FastestVPN anmeldelse

FastestVPN forsøger at leve op til sit navn ved at være en af ​​VPN-tjenesterne derude med hurtigere hastigheder. I denne FastestVPN-gennemgang fandt vi, at det leveres med fremragende downloadhastigheder, en oppetid på 99,9%, ubegrænset båndbredde og let serverskift.


Derudover tilbyder det førsteklasses tjenester på niveau med top VPN-udbydere. FastestVPN leverer applikationer, der understøtter flere platforme som Mac, Windows, iPhone, Android, Kodi og routere.

Sikkerhedsmæssigt er de opererer på en AES-256 bit-kryptering med OpenVPN, skønt vi ved udførelsen af ​​denne FastestVPN-gennemgang indså, at dette skal konfigureres manuelt. Abonnementer leveres med flere funktioner, der hjælper med at beskytte ikke kun din aktivitet online, men også dit system mod ondsindet software. Oprindeligt havde de ikke en internet-kill-switch til rådighed, men til denne FastestVPN-gennemgang bekræfter vi, at de gør det nu.

FastestVPN tillader torrenting og alle P2P-forbindelser på deres applikation. De har også en vis succes med at omgå mange geo-blokerede websteder. Vi kan konkludere fra vores FastestVPN-anmeldelse, at det også anbefales til brugere i Kina, men desværre kan FastestVPN ikke bruges til at fjerne blokering af Netflix.

De har en meget god fortrolighedspolitik, fordi de er beliggende på Caymanøerne, hvor bankinfo er hemmelig, og de fører ikke logfiler over internetaktiviteter.

Med servere i kun 22 lande ser det måske ikke ud til, selvom dette er et ganske godt antal servere, hvis du bare bruger VPN til enkle forbindelser som streaming online, torrenting og så videre.

Deres månedlige abonnementsplan er lidt på den dyre side, men at gå i deres begrænsede periode på fem år abonnement sparer dig meget, da det går for kun $ 1 pr. Måned. De har også andre abonnementer, der er overkommelige.

Derudover kan du med en konto oprette forbindelse til op til fem enheder samtidigt. De accepterer betalinger via PayPal, Bitcoin, Mastercard, Alipay og Visa.

Denne FastestVPN-gennemgang fandt, at de tilbyder 24-timers online support og tilbyder også andre kundesupport-tjenester som e-mail, FAQ-sektioner og online-tutorials.

Fortsæt med at læse for at lære mere om denne VPN-tjenesteudbyder i denne FastestVPN-gennemgang.

Er FastestVPN sikkert at bruge?

Med hensyn til sikkerhed har FastestVPN nogle ret anstændige funktioner. FastestVPN tilbyder fem protokoller hver med AES 256-bit kryptering til både Windows- og Mac-brugere, hvilket gør den meget fleksibel.

De af jer, der har været VPN-indkøb i et stykke tid, ved præcis, hvad de skal kigge efter: a “militær klasse” AES 256-bit kryptering, fortrinsvis med OpenVPN som et af deres valg af tunneleringsprotokoller. FastestVPN markerer ikke disse felter, men OpenVPN-protokollen skal konfigureres manuelt.

Bortset fra det tilbyder FastestVPN abonnenter en gratis NAT-firewall, malware-beskyttelse og annonceblokerer. Nu har FastestVPN også implementeret en kill switch-funktion, hvilket gør dens sikkerhedsfunktioner endnu bedre. Ud over deres politik til ikke-logs er de baseret på Caymanøerne, så du kan trække vejret lidt lettere, når de siger, at dit privatliv er beskyttet.

Hastighed & ydeevne

Forbindelse via FastestVPN dingede hastighederne med cirka 10 procent, men alt i alt var dette aspekt af tjenesten ikke dårligt, det’er bare ikke de hurtigste vi’set. Vælg PPTP til Windows og Ikev2 til Mac for maksimal hastighed, med andre protokoller, der varierer i hastighed. Begge er dog standard til PPTP, som ikke er særlig sikker. For nyankomne kan OpenVPN være lidt af en kamp for at installere.

Den største bekymring er dog downloadhastigheden, som ikke blev påvirket på nogen større måde. Derfor er streaming og download af filer stadig muligt uden større fejl. Vi testede Norway-serveren, hvor pings blev klokket ind på 32 ms, downloads med 89.38 Mbps og uploads ved 25.32 Mbps, hvilket stadig er acceptabelt for en VPN-hastighed.

Det måske ikke den hurtigste hastighed, men det er pålideligt nok til en uafbrudt browser- og streamingoplevelse.

Download og installation

Download og installation af FastestVPN svarer til andre VPN'er eller installation af software på din enhed.

Installation er så simpelt som at klikke på den ønskede enhedsindstilling og downloade installationsfilen - den har endda et nyttigt boksedisplay, der viser hver mulighed. Når installationen er afsluttet, og du har valgt din foretrukne plan, skal du blot vælge din foretrukne serverplacering, eller du kan vælge den anbefalede placering, hvis du er ny på VPN.

Apps & udvidelser

VPN-tjenesten er bygget til forskellige enheder, herunder Windows, Mac, iOS og Android. Brugere kan forbinde fem forskellige enheder på én gang ved hjælp af en konto.

