ButterflyVPN anmeldelse

Desværre er denne VPN ikke aktiv i øjeblikket.


ButterflyVPN er en unik form for service, der kommer som et stykke software pakket i en USB-stick og kræver ingen login eller apps. Oprindeligt designet til det kinesiske marked (hvilket er tydeligt efter at have kontrolleret deres næsten døde sociale medier), fungerer det også fint på ethvert andet sted.

Vores ButterflyVPN-gennemgang forsøger at se, om dette værktøj ikke fører dig ind i en flamme sammen med sig selv.

Sikkerhedsfunktioner

ButterflyVPN tilbyder følgende sikkerhedsfunktioner:

 • ChaCha20-kryptering i militær kvalitet
 • Privat TCP-baseret, nul interaktionsprotokol
 • Tor over VPN

Listen er kort og ser ret eksotisk ud på grund af nogle mindre brugte tilpassede løsninger. ChaCha20 er en temmelig ny, men praktisk talt ukrypterbar krypteringsmetode, der bruges af WireGuard og et par andre protokoller. Det’s bruges også af Google til at sikre HTTPS-trafik mellem dets browsere og websteder.

Butterfly VPN’s private protokol er en anden unik funktion. Det giver dig mulighed for manuelt at konfigurere din IP og har en indbygget annonceblokker, der kan tændes eller slukkes.

Mens Tor over VPN er en dejlig bonus, var vi skuffede over at se ingen stealth-protokol hvilket er vigtigt for brugere i Kina for at undgå DPI (Deep Packet Inspection). EN dræbskontakt er også fraværende i dette værktøj.

Fordele og ulemper med privatlivets fred

Hardwarekarakteren ButterflyVPN betyder det gør ikke’t kræver apps, konti eller login med dine betalingsoplysninger gemt til automatisk fornyelse. Tjenesten er så plug-and-play, som den kan være. Sammen betyder det det’s så anonymt, som det kan være, når du begynder at bruge det.

Betalingsprocessen er dog mindre anonym. Du’Jeg har brug for en aktiv e-mail først og senere dig’Jeg skal give dine forsendelsesoplysninger.

der’s et andet sikkerhedsproblem med ButterflyVPN. Når det kommer til adgangskoder og SSID'er (wifi-netværksnavne), gør det ikke’t understøtter specialtegn, inklusive kinesisk. Hvad’Endnu tristere er, at adgangskoder heller ikke kan indeholde mellemrum.

Dens standardadgangskode til at oprette forbindelse til klienten er 12345678, hvilket betyder, at der muligvis er brugere, der har besluttet ikke at ændre det, så de nærliggende nemt kan drage fordel af denne gratis og sikre VPN.

Vi kan kun konkludere, at ButterflyVPN tilbyder sikkerhed under under gennemsnittet.

Har ButterflyVPN logfiler?

ButterflyVPN er spredt over tre lande - Panama, Taiwan og USA. Mens førstnævnte er et godt sted i form af lovgivning om regeringsovervågning og datalagring, hører USA til 5 Eyes-overvågningsalliansen. Gomoft, Inc. er det firma, der distribuerer ButterflyVPN, mens udviklerne er bosiddende i Taiwan.

Den har en “no-logs politik” og gør det ikke’t log “forbindelsestidstempler, sessioninformation, brugt båndbredde, trafiklogfiler, IP-adresser eller andre data.” ButterflyVPN skal dog have nogle logfiler for at begrænse antallet af samtidige forbindelser.

Hastighed og ydeevne

Alle anmeldelser af ButterflyVPN skriver om hastighederne er gennemsnitlige i bedste fald. Frafaldene fra basishastigheden er ganske store, hvilket betyder, at denne service ikke gør et godt stykke arbejde i denne afdeling. Vores test til denne ButterflyVPN-gennemgang har vist, at ButterflyVPN kun forlader 15% af din originale hastighed.

Selv deres salgsfremmende video siger, at mens den er i fuld tilstand, “du kan opleve langsomme hastigheder.” Så det bedste, du kan gøre for at øge den gennemsnitlige tilslutningshastighed, er at bruge den intelligente tilstand, der tillader ButterflyVPN kun at håndtere blokerede websteder.

