Hidester VPN-gennemgang

Hidester VPN optrådte på scenen for kun to år siden. Mens det har potentiale, vi’Jeg bliver nødt til at vente på, at det blomstrer.


Denne to år gamle nybegynder bygger på det grundlæggende princip “online privatliv er en ret.” Denne Hong Kong-baserede VPN tilbyder anstændige sikkerhedsfunktioner til dagligdags behov og et respektabelt netværk af 45 servere på 40+ placeringer. Hidester tillader P2P på alle servere og er et overkommeligt valg for ikke-strømbrugere. Når du først overvejer, hvad du får til gengæld, kan du dog føle det’s overpris.

Sikkerhed & Privatliv: Er Hidester VPN sikkert at bruge?

Registreret i Hong Kong uden for de 14 øjne, men tæt på Kina.

Da Hidester er placeret i Hong Kong, gør du ikke det’t behøver at bekymre dig om obligatoriske love om datalagring eller 5-9-14 Eyes-overvågningsgruppen. Dit privatliv skal beskyttes, så længe du ikke gør det’t gøre noget for ulovligt. Når det er sagt, har der allerede været et tilfælde, hvor en Hong Kong-baseret VPN-udbyder (PureVPN) samarbejdede med FBI.

Men lad’se, hvad privatlivspolitikken siger om datalogning og deling.

Hidester VPNs privatlivspolitik

Baseret på dens juridiske dokumentation kunne vi ikke’t kalder Hidester en streng leverandør af ingen logfiler. Det indsamler og gemmer information, såsom:

  • det land, du’genforbindelse fra
  • datoerne for forbindelse
  • valgte serverplaceringer
  • den samlede mængde data, der er overført

Selvom ovenstående information muligvis ikke er tilstrækkelig til at identificere dig personligt, foretrækker vi at se mindre logføring. Vi kan’t er enig med “nul logfiler” krav på Hidester-webstedet.

På trods af noget logning logger Hidester ikke identificerbare data.

Hidester indsamler og logger ikke trafikdata, browseaktivitet, original IP, tildelt IP og DNS-anmodninger. Dette giver dig bestemt et anstændigt niveau af privatliv, hvilket betyder, at Hidester skal være fint til de fleste anvendelser.

Sikkerhedsfunktioner

Hidester VPN har industristandard kryptering af militær kvalitet (AES-256-CBC). Denne VPN tilbyder 3 tunnelprotokoller: OpenVPN, CamoWeb og CamoVPN. OpenVPN er det mest almindeligt valgte valg i dag - det giver en optimal kombination af hastighed og sikkerhed.

CamoWeb-indstillingen er faktisk en web-proxy. Du skal huske, at dette ikke er’t så privat som ved hjælp af en VPN-tunnel. I al retfærdighed advarer Hidester dig om dette og de mulige IP-lækager.

Hidester VPN sikkerhedsinformation - advarsel om mulige ip-lækager

CamoVPN-protokollen er dybest set en dobbelt VPN, der tilføjer et ekstra lag af sikkerhed. Denne protokol er bedst til at torrentere, omgå censurstunge firewalls og få adgang til geo-blokeret indhold.

Hidester VPN tilbyder også en kill switch, som gør den lige sikker nok til generelle behov.

Hastighed

Hvad kan du forvente af 45 servere fordelt på 40+ lande? Kort sagt oplevede vi forfærdelige hastigheder ved hjælp af OpenVPN- og CamoVPN-protokollerne.

Før vi oprettede forbindelse til Hidester, havde vi disse resultater:

Hidester VPN-hastighedsbasis

Derefter forbindede vi os til de sædvanlige placeringer og kørte hastighedstest ved hjælp af alle tre protokoller for at se forskellen:

New Jersey, USA - OpenVPN

Hidester VPN hastighedstest OpenVPN New Jersey, USA

New Jersey, USA - CamoWeb

Hidester VPN hastighedstest CamoWeb New Jersey, USA

New Jersey, USA - CamoVPN

Hidester VPN hastighedstest Camo VPN - New Jersey, USA

London, UK - OpenVPN

Hidester VPN hastighedstest OpenVPN London, UK

Med CamoWeb fuldmagt, vi havde 61 Mbps download og 7 Mbps upload hastigheder. Bruger CamoVPN protokol, vores hastigheder var 13 Mbps til download og 7 Mbps til upload.

