Hideman VPN Review


Overzicht

Elke VPN-beoordeling - of inderdaad elke beoordeling van technologie die op internet beschikbaar is - wordt tot op zekere hoogte bepaald door de VPN’s website. Onze Hideman VPN-beoordeling is niet anders.

De Hideman-website behoort tot de meest professionele en aantrekkelijke VPN die we hebben’ben onlangs tegengekomen. Dit schetst het meteen in een goed licht, en wij’ben blij te kunnen melden dat dit goede licht het grootste deel van ons onderzoek naar de VPN voortduurt’s functies.

Hideman VPN is een grondig beveiligde service die de gebruiker beschermt’s persoonlijke informatie met enkele van de beste encryptiesoftware, VPN-protocollen en beschermende technologie.

Mede hierdoor is Hideman een relatief dure VPN. De website probeert deze indruk te compenseren door een gratis versie aan te bieden; deze gratis versie is echter niet helemaal in orde.

Aan de andere kant onthult het beter bekijken van Hideman VPN ook enkele aangename verrassingen. Het biedt bijvoorbeeld een reeks browserextensies, waaronder een voor Safari. Dit maakt het een van de weinige VPN-services die dit doet.

Maar als het op de proef wordt gesteld’Het is moeilijk te zeggen dat Hideman VPN zich echt onderscheidt in termen van praktische elementen zoals serververbindingssnelheden.

Is Hideman VPN veilig om te gebruiken?

Hideman VPN biedt meteen de beste en meest essentiële cybersecurity-software die momenteel beschikbaar is. Het maakt gebruik van een AES-256-bit codering, wat onaangenaam is wanneer het’is actief.

Ten tweede is de ondersteuning van het protocol meestal indrukwekkend. Het ondersteunt de industrie favoriet OpenVPN, evenals enkele van de meer verouderde (maar meer populaire) protocollen PPTP en L2TP / IPsec.

Met die functies, plus de RSA-2048 handdruk, Hideman VPN concurreert met de meer bekende VPN's zoals NordVPN en ExpressVPN. Het bevat ook een betrouwbare dodemansknop, die uw persoonlijke gegevens beschermt als uw verbinding wegvalt.

Dit is met name handig omdat dit de momenten zijn waarop hackers uw VPN-beveiliging kunnen omzeilen en uw persoonlijke gegevens in handen kunnen krijgen.

Privacy

Hideman LLC is een in Londen geregistreerd bedrijf, waardoor het midden in de 5 Eyes-alliantie staat. Dit betekent dat het wettelijk moet voldoen aan alle gegevensverzoeken van de Britse autoriteiten.

Als onderdeel van onze beoordeling hebben we wat rondneuzen over hun privacybeleid en de bevindingen waren enigszins verontrustend. Hoewel gegevensoverdrachten voor betaalde gebruikers nooit worden vastgelegd, kunnen vrije gebruikers zich misschien wat meer zorgen maken. Alle overdrachtslogboeken worden 14 dagen bewaard en als er een onderbouwde claim van illegale activiteit is, worden die logboeken om juridische redenen langer bewaard.

Natuurlijk, als jij’opnieuw een VPN gebruiken om de wet te overtreden, dat’het is jouw schuld. De reden waarom wij’maakt zich zorgen over dit beleid, maar is dat de Five Eyes-alliantie en haar partners (voornamelijk Singapore en Japan) ongebreidelde toegang hebben tot uw webactiviteit - dat is precies de reden waarom de meeste mensen in de eerste plaats een VPN zoeken.

Het lange en korte ervan: als jij’opnieuw kiezen voor Hideman VPN, Niet doen laat u verleiden door het gratis pakket.

Snelheid en prestaties

Nogmaals, het financieel verleidelijke gratis pakket is een slechte keuze voor diegenen die een snelle verbinding nodig hebben. Downloadsnelheden zijn begrensd op 512 kb / s, wat helemaal niet ideaal is.

Bovendien zijn de meeste van de ‘groot’ servers (d.w.z. VK of VS) zijn uitgeschakeld in de gratis versie, wat de verbindingssnelheden voor gebruikers in die regio's aanzienlijk verstoort. (Om preciezer te zijn, zijn de enige servers waarmee u verbinding kunt maken zich in Rusland, Oekraïne en Bulgarije.)

De betaalde abonnementen zijn dat’t ook drastisch beter. Natuurlijk bieden de dichtstbijzijnde servers de beste verbindingen en dat’s zeker het geval met Hideman VPN.

Niettemin, tijdens het uitvoeren van tests voor onze beoordeling, hadden we te maken met slechte verbindingen van overzeese servers. Omdat we in het VK zijn gevestigd, konden we goed opschieten met andere servers in West-Europa, maar Amerikaanse en Canadese servers waren een mislukking.

Dit is zeker niet ideaal voor toegang tot geo-beperkte inhoud, wat een andere belangrijke reden is waarom mensen een VPN zoeken. Proberen om Amerikaanse Netflix vanuit het buitenland te streamen, is bijvoorbeeld geen starter.

