Top IT & tech-gebaseerde grappen van April Fool


aprilgrap’s Day is officieel tech geworden. Elk jaar nemen steeds meer online of op technologie gebaseerde grappen het kantoor en zelfs het huis over. Als gevolg hiervan zijn de beste lach tegenwoordig zeker in de buurt van een computer of smartphone.

Met de officiële dag van de grappen op de loer, nemen we een kijkje naar het onschadelijke technische plezier dat je met je vrienden en geliefden kunt hebben op 1 april van dit jaar.

Bouw je eigen & ldquo; nieuws & rdquo; bladzijde

1. Bouw je eigen “nieuws” bladzijde

Deze grap kan alleen worden gedaan op een vriend of familielid met wie je een computer deelt, of een vriend wiens computer je toegang hebt. Er zijn een aantal manieren waarop u een webpagina kunt kopiëren en schijnbaar in uw browser kunt bewerken. Deze veranderingen hebben natuurlijk gewonnen’Het is niet van invloed op wat elke andere webgebruiker ziet en zij blijven niet op hun plaats wanneer u vanaf de pagina navigeert, maar u kunt zeker maken wat er op uw scherm te zien is, zolang de ‘bladzijde’ is opengelaten.

Dit betekent dat u een officiële nieuwspagina, zoals de BBC-startpagina, kunt nemen en het nieuws kunt wijzigen om te zeggen wat u maar wilt. Er zijn twee manieren om dit te benaderen. Verander de werkelijke nieuwsverhalen of laat de verhalen op hun plaats maar verander de foto's die daarbij horen. Nieuwsartikel over een man die is gearresteerd voor onfatsoenlijke blootstelling?

Waarom verander je de mugshot niet in een foto van je vriend’is papa? Hoe zit het met degene waar je moeder is betrapt op winkeldiefstal op CCTV? Het toevoegen van een oude familiefoto aan een nieuwsverhaal heeft het gewenste effect.

Plant een & ldquo; tuin & rdquo; op een toetsenbord

2. Plant een “tuin” op een toetsenbord

Deze zeer uitstekende april 1 grap neemt een zorgvuldige planning. U’Ik heb toegang nodig tot je vriend’s toetsenbord en een beetje tijd. Begin met het optillen van het deksel van het toetsenbord en vul de ruimtes tussen de toetsen met vochtig (maar niet nat) tissuepapier. Bedek het weefsel vervolgens met tuinkers. Zoals we ons allemaal herinneren van schoolprojecten, groeit tuinkers snel en kan het binnen 24 uur beginnen te ontspruiten. Als je dit goed plant, verschijnen de groene spruiten tussen de letters op de ochtend van April Fools Day!

Wijzig snelkoppelingen in iOS-woordenboek

3. Wijzig snelkoppelingen in het iOS-woordenboek

Als je toegang hebt tot je vriend’s smartphone, kan dit echt enkele hilarische effecten hebben. Het wijzigen van de snelkoppelingsinstellingen in iOS heeft invloed op wat er verschijnt in autocorrectie. Ga naar instellingen, vervolgens Algemeen, Toetsenbord, en Voeg een nieuwe snelkoppeling toe. Vanaf hier kunt u nieuwe snelkoppelingen maken door woorden in te voeren die ze regelmatig gebruiken en te doen alsof het snelkoppelingen zijn voor andere woorden. Stel bijvoorbeeld LOL in als snelkoppeling voor “liefhebber van loafers.” Dat betekent dat elke keer dat ze LOL schrijven, hun ontvanger een bericht ontvangt met de tekst Lover of Loafers.

Je kunt dit zo impactvol maken als je wilt. Het’Het is ook mogelijk om de autocorrectiewoorden in Word of Google Docs te wijzigen.

Verander hun screensaver naar het Blue Screen of Death

4. Verander hun schermbeveiliging in Blue Screen of Death

Wij’we hebben allemaal last van de zogenaamde “Blauwe scherm van dood” (BSOD) eerder. Het’s dat verontrustende blauwe scherm dat ons vertelt dat er iets mis is gegaan met onze Windows-computer. Het betekent altijd IT bellen en een geïrriteerd bezoek krijgen van een van de IT-afdelingen. Je vriend of collega veranderen’s screensaver naar een screenshot van de BSOD, betekent elke keer dat de screensaver in werking treedt, de “Blauw scherm” verschijnt en stuurt rillingen van zorgen door hun aderen, totdat ze natuurlijk hun muis aanraken.

