Avast SecureLine VPN-gennemgang

Med Avast’s imponerende baggrund inden for cybersikkerhed, dig’d tror du’Jeg vil være sikker og anonym online. Men det ville dømme en bog efter dens omslag.

Dette er det firma, der gav os fremragende og pålidelige værktøjer som Avast Internet Security og Avast Antivirus. Alligevel skal vi fortælle vores privatlivsfølsomme læsere, at de sandsynligvis skal bruge deres hårdt tjente andre steder. Når det er sagt, for en komplet VPN-nybegynder, SecureLine kunne være præcis, hvad de har brug for.

Så er dette VPN sikkert eller godt? Nå, det’det er hvad vi’er her for at finde ud af.

Sikkerhed og privatliv

Online sikkerhed og privatliv er de vigtigste aspekter, hvis du’er på udkig efter at købe en VPN.

Lade’se hvad SecureLine VPN har til dig:

 • AES-256 kryptering af militær kvalitet
 • IPsec og OpenVPN på UDP-protokoller
 • IP- og DNS-lækager
 • Dræb kontakt
 • Alle porte er krypteret for at holde dine online aktiviteter private

Disse funktioner kan gøre en VPN sikker nok, afhængigt af hvad du bruger den til. Hvis absolut anonymitet er et must, kan vi gøre det’t råder dig til at bruge Avast SecureLine. Men hvis du blot planlægger at bruge denne VPN til at få adgang til Netflix, kan du godt være helt fin.

Opbevarer Avast VPN logfiler?

Hvad synes du om en VPN-udbyder, der holder personligt identificerbare oplysninger om dig, såsom din forbindelseslogfiler inklusive din ægte IP-adresse?

Avast SecureLine VPN logger tidsstempler, din IP-adresse (sans den sidste octet) og IP'erne for VPN-servere, du opretter forbindelse til

Deres privatlivspolitik siger, at Avast logger dine forbindelser, men ikke dine aktiviteter (dvs. det indhold på webstedet, du gennemser eller ser.)

I henhold til Avast Transparency Report 2017 var der 28 anmodninger om loggennemsendelse fra myndigheder i forskellige lande. Avast viste sig at være hjælpsom i en sag vedrørende en tjekkisk undersøgelse, hvor personlige identificerbare oplysninger blev leveret til politiet. For at være præcis, en bruger’s ægte IP-adresse blev knyttet til en e-mail-konto.

At’er en ganske foruroligende rekord. Selvom Avast VPN logger en anonymiseret version af din IP, kan der kun være 256 versioner af den sidste oktet og sammenkobling, som med VPN-serverne muligvis giver lige nok til at identificere dig.

Er Avast SecureLine VPN lækagesikker?

Mens tjenesten tilbyder pålidelig beskyttelse mod IP- og DNS-lækager, er WebRTC-lækager en anden sag.

WebRTC (Web Real-Time Kommunikation) er en indbygget browserfunktion aktiveret som standard i nogle af de store browsere som Firefox, Chrome og Opera. Med andre ord, dette er ikke’t faktisk Avast VPN’s problem. Stadig kan det medføre alvorlige problemer med hensyn til privatliv og sikkerhed.

Den midlertidige løsning på dette store lækagesag, som Avast tilbyder, er at “beskytte dit privatliv i mellemtiden ved at blokere eller deaktivere WebRTC manuelt.”

Bemærk, at visse applikationer afhænge af på WebRTC-funktionen. For eksempel fildeling og videochat fungerer muligvis ikke med det deaktiveret.

For den bedste beskyttelse mod WebRTC-lækager foreslår vi, at du bruger en top VPN, såsom ExpressVPN, NordVPN, eller enhver anden premium service. En, der har vist sig ikke at lække noget som helst sted.

Hastighed og ydeevne

For at se, hvordan Avast SecureLine fungerer, løb vi adskillige hastighedstest forskellige steder. Før vi oprettede forbindelse til vores første testserver, var dette vores baseline-aflæsninger i Europa:

Avast SecureLine VPN-hastighedstestgrundlinje

 • Hent: 279 Mbps
 • Upload: 263 Mbps
 • Ping: 4 ms

Derefter prøvede vi forskellige hjørner af verden for at se et generelt billede. Her’s hvad vi fandt.

