Blokfri VPN-gennemgang

Oversigt

Blockless er et canadisk firma, der tilbyder SmartDNS-tjenester designet til at fjerne blokering af streamingtjenester og giver store hastigheder, mens de gør det. Deres websted lover privatliv, sikkerhed og frihed ved at give dig anonyme private forbindelser via appen Blockless.

De hævder at gøre dette ved at ansætte “beskyttelse på bankniveau,” en streng politik for ikke-logning, forenkling af regionskift og en bred vifte af enhedssupport. Selvom vi kan sige, at Blockless helt klart lykkes på en række områder, er der mange måder, hvorpå det også efterlader noget at ønske.

Hvis du vil starte, gør Blockless ikke’t inkluderer faktiske oplysninger om deres kryptering eller protokoller. Dette er typisk et enormt rødt flag lige uden for flagermus. Virksomheder med gode krypteringsstandarder har typisk disse statistikker front-and-center for at trække nye brugere ind. Det faktum, at de hævder “bankniveau kryptering” er lidt mistænkt i denne sammenhæng.

Da vi forsøgte at bruge deres app, stødte vi på en række problemer med webstedet, idet vi ikke kunne hente nogen desktop-klient fra flere enheder. Vi kunne få deres Chrome-udvidelse til at køre, men det ville ikke’t hold forbindelsen længe nok, så vi kan udføre test. Vi havde også problemer med at prøve at downloade appen til Android.

Du kan få forskellige resultater, og der’er en gratis prøveversion tilgængelig, der giver dig mulighed for at teste deres præstation for dig selv, hvis du’er i stand til at downloade klienten. Vi’Jeg taler lidt mere om dette emne nedenunder, men det’Det er værd at bemærke, at andre brugeranmeldelser online faktisk har gode ting at sige om Blockless’s præstation.

Tjenesten er primært rettet mod at fjerne blokeringen af ​​geolåste streamingtjenester, og den er effektiv til dette formål, selv for Netflix. Det’er altid rart, når en VPN er effektiv til det, den var designet til, men der er et par ulemper. Virksomheden gør det ikke’t godkender torrenting over dets tjenester og filtrerer eller blokerer brug, som det uddyber i strid med ToS.

Interessant nok hævder brugerrapporter, at Blockless endda er effektiv til at få adgang til Netflix fra Kina. Dette er en interessant udvikling, og det har sandsynligvis noget at gøre med deres hovedkvarter i Hong Kong. At kunne fjerne blokering af Netflix-indhold i Kina gør Blockless til en relativt kraftig VPN til dets udpegede formål.

Desværre er der store dele af tjenesten og webstedet, der ikke’t ser ud til at fungere korrekt. Vi var’t er i stand til korrekt adgang til nogen af ​​FAQ-, download- eller support sider. At drage konklusioner om, hvordan Blockless klarer sig i disse områder er lidt trættende i betragtning af omstændighederne, men vi’Jeg går over det mere på et sekund.

For nu, lad’s besvare et par af de spørgsmål, du’re sandsynligvis alle spørger.

Er blokfri sikker at bruge?

Kort svar: Måske.

Langt svar: Det’er kompliceret. hvis du’igen bruger Blockless til at få adgang til Netflix i andre lande, det’Det er usandsynligt, at du vil have nogen juridiske følger for at bruge tjenesten, medmindre VPN-brug er helt forbudt.

Når det er sagt, er sikkerhed og anonymitet stadig meget vigtig for de fleste VPN-brugere. Desværre gør Blockless ikke’Det ser ud til at være bekymret for faktisk at dele deres krypteringsstandarder med os. De hævder simpelthen at have “bankniveau kryptering,” ikke engang at fortælle os, hvilke protokoller de bruger.

Dette er temmelig fordæmpende i sig selv, og det var vi også’t er i stand til at få en arbejdende klient for at udføre en læketest, men online-brusen om dette firma ser ud til at bekræfte, at deres service ikke’t lækker enhver DNS-, WebRTC- eller IPv6-information.

