Hola VPN-gennemgang

Dette er muligvis en af ​​de farligste VPN-tjenester derude. Læs vores Hola VPN-anmeldelse nu for at indløse dit privatliv og din frihed - ved at undgå denne VPN for enhver pris!


Lad os introducere dig til den virtuelle manifestation af parasitisme. Det’Jeg vil være meget vanskelig at komme med noget positivt på grund af arten af ​​denne dodgy service. Men som altid vi’Jeg gør vores bedste for at være upartisk og objektiv.

Hola VPN er det første samfundsdrevne virtuelle private netværk (VPN). Brugere opretter og bidrager til hele peers web ved at blive en knude. De ofrer deres båndbredde og internetforbindelse i bytte for at bruge andre mennesker’s.

der’er kun et gigantisk problem med dette skema:

Dette er nøjagtigt, hvordan botnet oprettes og bruges til at svindle og spionere på intetanende brugere.

Hvis du ikke gør det’t ønsker at blive en peer og dele din båndbredde og IP med fremmede, kan du vælge at abonnere på forretningsversionen kaldet Luminati.

Bare for at lære af andre brugere’ fejl og se, hvilke slags risici et sådant netværk kan medføre, vi anbefaler dig at læse vores fulde anmeldelse.

Sikkerhed og privatliv

Denne VPN-tjeneste gør det ikke’t har nogen velbeskyttede og sikre at bruge servere ud over en fuldstændig mangel på meningsfulde sikkerhedsfunktioner:

 • Det bruger P2P Proxy Tunneling uden kryptering
 • der’s ingen dræbte switch
 • Ingen WebRTC lækebeskyttelse
 • Ingen beskyttelse mod DNS-lækage

Med andre ord, din trafik er ikke kodet.

Du er simpelthen ikke beskyttet, hvis du bruger denne VPN gratis.

Og så bliver det værre.

Lade’s start dette afsnit med nogle interessante nyheder. I 2015 blev Hola beskyldt for en række DDoS-angreb ved hjælp af dets gratis brugere’ hardware kapacitet.

I sommeren 2018 blev MyEtherWallet (MEW), en populær cryptocurrency-service, angrebet via hacket Hola VPN-udvidelser. Cyberkriminelle hackede og brugte Hola VPN-browserudvidelser som en gateway at stjæle cryptocurrency i så længe som 5 timer.

Med andre ord, hvis du brugte en Hola VPN-browserudvidelse, mens du fik adgang til din MyEtherWallet-konto under dette angreb, kunne din cryptocurrency have været stjålet. Læs vores fulde rapport om MyEtherWallet-angrebet her.

Tilslutning til dette parasitiske P2P-netværk betyder, at andre gratis og premium-brugere kan bruge din (inaktiv) båndbredde og bruge din IP-adresse som en exit-knude også. Lade’s omformulerer denne sidste bit for en mere dramatisk effekt: enhver kan posere som dig online.

Logger Hola VPN dine data?

Dette er en af ​​de sjældne VPN'er, der ikke’t hævder at have en no-logs-politik.

Uanset om en VPN-udbyder kræver ingen logfiler eller ej, skal du læse fortrolighedspolitikken. Dette er den eneste måde at finde ud af, hvad dit privatliv og dine personligt identificerbare oplysninger betyder for en virksomhed:

Vi kan videregive personlig information til andre pålidelige tredjepartsudbydere eller -partnere med det formål at give dig tjenesterne, opbevaring og analyse. Vi kan også overføre eller videregive personlige oplysninger til vores datterselskaber, tilknyttede virksomheder.

Dette firma indsamler og opbevarer også personlige oplysninger som din IP-adresse, dit navn og din e-mail-adresse, betalings- og faktureringsoplysninger, og så videre. Inden vi glemmer, er denne udbyder også klar til at afsløre alle disse oplysninger, når de bliver tvunget til loven.

Nu, hvis du har læst alt hvad vi’har skrevet ovenfor i denne Hola VPN-gennemgang, tror du, at det’er sikkert at bruge det?

Hastighed og ydeevne

Generelt kan du opleve uventet gode hastigheder takket være Hola’s gigantiske netværk. Imidlertid:

En mulig botnet-fidus er ikke’t en gruppe, vi foreslår at blive medlem.