London, UK

Avast SecureLine VPN hastighedstest LondonLondon, UK - download af 52 Mbps | 23 Mbps upload

 • Hent: 52 Mbps (drop-off 81%)
 • Upload: 23 Mbps (drop-off 91%)
 • Ping: 57 ms

Washington, USA

Avast SecureLine VPN hastighedstest WashingtonWashington, USA - 45 Mbps download | 9 Mbps upload

 • Hent: 45 Mbps (drop-off 84%)
 • Upload: 9 Mbps (drop-off 97%)
 • Ping: 131 ms

Tokyo, Japan

Avast SecureLine VPN hastighedstest TokyoTokyo, Japan - 39 Mbps download | 3 Mbps upload

 • Hent: 39 Mbps (drop-off 84%)
 • Upload: 3 Mbps (drop-off 99%)
 • Ping: 271 ms

Disse er ret gode hastigheder - nok til selv 4K videostreaming, torrenting og geo-unblocking. Husk dog, at vores baselinehastigheder var relativt hurtige. Hvis dine basishastigheder er lavere, kan du opleve dårligere ydeevne på grund af den høje afleveringsprocent.

Server dækning

Avast SecureLine VPN har et ikke afsløret antal servere i kun 55 lokationer i 34 lande. Imidlertid har tjenesten stadig anstændig dækning af de største placeringer over hele kloden, herunder Kina og Rusland. Det sidstnævnte, må vi advare, har allerede kørt de fleste premium VPN'er væk med sine nye indgribende love.

Virksomheden hævder, at disse VPN-servere teoretisk kan håndtere op til 2 Gbits / s trafikbelastninger. De udfører også regelmæssige stresstest og får gennemsnitshastigheder på 450-600 Mbits / sek, hvilket er meget fristende tal.

Brugervenlighed og multi-platform support

Du har helt de grundlæggende valg, når det kommer til Avast SecureLine-klienter:

 • vinduer
 • MacOS
 • Android og Android TV
 • iOS

Den ene positive ting at nævne her er disse apps er meget lette at bruge.

For pc- og Mac-versionerne kan du vælge at downloade gratis prøveversion, eller du kan klikke på Køb nu. Avast VPN Android- og iOS-klienterne kan imidlertid kun downloades som forsøg for førstegangs-timere.

Når du først har fået din VPN-klient, er det det’er kun et spørgsmål om flere klik i “OK-Næste-jeg accepterer…-Næste-Next-Install-Finish” bor for at få det op og køre.

Når du logger ind på din aktiverede app, gør du det’Jeg ser den første skærm:

Avast SecureLine VPN-tænd / sluk-knap

Denne startskærm indeholder grundlæggende oplysninger om den, inklusive din rigtige placering og den sidste placering, du valgte.

Hvis du vælger OFF-knap, du’Jeg opretter automatisk forbindelse til den sidst anvendte server. Når du klikker på Skift placeringsknap, en skærm kommer med alle servere kategoriseret efter regioner og funktioner (P2P eller streaming).

Avast Secureline VPN-servere

Den gode ting er, at du ikke gør det’t nødt til at afbryde forbindelsen fra den aktuelle server, før du vælger en anden. Vi kan lide det, når der ikke er unødvendige klik involveret.

Men hvad med Indstillinger menu og tilpasning? Det Generel menu tilbyder kun fire muligheder, hvoraf ingen tilbyder noget stof:

Avast SecureLine VPN-indstillinger

…Jej, ikke meget at gøre her. Lade’s tjek Netværkssikkerhedsmenu Næste. Finder vi nogle spændende muligheder der?

Avast SecureLine VPN netværkssikkerhedsindstillinger

…Nix. Videre. Intet at se her heller.

Dybest set det’s alle funktioner. Avast gør det ikke’t giver dig for mange tekniske valg, hvorfor det kan være en god start for en nybegynder, men helt sikkert vandt’t imponere en VPN-entusiast.

Fungerer det med Netflix og Kodi?

Vi begyndte at teste Netflix US kataloget først og blev overrasket over at finde ud af, at ikke kun de dedikerede amerikanske streaming-servere fungerede, men andre tilfældige amerikanske servere (New York og Washington) gjorde det også.

Netflix US Mowgli-filmbillede

Men når vi oprettede forbindelse til den britiske streaming-server, fik vi ikke adgang til Netflix UK. Derefter prøvede vi London-serveren med retfærdige forhold, og det lykkedes os: ja, du kan se Netflix UK.

Desværre mislykkedes vi med andre Netflix-regioner som Canada og Australien. Dog var vi heldige, da vi prøvede Paris-serveren til Netflix FR og Tokyo-serveren til Netflix JP. Faktisk blev vi overrasket over at finde Tokyo-serveren til at fungere imponerende hurtigt.

