Beste tv-shows op Netflix voor 2019


De meesten van ons brengen dagelijks uren door met surfen op het web. Velen van ons zijn ook verslaafd aan de beste tv-programma's op Netflix. De streaminggigant zorgt goed voor ons door elk jaar nieuwe tv-shows en frisse seizoenen van onze favoriete series aan te bieden. Voor zover we weten, is binge-watching misschien iets geworden vanwege Netflix. En dit jaar daar’s meer inhoud om te binge-watch dan ooit.

Met een heel scala aan shows die er zijn, welke zijn eigenlijk je aandacht waard? Met andere woorden, wat zijn de beste tv-programma's op Netflix voor 2019? Dat’s wat we’ben hier om het uit te vinden.

Al met al hebben we geprobeerd ons te concentreren op de meest populaire, veelbelovende en beste tv-shows op Netflix US voor 2019. Zoals u wellicht weet, hebben verschillende regio's verschillende catalogi. Ongetwijfeld is de Amerikaanse Netflix-bibliotheek de meest intrigerende en overvloedige ter wereld.

Op dit moment, wij’Ik deel de Top 10 tv-programma's, maar onze lijst is vrij relatief en open voor discussie. Wij’Kom terug en update het van tijd tot tijd om meer binge-friendly goodies te ontdekken: nieuwe tv-shows, nieuwe seizoenen en releasedata.

Overal ter wereld de beste tv-programma's op Netflix US bekijken

Miljoenen internetgebruikers kennen de remedie al - de oplossing voor het bekijken van de beste tv-programma's op Netflix US overal ter wereld. Maar doe jij?

Het probleem met Netflix is ​​dat het regionale exclusiviteit heeft geïntroduceerd voor zijn shows vanwege copyrightwetten en deals. In gewoon Engels betekent dit dat u mogelijk niet dezelfde tv-programma's en films in andere delen van de wereld kunt bekijken.

Geen wonder dat 30% van de VPN-gebruikers (Virtual Private Network) de rigoureuze Netflix-proxy en VPN-detectie probeert te vermijden. Met een betrouwbare premium VPN-service moet je je favoriete programma's van Netflix US in HD- of zelfs 4K (UHD) -kwaliteit kunnen streamen. Maar het’Het is ook mogelijk dat je geluk hebt en toegang hebt tot Netflix UK, CA, JP of AU.

Hoe een VPN Netflix-geoblocking kan omzeilen

Terwijl meer en meer VPN's uit de race vallen voor Netflix-streaming, zorgen sommige marktleiders ervoor dat u consistent toegang hebt tot dit platform. Het’is duidelijk niet voldoende om uw IP-adres te vervalsen zodat het in de VS lijkt te zijn. Netflix kan je internetverkeer doorzien en je realiseren’gebruik een VPN.

De succesvolle VPN's voor geo-blokkers gebruiken verschillende benaderingen om Netflix-detectie voor de gek te houden. Ze kunnen van tijd tot tijd hun IP veranderen, nieuwe servers installeren en een manier bedenken om onopgemerkt te blijven. Een ding’s zeker wel: zodra Netflix een IP-adres rood markeert, doen ze dat’Ik zal het ook blokkeren.

Voorlopig is NordVPN onze beste aanbeveling voor de beste VPN voor Netflix. Deze VPN-service heeft de beste online beveiligings- en privacyfuncties in combinatie met een strikt beleid zonder logboeken. Als je de beste tv-programma's in 2019 wilt bekijken, kan NordVPN een goede keuze zijn, omdat het toegang heeft tot meer dan alleen Netflix US. Deze VPN, evenals andere topaanbieders, kunnen Amazon Prime Video, Hulu en BBC iPlayer streamen, die allemaal strikte geoblokken hebben.

Als je consistente toegang wilt tot de beste tv-programma's op Netflix in 2019, jij ook’d Kies een service uit onze beste VPN voor Netflix-lijst.

