Sådan ser du Apple TV +

Apple TV + er en eksklusiv streamingtjeneste, der blev lanceret for at tilbyde et bredt udvalg af Apple TV-indhold. Selvom det’er en af ​​de nyeste streamingplatforme til at komme ind i et overfyldt felt, det giver stadig folk som Amazon Prime Video, Hulu og Netflix et løb for deres penge.


Apple TV Plus blev lanceret 1. november 2019 og kan tilgås af publikum i over 100 lande. Det indeholder nye, eksklusive originale shows, dokumentarer og film fra dagens mest fantasifulde historiefortællere. Kunder i de støttede lande og regioner vil kunne nyde Apple TV + på iPad, Mac, iPhone, iPod touch, Apple TV og vælge Samsung smart TV.

hvis du’er ikke baseret i nogen af ​​de 100+ lande med Apple TV + support, kan du bruge en VPN-service som NordVPN til at få adgang til alt streamingindhold.

Se Apple TV + med en VPN

Brug af VPN bliver almindeligt i dag’s teknologiske verden. En VPN kan bruges til at holde dine online aktiviteter sikre og anonyme. Det kan også være nyttigt til streaming af geo-blokeret indhold. Så hvis du’hvis du er ivrig efter at lære at se Apple TV + -indhold, kan du få en pålidelig VPN, der giver dig adgang til en lang række film og tv-shows. Et virtuelt privat netværk (VPN) giver dig mulighed for at oprette forbindelse til Apple TV + via en ekstern server, så det ser ud som om VPN-serverens IP er din enheds IP.

Hvis du ikke er i et af de støtteberettigede lande eller regioner, skal du oprette forbindelse til Apple TV + via en VPN-server i USA eller andre understøttede placeringer. Der er adskillige VPN-tjenester på markedet i disse dage, men nogle er bedre end andre til at maskere din IP-adresse og få adgang til Apple-streamingtjenesten.

Bedste VPN'er til at se Apple TV+

Brug af en VPN med Apple TV + kan dybt udvide mængden af ​​indhold, du kan streame. Imidlertid kommer forskellige VPN'er med forskellige funktioner, kapaciteter såvel som forskellige omkostninger. De mest afgørende faktorer, når du vælger en VPN-tjeneste for at få adgang til Apple TV-streamingtjenesten, er antallet af servere, sikkerhed, VPN’s hastighed og muligheden for at omgå geo-blokering. De mest pålidelige VPN-applikationer til streaming af Apple TV-shows er NordVPN, CyberGhost og ExpressVPN.

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN

Mindste pris pr. Måned: $ 3,49

Hvis du spekulerer på, hvordan du ser Apple TV + på farten uden ubehagelige regionale begrænsninger, er NordVPN et solidt valg. Det har 58 lande, du kan oprette forbindelse til, og hver server er beskyttet af robust kryptering.

VPN leveres med et krypteret DNS-proxyværktøj kaldet SmartPlay. Denne funktion hjælper med at fjerne blokering af geo-blokeret indhold, så du nemt kan få adgang til Apple TV-streamingtjenester.

Dens app er kompatibel med forskellige enheder og software og kan rumme op til seks enheder. Det er en god allrounder, der fungerer godt med Apple streamingtjeneste.

2. CyberGhost

CyberGhost-servicelogo Besøg CyberGhost

Mindste pris pr. Måned: $ 2,75

CyberGhost fører pakken med de bedste VPN'er for dens robuste, overkommelige VPN-beskyttelse. Det krypterer og anonymiserer dine internetaktiviteter, skjuler din IP og holder dig sikker, hver gang du har det’bruger du Wi-Fi.

Det giver dig også mulighed for at fjerne blokeringen, såsom at se Apple TV uden nogen begrænsninger.

Når det kommer til ydeevne, behøver du ikke at bekymre dig om pludselige stop eller træg hastighed. Denne VPN er både pålidelig og hurtig og kan prale af et globalt netværk af 6200 servere i 90 forskellige lande.

3. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

Mindste pris pr. Måned: $ 8,32

Hvis du undrer dig over, hvordan man ser Apple TV Plus og får en overlegen seeroplevelse uanset hvor du befinder dig i verden, så er ExpressVPN et godt valg. Det har over 3000 servere spredt i 90 lande. Denne VPN sætter guldstandarden for både sikkerhed og hastighed. Du får se tv-shows og film ved at bruge dens SmartDNS-proxy-tjenester til at fjerne blokering af geolåst indhold til din underholdning.

ExpressVPN er også kompatibel med en lang række operativsystemer, mobile enheder og computere. Du kan bruge det på 5 enheder samtidigt. For at bevare privatliv og sikkerhed holder VPN ikke styr på dine aktiviteter og leveres med en kill switch-funktion for at sikre, at din identitet forbliver skjult under alle forhold.

Hvor meget koster Apple TV +?

Apple annoncerede, at streamingtjenesten kun ville koste 4,99 dollar pr. Måned, hvilket inkluderer familiedeling. Du kan også vælge et årligt abonnement på kun $ 49.99.

Den gratis prøveperiode varer kun syv dage. Kunder, der køber en iPad, Mac, iPhone eller Apple TV, får et års Apple TV + abonnement gratis.

Apple TV + bundter

Apple TV + bundter giver dig adgang til alt Apple TV + indhold. Det almindelige månedlige abonnement på Apple TV + bundt koster $ 4,99 pr. Måned. Du kan spare op til $ 9, hvis du vælger det årlige abonnementsbundt.

Hvorfor er Apple TV + blokeret i mit land?

Du undrer dig måske over, hvorfor Apple TV +-streamingtjeneste ikke er tilgængelig i dit land. Dette er et problem, som mange Apple-fans ikke har’t forstå.

Geo-blokering eller geo-restriktion er handlingen med at begrænse eller blokere adgang til internetindhold baseret på en brugers fysiske placering. Geo-blokkering er en almindelig taktik, der bruges af internationale mediestreamingsplatforme til at beskytte licensaftaler.

For eksempel har Universal givet Netflix UK ret til at udsende en film eller et tv-show. Denne ret gælder kun for Netflix UK, hvilket betyder, at hvis du har en amerikansk IP, vil du ikke finde den på din Netflix. Så hvis du tilfældigvis er uden for de understøttede lande, kan du kun nyde Apple TV + -indhold, når du bruger en VPN.

Hvad kan du se på Apple TV+?

Apple annoncerede og bekræftede allerede Apple TV + digitale bibliotek fra dagen for lanceringen til 2020 og fremover. Den største Apple TV + brummer drejer sig om sin originale serie kendt som The Morning Show, men der er masser af andet originalt indhold, der debuterer på platformen, som du kan nyde.

Oprah`s Book Club - Dette show indeholder dronningen af ​​tale, Oprah, og er i form af en episodisk bogklub.

The Morning Show - Jennifer Aniston spiller i dette drama, der tackler kønskonflikt ved at observere overskrifter, der dominerer medierne.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me