Hoe Private Internet Access op Firestick te installeren


Amazon Fire Stick is een stuk streaming hardware dat wereldwijd populair wordt bij streaming-enthousiasten. Met de Fire Stick kunnen gebruikers verbinding maken met een breed scala aan kanalen en deze naar hun tv streamen zonder kabel of satelliet te hoeven gebruiken. Fire Stick geeft gebruikers toegang tot services zoals Netflix, YouTube, HBO, Pandora, Hulu, Hotstar en meer.

Omdat de Fire Stick zo eenvoudig te gebruiken is en gebruikers toegang geeft tot een breed scala aan inhoud, wint deze snel aan populariteit binnen de streamingdienstenindustrie. Met zoveel gebruikers die naar Fire Stick gaan voor hun streamingbehoeften, het’s belangrijk om de risico's en nadelen in gedachten te houden wanneer u overweegt over te schakelen naar Fire Stick.

Hoe uw Fire Stick veilig te gebruiken

Hoe uw Fire Stick veilig te gebruiken

Omdat de Fire Stick via wifi verbinding maakt, zijn er verschillende kwetsbaarheden die hackers of slechte actoren kunnen gebruiken om uw gegevens te stelen. Hoewel het niet is’Het is net zo onveilig als het controleren van uw bankrekening via wifi, er is nog steeds een aantal gevoelige account- en betalingsinformatie die wordt overgedragen tussen uw internetverbinding en uw Fire Stick. Om deze informatie te beschermen en ervoor te zorgen dat u dat niet bent’Omdat het doelwit van man-in-the-middle-aanvallen is, is het een goed idee om een ​​effectieve VPN voor je Fire Stick te installeren.

Virtual Private Networks (VPN's) helpen uw verbinding te beschermen door uw gegevens te verzenden via een gecodeerd kanaal met extra beveiligingsfuncties. Hiermee kan de service voorkomen dat uw gegevens door nieuwsgierige blikken worden gezien en kunt u dingen zoals regio-vergrendeling omzeilen voor services zoals Netflix.

Hoewel er veel VPN's zijn, zijn ze niet allemaal hetzelfde. Sommige VPN's kunnen zelfs niet op apparaten zoals de Fire Stick worden geïnstalleerd, dus dat is het’s belangrijk om het nodige onderzoek te doen voordat je een VPN kunt vinden die geschikt is voor jou. Belangrijke punten om in gedachten te houden zijn hun beveiligingsstandaarden, privacybeleid en juridische jurisdicties waaronder VPN-services werken.

Als je eenmaal’heb een goede VPN voor uw behoeften geïdentificeerd, uitzoeken hoe u de service moet installeren en gebruiken is het eerste wat u doet’Ik wil grip krijgen. Dit proces is meestal vrij eenvoudig en de meeste VPN-bedrijven bieden voldoende literatuur en handleidingen om gebruikers op weg te helpen.

Hoe de Private Internet Access Fire Stick-app te installeren

Hoe de Private Internet Access Fire Stick-app te installerenDe meeste gerenommeerde VPN-services hebben specifieke apps voor de Fire Stick en deze kunnen zonder problemen worden doorzocht en op de Fire Stick zelf worden geïnstalleerd. Andere VPN-services vereisen nog een paar stappen, maar zijn meestal krachtig genoeg om de extra inspanningen te rechtvaardigen die nodig zijn om ze te gebruiken.

Private Internet Access is een populaire VPN die in deze laatste categorie valt. Hoewel PIA geen specifieke VPN-app biedt voor gebruik met Amazon Fire Stick, kan hun Android APK gemakkelijk worden gebruikt om de VPN-service op een Fire Stick te installeren en gebruiken. PIA heeft hier een diepgaande handleiding voor dit proces, maar wij’Doorloop de basisstappen om u een idee te geven hoe u Private Internet Access op Fire Stick kunt installeren.

Allereerst heb je een paar dingen nodig voordat je begint:

 • Een computer
 • Een mobiel Android- of iOS-apparaat
 • Je Fire Stick, verbonden met wifi
 • Een betaald abonnement op Private Internet Access
 • De ES File Manager Fire Stick-app (beschikbaar in Amazon Store voor Fire TV)
 • Muiswissel-app voor Fire TV (beschikbaar in Play Store of iOS App Store)

Zodra u al deze dingen hebt, kunt u aan de slag gaan door deze stappen te volgen:

 1. Download het APK-bestand voor privé-internettoegang naar uw computer. Nadat dit APK-bestand op uw computer is opgeslagen, kunt u het via een USB-verbinding overbrengen naar uw Fire Stick.
 2. Nadat het bestand is overgebracht naar de interne opslag van de Fire Stick, kunt u het apparaat loskoppelen van uw computer en verbinden met uw televisie. Wanneer u de Fire Stick inschakelt, kunt u de app ES File Manager gebruiken om het APK-bestand te installeren dat u hebt overgedragen.
 3. Houd er rekening mee dat u voor Bestandsbeheer mogelijk moet worden ingeschakeld ABD debuggen en Apps van onbekende bronnen binnen de ontwikkelaar opties. Je kunt deze tijd ook nemen om de app Mouse Toggle in te schakelen, waarmee je muisbewegingen kunt simuleren met je Fire TV-afstandsbediening. Ga hiervoor naar de app Mouse Toggle op uw mobiele apparaat die u eerder hebt gedownload.
 4. Tik op het pictogram linksboven in de gebruikersinterface om naar het instellingenscherm te gaan. Kraan Selecteer Fire TV om het apparaat te selecteren waarmee u de app wilt gebruiken. Nadat je Fire Stick is geselecteerd, kun je tikken op Installeer de Fire TV-app om de installatie te starten. Wanneer het proces is voltooid, kun je de app Mouse Toggle op je Fire Stick openen.
 5. Nu dat is geregeld, kunt u ES File Manager gebruiken om toegang te krijgen tot het PIA-installatie APK-bestand dat we eerder naar de Fire Stick hebben overgezet. Wanneer u de APK uitvoert, wordt u gevraagd om app-machtigingen in te stellen voordat u installeert. Nadat de installatie is voltooid, kunt u uw nieuwe Mouse Toggle-functies met uw Fire Stick-afstandsbediening gebruiken om door de PIA-interface te navigeren.
 6. U wordt gevraagd om PIA toegang te verlenen tot de verbindingen op uw apparaat, waarnaar u zou moeten gaan OK. Dit brengt u naar een inlogscherm waar u uw gegevens voor toegang tot de service kunt invoeren. Eenmaal aangemeld, kunt u uw muiscursor gebruiken om op de schuifregelaar te klikken om verbinding te maken.

Nu dat jij’opnieuw verbonden, kunt u uw Amazon Fire Stick veilig gebruiken!

Aanbevolen leest

Beste VPN voor Amazon Fire Stick

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me