7 FlixTor-alternatieven die daadwerkelijk werken in 2020


Laatste update: 01.02.2020

FlixTor is geweldig, maar het is al een keer verdwenen. Tussen november 2018 en januari 2019 was de website tot ontzetting van zijn loyale fanbase. Onmiddellijk een groot aantal nutteloze nep “FlixTors” dook op, steelde persoonlijke gegevens, infecteerde apparaten met malware en veroorzaakte eindeloze frustratie.

Een overgrote meerderheid van “gratis streaming” websites zijn op zijn best waardeloos en in het slechtste geval gevaarlijk. Gelukkig zijn er legitieme alternatieven voor FlixTor. Sommige hiervan zijn net zo goed of zelfs beter, afhankelijk van wat jij bent’ben op zoek naar. We vermelden de beste in dit artikel.

ExpressVPN ExpressVPN VPNpro-beoordeling: 9.3 / 10

7 functionele FlixTor-alternatieven

Gratis streamingwebsites zijn er in vele vormen. Sommige bevatten alleen inhoud die elders beschikbaar is (zoals FlixTor), terwijl andere in wezen BitTorrent-videospelers zijn (zoals Popcorn Time). Elk type heeft zijn aangeboren risico's en voordelen - zorg ervoor dat u ze kent voordat u uw ogen richt op geweldige inhoud.

1. Popcorn-tijd

Popcorn TV

 • beperkingen: doesn’t werkt in het VK
 • Inhoud: Gevarieerd, vergelijkbaar met FlixTor
 • platforms: Windows, macOS, Android, Linux
 • Risico: hoog
 • Type: BitTorrent-client

Popcorn Time is een zeer populaire en volledig gratis streamingoplossing met veel afwisseling. Het is echter’verschilt op een aantal belangrijke manieren van FlixTor. Allereerst jij’U moet de speciale app downloaden om deze te gebruiken (beschikbaar voor Windows, macOS, Android en Linux). Ten tweede is het bekijken van video's hetzelfde als torrenting en brengt het dezelfde risico's met zich mee.

De service geeft toegang tot inhoud van verschillende grote torrent-trackers, wat betekent dat de verscheidenheid en het volume van de inhoud vrij groot is. Popcorn Time wordt nog rijker als je voeg er handmatig andere trackers aan toe.

Het’is zeer gebruiksvriendelijk en vereist minimale inspanning om te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is zoeken naar de show die u wilt bekijken, de videokwaliteit kiezen, de taal van de ondertitels kiezen en u’opnieuw goed om te gaan!

Zijn er nadelen?

Sinds Popcorn Time maakt gebruik van het BitTorrent-protocol, iedereen kan uw IP-adres zien wanneer u’opnieuw video's bekijken. Dit betekent dat u het moet gebruiken met een VPN - anders krijgt u mogelijk een bezoek van de politie. U’ben niet alleen content aan het downloaden met Popcorn time - jij’opnieuw uploaden, waardoor je verbinding meer vertraagt ​​dan FlixTor.

2. MoviesJoy

MoviesJoy

 • beperkingen: Geen
 • Inhoud: Gevarieerd, vergelijkbaar met FlixTor
 • platforms: Website
 • Risico: Medium
 • Type: Integreert streams van andere platforms

MoviesJoy is een bijna 1-voor-1 alternatief voor FlixTor: beide zijn online streamingplatforms die video's van andere bronnen insluiten (in plaats van als BitTorrent-clients te werken), en beide zijn dat volledig gratis te gebruiken. Met MoviesJoy you’Ik zal een rijke bibliotheek vinden van meer dan 10.000 films en tv-shows, veel beschikbaar in HD (of 720p) en met ondertitels.

Als we het vergelijken met FlixTor, wij’Ik zie verschillende verschillen. MoviesJoy doet dat bijvoorbeeld niet’t een premie hebben, of “VIP” versie. Dit is meestal geen goed teken, maar in dit geval niet: met MoviesJoy wordt uw tv-tijd niet onderbroken door irritante advertenties.