Singapore, Singapore - OpenVPN

Hidester VPN hastighedstest OpenVPN Singapore

Uanset serveren kunne vi ikke oprette forbindelse til hastighedstesten ved hjælp af CamoWeb. Det CamoVPN test kom tilbage med 5 Mbps download og 1 Mbps upload for denne placering.

Generelt angav vores Hidester VPN-gennemgangshastighedstests lave hastigheder for alle de serverplaceringer, vi kontrollerede.

hvis du’når du leder efter den hurtigste VPN i 2020, skal du kigge andre steder.

Sådan downloades og installeres det

Hvis du klikker på Hent Hidester VPN-knap på hjemmesiden, dig’Jeg ender straks på siden med priser, hvor du kan købe et abonnement. Når først du’har oprettet din konto, den’det er tid til at downloade VPN-appen. Husk, at du kan bruge Hidester VPN med 5 enheder samtidigt.

Du kan også gå direkte til Download menu og tryk på Download-knap for at hente installationsprogrammet. Naturligvis vandt du’t være i stand til at bruge den, medmindre du opretter en konto først.

Vi følte os lidt overvældede af installationsprocessen. Det hele startede godt: du klikker Næste efter lanceringen af ​​installationsprogrammet, og du forventer, at installationen begynder. Nå, her er de skærmbilleder, du først skal klikke på:

Trin 1

Hidester VPN-installation - valg af placering

Trin 2

Hidester VPN-installation - VPN-brug

Trin 3

Hidester VPN-installation - valg af censur

Trin 4

Hidester VPN-installation - fortrolighedspræferencer

Stadig ikke færdig, hænge derinde!

Trin 5

Hidester VPN-installation klar

Nej ikke endnu. Et klik mere for at gå.

Trin 6

Hidester VPN-installation

Jej, nu dig’igen gjort.

Sådan bruges Hidester VPN

Efter lancering af Hidester VPN skal du først logge ind.

Hidester VPN login-skærm

Som standard du’Jeg får vist startskærmen i Hurtig tilstand.

Hidester VPN hurtig tilstand

Ja der’s også en Avanceret tilstand.

Hidester VPN avanceret tilstand

Som du kan se, kan du vælge mellem de 3 VPN-protokoller: OpenVPN, CamoWeb eller CamoVPN. Når du vælger CamoWeb-proxy-tjenesten, gør du det’Jeg får vist en advarselsmeddelelse, medmindre du klikker på Vis aldrig igen.

Du kan’t oprette forbindelse til alle placeringer med alle 3 protokoller. I visse tilfælde gør serveren det ikke’t understøtter OpenVPN.

Hidester VPN-protokol

Du kan også opleve problemer med, at CamoWeb slet ikke fungerer, selv om det tilsyneladende er tilsluttet.

Hvis du holder dig til hurtigtilstanden og dig’er det fint med den tilbudte bedste placering, kan du bare ramme den enorme Tænd / sluk-knap at forbinde.

Hidester VPN tænd / sluk-knap

Hvis du vil ændre din serverplacering, skal du enten klikke på lokaliseringsmenu eller den Skift placering link under. Dette link er lidt overflødigt, men hej, husk installationstrinnene?

Hidester VPN-serverliste

Når du ser på serverlisteskærmen, kan du ændre din Skærmindstillinger for at afsløre hastighed, ping, forbindelse og score detaljer til højre.

Oplysninger om Hidester VPN-server

Men det’er ikke alle. Hidester VPN er fuldt udstyret med overraskelser som server sorteringsfunktion i nederste højre hjørne. Som standard bestilles serverne i henhold til Navn. De andre muligheder at vælge imellem er Hastighed og Nylig.

Endnu en mulighed er at bruge søgefelt i nederste venstre hjørne for at finde en serverplacering hurtigere.

Hvis du vil, kan du markere dine yndlingsservere og oprette forbindelse direkte fra Fanen Foretrukne.

Hidester VPN-indstillinger

Hidester VPN giver dig en masse indstillinger, du kan lege med. Du kan åbne hovedmenuen ved at klikke på Cogwheel eller Indstillinger ikon i øverste venstre hjørne af appen.

