BoxPN anmeldelse

Oversigt

Baseret på de privatlivsvenlige Seychellerne lover BoxPN imponerende hastigheder, ingen datagrænser og glat streaming. Det leveres med 256-bit AES-kryptering (hvilket burde give en uigennemtrængelig grad af sikkerhed), mens 200+ dedikerede servere er ret gode efter globale standarder.


Virksomheden understreger det “no-logging” legitimationsoplysninger, tilbyder generøse penge-off-tilbud til nye tilmeldinger og tilbyder klienter til Windows-, MacOS-, Android- og iPhone-enheder. Cryptocurrency-betalinger er tilgængelige for at anonymisere dine transaktioner, mens 5 enhedsforbindelser skal passe til de fleste brugere.

Og hvad så’er det ikke at elske her? Nå, som altid er der nogle ting, som brugere har brug for at vide. Og der’s ingen grund til at stole på krav fra virksomheder som BoxPN.

Som vi’Jeg kan se, problemer med support, hastigheder og apps kan udsætte kunderne. Men der er også nogle positive ting. Vores BoxPN-gennemgang vil forsøge at dække ethvert aspekt for at nå frem til en endelig dom.

Sikkerhed

First off, lad’s tale om sikkerhed. Med VPN'er er sikkerhed det største problem. Uden solid kryptering, brancheførende sikkerhedsprotokoller, beskyttere mod ufejlbarlig lækage og tilføjelser som kill-switches, der’er ikke meget pointer i at bruge en VPN overhovedet. Så hvor står BoxPN??

På kodningens side af ting klarer det sig godt og tilbyder 2048-bit AES-kryptering. Og når det kommer til protokoller, kan brugere vælge mellem OpenVPN, L2TP / IPsec og den mere primitive PPTP. Så du kan lege rundt for at finde de bedste hastigheder og låse din forbindelse om nødvendigt.

En kill switch er medfølgende samlet med hele BoxPN’s klienter, hvilket altid er et godt tegn. Og lækagebeskyttelse er top, hvilket betyder, at Hulu eller Netflix vil kæmpe for at opdage din rigtige identitet - hvilket sikrer fremragende adgang til blokeret indhold.

Men hvad med privatlivets fred? Nå, BoxPN taler bestemt meget om at undgå overvågning og logning. Men det’er underligt, at deres sider om privatlivets fred ikke’t link til den faktiske fortrolighedspolitik.

Når du borer ned i det dokument, er det det’er ikke for alarmerende efter VPN-standarder, men nogle problemer skiller sig ud.

For eksempel er BoxPN glade for at indsamle Google Analytics-data. BoxPN oplyser også, at det vil dele personlige oplysninger, hvis det bliver anmodet om det, eller for at beskytte “ejendom” af BoxPN selv. Og det kunne betyde mange ting - ikke alle er gode.

Imidlertid er den vigtigste afhentning af fortrolighedspolitikken for denne BoxPN-gennemgang passagen, der sikrer læserne det “Vi opbevarer ALDRIG onlineaktivitetslogger eller gemmer private oplysninger om individuelle brugeraktiviteter på vores netværk.”

Indtil der viser sig, at BoxPN har delt personlige data eller foldet til officielle anmodninger, bør vi sandsynligvis give dem fordelen ved tvivlen. Men der er stadig nogle tvivl i baggrunden’s med sikkerhed.

Hastighed og ydeevne

Når man bevæger sig på hastighed, begynder tingene at blive lidt rockere. Gæsteanmeldere på nettet har rutinemæssigt rapporteret hastighedsfald på 70-80%, når de bruger BoxPN - også når de opretter forbindelse til servere i nærheden. At’s er virkelig ikke acceptabelt og lægger en massiv bule i levedygtigheden af ​​at bruge VPN.

Og da vi prøvede klienten, var det meget svært at finde ægte P2P eller streamingvenlige forbindelser. Så mens BoxPN taler et godt spil om ikke at begrænse båndbredde eller indføre throttling, det’er ikke meget brug, hvis de faktiske serverhastigheder er fodgængere. Og desværre ser det ud til at være tilfældet her.

Apps og udvidelser

Når det kommer til apps og udvidelser, fungerer BoxPN temmelig godt. Windows GUI er pænt og rent, og alt er en leg at opsætte. Når du opretter en konto, kan du betale via adskillige cryptocurrencies, og du don’t har brug for at indsende personlige oplysninger. Så det’er det muligt at forblive næsten anonym - noget som ikke alle VPN'er tillader.

Når du starter Windows-klienten op, gør du det’Jeg kan vælge mellem servere i 32 lande (med over 200 valg i skrivende stund). I rullemenuer kan du vælge det rigtige land og protokol, og du kan logge dine “favoritter” for hurtigt at få adgang til de hurtigste servere.

