Privat internetadgang til Kodi


Kodi er kommet ud af intetsteds og blev et vigtigt underholdningsredskab for millioner af mennesker over hele verden. Baseret på open source-software gør denne app det nemt at streame musik, film, tv, sport, socialt medieindhold og endda videospil via computere, tv'er eller konsoller. Så dens succes er ikke’t et mysterium.

Men efterhånden som Kodi er blevet mere populær, er det blevet mindre sikkert at bruge. Ansporet af stigende krænkelser af ophavsretten har nogle rettighedsindehavere truffet retslige handlinger mod Kodi-tilføjelser, der tillader ulovlig streaming.

Som et resultat er Virtual Private Networks (VPN'er) blevet en populær måde at beskytte Kodi-brugere. Privat internetadgang (PIA) er en af ​​de bedste af flokken, men det’er ikke perfekt. Denne gennemgang vil forklare, hvorfor det’er nyttigt for Kodi-brugere og tilbyder nogle tip til at hjælpe dig med at beslutte, om PIA er det personlige værktøj, du har brug for.

Sådan installeres PIA på Kodi

Kodi VPN Manager

hvis du’som en PIA VPN-bruger, er Kodi-opsætningen temmelig let. Grundlæggende har du to muligheder - enten at køre PIA dedikeret app eller konfigurere PIA via Kodi VPN Manager. Dette værktøj er udelukkende designet til Kodi’s interface og skal give de bedste resultater. Her er de detaljerede trin-for-trin-guider til begge metoder til anvendelse af PIA med Kodi.

Valgmulighed 1. Brug af privat internetadgang-app

 • Trin 1. Download PIA-klient
 • Trin 2. Sørg for, at Kodi ikke er’t kører, før du installerer PIA på din enhed
 • Trin 3. Login ved at angive dine oplysninger på hovedskærmen
 • Trin 4. Opret forbindelse til den valgte serverposition
 • Trin 5. Hold PIA kørt i baggrunden
 • Trin 6. Start Kodi-appen, og stream dit ønskede indhold

Vigtig note: Hvis du installerer PIA med Kodi, der kører i baggrunden, kan du ende med en IP-konflikt.

Valgmulighed 2. Opsætning af PIA via VPN Manager på Kodi

 • Trin 1. Download Zomboided Kodi repository fra Kodi’s repo-bibliotek
 • Trin 2. Start Kodi, og vælg Tilføjelse mulighed
 • Trin 3. Klik på installationsikonet i øverste venstre hjørne på det næste skærmbillede
 • Trin 4. På det næste skærmbillede skal du vælge Installer fra zip-fil
 • Trin 5. Søg efter den Zomboided repo zip-fil, og åbn den
 • Trin 6. Vælg Installer fra depot mulighed
 • Trin 7. På det næste skærmbillede skal du vælge Zomboided add-on repository, efterfulgt af Services, derefter VPN Manager for OpenVPN
 • Trin 8. Vælg Installere mulighed.
 • Trin 9. Gå tilbage til Kodi hovedmenu.
 • Trin 10. Naviger til Program-tilføjelser derefter Indstillinger. Indtast din PIA-konto’s login detaljer, vælg en protokol, og du’er næsten god at gå.

Sådan bruges PIA på Kodi

Nu hvor du’Vi har oprettet en PIA VPN Kodi-konfiguration, du’er ikke helt færdig. Du skal stadig vide, hvordan du bruger PIA med streamingplatformen, og der’s lidt mere til dette end møder øjet. Nedenfor dig’Jeg finder en trinvis vejledning til brug af PIA på Kodi:

 • Trin 1. Gå til VPN Manager for OpenVPN. Til venstre dig’Jeg ser en markeret menu VPN-forbindelser
 • Trin 2. Vælg Første VPN-forbindelse i menuen til højre
 • Trin 3. VPN Manager godkender din private internetadgangskonto
 • Trin 4. Efter godkendelsen, du’Jeg ser en liste over tilgængelige PIA Kodi-servere. Vælg en server du’d kan godt lide at bruge og trykke på Okay
 • Trin 5. Gå tilbage til for at ændre serveren VPN Manager for OpenVPN og vælg Skift eller afbryd VPN-forbindelse.

Hvorfor er det vigtigt at bruge en VPN sammen med Kodi?

Brug VPN'er med Kodi

Før du går nærmere ind på, om PIA er den rigtige VPN for Kodi, er det’s sandsynligvis nyttigt at sammenfatte, hvorfor alle Kodi-brugere bør investere i et pålideligt virtuelt privat netværk.

Fundamentalt, det’handler om privatliv. I de senere år er det juridiske miljø blevet mere fjendtligt over for illegal streaming, og Kodi er en af ​​de største platforme for streaming af film, tv og sport. Som et resultat har det (eller Kodi-tilføjelsesudviklere) været målet for retshåndhævelsesforanstaltninger overalt i verden.

VPN'er leverer et ekstra lag beskyttelse for Kodi-brugere, så de kan neutralisere denne nye kontrol fra de retshåndhævende myndigheder.

Ved at kryptere din IP-adresse gør VPN'er det meget svært at opdage din identitet og placering

Ved at kryptere din trafik gør de det næsten umuligt for en outsider at vide, hvilke tjenester du bruger, og hvad du downloader.