10 beste tv-programma's op Netflix voor 2019

Natuurlijk, “Beste tv-shows” don’t betekent noodzakelijk en exclusief nieuwe of aankomende tv-programma's in 2019. It’is het mogelijk dat een show in 2018 werd uitgebracht en nog steeds sterk gaat in 2019. Je kunt ook series vinden in onze beste tv-shows op Netflix-lijst die uitkomen of met een nieuw seizoen uitkomen.

Of het’s de beste sci-fi tv-shows, de beste komedies of de beste thrillers’opnieuw, onze 10 beste tv-shows lijst geeft je genoeg om te binge-kijken. We hebben de IMDb-beoordelingen gebruikt als basis voor onze rangorde, die ook de populariteit moet weerspiegelen.

Toch doen we dat niet’Er zijn geen andere geweldige shows die later op deze lijst kunnen verschijnen.

# 1 Stranger Things 3 (8,9 IMDb)

Publicatiedatum: 4 juli 2019

Gemaakt door: Matt Duffer en Ross Duffer (The Duffer Brothers)

gegund: Uitstekende geluidsbewerking voor een serie (Primetime Emmy Awards 2018); Beste mannelijke bijrol in een dramaserie (online film & Television Association 2018); TV-programma van het jaar (AFI Awards, VS 2017/2018); Show van het jaar, beste prestaties in een show, meest bange prestaties (MTV Movie + TV Awards 2018); Show van het jaar, beste acteur in een show (MTV Movie + TV Awards 2017); Uitstekend hoofdtitelontwerp, uitstekende originele hoofdtitel themamuziek, uitstekende casting voor een dramaserie, uitstekende casting voor een dramaserie, uitstekende beeldbewerking met één camera voor een dramaserie, uitstekende geluidsbewerking voor een serie (Primetime Emmy Awards 2017); Beste nieuwe mediatelevisieserie, beste prestaties van een jongere acteur in een televisieserie, beste actrice op televisie (Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, VS 2017); Uitstekende producent van Episodic Television, Drama (PGA Awards 2017); en nog veel meer.

Genres: Teen TV Show, Thriller, Sci-Fi en Fantasy

Gips: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder en David Harbor

Plot (spoilers vooruit): Stranger Things is een mix van onderzoeksdrama met bovennatuurlijke elementen. Deze show speelt zich af in de fictieve stad Hawkins, Indiana, in de jaren tachtig. Seizoen 1 gaat over het onderzoek naar de verdwijning van een jonge jongen, Will Byers.

Het nabijgelegen Hawkins National Laboratory verricht wetenschappelijk onderzoek voor het Amerikaanse ministerie van Energie. Maar dit lab doet ook paranormale en bovennatuurlijke experimenten waarbij ook menselijke proefpersonen betrokken zijn. Per ongeluk hebben de onderzoekers een portal gemaakt naar een alternatieve dimensie genaamd “ondersteboven.” Deze alternatieve dimensie en zijn duistere entiteiten beginnen de onbewuste bewoners van Hawkins te beïnvloeden. Dan komt een jong meisje met psychokinetische vaardigheden het verhaal binnen en helpt de vermiste jongen’s vrienden om hem te vinden.

Seizoen 2, of Stranger Things 2, speelt zich een jaar later af, in 1984. Will Byers is gevonden en gered. Hij wordt echter nog steeds beïnvloed door entiteiten van ondersteboven. Zijn vrienden en familie worden geconfronteerd met een bedreiging voor hun hele universum vanuit deze alternatieve dimensie.

Seizoen 3, of Stranger Things 3, speelt zich af medio 1985. We kunnen’ik wacht niet om te zien wat’Deze keer zal het gebeuren.