Alt i alt fandt vi, at Avast var ganske anstændig for Netflix.

Avast SecureLine til Kodi

I teorien kan du bruge Avast VPN til Kodi, da det har gode hastigheder, understøttelse af Kodi og kryptering. Du skal dog tænke to gange, når det kommer til et af de største Avast VPN-problemer: dets logpolitik.

Naturligvis kan du kun bruge Kodi til at få adgang til geobegrænsede tv-shows og ikke dem “lyssky” torrenting add-ons med gratis filmbiblioteker. Men selv det kan være “ildeset” af din regering eller mediestreamers. Så slid meget forsigtigt, når du bruger denne VPN med Kodi.

P2P og torrenting

Avast SecureLine VPN understøtter torrenting på et begrænset antal servere og dets forbindelseshastigheder kunne være helt fint til P2P-fildeling, men der’s dette problem med vores problemer med hensyn til privatliv og logning.

Som vi’Som tidligere nævnt har virksomheden en tendens til at dele information med myndighederne. Dette diskvalificerer dybest set denne VPN som et godt valg til torrenting.

Brug af forkert VPN-software til fildeling kan ende med en grim copyright-meddelelse eller værre. Find ud af mere om Avast VPN og torrent her.

Kunde support

Du kan få adgang til Avast’s online Support Center, men det kommer måske ikke langt. Support Center-indstillingerne inkluderer:

 • En FAQ-database
 • Hjælp fora
 • Gratis 24/7 konsultation via telefon
 • Ingen live chat support

Det kan også tage op til to dage, før supportpersonalet løser dit problem. Faktisk kan du’t send dem endda en e-mail direkte, men det’er det muligt at indsende en supportbillet ved at klikke på Kontakt os-knappen nederst på FAQ-siderne.

Den eneste “Direkte” måde, du kan få forbindelse til et menneske på, er at ringe til kundesupport-telefonnummeret.

Prisfastsættelse

Dette er, hvad Avast tilbyder til dets 1-årig plan og enkelt enheder:

Avast SecureLine VPN-prissætning

Og så er der alle mulige andre muligheder:

 • 1-årig plan for flere enheder (op til 5): $ 79.99 ($ 6,66 / måned)
 • 2-årig plan for flere enheder (op til 5): $ 149.99 ($ Gennemsnitskarakteren 6.24 / måned)
 • 3-årig plan for flere enheder (op til 5): $ 219.99 ($ Gennemsnitskarakteren 6.11 / måned)
 • 2-årig plan til 1 pc eller Mac: $ 109.99 ($ 4,58 / måned)
 • 3-årig plan til 1 pc eller Mac: $ 159,99 ($ 4,44 / måned)

Ja, de $ 4.xx månedlige beløb lyder muligvis fair og relativt lave. Men lad’glem ikke, at disse kun er til en enkelt enhed, mens andre konkurrenter tilbyder 5 eller 6 flere enheder til lignende priser. Så du gør matematikken.

Du kan betale for din Avast-plan via et kreditkort, betalingskort eller PayPal. Ingen anonyme betalinger tilbydes eller accepteres.

SecureLine tilbyder en 7-dages gratis prøveversion. Det ser ud til at være fuldt funktionelt og uden nogen åbenlyse begrænsninger. Faktisk kan du også vælge en 60-dages gratis prøveperiode. I dette tilfælde er din standardordre en 1-årig plan, som du kan’t ændre sig.

Du kan prøve Avast gratis så længe som 60 dage, så længe du leverer dine betalingsoplysninger. Husk, at du skal annullere dit abonnement i tide, medmindre du vil blive debiteret i et helt år.

Bundlinie

Alt i betragtning kan vi sige det denne VPN er langt den nemmeste at bruge for alle, der ikke rigtig er i IT eller cybersikkerhed. Men hvis du’Hvis du er en hyppig rejsende, en hacker, en journalist eller en aktivist, kan du opleve, at Avast SecureLine er dårligt udstyret med sikkerhedsfunktioner.

Du kan give det en chance og få refusion inden for 30 dage, hvis det ikke lykkes med at charme dig. Eller endnu bedre, beskyt dig selv med den bedst mulige VPN-software til reel tryghed.

Lad os lære af din oplevelse

Har du nogensinde prøvet at bruge Avast VPN eller andre VPN-tjenester før? Hvad er dine indtryk?

Du er velkommen til at give din kommentar nedenfor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me