MoviesJoy heeft een mooie, handige website waar u kunt filter inhoud op genre, land, IMDb-beoordeling en meer.

Zijn er nadelen?

Terwijl het’het klopt dat advertenties hebben gewonnen’t irriteert je tijdens het streamen op MoviesJoy, dit platform isn’t net zo privacyvriendelijk als FlixTor - het gebruikt bepaalde niet-opdringerige advertentiemethoden, zoals de popunder-advertentieservice PopAds. Ook hebben sommige films en tv-shows op MoviesJoy ondertitels die je hebt gewonnen’t aan en uit kunnen schakelen.

3. Project gratis tv

startpagina van project gratis tv

 • beperkingen: Geen
 • Inhoud: Gevarieerd, minder inhoud dan FlixTor
 • platforms: Website
 • Risico: Medium
 • Type: Stream zoekmachine

Nog een ander volledig gratis platform voor online streaming is Project Free TV - zo lijkt het. In werkelijkheid is dit meer een zoekmachine die streams laadt “niet-gelieerde derden.”

De selectie is behoorlijk rijk, vooral als je’opnieuw op zoek naar de meer populaire shows of films van de dag. Als het’Je bent iets vreemds’op zoek bent naar, dan jij’hebben meer kans op succes met een van onze Top 2-keuzes.

Omdat het platform heeft geen inhoud op hun servers en dat is het niet’t geserveerd via P2P zoals Popcorn Time, het gebruik van ProjectFTV is minder riskant.

Zijn er nadelen?

Ten eerste de bibliotheek is aanzienlijk kleiner dan jij’Wordt gebruikt met FlixTor. Ten tweede, hoewel de inhoud zeker beschikbaar is, moet je misschien een beetje werken om de juiste bron te vinden. En onderweg, u wordt mogelijk omgeleid naar enkele niet-smakelijke locaties, waaronder NSFW-locaties. Kortom, de ervaring isn’t zo soepel, en u zou moeten overwegen het te gebruiken met een anti-malware tool evenals een ad blocker.

4. Subsmovies

startpagina van subsmovies

 • beperkingen: Geen
 • Inhoud: Gevarieerd, vergelijkbaar met FlixTor, maar van lagere kwaliteit
 • platforms: Website
 • Risico: Medium
 • Type: Integreert streams van andere platforms

Het gebruik van SubsMovies is lang niet zo prettig als het gebruik van FlixTor, maar dit platform heeft een specifieke sterkte - ondertitels. Als u (of uw papa en mama) op zoek zijn naar onderbedding streams in andere talen dan Engels, dit is je beste gok. Sommige van de meer populaire films of tv-programma's geven je toegang tot tientallen talen en de interface is supergemakkelijk te gebruiken.

De selectie van inhoud is zeer rijk en je streams hebben gewonnen’wordt niet onderbroken door advertenties. SubsMovies doet dat ook niet’Er is geen inhoud op de site, waardoor het gebruik (auteursrechtelijk gezien) een stuk minder gevaarlijk is dan een op torrent gebaseerde service.

< strong>Zijn er nadelen?

FlixTor en MoviesJoy hebben hoge normen voor inhoud. Als gevolg daarvan, u’heb je minder kans op slechte beeldverhoudingen of video's met een lage resolutie. SubsMovies isn’t bijna net zo ijverig.

Hoewel er geen advertenties in het midden van video's staan, stelt de site je wel bloot aan vervelende en snode vormen van reclame - de eerste keer dat u klikt “Speel” brengt u onvermijdelijk naar een website van derden. Eindelijk is de videospeler buggy en daar’s geen manier om de subs te synchroniseren als hun timing is uitgeschakeld.