# 2 Black Mirror, seizoen 5 (8.9 IMDb)

Publicatiedatum: 29 december 2018 (Bandersnatch), verdere afleveringen later in 2019

Gemaakt door: Charlie Brooker

gegund: Uitstekend schrijven voor een beperkte serie, uitstekende televisiefilm, uitstekend geluid bewerken voor een beperkte serie, uitstekend beeld met één camera voor een beperkte serie of film (Primetime Emmy Awards 2018); Speciaal, visueel & Grafische effecten (Bafta TV Craft 2018); Uitstekende ondersteunende actrice (Black Reel Awards voor televisie 2018); TV-film (Gold Derby Awards 2018/2017); Uitstekend schrijven voor een beperkte serie, uitstekende televisiefilm (Primetime Emmy Awards 2017); Beste make-up & Hair Design (BAFTA Awards 2017); en meer.

Genres: Britse tv-show, tv-drama, tv-scifi en fantasie

Gips: Fionn Whitehead, Will Poulter en Craig Parkinson

Verhaal: deze geestver
ruimende en ongebruikelijke sci-fi speelt zich af in de nabije toekomst. Black Mirror weerspiegelt hoe moderne technologie onze natuurlijke menselijke waarden overneemt en hoe deze een averechts effect op ons gezicht kan hebben. Elke aflevering speelt zich af in een ietwat andere realiteit. Personages blijven ook veranderen en worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen en technologieën.

Wat Black Mirror uniek maakt, is de aandacht voor detail en de inter- en intrapersoonlijke relaties. Deze tv-show heeft intrigerende plots, personages en verhalen om een ​​wereld af te beelden waarin de hoofdpersoon de Brave New World ervaart.

Hoewel de eerste aflevering van het langverwachte seizoen 5, Bandersnatch (een interactieve show), eind december werd uitgebracht, komt de rest snel in 2019. De officiële releasedatum is niet’nog niet bevestigd. Blijf kijken.

# 3 Peaky Blinders, seizoen 5 (8,8 IMDb)

Peaky Blinders seizoen 5

Publicatiedatum: Herfst, 2019 (niet bevestigd)

Gemaakt door: Steven Knight

gegund: Beste dramaserie (BAFTA Awards 2018); Beste acteur & Actrice (Irish Film and Television Awards 2018); Beste Britse tv-dramaserie (Britse scenarioschrijvers’ Awards 2016)

Genres: Britse tv-show, tv-drama, misdaad

Gips: Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson en Sam Neill

Verhaal: Peaky Blinders is een Britse tv-misdaaddrama die zich afspeelt in de jaren 1920 in Birmingham, Engeland. Het verhaal volgt de Shelby-gangsterfamilie in een naoorlogse setting. Thomas Shelby (Cillian Murphy), de bendebaas van Peaky Blinders, is een ambitieuze en sluwe man. Hij en zijn bende komen in het vizier van hoofdinspecteur majoor Chester Campbell (Sam Neill).

Campbell wordt door Winston Churchill naar Birmingham gestuurd om wanorde en opstand te onderdrukken. Bovendien, hij’wordt ook verondersteld om een ​​gestolen cache van wapens terug te halen. Ondanks alle rechercheur’s inspanningen, blijft de Shelby-familie zich uitbreiden naar internationale niveaus.

Hoewel de exacte releasedatum dat niet is’het is nog aangekondigd, wij’heb al geruchten gehoord over een mogelijk seizoen 6.

# 4 The Punisher, seizoen 2 (8,6 IMDb)

Publicatiedatum: 18 januari 2019

Gemaakt door: Steve Lightfoot

gegund: Beste nieuwe media Superhero-serie (Academy of Science Fiction, Fantasy) & Horror Films, VS 2018);

Genres: Gebaseerd op Marvel Comics, Action, Thriller, Crime

Gips: Jon Bernthal, Amber Rose Revah en Ben Barnes

Verhaal: The Punisher is een gewelddadige en zanderige show die je op scherp houdt. Nadat zijn vrouw en kinderen op brute wijze zijn vermoord, neemt Frank Castle het heft in eigen handen. Hij executeert al diegenen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn familie. Of dat denkt hij tenminste.