Desktop-appen er enkel og let at bruge, en lys blå og gul grænseflade, der ikke’Det tager meget lang tid at finde ud af. Klik på cirklen med lysbolten midt i appen, og du’er tilsluttet.

Det’er også kompatibel med elleve routertyper og Kodi. Der findes specifikke apps, der findes i iOS og Google Play, og det er faktisk kompatibelt med Apple TV, PlayStation 3 og 4, Roku og Xbox, såvel som roku og Xbox!

FastestVPN leverer også funktioner såsom NAT Firewall, Malware Protection, Ad-Blocker og endda support til UNIX-baserede servere.

Prisfastsættelse

FastestVPN tilbyder tre planer - en måned, et år og tre år:

  • Den månedlige plan koster $ 10,00 om måneden.
  • Den etårige plan koster $ 2,49 om måneden.
  • Den tre-årige plan er $ 1,11 om måneden, hvilket er en rabat på 83%.

Alle planer leveres med en 7-dages pengene-tilbage-garanti, men der er ikke noget prøve-tilbud. Vi har også bemærket tilbud med begrænset tid på forskellige tidspunkter. I øjeblikket reklamerer de for en livstidsplan for kun $ 83.

HurtigsteVPN til torrenting og Netflix

Mens du torrenser, er det din højeste prioritet at skjule din IP-adresse. Internetudbydere kan nemt spore dine online aktiviteter, og du kan blive markeret, hvis du forsøger at downloade eller få en ophavsretligt beskyttet fil.

Den hurtigste måde at skjule din IP-adresse på er ved hjælp af en VPN. FastestVPN giver mulighed for ubegrænset båndbredde og begrænser ikke torrenting-aktiviteter. Hvis sikkerhedsprotokollerne er i orden, er dette en god mulighed for at torrentere i betragtning af deres acceptable hastigheder.

FastestVPN kan låse den geobegrænsede BBC iPlayer op, men da der kun er en britisk server, lad’håber, at denne opadgående forbliver konsistent. Desværre ophæver det ikke Netflix, uanset hvilken amerikansk server vi forsøgte. Derfor anbefales FastestVPN ikke, hvis du ønsker at bruge en VPN-tjeneste til Netflix.

Fungerer det i Kina

For brugere i Kina har FastestVPN servere i Hong Kong, Singapore og Sydkorea samt Australien og Indien. som kan give en forbindelse til omverdenen. Du kan manuelt konfigurere dine indstillinger til L2TP eller OpenConnect, hvilket betyder, at du’Jeg har brug for den tekniske viden. Men som Kina’lovgivning om VPN-tjenesteudbydere ændrer sig altid, og der er derfor ingen garanti for, at FastestVPN vandt’t blokeres i tide.

Hvis FastestVPN ville sælge deres abonnementer som dem, der kan omgå kinesisk censur, vi’er temmelig sikker på, at info vil blive vist et sted på hjemmesiden som en nøglefunktion og ikke med det fine skrift.

Til dette formål, gå i stedet med en afprøvet VPN-tjeneste.

Kunde support

På trods af klager fra andre korrekturlæsere fandt vi, at FastestVPN havde god kundesupport.
I deres FAQ-afsnit indeholder de detaljerede oplysninger til brugerforespørgsler. De leverer også online-tutorials med skærmbilleder, der hjælper dig med alle problemer, du har.

Hvis du kan’t finde hvad du’når du leder efter, brug supportbilletten til at sende dem dine spørgsmål.
Bortset fra det giver den hurtige og professionelle support 24 timer i døgnet online chat hjælp til alle problemer, du måtte have, det være sig fejlfinding, opsætning eller spørgsmål.

Konklusion af FastestVPN-gennemgang

Generelt klarer FastestVPN sig godt ved at beskytte din sikkerhed. Når du har løst de problemer, der er relateret til DNS-lækager, giver deres kryptering og sikkerhedsprotokoller dig mulighed for at surfe på nettet i fred uden uønskede øjne, der er nysgerrige på alle dine træk. At være en offshore-baseret virksomhed betyder også, at uanset hvor lidt personlige data der er’s i deres hænder, vil forblive sikker.

Kundesupport får høje karakterer, og vi var imponeret over tjenesten, selvom andre måske ikke føler det samme. Appen er let at bruge, men visse ting skal konfigureres manuelt, hvilket kan være en stødestok for nybegynder.

Torrenting er muligt, da der ikke er nogen begrænsning, og du har ubegrænset båndbredde. Der er ingen prøveversion, hvis du planlægger at teste FastestVPN til dette formål. De har en 7-dages pengene-tilbage-garanti, men du skal have brugt mindre end 3 GB båndbredde for at være berettiget.

På den anden side FastestVPN’s hastigheder er anstændige, men tættere på gennemsnittet. Dette ville ikke være ideelt for spillere med høj kapacitet, og det er heller ikke en god mulighed for Netflix eller til brug i Kina.

FastestVPN bruger prisbillet for billigere-hvis-du-tager-et-længere abonnement, men hvis du bare vil prøve en måned,’Jeg finder billigere muligheder derude. Vælg FastestVPN til dine sikkerhedsbehov for webbrowsing, men se alt andet til andet.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me