Als je van hoge snelheden wilt genieten, bekijk dan enkele van de VPN-providers uit onze lijst met snelste VPN's.

Gebruiksgemak en ondersteuning

Hideman VPN’De website is over het algemeen vrij licht, maar het bevat nog steeds alles wat een potentiële klant misschien wil weten over de service voordat hij zich abonneert.

Verdere ondersteuning is beschikbaar via een ticketgebaseerd systeem. In meer dringende omstandigheden kunt u echter contact met hen opnemen via Skype tijdens hun werkuren. (Dit lijkt tussen 09:00 en 17:00 uur te zijn, GMT).

Evenzo is het installatieproces net zo gestroomlijnd als de algemene website. Het’is een eenvoudig proces van het downloaden van de client, en het verbindt vrijwel zonder verdere omhaal.

pricing

Zoals we al zeiden, is er een gratis pakket beschikbaar met Hideman VPN. Dit pakket is echter grotendeels zinloos; het beperkt uw snelheid tot 512 kb / s, uw bandbreedte tot 2 GB / maand en beperkt uw serverpark tot slechts 3 in Oost-Europa.

De betaalde versie heeft twee vormen. De eerste is het pakket voor alleen mobiel, dat $ 2,90 / maand is voor een pakket van één maand, of $ 24,90 ($ 2,07 / maand) voor een abonnement van een jaar.

De “Ultieme” versie, anderzijds, is beschikbaar op desktop-apparaten evenals mobiel. Het’s geprijsd op $ 9,00 / maand voor een pakket van één maand of $ 69,00 ($ 5,75 / maand) voor een abonnement van een jaar.

Dit plaatst Hideman in het bovenste gedeelte van de VPN-prijsklasse. Het is n’t de duurste (sommige VPN's zijn meer dan $ 8,00 per maand), maar er zijn zeker meer geldvriendelijke opties beschikbaar.

Het goede is echter dat er een reeks veilige betalingsopties beschikbaar is, waaronder Bitcoin die zorgt voor een niet-traceerbare betaling.

Hideman VPN voor Netflix

Afhankelijk van de reden waarom’Als je geïnteresseerd bent in een VPN, is Hideman misschien niet de ideale keuze voor jou.

als jij’probeer je toegang te krijgen tot geo-beperkte inhoud, jij’Ik ben waarschijnlijk niet tevreden met deze service. Zoals we eerder in deze recensie al zeiden, is de verbindingskwaliteit voor overzeese servers te laag om video-inhoud goed te streamen.

Met andere woorden, toegang tot Netflix is ​​het makkelijke gedeelte - het’s de werkelijke streaming dat’s min of meer onmogelijk met Hideman VPN. Kies in plaats daarvan een van de providers uit onze lijst Beste VPN voor Netflix.

Hideman VPN voor torrenting

Hideman VPN ondersteunt openlijk torrenting, hoewel het op zijn hoede is voor welke servers het P2P-verbindingen toestaat. Servers die zijn gevestigd in gebieden waar torrenting illegaal is, worden op het dashboard gemarkeerd.

Nogmaals, echter, gebruikers die op locaties op enige afstand van de P2P-vriendelijke servers wonen, zullen het moeilijk vinden om alles goed te torrenten gezien de VPN’s minder dan gewenste overzeese verbindingen.

Is het goed voor gebruikers in China?

Om de Great Firewall van China te omzeilen, moet een VPN meestal een verborgen server gebruiken, het SSTP-protocol ondersteunen of een aangepaste versie v
an het OpenVPN-protocol ondersteunen (zoals StealthVPN of Golden Frog’s Chameleon-protocol).

Helaas hebben we, nadat we onder de motorkap hebben gekeken voor onze Hideman VPN-beoordeling, weinig bewijs gevonden om zijn mogelijkheden te ondersteunen om inhoudscensuur in de VRC te negeren.

Het beste protocol dat het ondersteunt is standaard OpenVPN dat in het verleden notoir problemen met de Great Firewall heeft ondervonden.

Dit is n’om te zeggen dat Hideman VPN dat niet zou doen’om firewalls in andere repressieve landen zoals Wit-Rusland, Iran en Irak te omzeilen, maar zonder een onzichtbare server’is moeilijk te zeggen.

Apps en extensies

De mobiele versie van Hideman VPN is alleen beschikbaar op iOS en Android. Het ultieme pakket is ook beschikbaar op Mac OS X, Windows, Linux en Chromebook.

Een van Hideman’De opvallende kenmerken zijn echter het brede scala aan browserextensies. Het is beschikbaar voor Chrome, Internet Explorer, Firefox, Opera en Safari.

Dat laatste punt zal met name interessant zijn voor sommige gebruikers, omdat veel browsers Safari in zijn browsermogelijkheid weglaten. De enige grote VPN die wordt geleverd met een aangepaste extensie voor Safari is ExpressVPN, dat $ 3 meer per maand is dan Hideman.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me