Een nog diepere samenzwering ontvouwt zich nu Frank, nu in heel New York bekend als The Punisher, antwoorden begint te zoeken. Frank doet er alles aan om erachter te komen wat er echt is gebeurd en waarom hij en zijn gezin het doelwit zijn geworden. Hij laat een lang spoor van lichamen achter. Zijn weg wordt verweven met die van agent Dinah Madani, die ook antwoorden, gerechtigheid en hoofden wil rollen.

Seizoen 2 is een nog intrigerend vervolg. Echt geweld in overvloed - of, moeten we zeggen, in overvloed in overvloed? Dat alles omwille van gerechtigheid en wraak. Aan het einde vallen alle stukjes op hun plaats. En nu verlangen we naar meer. Komt er een seizoen 3? We hopen het zeker.

# 5 Kingdom, seizoen 1 (8.6 IMDb)

Publicatiedatum: 25 januari 2019

Gemaakt door: Kim Eun-hee

Toegekend: -

Genres: Koreaans tv-programma, actie, thriller, politiek, historisch stuk

Gips: Doona Bae, Jun-ho Heo en Ji-Hoon Ju

Verhaal: Kingdom is een spannende historische Koreaanse tv-serie gebaseerd op de webcomic getiteld The Kingdom of the Gods. In het middeleeuwse Korea begint een mysterieuze pest zich over het hele land te verspreiden. De hoofdpersoon, een kroonprins, raakt verward in een politieke samenzwering en gaat op onderzoek uit naar de pest. Te midden van onvoorziene gruwelen ontdekt hij dat als gevolg van de epidemie, zombies opkomen bij zonsondergang en inactief worden bij zonsopgang. Tijdens zijn uitdagende reis evolueert de prins van snobby royalty's naar een goedhartige krijger.

Als je na seizoen 1 naar meer hunkert, jij’Ik ben blij te horen dat de productie van seizoen 2 begint in februari 2019. Dit betekent dat je misschien later in 2019 de geheel nieuwe afleveringen van Kingdom kunt bekijken.’Ik hou je op de hoogte.

# 6 Seksuele voorlichting, seizoen 1 (8,4 IMDb)

Publicatiedatum: 11 januari 2019

Gemaakt door: Laurie Nunn

Toegekend: -

Genres: Drama, komedie, Britse tiener tv-show,

Gips: Asa Butterfield, Gillian Anderson en Emma Mackey

Verhaal: Een tiener, Otis Milburn (Asa Butterfield), woont bij zijn moeder van de sekstherapeut (Gillian Anderson). Hij is een sociaal onhandige en onervaren middelbare schoolstudent. Thuis, hij’s omringd door allerlei handleidingen en video's over seksuele voorlichting. Otis wordt een soort autodidact in dit onderwerp. Al snel beseft hij dat hij zijn kennis kan benutten om zijn collega's te helpen en tegelijkertijd status te verwerven.

Otis vindt een goede partner in Maeve (Emma Mackey), een gevat en intelligent “slecht” meisje. De twee lanceren een ondergrondse kliniek voor sekstherapie op hun school in een poging om andere studenten te helpen omgaan met hun rare kwesties van seksualiteit. Terwijl hij steeds meer leeftijdsgenoten analyseert en meer leert over de seksualiteit van tieners, erkent Otis dat hij ook therapie nodig heeft.

Als je in de eerste ronde verliefd werd op dit oprechte en ordinaire Britse komediedrama, houd je adem in voor meer. Daar’s chatter op het web waarover Laurie Nunn het heeft over werken aan seizoen 2. Het kan echter nog een paar maanden duren voordat Netflix besluit om al dan niet met een tweede ronde te gaan. Wij’Ik hou je op de hoogte.

