Sådan bruges Surfshark

Sidste opdatering: 08.26.2019


I begyndelsen af ​​2018 var Surfshark VPN et navn, der kun var kendt for dets skabere og en gruppe venner. I år vi’igen skriver en artikel om, hvordan man bruger Surfshark, en VPN-tjeneste, der fortsætter med at udvide sin brugerbase og skaffe positive anmeldelser på tværs af nettet.

Virksomheden bag Surfshark er baseret på De Britiske Jomfruøer (BVI), en jurisdiktion, der ikke gør’Jeg hører til Fourteen Eyes-alliancen og har ingen love om datalagring. Surfshark VPN har en streng “no-logs” politik og kaldte endda en revision på sig selv, hvilket viste, at de’ser alvorligt med at bevare deres pletfri omdømme.

Surfshark VPN Surfshark VPN VPNpro-vurdering: 9,0 / 10

I slutningen af ​​2018 havde de 500 servere i 50 lande. Nu med over 800 af dem, stivner Surfshark det yderligere global dækning og gode hastigheder.

Sidst men ikke mindst deres klienten er enkel og brugervenlig. Derfor burde det ikke’Det er svært at lære, hvordan man bruger Surfshark. Deres CTO Magnus Steinberg har oplyst, at Surfshark ønsker at garantere “online privatliv for hele din familie - enkelt og intuitivt udvendigt med en robust sikkerhedsmekanisme indeni.” Vi har ingen grund til at tro, at de kan’t gør det.

Proffe med surfshark

Før du svarer på, hvordan du bruger Surfshark, skal du lade’s se hvilke fordele det har. Forskellige brugere har forskellige behov. For nogle er sikkerhed den øverste prioritet, mens andre måske bare vil have noget, der fjerner Netflix eller tillader torrenting. Som vi bemærkede i vores Surfshark VPN-gennemgang, tjenesten formår at glæde mange individuelle smag, selvom den er relativt ny inden for VPN-forretningen.

Dette er de største fordele ved Surfshark VPN:

  • Stærk og hurtig kryptering (AES-256-CBC)
  • Ubegrænsede samtidige forbindelser
  • 24/7 live chat til support
  • Låser op Netflix, Kodi, BBC iPlayer
  • Tillader torrenting
  • Fantastisk præstation
  • Apps til Windows, macOS, iOS, Android, Amazon FireTV, Apple TV og spilkonsoller
  • Browserudvidelser til Firefox og Chrome (uafhængigt revideret)
  • Gratis 7-dages prøveperiode til macOS, iOS og Android
  • Anonyme betalingsmuligheder

Vi vil understrege funktionen ubegrænsede samtidige forbindelser. De fleste VPN'er tilbyder højst seks, hvilket betyder, at en konto ikke kan bruges i en større husstand, hvor alle har flere enheder. Men Surfshark gør det ikke’t fremstiller sig selv som en “familie VPN,” det fungerer som en, så du sørger for, at selv din onkel, der overnatter efter familiesammenføringen, kunne gennemse anonymt fra gæsteværelset, til bedre eller værre.

En anden stor funktion, der stadig ikke findes i alle top-rangerede VPN er 24/7 live chat. Vi’Vi har testet det, og hver gang Surfshark’s support fyre var hjælpsomme og høflige. Derfor har denne udbyder en fordel i forhold til de konkurrenter, der stadig er tilbageholdende med at investere i deres kundesupport.

Streaming og torrenting er også godt med Surfshark. Denne VPN leverer endda gode nok hastigheder til at se Ultra HD (4K) ved nogle lejligheder, mens den opretholder kryptering på øverste niveau. P2P-forbindelser er’t bliver smurt, så fildeling er hurtig og nem.

Endelig er Surfshark en af ​​de få premium VPN'er, der tilbyder en gratis 7-dages prøveperiode for de fleste platforme. Men selvom du ikke gør det’t få det der’er altid en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Sådan downloades og installeres Surfshark VPN

Surfshark VPN gør det ikke’t har en gratis prøveversion til Windows, så de følgende instruktioner skal følges, når du er klar til at købe VPN. Apple- og mobilbrugere kan finde omfattende tutorials på Surfshark’s Support side.

Downloader Surfshark-klient

Først dig’Jeg skal konfigurere din konto. Gør det ved at klikke på Kom igang på den Hjemmeside. Her’Jeg kan vælge din prisplan og betalingsmulighed. Bemærk, at Surfshark kun kræver din e-mail til denne konto. Pæn.

hvordan man bruger surfshark download

Når dit abonnement er bekræftet og aktiveret, kan du gå direkte til Apps > vinduer på den Startside-menu og download Surfshark-klienten.

Installation af Surfshark-klient

Det er nemt at installere Surfshark-klienten - bare følg instruktionerne på skærmen.

Efter vellykket installation skal du klikke på Løb.

Vælg i appen Log på. Indtast din e-mail og adgangskode, og tryk på Log på.