Dette er ret betryggende, men du’Jeg vil sandsynligvis prøve at få dine hænder på den gratis prøveperiode og teste dette selv, hvis du’er bekymret for sikkerhed og privatliv når du bruger Blockless.

En anden vigtig ting at bemærke om Blockless 'juridiske jurisdiktion: de er et canadisk selskab. Dette betyder, at de er en del af 5 Eyes-alliancen til deling af efterretningsdata mellem USA, Australien, New Zealand og Storbritannien. Selvom den tilsigtede brug af at fjerne blokering af Netflix er mere eller mindre lovlig, er det sandsynligvis ikke en god ide at bruge denne VPN til flere risque-aktiviteter.

Nogle vigtige ting at bemærke om Blokløs, inden vi går videre:

  • Blokfri forbyder torrenting og pornografi på dets tjenester
  • Blokfri censurerer eller blokerer for brug, den anser for at være i strid med ToS
  • Blokfri indsamler og gemmer: navn, kontaktoplysninger, IP-adresse, kreditkortoplysninger, enhver information leveret af brugeren til enhver tid.
  • Blokløs giver ikke en kill-switch til deres klient- eller Chrome-udvidelse

Som du kan se, er der nogle bekymringer her, der muligvis gør Blockless mindre end optimalt til mere intense privatliv og sikkerhedsbehov. Når det er sagt, er det effektivt og sikkert til dets tilsigtede formål.

Hastighed og ydeevne

Html-adgang deaktiveret

Da vi forsøgte at få adgang til den gratis prøveversion for at teste Blockless’s præstation, fandt vi, at downloadlinkene på deres websted ser ud til at være ødelagt.

Webstedet i sig selv virker ret standard ved første øjekast:

Blokfri VPN-apps

Desværre kom denne maleriske facade fra hinanden, efter at vi snakede lidt rundt. Downloadlinkene var alle ødelagte, selv når de blev testet fra forskellige enheder og forbindelser. Servicen’s Twitter-konto og brugeranmeldelser don’Det ser ud til at afspejle dette overhovedet, så dette kan være lidt frustrerende.

Heldigvis kunne vi få Chrome-udvidelsen og begynde at få den tilsluttet.

Blokfri VPN-forbindelse

Men denne forbindelse gjorde det ikke’t holder længe før gentagne gange frakobling, hvilket gør en hastighedstest umulig.

Blokfri VPN fungerer ikke

Det hele var meget nedslående. De fleste af brugeranmeldelserne online har dog ganske positive ting at sige om denne service og hævder, at det gjorde det muligt for dem at streame ikke-blokeret Netflix med næsten ingen afmatning.

Det’er også ganske opmuntrende at bemærke de stjernernes anmeldelser fra kinesiske brugere, der var i stand til at oprette forbindelse og streame gennem Blockless, men mere om det senere.

Selvom disse tilbageslag var ret frustrerende, var det’det er muligt, at Blockless vil være ganske effektiv for dig. Gør som altid dine egne test for at sikre dig, at du ved, hvad du har’igen beskæftiger sig med.

Apps & udvidelser

Blockless tilbyder tjenester på Windows, macOS, Android, iOS og Chrome. Dette er ret standard enhedsunderstøttelse, selvom det’Det er rart at have en browserudvidelse, især en designet til effektiv blokering af Netflix. Når der fungerer korrekt, skal udvidelsen give mulighed for et VPN-service, der kan tilpasses med et enkelt område, og som er effektivt til at fjerne blokering af Netflix.

Manglen på support til ting som routere eller Linux-systemer er bemærkelsesværdig, men ikke for fordømmende. De har de vigtige platforme dækket, og den faktiske download- og installationsproces virker ret ligetil, når den faktisk fungerer. Deres VPN-tjenester inkluderer også annonceblokkere.

