Easy Hide IP-gennemgang

Oversigt

Easy Hide IP VPN er en fin VPN, hvis du kun har brug for standardfunktionerne og er villige til at udføre noget manuelt arbejde for at konfigurere det. Læs mere i vores indgående Easy Hide IP-gennemgang.

Dette er bestemt en nøgleord-fyldning slags VPN. Den eneste måde, det kan være mere nøgleordet (og mindre venligt for mennesker) er, hvis de kalder sig selv "Bedste VPN Now" eller noget lige så charmerende.

Ud over det forfærdelige navn ser denne VPN ud som om det blev smidt sammen i weekenden af ​​mennesker, der har reelle fuldtidsjob. Det blev købt af Edelino Commerce Ltd (som også ejer Anonine VPN, FrootVPN, BoxPN og VPNTunnel), som bestemt er baseret på Seychellerne.

Det har over 90 servere i 26 lande, der tilbyder ubegrænsede data med op til 5 samtidige forbindelser. De holder ingen logfiler og har en 7-dages pengene-tilbage-garanti. De don’t understøtter torrenting, og du kan glemme alt om Netflix eller Kina. De har klienter til Windows, Mac, Linux, routere, Android og iOS - selvom mobilen og routerne kræver manuel opsætning.

Er Easy Hide IP VPN sikkert at bruge?

For det meste ja. Først og fremmest er vi det’t virkelig sikker på, hvor det er’s baseret. Nogle anmeldelser placerer det i London, som er i et land med 5 øjne. I modsætning til andre respekterede VPN-tjenester vi’nogensinde set, er der ingen funktionsside på sit websted, ingen protokoller eller kryptering nævnt - nada.

En VPN-tjeneste, der ikke hævder at have den mest sikre software, der nogensinde er oprettet, er en smule mistænksom, men angiver overhovedet ingen sikkerhedsfunktioner er meget underligt. Deres prisside hævder at have masser af protokoller og 800 servere, men vi viser dig nedenfor i vores Support-sektion, hvorfor det’s hovedsagelig BS.

Faktisk understøtter Easy Hide IP VPN OpenVPN-TCP, OpenVPN-UDP, PPTP og Windows-kun Classic-protokollen, der bruger deres proprietære protokol. De bruger også:

  • OpenVPN / Stunnel
  • IPSec IKEv2
  • L2TP / IPSec

De don’t har en dræberafbryder. De har en ikke-skovhuggende politik, men de forbeholder sig også retten til at give nødvendige oplysninger til juridiske myndigheder. De har tracking cookies, pixels og andre markedsføringsrelaterede tredjeparts ting på deres websted.

Mens det’s hovedsagelig sikkert, det’anbefales ikke til begyndere. Dette er også sandt, da nogle mennesker har svært ved at afinstallere appen fra deres pc.

Hastighed og ydeevne

Med 5.000 IP-adresser fordelt på 90 servere i 26 lande er hastighederne på Easy Hide IP fine. Vi så et ca. 70-80% hastighedsfald ved brug af OpenVPN.

På en base, ikke-VPN-hastighed på omkring 300 Mbps, var dette nok til at få streaming af høj kvalitet, spil og næsten alle regelmæssige anvendelser. Desværre, som du’Jeg kan se nedenfor, kan du’t gør virkelig så meget med denne VPN-udbyder, så mest du’Jeg ser kun på regelmæssig, ikke-Netflix, ikke-BBC iPlayer, ikke-torrenting brug.

Nem skjul IP til Netflix

Denne VPN fungerer ikke for Netflix i noget land. I vores test fik vi frygt “Det ser ud til, at du bruger en afblokerer eller proxy..” besked.

Heldigvis, vi’Vi har allerede oprettet en liste over de bedste VPN'er til Netflix-glæde, og vi anbefaler bestemt, at du tjekker det ud.

Nem skjul IP til torrenting

Når det kommer til torrenting, kan du teknisk bruge denne VPN. Det egentlige spørgsmål her er, om de yderst understøtter P2P, og mere specifikt torrenting.