Før vi testede Hola VPN-hastighederne, målte vi disse basishastigheder på vores test laptop:

 • Basis download: 276 Mbps
 • Basis upload: 294 Mbps

Hola VPN-gennemgangshastighedsbasis

Derefter forsøgte vi som sædvanligt at oprette forbindelse til forskellige steder rundt om i verden:

Forenede Stater

 • Download: 160 Mbps (58% af basishastigheden)
 • Upload: 72 Mbps (24% af basishastigheden)

Hola VPN-gennemgangshastighed USA

Det Forenede Kongerige

 • Download: 278 Mbps (100% af basishastigheden)
 • Upload: 267 Mbps (90% af basishastigheden)

Hola VPN-gennemgangshastighed UK

Australien

 • Download: 160 Mbps (22% af basishastigheden)
 • Upload: 3 Mbps (1% af basishastigheden)

Hola VPN-gennemgangshastighed Australien

Hvis vi mener Hola VPN, at disse resultater kommer via eksterne servere, må vi indrømme, at de er imponerende. Selvfølgelig der’s ingen kryptering og beskyttelse overhovedet.

Selv hvis denne ydelse tilsyneladende er langt bedre end for andre konkurrenter, er der dog’s ingen konsistens i forbindelser. På grund af konstante dråber, kan din oplevelse ødelægges på kort tid.

I det hele taget donerer vi ikke’t anbefaler denne VPN til endda gratis brug. Medmindre du selvfølgelig ønsker at hjælpe virksomheden med at blive beskidte rig ved at leje din båndbredde til betalende brugere.

Brugervenlighed og multiplatform support

Hola er en mærkelig og temmelig kontroversiel tjeneste, der ikke er’t endda en rigtig VPN. Det understøtter alle større platforme til gratis brugere:

 • vinduer
 • MacOS
 • Chrome
 • Firefox
 • Safari
 • Android
 • iOS

Hvis du tjekker hjemmesiden, dog du’Jeg finder følgende imponerende række kunder:

Apps og udvidelser

Når du f.eks. Klikker på routeren eller PlayStation-linkene, gør du det’Jeg omdirigerer til købssiden til Hola VPN Plus.

Oprindeligt kan det slå dig som en nem at bruge VPN-app.

Dette er dog ikke engang ægte VPN-software. Mere som en proxyudvidelse. Så når du installerer desktop-versionen, hvad du får er en Chromebrowser med udvidelserne Hola VPN, Hola Video Accelerator og Hola Ad-blokerer installeret.

Normalt dig’d Klik på det lille VPN-ikon på browserens værktøjslinje for at få vist appvinduet og tænde det eller vælge en placering. Hola VPN er den underlige ud.

Hola VPN gennemgår, hvordan man bruger

I stedet for at præsentere dig for en optimal placering eller listen over servere, finder du miniaturebilleder af de mest populære websteder på dit sted. Bedre endnu, disse websteder vælges af en tredjepart og ikke Hola.

I bunden ser du et par andre promoverede apps af Hola. Grundlæggende er hele denne app en stor forfremmelse for den betalte Plus-version.

Du kan kun bruge denne service, hvis du direkte gennemser via udvidelsen eller dens egen Chromium-browser.

Hvis du klikker på 3-bar ikon i øverste venstre hjørne af appvinduet vises en menu med disse indstillinger:

Hola VPN-gennemgangsmenu

Dette er alle åbenlyse muligheder. Vi fandt dog Indstillinger menu temmelig underligt. Faktisk vil et klik på denne indstilling åbne en Hola-side i din browser. Denne side har to faner: VPN og Om. På den VPN-fane, der er ingen tilpasningsmuligheder eller noget - men en enkelt liste over For nylig besøgt sider.

Disse websteder har et flag tildelt dem. Dette er flaget for det sted, du valgte sidste gang for at få adgang til de enkelte websteder. Her kan du enten slukke lokationen for et websted eller fjerne det fra listen. Hvis du gør det, vandt Hola VPN-appen’t ændre din placering automatisk næste gang du besøger et websted.

Kort sagt, vi’Vi har konkluderet, at denne VPN-tjeneste var en af ​​de værste, vi’d set lige ved siden af ​​VPN Gate. Med den konstante forbindelse falder og dit behov for adgang til websteder, før VPN overhovedet kan tændes, ja, der’s intet privatliv og sikkerhed.

Fjernelse af Netflix og andre streamingplatforme

Det’Det er muligt, at du kan få heldige og streame videoer i anstændig kvalitet fra mediecentre som YouTube. Men du kan glemme at bruge den gratis Hola VPN til Netflix.

