Sådan ser du Silicon Valley Online


Silicon Valley, HBO’s mest potent svar på CBS’s Big Bang teorien, er en komedie-tv-serie, der skildrer livet for fem unge mænd, der opretter deres helt egen Silicon Valley-start, Pied Piper. I modsætning til dets CBS-ækvivalent, Silicon Valley har modtaget jævn kritisk anerkendelse siden premieren.

Showet giver altid et indblik og sjove blik på nutidig teknologi sammen med de mennesker, der står bag det. I denne artikel skal vi’Jeg vil tilbyde en kort oversigt over serien samt vise dig, hvordan du ser på Silicon Valley online.

Hvorfor folk elsker Silicon Valley

I øjeblikket i sin femte sæson, Silicon Valley har haft sin sjette og muligvis sidste sæson forsinket af HBO indtil 2020 på grund af en af ​​deres udøvende producenter’s engagement i en anden tv-serie, Barry. Et af de mest kontroversielle aspekter af Silicon Valley er dens meget nøjagtige skildring af tech-verdenen. På sin personlige blog tilkendte Bill Gates den ekstremt trofaste parodi og lampooning af det originale Bay Area. Microsoft’s grundlægger lod os også ind på et andet kontroversielt aspekt om virvelvinden af ​​episke svigt, sejre og glæde præsenteret i showet: mange af hans Silicon Valley-venner kan’t se det, fordi de føler det’s gør specifikt narr af dem.

Bill Gates’ kommentaren blev gentaget af Thomas Middleditch, medlem af hovedrollen, der spiller Richard Hendricks. Thomas sagde, at venner og fans ofte fortæller ham, at de kan’t se showet på grund af hvor sandt det er i ånden i den californiske techindustri. De fleste af dem føler det’s vedtager nogle af de værste minder fra deres professionelle liv. Hvis ikke andet, er dette grund nok til at finde ud af, hvordan man ser på Silicon Valley online.

Hvad er Silicon Valley om?

Den første sæson af Silicon Valley fokuserer på den komprimeringsapplikation, som Richard udvikler, ved navn Pied Piper. Richard afslutter sit job som koder hos det store teknologiselskab Hooli for fuldt ud at dedikere sig til Piper. En milliardærstifter, Christopher Evan Welch, spillet af Peter Gregory, accepterer at frø Richard’s app ved at erhverve en andel i opstart, mens sidstnævnte ansætter Bertram Gilfoyle, Dinesh Chugtai samt Jared Dunn til at hjælpe med at udvikle sin software.

Resten af ​​sæsonen fokuserer på Richard’s tidligere firma, der forsøger at stjæle hans idé fra ham ved at omvendt konstruere deres eks-medarbejder’s algoritme under navnet Nucleus. Hooli har succes med deres forsøg, og begge virksomheder er planlagt til at præsentere deres produkt på en TechCrunch-begivenhed. Bare så vi holder os fri for større spoilere, vandt vi’t afslører frigørelsen af ​​denne show-down. Det er overflødigt at sige, at Pied Piper kører videre til anden sæson, der fokuserer på korrekt finansiering af projektet og teamet’s bestræbelser på at bekæmpe en falsk påstand om krænkelse af ophavsret indgivet af Hooli.

Sæson tre ser appen lanceres, og mens mange brugere installerer den, er der få af dem, der fortsætter med at bruge den på grund af dens komplekse interface. Pied Piper finder imidlertid en måde at vende deres held på baseret på en marginale funktion, som Dinesh inkluderede på platformen. Den fjerde sæson ser en stor ændring i Richard’planen, da han begynder at arbejde på et decentraliseret, peer-to-peer-internet, der fuldstændigt er drevet af et netværk af mobiltelefoner. I den sidste tilgængelige sæson ansætter Pied Piper-gruppen et stort team af udviklere til at arbejde på Richard’s nye internetidee.

Hvorfor du kan’t se Silicon Valley online

Uanset om der er regeringsbegrænsninger eller territoriale rettigheder til visse medier, bruges geo-blokering for at begrænse adgangen til noget indhold baseret på din placering. Oftere end ikke er dette en krænkende praksis, hvorigennem prisdiskriminering håndhæves. Et eksempel på dette er Netflix’ service i Europa, hvilket er dyrere end deres abonnement i USA, men tilbyder færre titler til sine seere. Især hvis du rejser meget, kan geo-blokkering blive gener. Disse filtre er ligeglad med hvor du befinder dig’igen betaler du dit abonnement, men snarere hvor du er nu.

