Opera VPN fungerer ikke

Sidste opdatering: 03.26.2019

Opera er en Chromium-baseret webbrowser, og den’er kendt for at være den første til at introducere en gratis VPN-indbygget funktion. Selv i dag er Opera den eneste store browser, der tilbyder en gratis og ubegrænset VPN-service til sine brugere.

Selvom denne VPN fungerer ganske godt det meste af tiden, klager nogle på fora om, at deres Opera VPN ikke fungerer. Desuden vandt Opera VPN for nogle’t forbindes overhovedet. I nogle tilfælde kan den eneste løsning være at skifte til en anden udbyder, f.eks. NordVPN, som kan omgå alle de blokke, dit land eller din internetudbyder lægger.

hvis du’er stadig ivrig efter at prøve at løse disse problemer på egen hånd - her er nogle mulige løsninger på Opera VPN-forbindelsens onde.

Nemme løsninger til at løse Opera VPN-forbindelsesproblemer

Her er seks enkle trin, du skal følge, hvis du vil afbøde forbindelsesproblemer:

1. Skift VPN-knap til og fra et par gange

Tænd / sluk-knap

Dette kan løse de fleste af problemerne, især hvis Opera VPN fortsat siger, at det’s tilslutter, men din IP-adresse forbliver den samme. Et antal brugere rapporterede, at de’Vi har formået at løse problemet Opera VPN fungerer ikke problemet ved blot at slå VPN-knappen fra og derefter 3-4 gange i træk. Ja det’så let er det bare at se billedet:

Opera VPN tændt

Selvom dette kun er en midlertidig løsning, kan det måske spare dagen for dig.

2. Ryd din browser-cache

Mange browserrelaterede problemer skyldes rester i browseren’s cache. Derfor nogle gange, hvis Opera VPN vandt’t oprette forbindelse, prøv at rydde browser-cache og se, hvad der sker.

Denne procedure gør ikke kun din browser hurtigere og sparer dig masser af plads på dit drev (du skal rydde browsercachen regelmæssigt forresten), men det kan meget godt løse VPN-problemet. Her’s hvordan man gør det: tryk på Ctrl + Shift + Del-tasterne og kontroller Bufrede billeder og arkiver, som på billedet herunder:

Opera VPN Rydning af din browser-cache

Mens du’når det gælder det, kan du godt rydde cookies og andre webstedsdata sammen med browserhistorikken, men det’er ikke obligatorisk. Don’glem ikke at slippe af med alt ved at vælge “tidernes morgen” i rullemenuen:

Opera VPN Rydning af din browser-cache for valgt perion

Til sidst skal du trykke på knappen i bunden, der læser Slet browserdata, genstart Opera, og hvis du’du er heldig, dig’er god til at gå.

Opera VPN rydde browserdata

3. Sluk Opera Browser Extensions

Nogle browserudvidelser kan forstyrre Opera’s VPN-funktion. Så prøv at slå dem fra ved at følge disse trin: Tryk først på Menu-knap, som er placeret øverst til venstre, og klik derefter på Udvidelser -> Udvidelser og åbn fanen som på billedet herunder:

Opera VPN Sluk Opera-browserudvidelser

Her skal du vælge Aktiveret og derefter klikke på knappen Deaktiveret for at se alle listede faner.

Kan ikke standse forbindelsesdropper? Skift til NordVPN - tjenesten med den mest pålidelige serverflåde. Hent NordVPN

4. Opdater din browser regelmæssigt

Hvis du har haven’t opdateret Opera i lang tid, Opera VPN kan muligvis stoppe med at arbejde eller blive langsom. For at opdatere Opera til den nyeste version skal du trykke på Menu-knap øverst til venstre på skærmen, vælg derefter Opdatering og gendannelse, for automatisk at se efter opdateringer. Endelig, genstart Opera og se om du’Vi har formået at starte din VPN-service med start.

5. Sluk for din Antivirus-software

Naturligvis er denne alt på din egen risiko!

Faktisk er tredjepartssoftware som AV-hjælpeprogrammer kendt for at forstyrre VPN-funktionalitet, og Opera VPN forbinder ikke, eller Opera VPN sidder fast ved tilslutning kan meget vel skyldes, at du’vi har ikke gjort det tilføj Opera til din Antivirus-undtagelsesliste.

Først skal du slukke for din Antivirus og se, om Opera VPN har genvundet funktionalitet. Normalt sker dette på grund af “Web Shield” eller “Web-antivirus” funktion, der findes i de fleste Internet Security-suiter, så prøv at slukke for Web Shield.

De fleste AV-software kan midlertidigt deaktiveres ved at højreklikke på ikonet i systembakken og derefter vælge en sluk / deaktiver indstilling. Ellers er du muligvis nødt til at åbne softwarevinduerne og tænke på at slå nogle af hjælpeprogrammerne fra.

Desuden skal du prøve at tilføje Opera til din antivirus-undtagelsesliste. Fanen Ekskludering findes normalt på siden med indstillinger for antiviruspakke.

6. Prøv at slukke din firewall

Naturligvis er denne alt på din egen risiko!

Uanset om vi’taler om den indbyggede Windows Firewall eller en tredjepartssoftware, afhængigt af hvad du har’bruger igen. Ifølge mange Opera-brugere er Windows Defender Firewall er kendt for at forstyrre VPN-funktionalitet, især på Windows 10. Derfor kan deaktivering af firewall hjælpe med “Opera VPN fungerer ikke” problemer.

Her’s hvordan man gør det i Windows 10: Åbn først kontrolpanelet og klik derefter på System og sikkerhed ->Windows Firewall. Hvis firewall er deaktiveret, skal du’Jeg får se Sluk Windows Defender Firewall (anbefales ikke) markeret.

Sluk for din Windows-firewal

Sluk for Windows firewal

Anbefalet læser:

Opera VPN-gennemgang

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me