En anden grund til at bruge en VPN sammen med Kodi er at arbejde omkring geo-begrænsninger. Mange legitime Kodi-tilføjelser pålægger brugere geo-blokkeringer, hvilket begrænser adgangen for dem i visse jurisdiktioner. Dette kan reducere dine underholdningsmuligheder drastisk, og det har ingen brug for. Ved at ændre din IP og placering kan VPN'er gøre disse barrierer inaktive - hvilket frigør brugere til at nyde ethvert indhold.

Vi nævnte ordet “pålidelig” tidligere og der’det er en grund til det. hvis du’er du bekymret for din internetudbyder eller staten, der registrerer din IP-adresse, kan du det’t har råd til IP-lækager. Gratis og lav kvalitet VPN'er er berygtede for at afsløre IP-detaljer, men brancheledere som PIA er langt mindre tilbøjelige til disse problemer.

Er privat internetadgang Kodi-venlig?

PIA har et meget stærkt omdømme i P2P og streaming-samfundet, og det strækker sig også til Kodi

Siden Kodi blev mainstream i 2016/2017, har PIA været en af ​​de mest almindeligt anvendte VPN'er på platformen, og det tilbyder en række funktioner, der gør det til en tiltalende mulighed.

 • Kryptering

Når du bruger PIA på Kodi, du’Jeg drager fordel af 256-bit AES-kryptering, som er industriens guldstandard. VPN bruger også OpenVPN-protokoller, som er ideelle til at arbejde med Kodi-appen.

 • Flere enheder

Chancerne er, at du vandt’t behøver bare din VPN for at køre Kodi, og du vil måske have en VPN til en Kodi-kasse, en smartphone og et skrivebord. PIA henvender sig til fem samtidige enheder, så det’er en god all-round sikkerhedspakke.

 • Ubegrænset båndbredde

Når du bruger PIA VPN vandt Kodi’t kæmper for at levere det indhold, du elsker. Uden begrænsning af båndbredde skal det være ligesom at se en kabel-tv-forbindelse.

 • Fejlsikker DNS- og IP-beskyttelse

PIA har en meget god rekord, når det kommer til at minimere IP- og DNS-lækager. Men hvis der er et problem, kommer VPN med en kill switch, der lukker din internetforbindelse, indtil eventuelle problemer er løst.

Har der været nogen problemer forbundet med at bruge PIA på Kodi?

Problemer

Ingen software er idiotsikker, og brugere har fundet et par problemer, når de bruger Privat internetadgang til Kodi.

 • For det første, mens privat internetadgang Kodi-hastigheder er hurtige, er de ikke’t ultrahurtigt. Hvis du shopper rundt, skal du være i stand til at finde tjenester, der er lidt hurtigere.
 • Hvad med at fjerne blokering af websteder som Netflix? PIA lover at “fjern blokering af censurfilter,” men dette er ikke’t det samme som bekæmpelse af kommercielle geo-blokke.

Mange brugere har rapporteret vanskeligheder med at få adgang til Netflix, når PIA kører, og dette har sket i nogle få år

Så hvis du’håber igen at bruge Kodi til at få adgang til større corporate streamingtjenester som Netflix eller Hulu, tænk igen. Det’er bare ikke en mulighed lige nu.

Imidlertid erklærede teamet hos PIA i midten af ​​2018, at de “[havde] i øjeblikket et projekt, der’s under udvikling til, hvordan man fjerner blokeringen af ​​Netflix (og andre geo-blokerede indholdsstreamer), men der er ingen endelig tidsskema for frigivelse af det.” Så se dette rum.

Hvis de desuden tænker på at bruge PIA VPN Kodi firestick, kan brugere muligvis overveje. Amazon Firesticks er en populær måde at køre Kodi på, og de kan beskyttes med VPN'er som enhver enhed. Imidlertid er opsætning af PIA på en firestick en kompliceret proces, og andre VPN'er som IPVanish eller ExpressVPN vil sandsynligvis være bedre muligheder.

Konklusion: Skal du bruge privat internetadgang til Kodi?

Efter at have afvejet styrker og svagheder ved PIA og drøftet, hvordan man bruger VPN sammen med Kodi, det’Det er klart, at der er mange gode grunde til at bruge PIA til dine streamingaktiviteter.

PIA er glad for vært for P2P-trafik, tilbyder ubegrænset båndbredde, installeres let med Kodi og har fremragende sikkerhedsfunktioner. Disse funktioner gør det især godt, hvis du har til hensigt at bruge tredjeparts Kodi-tilføjelser til at få adgang til film- og tv-biblioteker eller live sportsudsendelser.

Men der’er en vigtig fangst. Når du bruger privat internetadgang, er Kodi-tjenester som Netflix muligvis ikke tilgængelige. VPN kan ikke arbejde omkring mange geo-blockere og kan’t har overhovedet adgang til Netflix. Dette begrænser dens effektivitet for adgang til kommercielle tilføjelser til Kodi-platformen.

Det hele afhænger af, hvad du har til hensigt at bruge Kodi til. Under alle omstændigheder er det vigtigt at finde en god VPN. PIA er muligvis ikke ideel, men det’s bestemt en af ​​de bedste tilgængelige.

Anbefalet læser:

 • Anmeldelse af privat internetadgang
 • Privat internetadgang til Torrenting
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me