Hotspot Shield Review

En stærk VPN-konkurrent, hvis du’er en afslappet bruger på udkig efter adgang til geobegrænset indhold. Men deres tvivlsomme privatlivspraksis og placering får os til at tøve med at rose ros. Læs vores detaljerede Hotspot Shield-gennemgang for at finde ud af mere.


I vores Hotspot Shield-gennemgang, vi’Jeg ser på den velkendte VPN-tjeneste (virtual private network) fra AnchorFree, der blev lanceret for et årti siden. På grund af populariteten af ​​sin gratis VPN-service er denne udbyder vokset i de sidste år til at prale af 650 millioner brugere over hele verden. Ud af disse er kun en lille brøkdel premium VPN-abonnenter.

Sidste år var bestemt ikke det bedste for Hotspot Shield. Troværdige kilder (Center for Democracy and Technology såvel som Carnegie Mellon University) beskyldte dem for at snuppe på brugerne og sælge data til annoncører. Selvom virksomheden hævdede, at påstandene var ubegrundede og absolut falske, kan en sådan anklage efterlade en uheldig plet.

Ikke desto mindre, hvis du’er du en rejsende, eller hvis du bare vil streame geobegrænsede videoer og musik, har du måske fundet dit brand.

Lade’s se på, hvordan denne VPN-udbyder stabler sig i vores dybdegående Hotspot Shield-gennemgang.

Sikkerhed og privatliv: Er Hotspot Shield sikkert at bruge?

Hotspot Shield har følgende sikkerhedsfunktioner:

 • effektiv kill-switch
 • IPv6 og WebRTC lækebeskyttelse
 • proprietær Catapult Hydra-protokol
 • delt tunneling
 • beskyttelse mod malware

Der er ikke’t for mange indstillinger til at ændre, når du bruger en af ​​Hotspot-klienterne. Men du kan indstille denne service til automatisk at oprette forbindelse til en VPN-server, når din enhed opretter forbindelse til en offentlig wifi-hotspot, f.eks. På en café eller et bibliotek.

Denne service kan også prale af skybaseret malware-beskyttelse, som giver dig en sikrere virtuel oplevelse. For eksempel mens du gennemser geo-blokeret webindhold.

Vi savner OpenVPN-protokollesupporten, som er en af ​​de mest sikre og hurtigste kanaler til krypteret internettrafik. Hotspot bruger dog sin egen patenterede VPN-protokol, der kaldes Catapult Hydra-protokol i stedet. Dette er ikke en ny protokol i sig selv; det’ligner mere en ændring eller forbedring af TLS og OpenSSL.

Dog det’Det er vigtigt at oplyse, at Hotspot Shield har en overskuelig fortid, når det kommer til at holde brugere’ data og privatlivets fred.

Hotspot’problemer med databeskyttelse

I 2017 var der en sag, da Center for Demokrati & Technology indgav en rapport, der anklagede virksomheden for “logning af forbindelser og brug af tredjepartssporing til at tjene målrettet reklame.” Som svar sagde David Gorodyansky, administrerende direktør for AnchorFree, at disse påstande var ubegrundede.

Hotspot Shield gør det ikke’t logge personligt identificerbare data eller data, der kan være direkte knyttet til en person.

Dette hævder gentagne gange fortrolighedspolitikken. Det ser stadig ud til, at denne VPN-udbyder logger forbindelsesdata (såkaldte samlede data), herunder hvilke websteder, du besøger, og de apps, du bruger til online kommunikation.

For nylig hævdede sikkerhedsforsker Paulos Yibelo at have fundet en større sikkerhedsfejl, der kunne lække generiske oplysninger som brugeren’land. Han var i stand til at finde ud af de fysiske placeringer af brugere baseret på de data, han hentede.

Han sagde også, at han lejlighedsvis var i stand til at hente ægte IP-adresser, hvilket AnchorFree hævdede var umuligt, da deres programmerere også undersøgte sikkerhedsfejl og lappede den.

Opbevarer Hotspot Shield logfiler?

Det kan vi stadig’t anbefaler Hotspot Shield på grund af andre problemer, f.eks. deres invasive datapraksis.

Som deres opdaterede privatlivspolitik siger:

“Vi samler muligvis enhedsidentifikatorer, browsertyper, enhedstyper og indstillinger, operativsystemversioner, mobil, trådløs og anden netværksinformation (såsom internetudbyderens navn, operatørens navn og signalstyrke) og applikationsversionsnumre”

De lover ikke at dele noget med nogen tredjepart eller regeringer, men stadig, “dine personlige oplysninger kan være tilgængelige for en tredjeparts indholdsudbyder.”

En anden bekymring for den privatlivsbevidste bruger er, at Hotspot Shield er baseret i USA. Dette land er den vigtigste internationale overvågningsmester, “alt-ser øje” af Five Eyes-alliancen.

For at være ærlig kan vi kun anbefale denne VPN-tjeneste, hvis du ikke gør det’t virkelig bekymre dig om din maksimale online anonymitet. Men lad’se hvad der ellers afsløres i vores Hotspot Shield-gennemgang.