# 7 The Good Place, seizoen 4 (8,2 IMDb)

De goede plaats

Publicatiedatum: Herfst, 2019 (niet bevestigd)

Gemaakt door: Michael Schur

gegund: TV-programma van het jaar (AFI Awards, VS 2018); Beste acteur (Broadcast Film Critics Association Awards 2018); Uitstekende prestatie in comedy (Television Critics Association Awards 2018); Comedy Ondersteunende actrice, Comedy gastactrice (Gold Derby Awards 2018); Beste dramatische presentatie (Hugo Awards 2018); Meest opwindende nieuwe serie (Critics Choice Television Awards 2016)

Genres: Komedie, Drama, Fantasie

Gips: Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil en Ted Danson

Verhaal: The Good Place is een fictieve stad die je ook de hemel kunt noemen. Alleen mensen die hun hele leven goed zijn geweest, kunnen daarheen gaan nadat ze zijn overleden. Deze stad heeft een architect genaamd Michael (Ted Danson). Hij’is verantwoordelijk voor het toezicht op The Good Place als zijn eerste creatie.

Op een dag arriveert Eleanor (Kristen Bell) op The Good Place. Ze lijkt echter misplaatst te zijn. Hoewel haar naam overeenkomt, al haar and
ere “vorig leven” details en daden lijken verkeerd te zijn. De waarheid is dat zij’het is niet de bedoeling om daar binnen te zijn “hemel.” Eenmaal daar vindt ze haar soulmate in Chidi (William Jackson Harper). Met zijn hulp probeert Eleanor alles te doen om haar fouten recht te zetten. Daar’is gewoon geen andere manier voor haar om haar plaats in The Good Place te verdienen.

Deze eigenzinnige en geestige sitcom heeft tot nu toe 3 seizoenen meegemaakt. De laatste 3 afleveringen van seizoen 3 zijn uitgebracht in januari 2019. Maar de Good Place komt terug voor een seizoen 4, hopelijk al in het najaar. Wij’We werken ons bericht bij zodra we meer te weten komen.

# 8 Memories of the Alhambra, seizoen 1 (8.1 IMDb)

Publicatiedatum: 5 januari 2019 (uit aflevering 11)

Gemaakt door: Jae-Jeong Song

Toegekend: -

Genres: Koreaans tv-programma, Sci-Fi en Fantasy, Thriller, Suspense, Romantiek

Gips: Shin-Hye Park, Hyun Bin en Chan-Yeol Park

Verhaal: Yoo Jin-woo (Hyun Bin), de CEO van een beleggingsmaatschappij die gespecialiseerd is in optische apparaten, reist naar Granada, Spanje dankzij een e-mail over een baanbrekend AR-spel. Deze Augmented Reality-game gaat over middeleeuwse veldslagen in Alhambra, Zuid-Spanje. Yoo Jin-woo wil de maker van deze game, Jung Se-joo (Chan-Yeol Park) ontmoeten.

Aan Yoo’s ongeluk is de maker van de game verdwenen. Vervolgens ontmoet hij zijn zus, Jung Hee-joo (Shin-hye Park), die toevallig het hostel bezit waar Yoo verblijft. Ze raken allebei verward in een mysterieus incident. Op de een of andere manier beginnen de echte wereld en de AR-wereld elkaar te overlappen.

Deze verbijsterende en fantasierijke Koreaanse fantasie is een van de hoogst gewaardeerde Koreaanse drama's in de geschiedenis van kabeltelevisie. Hoewel de eerste helft van seizoen 1 werd uitgebracht in december 2018, werden afleveringen 11-16 alleen uitgebracht in januari 2019. Zodra de show eindigde, begonnen fans een petitie om Netflix te vragen de show voor seizoen 2 te vernieuwen. een enorme vraag omdat fans veel potentieel zien voor een vervolg. Duimen. Wij’Ik laat het je weten als het nieuws van het tweede seizoen op internet verschijnt.