Den officielle notering på Amazon siger, at ButterflyVPN tilbyder streaming af op til 17 Mbps med det’s OpenVPN-forbindelse. At’er ikke meget, i betragtning af at UHD (4K) kræver 25 Mbps på Netflix. Imidlertid er dette muligvis ikke nøjagtigt.

Server dækning

ButterflyVPN tilbyder over 500 servere i seks regioner: USA, Kina, Japan, Singapore, Taiwan og Europa, hvilket tydeligt viser, at de er målrettet mod dem, der rejser mellem USA og de nævnte asiatiske lande.

Deres 500+ servere (hvis vi forstår deres “globale linjer” udtryk korrekt) er ikke et dårligt tal, i betragtning af at denne VPN blev startet i 2015. Desværre der’det er ikke muligt at vælge den aktuelle server eller i det mindste den by’er placeret i, hvilket er kritisk, når du’er på den ene side af USA eller Kina.

Brugervenlighed og multiplatform support

Som en simpel USB-enhed er ButterflyVPN let at bruge og kompatibel med næsten enhver enhed, der har en internetforbindelse, herunder:

 • vinduer
 • MacOS
 • Android
 • iOS
 • Smarte tv'er
 • Spillekonsoller

Operativsystemet er heller ikke en faktor, så længe det kan genkende en USB-stick.

ButterflyVPN-hardware sælges på Amazon eller det officielle websted, som også har installationsvejledningen. Interfacet ligner OpenWRTs interface. Derfor bør enhver med nogen erfaring med denne router-firmware ikke have noget problem med at føle sig hjemme med det samme.

Når først du’Vi er færdig med at opsætte ButterflyVPN, klokken gør det ikke’t er nødt til at forblive på din computer længere. Du kan tilslutte den til enhver strømkilde, som en wifi-router.

Efter opsætningen skal din ButterflyVPN-pind langsomt begynde at blinke. Dette betyder, at du nu kan kigge efter en tilgængelig wifi-forbindelse. Find den der begynder med btfly- og brug standard 12345678 adgangskoden.

Åbn derefter din browser og indtast http://192.168.154.1 i din adresselinje. Du vil vælge en faktisk wifi-forbindelse. Du vil være tilsluttet den, men ser stadig btlfy-. Dette kan dog ændres, ligesom adgangskoden, som SKAL ændres af hensyn til din sikkerhed.

Når du er tilsluttet, kan du kontrollere status på netværket, alle tilsluttede enheder og VPN-tilstand. der’s tre af dem - Intelligent tilstand, fuld tilstand eller Tor.

 • Intelligent tilstand - Hvis et websted er blokeret, vil trafikken gå gennem ButterflyVPN, hvis ikke - gennem det almindelige netværk, hvilket giver dig mere hastighed.
 • Fuld tilstand - alle forbindelser går gennem ButterflyVPN, hvilket sikrer maksimal sikkerhed til prisen for hastigheden.
 • Tor-tilstand - al trafik går anonymt via Tor (løg routeren). Dette vil tage en vejafgift på din forbindelseshastighed, men giver en flerlags sikker forbindelse.

ButterflyVPN kan fungere som en router når den først har oprettet forbindelse til wifi. Det betyder, at din sikre forbindelse med ikke-blokeret indhold bliver tilgængelig for alle med adgangskoden.

ButterflyVPN til Netflix

Det fremgår klart af den officielle notering på Amazon.com ButterlyVPN er ikke beregnet “til Netflix, Hulu, Amazon prime og fire stick, etc.”. At’er et massivt slag mod enhver VPN-tjeneste, der gør den til et værktøj til alt arbejde og intet spil, hvilket kan gøre dig til en kedelig dreng hurtigt.

For binge-watchers anbefaler vi at tjekke vores bedste VPN'er til Netflix-sektionen.