5. PopcornFlix

Homepage van popcornflix

 • beperkingen: Geen
 • Inhoud: Veel ‘80s en ‘90s inhoud
 • platforms: Website of apps voor Apple TV, Roku, Amazon, Xbox, iOS en Android
 • Risico: Geen
 • Type: Gratis streamingplatform, alle inhoud gehost door PopcornFlix

Iedereen die het mist films en tv-shows van de ‘80s en ‘90s zou PopcornFlix moeten proberen - jij’Er staan ​​veel oude klassiekers en B-films te wachten om bekeken te worden.

PopcornFlix is de meest eenvoudige van alle streamingplatforms op deze lijst: alle inhoud wordt op de website gehost, dus u hoeft alleen maar op Play te klikken. Daar’s geen login, geen betaling en absoluut geen advertenties. De reden dat dit mogelijk is, is dat PopcornFlix eigendom is van de grootste onafhankelijke distributeur van films op de wereldmarkt - Screen Media Ventures, LLC. Met andere woorden, gebruiken PopcornFlix is ​​volledig legaal.

De inhoud is beschikbaar via de website, maar u kunt er ook toegang toe krijgen via een van de PopcornFlix-apps, waardoor het gemakkelijker wordt voor mensen met tv's of mobiele apparaten.

Zijn er nadelen?

PopcornFlix is niet jouw plaats voor nieuw uitgegeven inhoud. Ook daar’is geen gemakkelijke manier om te filteren, waardoor ontdekking een beetje gedoe is.

6. Sony-gekraak

homepage van Sony Craquelé

 • beperkingen: Alleen in de VS en 20 andere locaties
 • Inhoud: Gevarieerd - Sony, Columbia Pictures, TriStar Pictures en Screen Gems-bibliotheken
 • platforms: Website of apps voor iOS, Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, Amazon, Xbox, Playstation 4, Roku en meer
 • Risico: Geen
 • Type: Gratis streamingplatform, alle inhoud gehost door Sony Crackle

Sony Crackle is een van de snelstgroeiende streamingwebsites ter wereld. Eigendom van Sony Pictures, de service levert video van de hoogste kwaliteit. Tel daarbij een op slanke, eenvoudig te navigeren interface, en het’s gemakkelijk te zien waarom mensen zich massaal aanmelden voor de dienst.

Elk film- en tv-programma op Sony Crackle wordt gehost op de site, dus jij’U hoeft nooit meer over te schakelen naar een andere website of server om van de nieuwste inhoud te genieten.

Sinds de inhoud op Sony Crackle bevat films van enkele van de grootste filmstudio's, u’Op de Crackle-website vind je veel klassiekers. Daar’is ook een goede selectie van nieuw uitgebrachte films en enkele van de nieuwste tv-series - Sony Crackle is geen one-trick pony.

Zijn er nadelen?

De selectie schiet wat tekort’s verkrijgbaar bij FlixTor en de service - hoewel volledig gratis - is alleen beschikbaar in 21 landen, met de meeste inhoud die beschikbaar is voor Amerikaanse kijkers. En VPN-gebruikers natuurlijk. Bovendien jij’Ik zal wat advertenties moeten ondergaan.

7. Tubi TV (tubi)

Tubi TV (tubi) Homepage

 • beperkingen: Alleen in de VS en Canada
 • Inhoud: Gevarieerd - Paramount Pictures, Metro Goldwyn-Meyer, Lionsgate, Warner Bros., Universal pictures libraries en meer
 • platforms: Website of apps voor iOS, Android, Android TV, Apple TV, Chromecast, Amazon, Xbox, Playstation 4, Roku en meer
 • Risico: Geen
 • Type: Gratis streamingplatform, alle inhoud gehost door Tubi TV

Tubi TV is momenteel de thuisbasis van meer dan 12.000 films en tv-shows. Deze krachtige service categoriseert inhoud in genres om het zoeken gemakkelijk te maken. Maar als je de naam van de film of de show kent’op zoek naar, kunt u het invoeren in de zoekbalk voor onmiddellijke resultaten.

