IPVanish kill-schakelaar

Er zijn veel functies waarover VPN-providers opscheppen. Sommige opscheppen zijn alleen voor de show, zoals IPVanish‘s “De wereld’s Beste VPN-service” slogan. Anderen zijn leuk om te hebben maar niet “leef of sterf” belangrijk - zoals een app voor Linux. Maar sommige zijn gewoon verplicht, zoals een kill-schakelaar. En onze IPVanish-beoordeling zou dat niet zijn’t scoort VPN zo hoog als het niet deed’ik heb er een. Maar wat voor soort kill-schakelaar is het, en wat doet het precies??


Wat voor soort kill-schakelaar heeft IPVanish?

Sommige gratis VPN's hebben ook een kill-schakelaar, maar voor een betaalde service is dit een verplichte functie. Dat’s omdat het dient als uw beveiliging in geval van verbindingsverlies, waardoor niemand uw echte kan zien. Een kill-schakelaar doet dat door, nou ja, je internetverbinding (of delen ervan) te verbreken wanneer een VPN-verbindingsfout wordt gedetecteerd.

In de VPN-industrie worden twee soorten kill-switches gebruikt. Een kill-schakelaar op systeemniveau neemt de beheerdersrechten voor uw internetverbinding over en verbreekt de verbinding zodra deze beschikbaar is’is een probleem om te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens lekken. Een kill-schakelaar op applicatieniveau geeft de gebruiker meer controle - hij kan kiezen welke programma's worden afgesloten en welke blijven werken in geval van een VPN-storing.

De IPVanish kill-schakelaar is een combinatie van beide. Het heeft een kill-schakelaar op systeemniveau en laat Windows-gebruikers ook een uitzondering toevoegen voor hun Local Area Network. Hoewel het beperkt hoe meer geavanceerde gebruikers hun VPN kunnen aanpassen, biedt het eenvoudige en betrouwbare bescherming voor iedereen. Je moet er gewoon voor zorgen’s op. En degenen die IPVanish willen gebruiken en toch de connectiviteit willen behouden voor bepaalde apps die de software van derden kunnen gebruiken, zoals VPN Watcher of VPNetMon, die fungeren als een kill-schakelaar op applicatieniveau.

Wat kan ertoe leiden dat IPVanish VPN wordt verbroken?

router

Een VPN is gebouwd om een ​​stabiele en betrouwbare verbinding te bieden. Maar soms kan dit mislukken. Er zijn een paar veelvoorkomende redenen: sommige zijn misschien bekend bij u, andere niet.

De eerste is uw firewall- en routerinstellingen. Het kan helpen om uw antivirus, anti-spyware of andere beveiligingssoftware uit te schakelen. Dus zou het toevoegen van uw VPN-netwerk als een uitzondering kunnen. In de meeste situaties moet uw firewall of cybersecurity-software echter voorkomen dat de VPN überhaupt verbinding maakt, in plaats van deze later los te koppelen.

Een andere veel voorkomende oorzaak voor het wegvallen van VPN-verbindingen is de combinatie van het door u gekozen protocol en een onstabiele internetverbinding. In sommige gevallen geeft het gebruik van TCP stabielere resultaten in vergelijking met de standaard UDP-instelling.

Als uw wifi-signaal zwak is of daar is’s een hoge verkeersbelasting, kunt u gegevensverlies ervaren. Elk van deze situaties kan teveel zijn voor uw VPN. Zelfs als het signaal geweldig is, maar jij’Op de luchthaven of in een drukke coffeeshop kan de VPN-verbinding mislukken.

Soms tellen die mogelijke oorzaken op, waardoor een probleem ingewikkelder wordt. In dat geval wij’d stel voor contact op te nemen met IPVanish live support - zij zouden u moeten kunnen helpen met het oplossen van problemen.

Waarom je IPVanish kill-schakelaar moet zijn ingeschakeld

Sommige gebruikers vragen zich misschien af ​​waarom ze überhaupt een kill-schakelaar nodig hebben. Dus hier zijn ten minste drie redenen die u zouden moeten stoppen om zelfs maar te denken aan het gebruik van een VPN zonder kill-schakelaar of met de kill-schakelaar uitgeschakeld.

Ten eerste, als uw werkgever van u vereist dat u een VPN gebruikt, betekent dit dat hij ook wil voorkomen dat gegevens worden blootgesteld wanneer uw verbinding wegvalt. Meestal wordt een kill-schakelaar vooraf geconfigureerd op uw werkcomputer, maar dit wel’s altijd goed om te controleren of het’s nog steeds aan.

Een andere reden is het vermijden van juridische gevolgen voor het downloaden van inhoud die’is niet bepaald gratis of niet precies toegestaan ​​in jouw land. Dit kan bijvoorbeeld tijdens het reizen ernstige problemen veroorzaken. Als uw verbinding halverwege uw download wegvalt, kunnen de autoriteiten eenvoudig uw IP-adres en andere gelekte informatie controleren om u op te sporen.

Ten derde, daar’s de kwestie van veiligheid in het algemeen. Hoewel sommigen van ons denken dat geen enkele hacker erin slaagt onze gegevens te stelen, maken onverwachte VPN-verbindingsdalingen een dergelijke gebeurtenis waarschijnlijker.

Met al deze uiteengezette redenen zou je dat daar moeten zien’Het heeft geen zin uw digitale deuren open te laten staan ​​voor allerlei risico's. En het’s eenvoudig te sluiten met behulp van IPVanish omdat het een ingebouwde kill-schakelaar heeft. Je moet er gewoon voor zorgen’is altijd aan.

Hoe zorg je ervoor dat je kill-schakelaar op je IPVanish-client is ingeschakeld?

Volg deze eenvoudige stappen om te zien of uw IPVanish kill-schakelaar is ingeschakeld. De instructies zijn voor Windows- en Mac OS X-versies die deze functie momenteel ondersteunen.

Schakel IPVanish kill in op Windows

IPVanish kill-schakelaar

  1. Start het programma en voer uw accountgegevens in
  2. Klik op de instellingen optie aan de linkerkant
  3. Selecteer de Verbinding tab
  4. Klik op de Dodemansknop checkbox
  5. Kies of je wilt blokkeer LAN-verkeer in geval van VPN-storing

Schakel de IPVanish kill in op macOS

IPVanish kill-schakelaar op Mac

  1. Klik op IPVanish boven aan de menubalk
  2. Kiezen voorkeuren
  3. Selecteer de Verbinding tab
  4. Klik op de Dodemansknop checkbox

Als je problemen hebt om de kill-schakelaar op je IPVanish-client in te schakelen, neem dan gewoon contact op met hun 24/7 live chat-ondersteuning.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me