Hoxx VPN-gennemgang

Oversigt

Oprettet af virksomheden VPN1.com, beskriver Hoxx VPN sig selv som “lynet hurtigt,” let at bruge, pålideligt sikkert og meget, meget mere. Som sædvanligt med VPN'er fremsætter webstedet en række påstande, der lyder tiltalende ved første øjekast, men denne Hoxx VPN-gennemgang vil se nærmere på disse løfter mere detaljeret.


Baseret i Coral Gables, Florida, Hoxx er en allamerikansk operation, selvom den tilbyder over 50 serverplaceringer prikket rundt om i verden. Mens webstedet med forældet design og en masse ødelagte links siger, at antallet stiger hver uge, så vi efter fire måneder ingen ændring.

Brugere kan vælge mellem gratis og premium konti og fokus er på browserudvidelser. Dette betyder, at Hoxx først er en proxy og en VPN-service sekund. Under alle omstændigheder er den eneste måde at finde ud af, om Hoxx måler sig mod konkurrencen, at sætte den på prøve. Så hold os i vores Hoxx VPN-gennemgang for at nedbringe dette privatlivsværktøj.

Er Hoxx VPN sikkert at bruge?

Hoxx VPN er let på deres sikkerhedsfunktioner. Faktisk er dette det eneste, vi kunne få ved deres sikkerhed:

 • ende til ende kryptering
 • 4096-bit RSA-chiffer (dette er normalt forbeholdt håndtaget, så det er’er uklart, om dette er et problem med kommunikation eller ikke)
 • virusbeskyttelse (hvordan?)
 • blokke på sårbare havne (hvordan?)
 • beskyttelse, mens du bruger offentlige wifi-spots (hvordan?)
 • blokerer mod cookie-baserede annonce trackere (hvordan?)

Alt det, der er opmuntrende, men intet særligt for højkvalitets VPN'er. Også det’er temmelig uklar, hvordan de skal gøre nogen af ​​disse ting.

Det eneste, vi ved: når en VPN er vag om, hvordan det er’Det er meningen, at du skal holde dig sikker, det kan sandsynligvis gøre det’t.

Logger Hoxx VPN dine data?

Temmelig meget: ja.

En ting, der forfærdede os, når vi skrev denne Hoxx VPN-anmeldelse, er det faktum, at Hoxx rutinemæssigt “gemme logfiler i en bestemt periode for at forhindre misbrug af [deres] netværk.” Mange VPN'er formår at beskytte integriteten af ​​deres netværk uden at have nogen logfiler, og for os var dette et stort rødt flag, især når moderselskab af Hoxx er placeret i USA, et land med fem øjne.

Problemet ser ud til at være Hoxx arbejder tæt sammen med regeringsmyndighederne - hvilket er fint, men ikke hvis du kommer for tæt på dem. At’hvorfor Hoxx blokerer adgang til “ulovlige fora” eller torrenting sider. Det hele tilføjer et forhold, der synes for tæt til komfort.

Og omfanget af deres skovhugstpraksis er ret omfattende. Som deres privatlivspolitik beskriver, Hoxx registrerer hvert websted, du besøger, hvor længe du bliver der og endda det websted, du så, før du tændte for VPN. Så vidt vi’bekymret over, dette modsiger det, VPN'er handler om, og det overleverer for meget information til VPN-udbyderen.

Er Hoxx VPN lækagesikker?

DNS lækker er et andet potentielt problem, især fra Hoxx VPN’s Chrome-udvidelse, der faktisk virkede meget porøs. Og hvis du vil gå dybt undercover med Tor, skal du glemme det. Hoxx VPN’s klæber fast ved streng lovlighed betyder, at Tor netværk gør det ikke’t arbejde med deres klient.

Så alt i betragtning er dommen i denne anmeldelse ret klar: Hvis sikkerhed betyder noget for dig, skal du være fri for denne service. Der er bedre alternativer til Hoxx VPN.

Hastighed og ydeevne

Hastighed er et område, hvor Hoxx klarer sig ganske godt. Vi prøvede både gratis og premium planer og fandt store forskelle mellem dem, som det er værd at huske på. Både gratis pakker og Hoxx VPN’s premium-tjenester fungerede godt og tilbyder gode downloadhastigheder.