Hastighed og ydeevne

Sammenlignet med konkurrenterne’ 8-12 sekunder i gennemsnit, Hotspot Shield kan oprette forbindelse til dets servere på cirka 2 sekunder. Nu det’det, vi kalder hurtigt.

Som vi har nævnt, bruger denne VPN sin egen Catapult Hydra-protokol, hvilket antages at fordoble downloadhastighederne for store filer. Dette gøres ved at oprette flere kanaler til data for at øge hastigheden og pålideligheden.

Vi udførte vores hastighedstest med disse baselinehastigheder:

hotspot shiel-baseline

Og det var det, vi så, når vi forbinder til forskellige regioner i verden:

Forenede Stater

hotspot-skjoldhastighedstest os

 • Download: 149 Mbps (drop-off 47%)
 • Upload: 30 Mbps (88% drop-off)

Det Forenede Kongerige

hotspot skjold hastighedstest uk

 • Download: 106 Mbps (62% drop-off)
 • Upload: 72 Mbps (72% drop-off)

Kina

hotspot skjold hastighedstest Kina

 • Download: 161 Mbps (42% drop-off)
 • Upload: 15 Mbps (94% drop-off)

Japan

hotspot skjold hastighedstest japan

 • Download: 215 Mbps (24% drop-off)
 • Upload: 13 Mbps (95% drop-off)

Selv om denne udbyder muligvis ikke vinder den hurtigste VPN-titel i 2020, indrømmer vores Hotspot Shield-gennemgang let, at dette bestemt er en af ​​de hurtigste tjenester der ude.

Server dækning

Hotspot Shield har mere end 3200 servere i mere end 70 lande over hele verden. Dette er temmelig gode tal, især når man overvejer konkurrencen.

For at sammenligne har NordVPN 5500+ servere i 58 lande, og ExpressVPN har 3000+ servere i 90+ ​​lande.

Brugervenlighed og multiplatform support

Hotspot Shield understøtter følgende platforme:

 • vinduer
 • MacOS
 • Android
 • iOS
 • Chrome

Desværre gør det det ikke’t give support til routere, spilkonsoller eller Amazon Fire TV Stick.

Apperne er temmelig nemme at downloade og installere, og grænsefladen er et paradis for en VPN-newbie, der hurtigt vil have adgang til blokeret indhold. Men det kan være mindre imponerende for en avanceret bruger, der foretrækker mere frihed til at opsætte personlige præferencer.

Som standard starter Hotspot Shield automatisk med Windows; Du kan ændre denne indstilling her. Det IP-lækage indstillingen er også aktiveret som standard, men du kan beslutte at slå den fra. Du kan også dreje dræb kontakt til eller fra her, hvis du vil.

I menuen Indstillinger kan du også slå VPN til bestemte netværk:

 • Usikker WiFi hotspots (tændt som standard)
 • Sikker WiFi hotspots
 • Andet

Sådan bruges Hotspot Shield gratis

Da det måske ikke er så åbenlyst for begyndere VPN-brugere, hvordan man bruger denne app gratis, troede vi det’d være en god ide at dedikere et separat afsnit til det i vores Hotspot Shield-gennemgang.

Først og fremmest er der et antal muligheder for at downloade den ønskede klient på det officielle websted. Selvom der er separate knapper eller links til Premium- og Free-versionerne, vil du på en eller anden måde ende med at installere det samme program. Dette kan være lidt forvirrende.

Hvorfor? Fordi du bliver tilbudt at klikke på Start 7-dages prøveknap eller kan vælge at klikke på Log ind link, men der er intet synligt link eller knap til en gratis VPN-version.

Efter at have kontaktet supporten til live chat, lykkedes det os endelig at sammensætte brikkerne om, hvordan man bruger Hotspot Shield gratis.

Når du har installeret din klient, har velkomstskærmen faktisk næppe synlig lille grå pil i øverste venstre hjørne af appvinduet. Hvis du klikker på denne pil, springer du over denne skærm og til sidst starter din gratis VPN-oplevelse.

Hotstop Shield til online beskyttelse

Og det’hvordan du får den gratis version. Der er selvfølgelig nogle begrænsninger for Hotspot Shield’s gratis plan, som vi drøfter nærmere nedenfor.

Hotspot Shield til Netflix og Kodi

Det er bestemt ikke praktisk med den gratis version - her’s hvad du’Jeg kan se, om du prøver at få adgang til Netflix:

hotspot-skjoldprompt til premium-funktion

Her’den gode nyhed er dog: Du kan bruge premium-versionen af ​​Hotspot Shield til Netflix. Du skal dog vide, at dette ikke er en livstidsgaranti.

Det lykkedes os at streame Netflix USA, UK og AU uden problemer. Men vi kunne ikke’t omgå detekteringsforanstaltningerne med serverne i Canada og Japan. Hvis du ikke får adgang til Netflix, kan du finde oplysninger på webstedet, der kan hjælpe dig.