# 9 Russische pop, seizoen 1 (8.1 IMDb)

Publicatiedatum: 1 februari 2019

Gemaakt door: Leslye Headland, Natasha Lyonne en Amy Poehler

Toegekend: -

Genres: Komedie drama

Gips: Natasha Lyonne, Charlie Barnett en Yul Vazquez

Verhaal: Op haar 36e verjaardag rijdt er een auto over Nadia (Natasha Lyonne), die daarbij sterft. Ondanks dat ze dood is, vindt ze zichzelf een paar uur terug op haar feest. Dan blijft ze sterven en komt ze terug tot leven, vast in een tijdlus. Als dat zo was’t surrealistisch genoeg, ontmoet Nadia een jonge man die ook vastzit in een lus op zijn eigen tijdlijn. Ze werken samen om de waarheid achter hun rare loops te achterhalen, zodat ze verder kunnen.

# 10 Gesprekken met een moordenaar: The Ted Bundy Tapes (8.0 IMDb)

Publicatiedatum: 24 januari 2019

Gemaakt door: Joe Berlinger

Toegekend: -

Genres: Documentaire, tv-programma Crime

Gips: Ted Bundy, Hugh Aynesworth, Bob Keppel en Stephen Michaud

Verhaal: Deze provocerende docuseries presenteert een van de beroemdste moordenaars van onze tijd, Ted Bundy, en zijn weg naar rechtszaak en dodencel. Joe Berlinger, de met Emmy bekroonde regisseur, zit achter de 4-delige show, die een garantie voor kwaliteit is.

Velen vragen zich af waarom of hoe iemand in staat is om zulke gruwelijke daden te plegen op andere medemensen. Maar vreemd genoeg vonden veel vrouwen iets intelligents en aantrekkelijks aan Ted Bundy. Met deze docuseries kun je een kijkje nemen in de geest van een controversiële moordenaar met interviews met hem terwijl hij in de dodencel zit.

Ted Bundy bekende de moord op 36 vrouwen; criminele experts vermoeden echter dat er meer dan honderd slachtoffers zijn gevallen. Hoewel dit niet de eerste keer is dat het Ted Bundy-verhaal met het publiek wordt gedeeld, krijg je misschien nog een andere invalshoek en nooit eerder vertoonde beelden.

Veelbelovende tv-programma's op Netflix 2019

Dark, seizoen 2 (8,6 IMDb)

Donker

Publicatiedatum: 2019

Gemaakt door: Baran bo Odar en Jantje Friese

gegund: Beste cinematografie (German Television Academy Awards 2018); Beste jonge acteur (Golden Camera, Duitsland 2018)

Genres: Duits tv-programma, Mysterie, Thriller, Drama, Misdaad

Gips: Oliver Masucci, Karoline Eichhorn en Jördis Triebel

Narcos: Mexico, seizoen 2 (8.5 IMDb)

Narcos Mexico

Publicatiedatum: 2019

Gemaakt door: Carlo Bernard, Chris Brancato en Doug Miro

Toegekend: -

Genres: Thriller, Drama, Misdaad

Gips: Diego Luna, Scoot McNairy en Michael Peña

The End of the F *** ing World, seizoen 2 (8,2 IMDb)

Het einde van de F *** ing World

Publicatiedatum: 2019

Gemaakt door: Charles S. Forsman en Charlie Covell

gegund: Uitstekende nieuwkomer voor British Television Writing (British Screenwriters’ Awards 2018)

Genres: British Teen TV Show, Adventure, Comedy, Drama

Gips: Jessica Barden, Alex Lawther en Steve Oram

You, seizoen 2 (8.0 IMDb)

U

Publicatiedatum: 2019

Gemaakt door: Greg Berlanti en Sera Gamble

Toegekend: -

Genres: Misdaad, Thriller, Drama, Romantiek

Gips: Penn Badgley, Elizabeth Lail en Luca Padovan

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me