IPJetable-gennemgang

Oversigt

Med alle mulige VPN-virksomheder, der lover os alle mulige ting hele tiden, kan det blive trættende at prøve nye kunder og sile gennem prisstrukturer for hvert eneste firma derude. Det’Det er rart at komme på tværs af et firma, der bare tilbyder enkle, klassiske VPN-tjenester.


IPJetable er et schweizisk firma med servere baseret i Holland, og de leverer et enkelt sæt VPN-servere, som du kan oprette forbindelse til via dine netværksindstillinger med et brugernavn og adgangskode, du har angivet på deres websted. De bruger PPTP- og OpenVPN-protokoller, men de gør det ikke’t tilbyder enhver information om den type kryptering, de bruger.

Dette er lidt af et rødt flag, da god kryptering normalt er noget, VPN-udbydere kan lide at prale af. IPJetable gør ikke’t har nogen specielle egenskaber eller beskyttelse enten; du konfigurerer blot din forbindelse via dine netværksindstillinger. Selvom dette gør IPJetable lidt mindre attraktiv med hensyn til sikkerhed, skærer det bestemt ned på læringskurven og kompleksiteten af ​​oplevelsen.

Deres hastigheder er temmelig glatte i forhold til andre VPN'er, hvilket er især skuffende i betragtning af hvor manglende sikkerhedsfunktioner og ekstra funktionalitet er. der’er ingen rigtig undskyldning for hastigheder som denne, men der’s en mulighed for, at dine resultater vil være forskellige. Mere om dette nedenunder.

IPJetable’s priser er forholdsvis gennemsnitlige. Mærkeligt nok donerer de ikke’t tilbyder nedsatte priser i længere forpligtelsesperioder, hvilket er en anden enorm ulempe sammenlignet med andre tilgængelige VPN-tjenester. De har support til Windows, macOS, iOS, Freebox og andre såsom Ubuntu.

Da de bruger dedikerede servere baseret i Holland med minimale ekstra funktioner, er IPJetable ikke’t især nyttigt til at fjerne blokering af Netflix. Torrenting er en anden aktivitet, der sandsynligvis ikke er en god idé gennem IPJetable. Selvom deres toS ikke gør det’t nævner noget om fildeling, sikkerhedsfunktionerne don’Det ser ud til at være omfattende nok til at beskytte forstyrrende trafik.

Deres anmeldelser af kundesupport er positive, selvom de kun tilbyder support via ofte stillede spørgsmål og e-mail. Det er uklart, om deres e-mail-supportteam kan tilbyde support til engelsktalende brugere.

I denne IPJetable-gennemgang, ee’vil tage et nærmere kig på alt, hvad dette selskab har at tilbyde. Men først vi’vil gå over et par nøglepunkter, der er vigtige at huske på, før vi overvejer, om IPJetable er det rigtige for os eller ej.

Er IPJetable sikkert at bruge?

Det største aspekt, der skiller sig ud med IPJetable for denne kategori, er manglen på information om deres krypteringsstandarder. Det’er aldrig et godt tegn, når en VPN skjuler det’s sikkerhedsfunktioner. Selvom en brugeranmeldelse fandt vi hævdede, at de bruger 128 bit kryptering, kunne vi ikke’t bekræft dette.

Så der’s spørgsmålet om deres protokoller. OpenVPN er industristandard, men PPTP er ret forældet, og det ville være meget bedre, hvis IPJetable gav os flere muligheder at vælge imellem til protokoller. VPN-tjenesten gør det ikke’Det ser ud til at beskytte mod lækager som DNS, WebRTC eller IPv6.

Det juridiske spørgsmål om, hvorvidt IPJetable er sikkert at bruge, er lidt mere kompliceret. Virksomheden er baseret i Schweiz, hvor VPN'er er lovlige og der er’t enhver skitseret efterretningsdelende alliancer, der kan forværre ethvert varmt vand, du måtte komme ind i.

Problemet her er, at alle IPJEtable-servere faktisk er baseret i Holland. På grund af dette gælder nederlandsk lovgivning for de aktiviteter, du udfører, mens du er tilsluttet deres servere. Holland er også en del af 9 Eyes Alliance, hvilket betyder, at de deler efterretningsdata (inklusive din brugsstatistik) med andre lande i alliancen (USA, Storbritannien osv.). Dette er naturligvis en klar ulempe, hvis du har til hensigt at overtræde nogen love med din VPN-brug.

Samlet set mangler sikkerheds- og privatlivsfunktionerne på denne VPN. De har heller ingen kill switch-funktion, hvilket er en stor aftale for folk, der absolut har brug for uafbrudt privatliv. Manglen på malware-beskyttelse og ad-blocking-funktioner er også lidt af en svindel.

I henhold til deres privatlivspolitik hævder IPJetable, at de ikke logger nogen brugerdata. De har fristed’Jeg har været involveret i skandaler, der involverer privatliv, så det’s sandsynligvis, at de’være ærlige, når de siger, at de ikke gør det’t logge dine data. De hævder også, at dine e-mail-oplysninger vandt’enten bruges eller sælges. Dette er alt sammen meget trøstende, men det’Det er vigtigt at bemærke, at deres websted mangler en egentlig specifik privatlivspolitik.

Hvad de har, er et afsnit på deres FAQ-side om deres privatlivspolitik, der fremsætter ovennævnte påstande om brugerdata. Dette er ikke’t for meget af et rødt flag på egen hånd, men det’Det er bestemt underligt for en VPN at slå rundt i bushen om spørgsmål om privatlivets fred.