Hvis du vil finde et alternativ til Hotspot Shield, kan du prøve eller læse om en af ​​VPN'erne fra vores bedste VPN til Netflix-liste.

Naturligvis er streaming ikke udelukkende en Netflix-ting. Selvom 30% af VPN-brugere er målrettet mod Netflix-show, er der også flere andre populære mediecentre. For eksempel gør Hotspot Shield VPN et godt stykke arbejde med at fjerne blokering af BBC iPlayer-indhold.

Hvad med Kodi?

Teknisk, ja, det kan du, da Hotspot Shield har gode nok hastigheder til at gøre din Kodi-oplevelse underholdende. Men når det kommer til deres træningspraksis, er dette et område, vi’d anbefaler, at du er mere forsigtig.

Det’Det er fint at omgå geo-blokeret indhold, men når det kommer til piratkopiering af streaming, ville vi ikke’t anbefaler det.

Hotspot Shield til P2P og torrenting

I lighed med Netflix-situationen er den gratis Hotspot Shield muligvis ikke det bedste valg til torrenting og andre P2P-fildelingsaktiviteter på grund af den daglige 500 MB båndbredde.

Du kan dog være helt fin med Premium-versionen, som giver dig flere servervalg og ubegrænset båndbredde, for ikke at nævne større hastigheder. Catapult Hydra er fantastisk til dem med langsommere eller mere ustabile forbindelser.

Det’Det er også vigtigt at nævne, at denne service også giver dig beskyttelse mod malware (både gratis og betalte planer), mistænkelige tredjepartsannoncer og phishing.

Kunde support

Hotspot Shield har følgende supportmuligheder:

 • Ofte stillede spørgsmål
 • Vidensdatabase
 • Support billet
 • 24/7 live chat support

Da vi skrev denne Hotspot Shield-anmeldelse, var vi nødt til at bruge Hotspot live chat-supporten til at finde ud af flere problemer. Vi fandt støtten ikke kun venlig og hjælpsom, men også ret hurtig. Naturligvis var et par af svarene skabeloner, men i det store og hele var vi tilfredse med svarene.

Du kan også prøve at bruge Support menu fra hovedmenuen for at åbne FAQ-sektionen eller sende et direkte spørgsmål til supportteamet.

Prisfastsættelse

Selvom der ikke er noget billigere end en gratis VPN, er det meste af Hotspot’s prisplaner er ret dyre:

 • 1 måned: $ 12.99
 • 1 år: $ 7.99 / måned
 • 2 år: $ 6.99 / måned
 • 3 år: $ 2,99 / måned

Alle premium-planer tillader 5 samtidige forbindelser.

Den sidste 3-årige plan tilbydes ikke altid sammen med resten. Sidste gang vi kontrollerede, var det kun synligt i Hotspot’s Gratis VPN-side.

Der er en gratis version af Hotspot Shield, men det kommer med disse begrænsninger:

 • Daglig båndbredde på 500 MB
 • Inkluderer annoncer
 • Et begrænset antal amerikanske servere, der godt kan være virtuelle
 • En enhed
 • Ingen adgang til Netflix

De understøttede betalingsmetoder inkluderer kun kreditkort og PayPal. Desværre er der ingen anonym betaling mulighed.

Der er en 7-dages prøveperiode gratis, men du skal give dine kreditkortoplysninger, og AnchorFree sætter dig automatisk i den dyreste månedlige plan, medmindre du afbestiller i tide.

Hotspot Shield tilbyder en af ​​de længste refusionsperioder, som er en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Alt i betragtning kan denne VPN være en smule dyr for hvad den har at tilbyde sammenlignet med konkurrenter, især dens lavere niveau planer.

Bundlinie

Det er bestemt et stort plus, at Hotspot Shield har en gratis version, selvom en begrænset. Størstedelen af ​​de 650 millioner kunder bruger den gratis VPN-mulighed. Hvis de har det godt, kan du også blive en tilfreds kunde, medmindre du har brug for lufttæt online sikkerhed og anonymitet.

Vi ville bestemt ikke’t anbefaler denne VPN til politiske aktivister, hackere og andre brugere, for hvilke privatlivets fred er den vigtigste faktor.

Hotspot Shield har eksisteret allerede i et årti, og selvom det’er ikke den hurtigste VPN i 2020, den har store streaminghastigheder afhængigt af din placering og hvilken server du opretter forbindelse til.

Forhåbentlig hjælper denne Hotspot Shield-anmeldelse dig med at se mere tydeligt. Hvis du stadig er usikker, foreslår vi, at du læser mere af vores VPN-anmeldelser og sammenligninger.

Hvad er din VPN-oplevelse?

Har du nogensinde prøvet at bruge Hotspot Shield eller andre VPN-apps før? Hvad er dine indtryk? Er der noget vigtigt, vi har savnet i vores Hotspot Shield-gennemgang?

Husk, at deling er omsorgsfuld!

Du er velkommen til at give din kommentar nedenfor.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me