Hotspot Shield til Android

Hotspot Shield er en af ​​de mest populære, hvis ikke den mest populære VPN-service på Jorden. Men anbefales det til Android-brugere? Hold dig fast, mens vi nedbryder nøglefunktioner i Hotspot Shield til Android.

Hvorfor bruge en VPN til Android

Før vi dykker ned i hotspot-skjoldet’s Android-appanalyse, vi vil gerne give dig nogle gode grunde til at bruge en VPN til Android, hvad enten det er Hotspot Shield eller andet.

En VPN hjælper dig med at:

  • forfalsk din placering ved at ændre din IP-adresse
  • adgang til geo-blokeret webindhold
  • fjern blokering af Netflix og andre streamingplatforme
  • sikre gratis wifi-hotspots på offentlige steder
  • beskytte dit privatliv og anonymitet

Den sidste skulle være nok til at beslutte at bruge en VPN. Nu er det’det er tid til at se, om du skal vælge Hotspot Shield.

Hotspot Shield grundlæggende

Hotspot Shield tilbyder 3.200 servere i mere end 70 lande. Det’er kendt som en af ​​de hurtigste VPN'er, hovedsageligt på grund af sin tunnelprotokol Catapult Hydra, der erstatter OpenVPN.

Brugere af privatlivets fred finder Hotspot Shield måske en smule skuffende på grund af dens jurisdiktion (US) og mangel på sikkerhedsfunktioner. Men lige nu virker det godt nok for 650+ millioner brugere.

Det understøtter alle større platforme og har også en browserudvidelse til Chrome. Hotspot Shield kan hjælpe dig med at underholde dig selv ved fjerner blokering af Netflix biblioteker i USA, Storbritannien og Australien.

Hotspot Shield har en gratis plan (500 MB / dag grænse), a 45-dages pengene-tilbage-garanti, og en Premium-version med fire prisplaner. En konto kan bruges på op til 5 enheder.

Sådan downloades Hotspot Shield til Android

For at downloade Hotspot Shield skal du bare gå til dets websted og trykke på Download.

hotspot skjold hjemmeside på Android

der’s ingen måde at få det uden en Google Play-konto, så dig’Jeg har brug for en, hvis du ikke gør det’t har det allerede.

Installation og brug af Hotspot Shield til Android

Det er ikke meget sværere at installere Hotspot Shield end at downloade det. Når du åbner appen, får du en skærm, hvor du enten kan gå i en 7-dages prøveperiode (betalingsinformation krævet) eller logge ind på den eksisterende konto.

tilmeldingsside til hotspot-skjold

Når du’Når du er klar, begynder du at bruge Hotspot Shield med det samme, fordi det igen er’er ekstremt let.

hotspot android app tilslutning

Faktisk gør appen alt for dig ved automatisk at oprette forbindelse til den optimale placering, som kun kan kendes ved at kontrollere din nye IP-adresse.

Hotspot Shield hovedmenu i Android

Du kan få adgang til serverlisten ved at trykke på OPTIMAL til højre.

Liste over hotspot-skjoldservere

Der er også tre indstillinger nedenfor - Batteri liv har magten til at lukke nogle af dine apps for at forlænge sig selv, Dyb rengøring siges at fjerne uønskede filer, og Dataforbrug viser hvor meget data du har’har allerede brugt. Mens de to første er af tvivlsom værdi, vil de sidstnævnte blive værdsat af brugere af gratis versioner, der har en båndbredde på 500 MB / dag.

Bunden Auto beskyttelse giver dig mulighed for at vælge, hvilke apps der automatisk skal beskyttes af Hotspot Shield, når de lanceres. Selvom dette muligvis lyder praktisk, skal de, der i det mindste er lidt bekymrede over deres privatliv, bemærke, at efter at have trykket på det store “+” du’henvises til skærmbilledet Brugsadgang, hvor du først har brug for at tillade brugsadgang til Hotspot Shield, hvilket inkluderer at give det mulighed for at spore alle dine apps sammen med indstillinger for operatør og sprog, og “andre detaljer.”

Hotspot Shield Brug af adgang

Hotspot Shield til Android-indstillinger

Hotspot Shield-hamburgermenu

Hvis du klikker på hamburgermenuen øverst til venstre, får du hovedmenuen. De få indstillingerne er ret ligetil og mangler muligheder, der potentielt kan forvirre brugeren.

Du kan:

  • start Hotspot Shield ved opstart
  • Sluk for den, mens enheden er i dvaletilstand
  • tænd automatisk VPN'en for usikrede wifi, sikrede wifi eller mobilnetværk

Hotspot Shield-indstillinger

der’s ingen måde at slå kill-kontakten til eller fra, men dette kan gøres med Android’s indbygget altid-på VPN-funktion.

Support

Hotspot Shield har forbedret sin kundesupport for nylig, hvilket betyder, at du sandsynligvis bare vil kontakte dem, hvis der er tale om’s enhver type spørgsmål. Hvis ikke, der’er et alternativ tilgængeligt i din app.

Hotspot Shield til Android Support-side

Hver af disse indstillinger fører til en FAQ med omfattende svar på mange spørgsmål, der spænder fra et grundlæggende “Hvad er en VPN” til noget mere specifikt som “Kan’t se Hulu.” Desværre, denne FAQ mangler en søgefunktion tilgængelig på Hotspot’s hjemmeside, hvor du også kan indsende en billet. Derfor, selvom det’er nævnt bekvemt, mest sandsynligt, det’I dette usandsynlige tilfælde vil browseren blive brugt’s live chat går ned.

Konklusion

Hotspot Shield til Android er en fantastisk VPN for dem, der ønsker den bedste hastighed og adgang til det begrænsede indhold, såsom det amerikanske Netflix-bibliotek. Brugere, der er mere bekymrede for deres privatliv og ønsker at tilpasse deres VPN-forbindelse, skal se andre steder.

Og der’s altid Hotspot’s gratis version, hvilket er et stort plus i tidspunkter, hvor VPN-tjenester roligt lukker ikke kun gratis forsøg, men også pengene-tilbage-garantier.

Hvis sikkerhed og privatliv imidlertid er din primære bekymring, anbefaler vi, at du tjekker alternativerne til Hotspot Shield på vores liste over bedste Android VPN'er i 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me