Dette er svaret: De har ingen dedikerede P2P-servere. De angiver ikke engang P2P (eller andre sorter, som f.eks “peer-to-peer”) i deres ofte stillede spørgsmål. For så vidt angår torrenting inkluderer deres servicevilkår aftalen om, at brug af Easy Hide IP VPN, brugere er enige om ikke at dele copyright-filer. Hvis de gør det, forbeholder VPN sig retten til at opsige deres konto.

Da torrenting ofte inkluderer copyright-filer, vi’d anbefaler at holde sig væk fra denne VPN, hvis du’er en hardcore torrenter. For det kan du tjekke vores bedste torrenting VPN'er.

Nem skjul IP for Kina

At’s et nej. De kan’t har endda adgang til Netflix, så det’det er givet, at de vandt’t være i stand til at komme rundt i Kina’s Stor firewall.

Hvis det’s hvad du’igen, anbefaler vi, at du tjekker vores liste over de bedste VPN'er til Kina.

Nem skjul IP VPN-prissætning

Easy Hide IP tilbyder sine brugere disse tre pakker:

  • 1 måned til $ 5,95 / måned
  • 6 måneder til $ 4,50 / måned
  • 12 måneder til $ 3,95 / måned

Nem skjul IP-priser

Heldigvis tilbyder Easy Hide IP lidt flere betalingsmuligheder end din standard VPN-udbyder. Udover det sædvanlige kreditkort og PayPal tilbyder de også cryptocurrency (som Bitcoin) og perfekte penge.

Dette giver mulighed for større anonymitet - og når du kombinerer den med en anonym e-mail-adresse (da din e-mail er påkrævet), kan du bevare din hemmelige identitet.

Kunde support

Som en del af Edelino Commerce Inc. forventer vi, at der er en vis overlapning med moderselskabet’s andre VPN-produkter. Her ser det ud til, at de deler mindst to ting eksplicit: prissiden og supportpersonalet.

Til vores Anonine-gennemgang interagerede vi med Veronika, da vi havde spørgsmål om, hvor mange servere de faktisk havde. Deres serverside sagde 150, men deres prisside sagde 800:

Anonin-prisfunktioner

For Easy Hide IP stod vi overfor det samme problem. Deres hovedwebsted angiver 90 servere, mens deres prisside (det samme layout som Anonine’s, forresten) viste 800 servere:

Easy Hide IP-prisfunktioner

Vores spørgsmål blev besvaret inden for 10 minutter af den samme Veronika, det ser ud til:

Easy Hide IP kundeservice

At’Det er faktisk fint at dele det samme supportpersonale over alle dine VPN-produkter, men det betyder, at listen over funktioner på deres prisside sandsynligvis er BS. Deres ofte stillede spørgsmål er ikke’t meget let at navigere og i alt er det ikke’t et brugervenligt, begyndervenligt VPN-tilbud.

Bundlinie

Dette er ikke’t en fantastisk VPN, og inden vi brugte den, var vi ganske forvirrede over, hvad den faktisk bød, hvad den kunne eller ikke’t gøre. Efter at have brugt det, så vi, at det var temmelig OK - endnu et gennemsnitligt tilbud fra et firma, der fremstiller gennemsnitlige produkter.

Vi kunne godt lide, at det har industristandardprotokoller, temmelig OK-hastigheder og godt, hårdtarbejdende og lydhør supportpersonale. Prisen er også god for hvad den tilbyder - selvom vi kan tænke på mange bedre VPN'er med meget bedre priser.

Hvad vi ikke gjorde’Det var ligesom manglen på en dræbskontakt, ingen støtte til Netflix, torrenting eller Kina, uklare funktioner, den manuelle opsætning af dens mobile apps og bare samlet set VPN's udseende og fornemmelse.

Vi kan anbefale denne VPN til dig, hvis du af en eller anden grund ikke gjorde det’t nyde de 50+ bedre VPN'er, vi’har allerede gennemgået.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me