Her er den basishastighed, vi arbejdede med:

VPNpro-basishastighed

 • Downloadhastighed: 263 Mbps
 • Uploadhastighed: 261 Mbps

Vi besluttede at teste fire forskellige placeringer rundt om i verden.

Tyskland

Hoxx VPN Tyskland serverhastighed

 • Download: 258 Mbps
 • Upload: 37 Mbps
 • Aflevering: 2%

Japan

Hoxx VPN Japan-serverhastighed

 • Download: 138 Mbps
 • Upload: 3 Mbps
 • Aflevering: 48%

Canada

Hoxx VPN Canada-serverhastighed

 • Download: 176 Mbps
 • Upload: 64 Mbps
 • Aflevering: 33%

OS

Hoxx VPN amerikansk serverhastighed

 • Download: 90 Mbps
 • Upload: 20 Mbps
 • Aflevering: 66%

Hoxx VPN har nogle temmelig imponerende hastigheder her, hvor de tyske servere (tæt på vores placering i Europa) kommer ind på 98% af vores basishastighed. De andre er alle ret gode, og selv de laveste - USA - kommer i hastigheder, der er gode nok til at streame UHD-videoindhold.

Premium-brugere nyder ubegrænsede samtidige forbindelser (praktisk til hjemmeunderholdning eller forretningsopsætninger med flere computere), og servervalget er temmelig bredt. Dette betyder, at det ikke burde finde en hurtig forbindelse’t være hård.

En ting at nævne er dog variation. Så det kan være nødvendigt at eksperimentere med et par servere, før du finder en, der fungerer til din standard.

Server dækning

Hoxx gør det ikke’t reklamerer for deres serverantal (estimater er 100 - 650), men tjenesten tilbyder 50 serverplaceringer. Dette er ikke særlig dårligt i sammenligning med andre større navne (for eksempel tilbyder NordVPN 62+ serverplaceringer - selvom de har 5.400+ servere over hele verden).

Med hensyn til hastighed fungerer det bedre end gennemsnittet - igen understreger forskellen mellem serverhastighed og servernumre.

Brugervenlighed og multi-platform support

Hoxx VPN understøtter følgende platforme:

 • vinduer
 • Mac
 • Android
 • iOS
 • Chrome
 • Firefox

Nogle af de bedste ting ved Hoxx VPN er browserudvidelser. At’er ikke rigtig overraskende i betragtning af virksomheden’s vægt på browsing i stedet for e-mails eller streaming. Windows-versionen er 0.4.0, når Chrome har 3.5.4, som tydeligt viser, hvor Hoxx sigter mod.

Browserudvidelser er’t invaderende, så de vandt’t dominerer dine Chrome- eller Firefox-menuer. Alt, hvad du ser, når du er logget ind, er en lille påmindelse i nederste højre hjørne af skærmen. Og de er nemme at downloade og konfigurere.

Mens de vandt’t være meget brug for dem, der vil bruge Hoxx VPN til Netflix eller torrents, disse udvidelser er ideelle web-browsing begyndere, der har brug for grundlæggende IP-adressebeskyttelse.

Kan du bruge Hoxx VPN til Netflix-streaming?

uheldigvis, vi kunne ikke’t Få Netflix til at arbejde med Hoxx VPN, hvilket er en skam. Det ser ud til, at Hoxx er en af ​​de VPN'er, der ikke har’t investerede nok tid og ekspertise i at skabe løsninger til at håndtere Netflix’s øgede sikkerhedsforanstaltninger.

Vi prøvede vores hårdeste at logge ind på videostreamingswebstedet. Ingen Hoxx VPN Proxy-servere fungerede, så hvis du’planlægger at bruge din VPN til underholdningsformål, styr godt. I stedet skal du vælge en af ​​de bedste VPN'er til Netflix for pålidelig adgang til Netflix fra steder over hele verden.

Bruger Hoxx til at torrentere en god idé?

Det samme gælder for torrenting og P2P generelt. Som vi bemærkede tidligere i denne gennemgang, har udviklerne af Hoxx VPN forsøgt at beskytte sig mod juridiske problemer så meget som muligt. Et af tabene ved denne tilgang er adgang til torrents med apps som uTorrent eller BitTorrent.