Blokkeer sites op uw VPN

5. Blokkeer sites op uw VPN

Als uw gezin een VPN (Virtual Private Network) heeft en u bent toevallig de beheerder van uw netwerk, waarom blokkeert u ze dan niet van hun favoriete websites voor die dag. Het blokkeren van tieners van Instagram, mannen van BBC Sports of je vrouw van winkelsites kunnen allemaal hetzelfde hilarische effect hebben.

Je kunt zelfs individuen voor de dag blokkeren - hoewel je misschien een paar boze tieners in handen hebt.

& Ldquo; Freeze & rdquo; hun bureaublad

6. “Bevriezen” hun bureaublad

Dit werkt op zowel smartphones als pc's. Maak een screenshot van je vriend’s bureaublad wanneer u de kans krijgt en deze afbeelding vervolgens gebruikt door er hun nieuwe bureaubladachtergrond van te maken. Dit werkt alleen als u ook hun actuele snelkoppelingen verwijdert en hun taakbalk verbergt. Kijk toe terwijl ze proberen applicaties en snelkoppelingen te raken die dat niet zijn’t echt daar.

In tegenstelling tot de bovenstaande nep “Blauwe scherm van dood.” deze duurt een tijdje om op te lossen en kan zorgen voor veel uitgebreide hilariteit en hopelijk een oproep aan IT die tot allerlei gêne zal leiden.

Wijzig hun Google-e-mailnaam

7. Wijzig hun Google-e-mailnaam

Wijzig de naam die verschijnt wanneer een vriend een e-mail verzendt. U kunt dit doen in de e-mailinstellingen van Google. Maak het gek, grappig of gewoon schandalig, maar houd er rekening mee dat als ze dit e-mailadres gebruiken om serieuze werk-e-mails te verzenden, dit rampzalige gevolgen voor hen kan hebben.

Wijzig hun beltoon

8. Wijzig hun beltoon

Het’is het heel eenvoudig om een ​​beltoon te wijzigen, vooral als je tijd hebt om snel een opname te maken en deze te wijzigen in iets echt aangepast. Kun je zelfs je vriend halen?’s moeder om hun volledige naam te zeggen en de opname naar je vriend te uploaden’s telefoon?

Het is meer dan waarschijnlijk dat een volledig vernoemde vertelling van hun moeder rillingen over hun rug zal sturen. Als niet… scheet geluiden iemand?

Nog een paar ideeën

9. Nog een paar ideeën

Wist je dat je de instellingen in een pc-scherm ook kunt wijzigen zodat alles op zijn kop staat? Of dat u uw muisinstellingen kunt wijzigen zodat de cursor in een lus wordt verzonden?

U kunt ook een USB-aansluiting voor een draadloze muis aansluiten, maar hun normale muis op de gebruikelijke plaats laten. Bekijk de fallout terwijl je hun cursor bestuurt en ze proberen te begrijpen wat er aan de hand is.

Prank nieuws

10. Pranknieuws

Als je dat niet doet’geen tijd, of de creativiteit, om met je eigen online of op technologie gebaseerde grap te komen, zoek dan gewoon een goede April Fool’s nieuwsverhaal en stuur het naar een vriend of geliefde. Elk jaar elk gerenommeerd nieuwscentrum, zij het de BBC, de Voogd of de Telegraaf, produceert een nepverhaal dat ze publiceren onder het echte nieuws.

Als je merkt dat je vroeg op 1 april wakker wordt, zou je het moeten kunnen vinden, en misschien kun je zelfs vrienden vinden door ze een link te sturen voordat ze’heb zelfs beseft welke dag het is.

YouTube een old school grap

11. YouTube een old school grap

Als je denkt dat de beste grappen nog steeds de oude zijn ... een emmer water boven een deur, een tarantula in het koekblik of moordende clowns die op de loer liggen in de schaduw, waarom film je je grap dan niet en upload deze naar YouTube. Als je inspiratie nodig hebt, biedt YouTube al duizenden uitstekende April Fool Pranks.

Zoals met alle grappen van April Fools, zorg ervoor dat je dat niet doet’t riskeert dat uw vrienden of familieleden in de problemen komen, of dat nu is’s op het werk of zelfs met de wet. Zolang je de grenzen begrijpt van wat acceptabel is, kun je dit jaar zeker een beetje plezier hebben met sommige van deze online of technische grappen in plaats van meer traditionele trucs van April Fool.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me