Daar’is een mooie selectie van nieuw uitgebrachte content beschikbaar op Tubi TV. echter, de het grootste deel van de beschikbare films is minstens 10 jaar oud. als jij’op zoek naar B-films of klassiekers aller tijden, Tubi TV heeft veel te bieden.

Zijn er nadelen?

Tubi TV is alleen beschikbaar voor gebruikers in de VS en Canada - gebruikers in andere landen moeten op een VPN-service vertrouwen.

Waarom elke streamer zou moeten overwegen om een ​​VPN-service te krijgen

Alle soorten streaming kunnen profiteren van een solide VPN-tool. Dit geldt vooral voor gratis streaming, waar veiligheid en anonimiteit kunnen een ernstig probleem zijn. Zelfs degenen die mainstream contentplatforms gebruiken, kunnen echter VPN's gebruiken om toegang te krijgen tot meer content of in bepaalde gevallen zelfs de verbindingssnelheid verhogen. Dus laat‘zie hoe een VPN u kan helpen.

schending van het auteursrecht

Als u enkele van de bovengenoemde streamingplatforms gebruikt, kunt u in de problemen komen. Bijvoorbeeld, het gebruik van Popcorn Time is in wezen onmogelijk zonder uw IP-adres te lekken en u open te stellen voor klachten over auteursrechten. Afhankelijk van waar ter wereld u bent, kan dit erg duur zijn.

Hoewel sommige van de andere streaming-websites minder gevaarlijk zijn (het kan voor derden moeilijk zijn om te zeggen wat u precies bent’doen op een platform zoals MoviesJoy), het’is naïef om daar te denken’s geen risico.

Een VPN kan u beschermen omdat:

 • Uw ISP ziet u alleen verbinding maken met een VPN, in plaats van de server die auteursrechtelijk beschermde inhoud bevat
 • De doelserver ziet alleen het VPN IP-adres, in plaats van je echte
 • De VPN codeert al uw gegevens, zodat niemand van buitenaf kan weten wat jij bent’opnieuw bezig

Op deze manier kun je op je veiligheid vertrouwen terwijl je je favoriete shows streamt.

Geo-blocking

Sommige streaming-websites beperken op basis van uw locatie tot welke inhoud u toegang hebt. Dit is meestal het geval met volledig legale, door advertenties gefinancierde platforms, zoals Sony Crackle en Tubi TV (geen PopcornFlix), evenals premium, zoals Netflix of Hulu.

Geo-blocking

Om deze beperkingen te voorkomen, moet u uw virtuele locatie wijzigen, die wordt bepaald door uw IP-adres.

Zoals u al weet, kunt u met een VPN uw IP-adres wijzigen. Bovendien kun
t u kiezen via welk land u verbinding maakt, waardoor inhoud wordt ontgrendeld die alleen in dat land beschikbaar is.

Als u kiest voor een VPN-service met servers in de VS, u’Ik heb toegang tot de meeste Engelse topinhoud op internet.

ISP-beperking

Het is vrij gebruikelijk voor internetproviders om de verbindingssnelheid voor bepaalde soorten verkeer te beperken. P2P is een veelgebruikt doelwit, maar dat geldt ook voor populaire streamingwebsites - beide zijn een zware belasting voor ISP-servers’d liever niet.

Dit is een oneerlijke praktijk, maar een VPN zal u hier ook helpen: als uw ISP dit niet doet’t weet wat jij bent’opnieuw online, kan het’het maakt je leven moeilijker.

De juiste VPN kiezen

Uw keuze voor VPN hangt af van het streamingplatform dat u gebruikt’opnieuw gebruiken, maar u moet altijd rekening houden met drie factoren:

 • Veiligheid
 • Prestatie
 • Server lijst

Hier zijn drie keuzes die een goede combinatie van deze kenmerken hebben.

ExpressVPN ExpressVPN VPNpro-beoordeling: 9.3 / 10

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me