gør’t har tid eller evner til korrekt at downloade og installere nye drivere. Softwaren scanner simpelthen din computer for at finde alle drivere, der mangler eller er forældede, og derefter installerer den automatisk de nyeste versioner.

Fix PUBG-forsinkelse ved hjælp af en VPN

Når du bruger en VPN, krypteres alle data, der forlader din computer automatisk, hvilket fungerer til at holde dine oplysninger sikre og beskyttede, mens du rejser frem og tilbage til netværket’s server. En VPN kan hjælpe med hastighed, især når din internetudbyder trækker din forbindelseshastighed. Det hjælper dig også med at oprette forbindelse til spilserveren gennem en hurtigere forbindelse ved at give dig mulighed for at vælge en server, der er tættest på PUBG-spilserverne, hvilket minimerer drop-off-hastigheden.

For at bruge en VPN, du’igen skal du have brug for at vælge en VPN-udbyder (egnet til spil) efter eget valg og derefter downloade og installere softwaren til din pc. Når det er installeret, skal du åbne programmet og oprette forbindelse til en af ​​højhastighedsserverne fra din liste over indstillinger.

Så er det dig’er fri til at starte dit spil op og spille PUBG via en hurtig, sikker og sikker forbindelse.

Begræns baggrundsprogrammer

En enkel måde at sikre, at din pc fungerer på optimale niveauer, er at begrænse unødvendige baggrundsprogrammer, der kunne trækkes fra dit system’s ressourcer.
For at gøre dette skal du åbne din Task Manager og scanne listen for de programmer, du har’t bruger i øjeblikket. Højreklik på de applikationer, du vil lukke, og vælg derefter “Slutopgave”.

Dette skulle frigøre lidt af din computer’s RAM og kan være nok til at løse de problemer, du har’har haft.

Begræns lokal netværksbrug

Ret efter dig’vi har oplevet kan også være forårsaget af utilstrækkelig båndbredde på grund af, at andre mennesker eller enheder er tilsluttet dit netværk.

Sørg derfor for, at du gør det’er den eneste person, der er tilsluttet netværket, og at der ikke er andre enheder, der bruger nogen af ​​din båndbredde.

Du ønsker måske endda at prøve at ændre din internetadgangskode for at sikre dig, at ingen i din router’nærhed stjæler din forbindelse. Hvis du ændrer din adgangskode, og dit problem ser ud til at forsvinde, skyldes det sandsynligvis, at en anden person bruger dit netværk.

Sænk din opløsning

Nogle gange, hvis din opløsning er indstillet for høj, kan den bidrage til at forårsage forsinkelse, mens du spiller PUBG. For at ordne dette, dig’vil ønske at oprette en genvej til PUBG-spillet. Højreklik derefter på den genvej, du har’har lige oprettet og vælg Egenskaber.

Vælg fanen Genvej og i feltet Mål, efterlad en tom plads, og skriv derefter en lavere opløsning, f.eks. 1024 x 768.

Læg derefter dit spil for at se, om det at køre det i en lavere opløsning har løst forsinkelsesproblemet du’har haft.

Indstil PUBG som høj prioritet

Som vi’ve allerede nævnt, kan du bruge dit system’s Task Manager for at få nogle nyttige indblik i, hvor godt din pc klarer sig. Bortset fra at begrænse baggrundsapplikationer og afslutte unødvendige opgaver, der bruger dit system’s RAM, kan du også bruge det til at indstille PUBG som en høj prioritet.

Dette vil gøre det muligt for spillet at trække de nødvendige ressourcer for at det kan køre korrekt. For at gøre dette skal du åbne din task manager og højreklikke på PUBG under fanen Detaljer. Derefter skal du blot ændre sin prioritet til Høj og klikke på Ok.

Boost din pc’s præstation

Der er også et par indstillinger, som du kan prøve at ændre for at hjælpe med at øge din pc’s præstation. For det første skal du sørge for, at din pc kører i spiltilstand, hvilket muligvis er nok til at løse det forsinkelsesproblem, som du’har haft.

Du kan også prøve at komme dig ind i kontrolpanelet og vælge System og sikkerhed. Klik derefter på System, Avancerede systemindstillinger. Klik derefter på Indstillinger endnu en gang under fanen Ydelse og vælg “Juster for den bedste ydelse”. Endelig, hit “ansøge” og din computer skal nu optimeres til at køre effektivt.

Optimering af indstillinger som dette løser muligvis ikke dit PUBG-lag-problem helt, men de sikrer dog, at din computer kører med dets maksimale effektivitet for spil.

Afspil PUBG på fuld skærm

En enkel og effektiv måde at reducere dit forsinkelsesproblem på er at sikre dig’gen kører spillet i fuld skærmtilstand. For dette, mens du spiller spillet, skal du blot trykke på Alt og Enter på samme tid, og spillet skal skifte til fuld skærm.

Skift din pc’s strømindstillinger

For bærbare brugere der’er et sidste tip, der kan hjælpe med at løse problemet.

Det meste af tiden, vores computer’s strømplaner er som standard indstillet til Balanced eller Power Saver. Selvom dette er en fremragende måde at spare på batteriets levetid, kan det også gå på kompromis med din pc’s driftskapacitet og samlede ydelse.

Derfor det’s anbefales det at skifte dine strømindstillinger til High Performance, som muligvis tømmer dit batteri hurtigere, men det kan være nok til at løse problemer i forbindelse med forsinkelse.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me