Du vil se Hovedmenu. Ved at trykke Forbinde forbinder dig til den hurtigste server. Alternativt kan du klikke på menuen Hamburger for at vælge Nærmeste land eller Hurtigste P2P-placering. For at vælge et af de 50 tilgængelige lande skal du klikke på Placeringer i øverste venstre hjørne.

surfshark hovedmenu 2019

Efter en vellykket forbindelse, du’Jeg ser baggrunden med Surfshark-logoet bliver blågrønt og gråt “Ikke forbundet” skifter til grønt “forbundet.”

Surfshark VPN tilsluttet 2019

Det skal dække de grundlæggende behov hos alle brugere. Men hvis du vil have flere muligheder eller ekstra sikkerhed, skal du læse afsnittet nedenfor om, hvordan du bruger Surfshark.

Sådan bruges Surfshark VPN

Klik på Placeringer i menuen til venstre sidelinjen giver dig en komplet søgbar liste over tilgængelige byer og lande, du kan oprette forbindelse til. Alle fysiske servere sorteres efter regionen, mens virtuelle og P2P-servere har deres egne lister.

Surfshark Multi-hop

der’s en anden mulighed kaldet multihop. Denne funktion giver en ekstremt sikker forbindelse ved hjælp af to servere i stedet for en. Denne vej der’s næsten nul chance for, at nogen sporer dig ned. Dette kommer dog på bekostning af forbindelseshastigheden.

Under placeringerne finder vi CleanWeb, der fungerer som en annonceblokerer. CleanWeb beskytter mod malware, phishing-angreb og blokerer også trackere, pop-ups og annoncer.

Dernæst kommer Whitelister - en delt tunnelfunktion, der giver dig mulighed for at hvidliste valgte apps og websteder, der ikke er beskyttet af Surfshark. Selvom dette kan være en nyttig funktion, hvis du ønsker hurtigere forbindelse med nogle pålidelige ressourcer, anbefaler vi dette kun for avancerede brugere, fordi hvert websted og ethvert websted kan have ukendte sikkerhedssårbarheder.

Indstillinger for surfshark

Tryk på hvidt indstillingsudstyr på venstre sidepanel vil få dig under hætten på Surfshark.

Generel > Connectivity

Begyndende med Generel > Connectivity, du kan vælge at start VPN med Windows og auto-connect til enten den hurtigste placering eller et hvilket som helst andet, du foretrækker.

Auto-forbindelse tillader også kontrol af de wifi-netværk, der vandt’Følg denne regel. Dette er vigtigt for brugere, der ofte opretter forbindelse fra forskellige placeringer. Der kan være tidspunkter, hvor du’d hellere have din bærbare computer tilsluttet dit kontor’s VPN for at kunne få adgang til lokale ressourcer.

Dernæst kommer Dræb kontakt funktion, der som standard er slået fra. Vi anbefaler, at det altid er tændt. Mens det betyder, at du vandt’t være i stand til at få adgang til internettet uden at oprette forbindelse til VPN først, dine private oplysninger vandt’t udsættes, hvis VPN-forbindelsen falder.

Flytter til Statusmeddelelser, vi anbefaler at holde det ved. Når du tænker på, at din VPN fungerer, når den ikke gør det’t hjælpe din sikkerhed.

Generel > Fremskreden

Generel > Fremskreden er ikke så avanceret, som man måske tror. Der er kun tre muligheder her, hvoraf to er tændt som standard.

Avancerede indstillinger for Surfshark

Den første er protokollerne. Hvis du ikke har nogen idé om, hvad det er, vil det være fint at lade det være som det er. Men hvis du’Vi har allerede brugt nogen tid på at læse om både OpenVPN og IKEv2, så vel at eksperimentere, især med den mere stabile TCP og den hurtigere UDP. Vi kan kun sige på forhånd, at for Kina skal du prøve den nye Shadowsocks-proxy.

Apropos begrænset internetadgang, NoBorders-tilstand skulle hjælpe i lande som Kina. Denne trademarked unblocking-funktion registrerer automatisk begrænsede netværk og reagerer med algoritmerne implementeret for at omgå begrænsningen.

Endelig den sidste valgte navn Rapporter om nedbrud er tændt som standard. Vi foreslår at lade det være tændt, da det hjælper Surfshark med at sikre sig, at hverken du eller andre næste gang oplever problemer. Sluk for det, hvis du’er en nihilist.

Konklusion

Surfsharken klient er meget let at downloade, installere og bruge. Alle funktioner forklares på en måde, som selv brugere uden avanceret VPN-viden kan tilpasse deres opsætning. Og hvis der er spørgsmål, er en hurtig og hjælpsom support 24/7 live chat klar til din tjeneste.

Derfor skal den eneste grund til, at du skal vælge en anden VPN frem for Surfshark, være relateret til alt andet end brugeroplevelse.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me