Hvis du tilfældigvis er uden for De Forenede Stater, der’er ingen garanti for, at du’Jeg kan se Silicon Valley. I modsætning til Netflix, HBO’s streaming platform er meget yngre, og du kan fortælle det’s prøver at indhente. Det mest uheldige aspekt ved HBO Now er at det’er ikke tilgængelige uden for De Forenede Stater på grund af regionale rettighedsbegrænsninger. Du kan muligvis se dit show gennem HBO Go, men du’Jeg skal købe et separat, regionalt abonnement for det. Det’er ikke bæredygtigt at købe HBO Go-abonnementer i hvert land, du besøger, bare for at se Silicon Valley.

Sådan ser du Silicon Valley online uden for U.S.A..

Der er to metoder, der giver dig mulighed for at streame HBO Now-indhold uden for USA. Den første involverer anvendelse af applikationer som Kodi eller Popcorn Time. Selvom du muligvis kan forbinde din Now-konto til Kodi, vil din placering stadig forhindre dig i at få adgang til platformen. Som et resultat kan du kun håbe at få adgang til Silicon Valley gennem peer-to-peer-streaming. Afhængig af hvilken region du har’rejser til det’s meget sandsynligt, at lovgivning om torrentbrug og ophavsret kan have noget at sige om det. Hvis du sikkert vil bruge applikationer som Kodi eller Popcorn Time til peer-to-peer-streaming, er en VPN obligatorisk.

At have en VPN giver dig også adgang til din HBO Now-konto uden for USA, som om du var hjemme. Du kan bruge en VPN-service til at tilmelde dig HBO Now, selvom du’er ikke i USA. Dette er muligt, fordi VPN-tjenester krypterer og omdirigerer din Internet-trafik gennem en server, du ønsker. Hvad dette betyder er, at internetudbydere ikke kan fortælle, hvad det er, du laver på nettet, mens din nuværende placering er maskeret af den VPN-server, du bruger. Brug af en VPN med apps som Popcorn Time garanterer, at du kan se dit foretrukne show uden at skulle bekymre dig om nogen, der spionerer på din trafik.

Her’s -en liste over top VPN-udbydere, der giver dig mulighed for at omgå geo-begrænsninger:

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN

NordVPN er blandt de sikreste, mest overkommelige og pålidelige VPN-tjenester derude. Deres liste over over 5700 servere i 60 lande sikrer, at du kan få adgang til ethvert geo-blokeret indhold, mens du rejser til forretning eller til fritid.

Uanset om det er’s HBO Nu, Netflix eller BBC iPlayer, vil intet stå i vejen for dig, når du bruger NordVPN. Dens kill switch og krypteringsalgoritmer garanterer, at din internettrafik forbliver din egen.

2. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

Ligesom Nord tilbyder ExpressVPN et af de højeste niveauer af datakryptering og beskyttelse, samtidig med at det giver adgang til alt og alt geo-blokeret indhold.

Selvom deres serverantal er mindre end halvdelen af ​​Nord’s, deres tilslutningshastigheder ligger inden for HD-streamingfunktioner. Deres ydelse matches kun af den fremragende kundeservice, der svarer på anmodninger 24/7.

3. Astrill VPN

Astrill VPN-servicelogo Besøg Astrill VPN

En anden premium VPN-tjeneste, du kan bruge til at se din foretrukne geo-blokerede tv-serie, er Astrill VPN. Deres kundesupport, sikkerhed og kompatibilitet på tværs af platforme garanterer deres placering som en top konkurrent.

De er en af ​​de mest performante VPN'er derude, og de tilbyder forbindelseshastigheder over branchen, men deres abonnement er lidt dyrere end Nord og Express.

Et show der’er værd at være en VPN

Selvom du nu har fundet ud af, hvordan du ser på Silicon Valley online hvor som helst overalt i verden der’s ingen garanti for, at din internettrafik ikke overvåges. Med fremkomsten af ​​globale efterretningsindsamlingsorganisationer som Five and the Fourteen Eyes er det’s bliver vigtigt, at vi påtager os at beskytte vores private data, når vi går online.

Uanset om du vil være i stand til at købe et HBO Now-abonnement, skal du bruge HBO’s streamingtjeneste, mens du rejser, eller sikre dig, at du kan bruge apps som Kodi og Popcorn Time på en sikker og privat måde, de beskedne priser på de bedste VPN-tjenester har gjort dem til et populært valg af valg for hundreder af millioner over hele verden.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me