Og klienterne på MacOS, iOS og Android er lige så brugervenlige, hvis lidt mindre funktionsrige. Dog - der’er et stort hul her i BoxPN-tilbudet. der’s ingen Linux-klient, ingen routerspecifik klient og ingen support til Amazon Fire Stick eller Kodi-enheder.

Derefter kan du tilslutte 5 enheder ad gangen, så familier med to eller tre bærbare computere, tablets eller smartphones skal have tilstrækkelig plads til at holde alle beskyttede.

BoxPN VPN til Netflix

BoxPN hævder at fjerne blokeringen af ​​Netflix og andre lignende streamingplatforme problemfrit, men er det virkelig tilfældet? I de fleste tilfælde ja. BoxPN gør et godt stykke arbejde med at arbejde omkring geofiltre, skjule din faktiske placering og dirigere din trafik gennem servere rundt om i verden.

Dog dig’Vi har sandsynligvis gættet ulempen. Når du opretter forbindelse til Netflix, er hastighederne’t normalt godt nok til at gøre det umagen værd. Og hvis du’er ivrig efter HD-streaming, tænk igen. Det’Det er meget usandsynligt, du’Jeg finder en anstændig server på BoxPN-netværket. Se vores bedste VPN for Netflix-liste for at finde en mere passende VPN-udbyder til Netflix-streaming.

Dette betyder også, at brug af BoxPN til Kodi vandt’t være en bæredygtig mulighed. Du kan teknisk installere VPN på Kodi-enheder, men der’det er ikke meget point, hvis hastighederne ikke gør det’t tjek. HVIS du har brug for en pålidelig VPN til Kodi, så tjek vores liste over Bedste VPN'er til Kodi.

BoxPN VPN til torrenting

BoxPN markedsfører sig også som en fremragende VPN for P2P-downloadere. Igen blandes billedet her. På den positive side, der’s ingen throttling og ingen datagrænser at kæmpe med. Så i teorien kunne du downloade så mange film eller tv-shows, som du ønsker. Og krypteringen er også stærk.

Men hastighedsproblemet forhindrer virkelig torrenting, hvilket gør det hele men umuligt at få en pålidelig forbindelse. hvis du’glæder mig over at lade P2P-downloads i lange perioder, det kan være fint. Men de fleste vandt’t være så tolerant.

Er det godt for brugere i Kina?

Mens BoxPN ikke gør det’t har for mange servere i østasien, kan det stadig være værd at tjekke, om du er baseret i Kina. De få servere, der er placeret i Japan, er blandt VPN’er hurtigst og mest pålidelige, og det giver tilstrækkelig kryptering til at arbejde omkring Great Firewall med imponerende resultater.

Dette gælder også lande som Iran, Saudi-Arabien eller Hviderusland, hvor internetcensur desværre er udbredt. Hvis du er glad for at acceptere hastighedsafleveringer og ønsker en pålidelig, sikker VPN, er det det’Det er bestemt værd at prøve BoxPN.

Support

Ved første øjekast ser BoxPN ud til at score meget i supportindsatsen, med et stort bibliotek med ofte stillede spørgsmål og informative how-tos. Men når du ser nærmere på dig’Jeg vil bemærke, at de fleste af dokumenterne går tilbage til 2015 eller tidligere. Og i et hurtigt skiftende miljø som online-privatliv, det’s er faktisk et alvorligt problem.

Hvis du vil kontakte BoxPN, har du muligheden for en live chat eller den frygtede Kontakt os-side (og vi ved, hvor varierende responstider kan være).

Så support er et andet område, hvor BoxPN er gennemsnitligt på. Det’er bare ikke god nok, når andre VPN'er nøje imødekommer kundernes behov og tilbyder masser af kontaktmetoder.

Prisfastsættelse

Så hvad med værdi for pengene? Nå, den første ting at bemærke her er, at der’er ingen gratis version af BoxPN. At’er faktisk lidt forvirrende, da webstedet opfordrer kunderne til “opgrader nu.” Men når du downloader klienten, kan du det’t logge på uden at betale. At’er ret vildledende i udtalelsen fra denne BoxPN-gennemgang.

Når det er sagt, er priserne lave. En pakke tilbyder 12 måneders beskyttelse for omkring $ 2,99 om måneden, skønt månedlige priser kan være så meget som $ 9,99 / måned.

Og du kan beskytte 5 enheder ad gangen, hvilket betyder, at BoxPN potentielt tilbyder en overkommelig måde at beskytte husholdningsapparater på. der’s også en “7 dages returret” - selvom detaljer om, hvordan man bruger denne arena’t let at komme forbi.

Bundlinie

Så selv om BoxPN er billigt, er prisfastsættelsesoplysningerne forvirrende der’er ingen gratis mulighed, og don’t antager, at du nemt kan indløse garantien. Vigtigere er det, at husk, at du får det, du betaler for. Og som vi’set, er der nogle større mangler i BoxPN-pakken.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me