Blokfri og Netflix

Dette er blokeringsløst’s brød og smør. Blokfri blev designet til at buste gennem Netflix’s regionbeskyttelse. Alle brugeranmeldelser online siger, at de ikke havde noget problem, og der var endda kinesiske brugere, der hævdede, at tjenesten gav dem adgang til tjenesten fra Kina, hvilket er en ret imponerende bedrift.

Deres SmartDNS-servere og tilsyneladende lækkertætte kryptering, der er hostet af servere i 14 lande, giver dem mulighed for effektivt at tilbyde dig det største i Netflix-biblioteksfriheden, selv bag Great Firewall.

Blokfri og Kina

Som vi’Vi har sagt, kinesiske brugere rapporterer, at de kan oprette forbindelse til Netflix’s hjemmeside uden problemer gennem Blockless’s VPN-tjenester. Tilsyneladende at registrere en konto og komme i gang med streaming er en leg, selv på et sted som Kina, hvor data overvåges og kontrolleres meget stærkt.

Selvom dette er en opmuntrende faktor, når det kommer til Blockless, er det’er det muligt, at de mere sikkerhedsbevidste brugere måske ønsker at gå med et mere sikker-brand-alternativ, da vi stadig ikke gør det’Jeg ved virkelig hvad Blockless’ faktisk kryptering og protokoller er.

Blokfri og torrenting

Desværre er dette et let spørgsmål at besvare. Blokfri forbyder strengt torrenting over dets tjenester og advarer eksplicit om muligheden for, at din tjeneste blokeres, eller dine oplysninger overleveres til myndighederne i overensstemmelse med Hong Kong-loven.

Kunde support

På lidt lettere note, Blokfri’s kundesupport har nogle glødende brummer om det online, hvor brugerne siger, at deres team er lydhøre og kompetente. Support-siden på webstedet blev brudt for os, så vi blev det’ikke i stand til at få et praktisk kig på, hvad deres supportsystem havde at tilbyde, men der er et par observationer, vi kan gøre.

Virksomheden har en ofte stillet FAQ og et sæt guider tilgængelige på sit websted, som antagelig hjælper med opsætning og enkel fejlfinding til mere almindelige problemer, som brugere kan støde på. Supportteamet kan også kontaktes via e-mail.

Selvom mulighederne for supportadgang er begrænsede, er de gode anmeldelser et godt tegn, og det ligefremme layout er lovende med hensyn til brugervenlighed.

Prisfastsættelse

Blokfri tilbyder en gratis livsplan med ubegrænset båndbredde og anonym browsing. Deres $ 7,50 per måned plan giver dig adgang til alle regioner, hurtigere hastigheder, op til fem enheder og streaming SmartDNS.

Denne planstruktur er idiotsikker. Den gratis livsplan giver dig en forsmag på deres tjenester med mulighed for en 7-dages prøveversion af deres premium-tjenester. Opgradering giver dig meget mere strøm til en meget konkurrencedygtig pris. $ 7,50 per måned er ret billigt sammenlignet med nogle andre VPN-tjenester, som kan’t blokerer endda Netflix.

Blokfri VPN-prisfastsættelse

5 enhedsgrænsen på lønplanen er en dejlig touch, især med flere enheder, der streamer Netflix-tjenester.

Konklusion af Blockless VPN-gennemgang

Blokfri er et uheldigt uheld i denne gennemgang, da halvdelen af ​​deres funktionalitet var ødelagt eller ikke kunne testes på dette tidspunkt. Når det er sagt, virker deres faktiske ydelse og kundevurderinger solidt, og deres evne til at tilbyde omfattende Netflix-blokering gennem SmartDNS, mens de stadig giver dig streaminghastighederne, du har brug for for at hygge dig, er ret imponerende - hvis det fungerer.

Alt i alt det’s sandsynligvis en god ide at tjekke Blockless ud for dig selv og sørge for at du kan få det, du har brug for, ud af deres tjenester, men de’re definitivt en lovende mulighed, hvis du’igen efter god afblokering og streamingbeskyttelse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me