Erfarne VPN-brugere vil være bekendt med udviklerne’ holdning til torrenting. Men for det meste betyder det, at de undertrykker torrentshastigheder uden helt at blokere torrents. At’det er ikke tilfældet med Hoxx, og det er derfor vi kan overhovedet ikke anbefale Hoxx VPN til torrenting. Igen, se andetsteds efter dristige VPN'er, der kan håndtere båndbreddekravene og lovligheden af ​​torrenting.

Arbejder Hoxx VPN i Kina?

Hoxx VPN lover brugerne muligheden for at “omgå regeringsbegrænsninger” ved at maskere din IP-adresse og placering. Dette burde være musik for brugerne ører på steder som Kina, hvor den autoritære regering konstant forsøger at blande sig i den private browsing af webbrugere.

Imidlertid rapporterede vores kinesiske kontakter begrænset forbindelse når du bruger Hoxx VPN Proxy - langt værre end andre konkurrenter. Det positive var, at når tilslutninger blev etableret, tilstedeværelsen af over 100 japanske og over 20 sydkoreanske servere betød, at hastighederne blev mindre’t for dårligt.

Men der er bedre muligheder for kinesiske webbrugere, så svaret på spørgsmålet fungerer Hoxx VPN i Kina, “ja, men med kvalifikationer.”

Support

Hoxx VPN har følgende supportmuligheder:

 • Support billet
 • FAQ

Forfriskende, Hoxx VPN er åben for at give kontaktoplysninger, angiver virksomhedens adresse på deres moderselskab VPN1 (baseret i USA) og en e-mail-adresse til deres supportteam (men intet telefonnummer).

De tilbudte en kundeforespørgselsformular til indsendelse af specifikke spørgsmål, men har fjernet denne funktion, med fokus på direkte e-mails. Vi ville have foretrukket en kontaktformular med hurtige svar og live 24/7 chat på siden. Når det er sagt, gjorde vi det ikke’Jeg har held og lykke med at få svar via den angivne e-mail-adresse.

Mens korrespondenter modtager automatiske svar med det samme, faktiske menneskelige svar kan tage en dag eller mere, og vi blev’t imponeret over kvaliteten. Ofte stillede spørgsmål er ofte organiseret’er ganske gennemsigtig for de mange begrænsninger af Hoxx VPN. Så ved du hvad du’kommer ind igen, når du downloader deres klient.

Prisfastsættelse

Hoxx VPN har følgende prisindstillinger:

 • Gratis
 • Præmie: $ 1,99 / måned for en to-årig plan

En ting, vi kunne lide ved Hoxx VPN, var deres gratis pakke. Gratis brugere kan bruge ubegrænsede samtidige forbindelser. Dette er sjældent tilbudt af andre VPN'er, og der’s et udvalg af 4 servere. At’er ikke meget, da det bredere Hoxx-netværk har hundreder af noder, men det’s funktionelle. Der er også ingen begrænsninger på båndbredde.

Imidlertid har den gratis pakke også store mangler. Bortset fra begrænsningerne for torrents og streamingtjenester, gratis service bruger kun 1024-bit kryptering. Hvilket næppe er nogen beskyttelse overhovedet.

Premium-pakkerne tilbyder 4096-bit kryptering (bedre, men stadig forældet) og det fulde udvalg af servere at vælge imellem. Priserne kan synes meget lave på $ 1,99 pr. Måned for en to-årig plan. Du kan dog finde lignende tilbud, der tilbydes af premium VPN-udbydere, der inkluderer torrenting og streamingtjenester.

Betalingsprocessen er også meget uhyggelig, hvor brugere skal registrere sig for en gratis konto, før de flytter til Premium. Det’er hele tiden tidskrævende og ærligt talt ikke det værd, selv med 14-dages pengene-tilbage-garanti tilbydes.

Nederste linje i vores Hoxx VPN Proxy-gennemgang

Mens denne Hoxx VPN Proxy-gennemgang har fremhævet nogle styrker såsom servervalg, pris og brugervenlighed, vi kan’Jeg kan virkelig anbefale Hoxx som en bæredygtig indstilling for privatlivets fred.

Der er så mange problemer med Hoxx, fra dårlig kryptering til bekymrende logningspraksis. Der er heller ingen torrenting eller Netflix-muligheder. Så hvorfor ville du vælge Hoxx frem for andre, bedre tjenester?

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me