Hidester VPN-indstillinger

Vælg nu Indstillinger.

Hidester VPN generelle indstillinger

Dette er Fanen Generelle indstillinger, hvor du kan konfigurere de sædvanlige parametre og mere. Faktisk der’er en cool Nat tema som vi kunne lide og foretrak:

Hidester VPN nat tema

Den næste fane er VPN-indstillinger fanen.

Hidester VPN-indstillinger for vpn

Du kan vælge mellem flere DNS-servere, hvis du ønsker det.

Derefter på Fanen CamoWeb-indstillinger, hvis du ved hvad du’når du laver det, kan du justere Smart tilstand og andre indstillinger.

Hidester VPN CamoWeb-indstillinger

Det Fanen Sikkerhed har kun en indstilling, der skal skiftes, medmindre du ved et uheld vil lække følsomme oplysninger. Ja, det er dræbsknappen.

Hidester VPN sikkerhedsindstillinger

Endelig kan du konfigurere en LAN-proxy.

Hidester VPN LAN-proxyindstillinger

Det Indstillinger menu tilbyder en masse tilpasningsmuligheder, hvilket er rart at se, især fra en ung VPN som Hidester.

Hidester VPN til Netflix

Vi kunne ikke’t bruge Hidester VPN til Netflix.

Vi gik gennem alle de amerikanske servere ved hjælp af alle 3 protokoller, men kom tomhændet op. Nej, vi kunne ikke’t omgå Netflix-begrænsninger. Faktisk prøvede vi alle større Netflix-regioner og mislykkedes hver gang.

På en mere positiv note var Hidester VPN god til at streame Comedy Central og endda BBC iPlayer. Så det’det er muligt at du’Jeg vil også kunne få adgang til andre streamingcentre. Bare husk, at hastighederne generelt er lave.

Hvis streaming er din største interesse, så find vores bedste VPN til Netflix-valg her.

Hidester VPN for Torrenting

Hidester VPN tillader P2P og torrenting på næsten halvdelen af ​​sine servere og er en anstændig VPN med hensyn til sikkerhed. De servere, du kan bruge til torrenting, er markeret med en gul pil med to hoveder.

Hidester kunne være for langsom til sømløs strømning.

Når det er sagt, er hastighederne på Hidester-netværket mildest sagt uklare - der er mange valg, der er bedre.

Find vores bedste VPN til torrenting valg her.

Hidester VPN i Kina

Brug af en VPN ud over den store firewall i Kina kan koste dig meget. Derfor skal du være ekstra omhyggelig med dit VPN-valg i Kina. CamoVPN-protokollen blev udviklet til at blive brugt i censurlande. Som sådan skal Hidester VPN i det mindste arbejde.

Support til live chat

Kundesupportmulighederne, som Hidester tilbyder, inkluderer følgende:

  • Selvhjælp - Guider og tutorials
  • Support billetter

Hidester VPN har ingen live chat support. Vi er overbevist om, at en fremragende support 24/7/365 live chat er afgørende for en anstændig VPN-service i dag. Så dette er bestemt et område, hvor Hidester kan forbedre sig i fremtiden.

Prisfastsættelse

Hidester VPN-prisfastsættelse

Abonnementsindstillingerne er:

  • 1-måneders plan for flere enheder (op til 5): $ 8 / måned
  • 6-måneders plan for flere enheder (op til 5): $ 36 ($ 6 / måned)
  • 12-måneders plan for flere enheder (op til 5): $ 60 ($ 5 / måned)

Den årlige plan leveres med en 7-dages pengene-tilbage-garanti, som du kan bruge som en faux-fri prøveindstilling. For de to andre planer kan du kræve refusion inden for Tre dage af dit køb.

Disse priser kan synes isoleret isoleret, men inden for en større sammenhæng er de temmelig forfærdelige. Du kan få langt bedre værktøjer til mindre.

Bundlinie

Hidester VPN er kun to år gammel, og den har nogle gode funktioner til en ung service. Hastighederne er imidlertid forfærdelige, tjenesten er ikke særlig alsidig (f.eks. Ingen Netflix), og priserne skal dirigere dig i retning af andre VPN'er.

Hvis du vil have pålidelige, anonyme, hurtige og alsidige, kan du tjekke alternativer til Hidester VPN.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me