Selvfølgelig’er i stand til at forfalsk din placering gennem kammerater, der bor på det valgte sted. Men når du’ved hjælp af gratis VPN og prøv at indlæse Netflix-webstedet, det er hvad du’Jeg finder:

Hola VPN-gennemgang netflix

Det’er det ikke, at din hastighed er så dårlig. Det’s mere om at skubbe dig til at købe Hola VPN Plus-versionen. Parasitten strejker igen og igen. Du vandt simpelthen’t være i stand til at indlæse ethvert anstændigt streamingcenter uden at se Plus-promoveringen.

Du skal vide fra vores Hola VPN-gennemgang, at denne skyggefulde botnetlignende service er det værste valg, hvis online-privatliv er vigtigt for dig. Vælg en anstændig VPN til Netflix for det bedste niveau af anonymitet.

P2P og torrenting

Hvis du vil betale en stor bøde for mulig krænkelse af ophavsret, skal du gå videre, være vores gæst og installere denne risikable VPN. Men overvej dette først. Hvad hvis en anden bruger opretter forbindelse til din IP og downloader piratkopieret materiale, der poserer som dig? Lad denne tanke synke lidt ind.

hvis du’er du bare en lille smule bekymret for din online sikkerhed og privatliv, ved du nøjagtigt, hvor utrygt det er at bruge Hola VPN til torrenting. Eller for noget andet for den sags skyld. Periode.

Lad os vise dig vores liste over den bedste VPN til torrenting for at gøre din beslutning lettere.

Kunde support

Hola VPN tilbyder følgende supportmuligheder:

 • Helpdesk
 • FAQ side
 • Ingen live chat support

Gratis brugere kan glemme at få al hjælp, live eller via e-mail.

Forestil dig et supportteam, der betjener over 175 millioner brugere globalt. Det’s mest sandsynligt, at kun betalende brugere får nogen form for support.

Det’s dybest set næsten umuligt at få svar på din e-mail, og der er ikke’t på nogen anden måde for dig at kontakte helpdesk. Så held og lykke med det. Naturligvis kan du også bruge Ofte stillede spørgsmål, som findes på webstedet.

Vi’Vi har fundet denne støtte som en af ​​de værste vi’har fundet.

Prisfastsættelse

Hola var tidligere primært en gratis VPN-tjeneste. Men nu virker det mere som en platform til at udnytte og promovere den betalte service.

For at bruge denne VPN-tjeneste gratis, skal du acceptere at blive en peer. Dette betyder dig’Jeg vil være en integreret del af P2P-netværket i Hola VPN's globale imperium.

Hvis du ikke gør det’t ligesom denne idé, kan du altid vælge Luminati-tjenesten. Vi har endnu ingen anelse om, hvorfor Hola VPN Plus-versionen ville være bedre end den gratis. Ikke desto mindre er her deres prisplaner:

Hola VPN-vurderingspriser

Du kan betale med kreditkort, f.eks Visa, Amex, Maestro og MasterCard plus PayPal.

Hvis du vil blive forretningsbruger, skal du besøge Luminati-webstedet. Denne anden service bruger muligvis netværkskapaciteten for de 175 millioner Hola-brugere. Og det tjener også mange penge på det.

Hvis du vil vide vores objektive mening, ville vi ikke’t understøtter sådan forretningsmæssig adfærd, hvad så det nul-niveau privatliv, Hola VPN tilbyder.

Bundlinie

Først skal vi indrømme, at vi har tilflugtssted’t endnu ikke set, testet og gennemgået alle 1.000+ VPN-tjenester på markedet. Stadig betragter vi Hola VPN som guldmedaljen i konkurrencen om verdens farligste VPN - indtil videre.

Denne pris skyldes hovedsageligt dens potentialer, der skal bruges af cyberkriminelle til at opbygge botnet og misbruge intetanende brugere’ IP-adresse og internetforbindelse til kriminelle aktiviteter. Men det kan du også’t brug det sikkert, da det lækker både DNS og din rigtige IP-adresse, f.eks. via WebRTC-lækager.

Fra cybersikkerhedsmæssigt synspunkt kan vi oplyse, at denne service muligvis er det værste valg for dig. Hola VPN logger alle former for personligt identificerbare oplysninger og kan dele dem med tredjepart, inklusive myndighederne. Periode.

Hvad med at lære af andre VPN-brugere?

Har du nogen relaterede spørgsmål eller tip? Har du nogensinde prøvet at bruge Hola VPN eller andre VPN-apps før? Måske har du skrevet din egen Hola VPN-anmeldelse? Hvad er dine indtryk?

Husk, at deling er omsorgsfuld!

Du er velkommen til at give din kommentar nedenfor.

Anbefalet læser

Hola VPN-alternativer

Er Hola VPN sikkert? Rapporten siger: Nej!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me