ButterflyVPN til torrenting

Torrenting og P2P-trafik er ikke tilladt med ButterflyVPN. Dette er det andet slag i træk efter den knæbøjede no-Netflix nyhed.

Og fordi denne nyhed måske efterlader dig på udkig efter et alternativ til ButterflyVPN, foreslår vi, at vi tjekker vores bedste VPN'er til torrenting-liste.

Arbejder ButterflyVPN i Kina?

Det er helt sikkert som helvede! ButterflyVPN blev bygget med Kina i tankerne til forretningsfolk og alle, der rejser til landet. Hvis det’er en engangsrejse, kan du være klogere på at tage en gratis prøveversion eller bruge en pengene-tilbage-garanti for en softwarebaseret VPN og undgå besværet med USB-staven. Men når du bevæger dig frem og tilbage, møder mennesker, og det er virkelig praktisk at have en mulighed for at aktivere en ordentlig forbindelse, der ignorerer Kinas store firewall, ikke kun for dig, men også for dine kolleger..

Hvis du efter at have læst vores ButterflyVPN-gennemgang så langt, du føler, at en VPN-version til hardware ikke er noget for dig, er du velkommen til at gennemse vores tag på de bedste VPN'er til Kina.

Kunde support

Etableret i 2015, dette er en smuk ung service, som lige er begyndt at se deres første batch af tre-årige klienter frigøre sig fra den indledende aftale og beslutte, om de vil holde sig med ButterflyVPN. Så hvordan behandles de?

Supportmulighederne inkluderer:

 • Ofte stillede spørgsmål
 • Kontaktformular

ButterflyVPN gør ikke’t har live chat support. Også, Ofte stillede spørgsmål er begrænset, så du venter på, at kundesupporten svarer via e-mail og forventer dem til det inden for 24 timer.

Prisfastsættelse

Der er ingen planer og priser som sådan, kun forskellige hardwareindstillinger:

 • USB-stick - 79 dollars
 • USB-stick med hurtigoplader og 3-i-1 oplader - $ 105
 • Router til hjemmet - 89 dollars

Det leveres med en treårsplan, inkluderet i enheden’s pris. For at udvide dig’Jeg skal betale $ 1,99 / måned.

Betalingsmulighederne er knappe - kreditkort og PayPal.

der’s også en 14-dages pengene-tilbage-garanti og a 1-års hardwaregaranti. Det er her situationen bliver interessant. Hvis tinget går i stykker efter et par år, du’står tilbage med en service, der kun fungerer med denne ene enhed, hvilket betyder, at du er nødt til at købe en anden til samme pris og investere i yderligere tre år.

ButterflVPN kan overvejes billig, men det’s, indtil du sammenligner de månedlige priser med premium-tjenester. Efter at have kontrolleret funktionerne, du’Jeg ser, at det’Det er bedre at tilføje en dollar pr. måned og få minimumsstrømning med Netflix.

Forsendelse

Også her kommer tiden til at indse det du’Jeg betaler også for forsendelsen af ​​denne enhed - gebyrene varierer afhængigt af din placering. Desværre er listen over lande, hvor ButterflyVPN kan sende deres produkter, temmelig begrænset:

 • Australien
 • Brasilien
 • Canada
 • Kina
 • Finland
 • Frankrig
 • Tyskland
 • Grækenland
 • Hong Kong
 • Indonesien
 • Italien
 • Japan
 • Korea, Republikken
 • Macau
 • Malaysia
 • Maldiverne
 • Holland
 • New Zealand
 • Polen
 • Rusland
 • Singapore
 • Spanien
 • Sverige
 • Taiwan
 • Thailand
 • Det Forenede Kongerige
 • Forenede Stater
 • Vietnam

Bundlinie

Vi kan ikke anbefale ButterflyVPN selv for det kinesiske marked, som denne tjeneste målretter mod. Det kan være værd at prøve det, hvis du gør det’er ikke bange for manuelt at opdatere firmware og håndtere mulige problemer uden 24/7 live chat support. Selvom denne blanding af hardware og software er ret billig, kan du få en meget bedre VPN til næsten den samme pris.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me