Hoe Wimbledon 2019 gratis online te bekijken?


Laatste update: 05.27.2019

Tussen 1 en 14 juli brengen de Wimbledon-kampioenschappen 2019 ons non-stop tennis! En met de Grand Slam die de beste atleten op het veld moet brengen, van vorig jaar’s kampioen Novak Djokovic tegen de legendarische Serena Williams, zullen de laatste gevechten van het kampioenschap zeker voor veel opschudding zorgen. Dat gezegd hebbende, is het mogelijk om Wimbledon 2019 gratis online te bekijken? Het is zeker!

Hoe Wimbledon 2019 gratis online te bekijken

En dat’s wat ons hier vandaag brengt: “hoe je Wimbledon 2019 online kunt bekijken?” is de vraag die we de afgelopen dagen in gedachten hadden. En toen werd de vraag nog gedurfder - “hoe je Wimbledon 2019 gratis online kunt bekijken?” Het toernooi zelf is misschien niet veel veranderd, maar de manier waarop we het ervaren is dat zeker wel.

Natuurlijk kunt u ESPN betalen of wie de kijkrechten in uw land heeft gekocht, maar dat is zeker’s zinloos wanneer u een gratis livestream kunt vinden? Laat’s proberen deze zeurende vragen te beantwoorden!

Live streaming Wimbledon 2019 buiten het VKHoe Wimbledon 2019 gratis online te bekijken?

Als u in het Verenigd Koninkrijk woont - u’opnieuw geluk, want Wimbledon 2019 verschijnt zonder extra kosten op tv. U kunt gewoon afstemmen op BBC One of BBC Two en genieten van de vlucht van de gele ballen.

Dat’is gemakkelijk, maar wat moet je doen als don’t heb een tv of jij’ben je ergens anders op de wereld? Als je Wimbledon 2019 gratis live wilt streamen, uw enige alternatief is BBC iPlayer.

Hoe Wimbledon 2019 gratis online te bekijken?

BBC iPlayer is geweldig, daar’s geen vraag. Het probleem is dit: de BBC is gratis voor belastingbetalers in het VK, en dat is niet zo’t wil dat voorrecht over nationale grenzen heen uitbreiden.

Om te voorkomen dat gebruikers buiten het VK kijken, BBC iPlayer maakt gebruik van geoblocking-maatregelen. Simpel gezegd, de site neemt uw IP-adres en gebruikt dit om te bepalen waar u zich bevindt. Als dat buiten het VK gebeurt - veel geluk met kijken!

UK postcode

Dit is het moeilijkste deel, maar het’s niet het enige probleem. Onlangs heeft BBC iPlayer je gevraagd je aan te melden en in te loggen op de site voordat je het mag bekijken. Hier’s de vangst - wanneer u zich registreert, u’U moet een e-mailadres, een voor- en achternaam en een geldige Britse postcode invoeren. Wij’weet zeker dat Google u zal helpen voorbij deze stap te komen.

VPN - de sleutel tot gratis livestreams

Hoe Wimbledon 2019 gratis online te bekijken?

Dus, hoe kom je door al die geoblocking van BBC iPlayer? Geen probleem daar - krijg gewoon een Virtual Private Network (VPN) -service.

Een (goede) VPN werkt als een vervanging voor uw ISP - het biedt u allemaal dezelfde infrastructuur, inclusief een DNS-netwerk en, nog belangrijker, een IP. VPN-services van de laatste dag hebben servers over de hele wereld, zodat u het internet kunt laten denken dat u bent’ben eigenlijk in het VK. Voordat u de eerste VPN koopt die u op Google vindt, kunt u ons echter horen.

Wimbledon 2018 online gratis

Streamingdiensten zoals BBC iPlayer zijn zich bewust van VPN's en hebben veel werk verzet om ze onbruikbaar te maken. De absolute meerderheid van VPN-services op de markt zal niet helpen u om de geoblocking-maatregelen van BBC iPlayer te omzeilen. Maar maak je geen zorgen, een paar hebben de curve voor kunnen blijven en laten je nog steeds gratis Wimbledon online kijken.

Beste VPN voor het gratis streamen van Wimbledon 2019 online

Wij’heb voor deze gelegenheid de beste VPN's gesorteerd. Hier’is onze beste keuze om verbinding te maken met de live stream van Wimbledon 2019 op BBC iPlayer uit een land waar het is’s niet beschikbaar.

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Onwettige privacypraktijken, geavanceerde beveiligingsfuncties en betrouwbare geo-blokkeermogelijkheden maken NordVPN de onbetwiste marktleider. Wat uw behoeften ook zijn, met deze VPN bent u verzekerd - alles vanaf slechts $ 3,49 per maand.

  • Uitstekende beveiliging
  • Geweldige serverlijst
  • Geweldig voor Netflix
  • Goed voor torrenting
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Betaalbare prijzen

Je hebt een VPN - wat nu?

Welke VPN-service u ook kiest, de procedure is vergelijkbaar. Ons advies is om ervoor te zorgen dat alles meteen werkt - je zou het niet doen’t wilt dat technische problemen uw Wimbledon-finales verstoren!

  • Start de VPN-app.
  • Maak verbinding met een VPN-server in het VK. Als je hebt NordVPN, klik op de Britse pin op de kaart en de app maakt automatisch verbinding! Met ExpressVPN het’is ook eenvoudig - klik op “Kies locatie” en zoek naar een locatie in het Verenigd Koninkrijk. De “Snelheidstest” zal u helpen de snelste te kiezen. Surfshark is ook heel gemakkelijk te gebruiken - klik “locaties” en vind er een in het VK.
  • En voila! U’heb je Wimbledon-finale beveiligd!

Op zoek naar meer opties? Neem een ​​kijkje in onze beste VPN voor BBC iPlayer-lijst voor nog meer geweldige providers waarmee je Wimbledon 2019 gratis online kunt bekijken!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me