Hastighed og ydeevne

ipjetable hastighedstest

Vi var i stand til at få en forbindelse op og køre til IPJetable VPN. Tjenesten var en leg at opsætte med en omfattende guide på deres websted for alle de forskellige platforme (mere om dette senere). Når vi fik forbindelse, fyrede vi op den gode gamle hastighedstest for at se, hvordan IPJetable’s præstation var.

Skærmbillede ovenfor er testen efter tilslutning via IPJetable. Som du kan se, er hastighederne meget langsomme, størrelsesordrer værre end vores baseline-test:

Dette er en temmelig tung ydeevne. At miste så meget hastighed bare ved at oprette forbindelse via VPN er en enorm downer. Dette betyder, at den server, jeg valgte, ikke ville være’t virkelig være nyttigt til noget.

Selvfølgelig der’s altid muligheden for, at du får bedre held med disse test. hvis du’er primært optaget af hastighed, prøv IPJetable for dig selv og se om du ikke gør det’t få bedre resultater.

ipjetable hastighedstest

Sådan downloades det

Den første ting du’Jeg får besked om IPJetable’s hjemmeside er, at det’s på fransk:

visning af ipjetable hjemmeside

der’er ikke noget engelsksproget websted, og der er meget få engelsksprogede ressourcer, hvorfra man kan hente information om denne VPN.

Heldigvis gør Google translate vidundere for deres websted:

ipjetable hjemmeside oversat med google translate

Selvfølgelig dig’Jeg vil stadig være forsigtig med at sikre dig, at du forstår, hvordan alt fungerer, før du betaler penge. Du don’t ønsker at finde ud af om ekstra gebyrer eller begrænsede tjenester, du ikke har gjort’Jeg ved det på grund af nogle fejl i Google translate!

Rammer “Mere” -knappen bringer dig til en side med en masse oplysninger om deres VPN og deres firma. der’er intet så specielt her, lige de samme markedsføringsfraser, som de fleste VPN-virksomheder har til at smide rundt.

For at oprette forbindelse via IPJetable, du’Jeg bliver nødt til at registrere en konto. Dette er en ligetil proces, selvom du ikke gør det’Jeg kender nogen fransk. Google translate er din ven her. Når du har kontrolleret din e-mail-bekræftelse, får du et tilfældigt brugernavn og adgangskode til at oprette forbindelse til IP, skrive disse ned eller kopi-indsætte dem et eller andet sted.

For faktisk at oprette forbindelse, skal du gå ind på din computer’s netværksindstillinger og opsæt en VPN-forbindelse på gammeldags måde. Denne proces vil være anderledes afhængigt af den platform du har’bruger igen, men det skal være ret ligegyldigt uanset hvad.

Ofte stillede spørgsmål på hjemmesiden giver dig alle de oplysninger, du har brug for, hvordan du opretter forbindelse. Som vi sagde, er processen ganske ligetil, så du skulle ikke have noget problem, hvis du følger disse instruktioner omhyggeligt.

For at bruge det, skal du bare bruge legitimationsoplysningerne fra din bekræftelses-e-mail til at logge på VPN-forbindelsen og voila!

Apps og udvidelser

IPJetable understøttes på Windows, macOS, iOS, Android, Freebox og andre såsom Ubuntu. Kompatibiliteten er ikke’Det er virkelig et problem, da der ikke er nogen kompleks klient at downloade, installere eller konfigurere. Brug af VPN med alle disse platforme er meget ligetil, og selvom det muligvis mangler lidt med hensyn til sikkerhed og alsidighed, er det’Det er bestemt en leg at opsætte og bruge.

ipjetable faq

IPJetable til Netflix

Desværre, da IPJetable fungerer via dedikerede servere baseret i Holland, er deres tjenester ikke nyttige til at fjerne blokering af Netflix eller nogen anden streamingtjeneste for den sags skyld. De hævder i deres ofte stillede spørgsmål, at deres VPN er effektiv til at fjerne blokering af nogle streamingtjenester som M6Replay.

IPJetable til torrenting

Der er nogle fransksprogede brugeranmeldelser online, der hævder, at de bruger denne VPN effektivt til torrenting. der’s en mulighed for, at deres kryptering er stærk nok gennem OpenVPN, som du vandt’Jeg behøver ikke at bekymre dig om fildeling, men det er sandsynligvis kun tilfældet for mennesker, der bor i nærheden af ​​Holland, hvor serverne er baseret.

IPJetable i Kina

Desværre gør der ikke’Det ser ud til at være tilstrækkelig information om denne VPN til virkelig at bedømme, om det ville fungere i Kina eller ej. Da de ikke gør det’t fortæl os noget om deres kryptering, det’er det nok bedst at fejle på den sikre side og antage, at VPN ikke fungerer i Kina.

Det er værd at bemærke, at der ikke er nogen brugere fra Kina, der taler om denne VPN, som normalt er en anstændig lakmustest om, hvorvidt den vil fungere fra Kina eller ikke.

Kunde support

Dette er et område, der helt sikkert vil være ustabilt. De tilbyder kun support i form af en kort FAQ, installationsvejledninger og e-mail for mere tekniske problemer.

Ofte stillede spørgsmål har alle de vigtige ting, ligesom deres logningspolitik og juridisk jurisdiktion, men det er stadig meget kort uden klar ToS eller PP. Det’s også på fransk.

I sidste ende afhænger supporten sandsynligvis af dine behov (og om du taler fransk eller ej). Når det er sagt, mangler deres veje til support og e-mail-supportens responstid meget sammenlignet med næsten enhver konkurrent.

Prisfastsættelse

ipjetable priser

IPJetable’s prisstruktur er også lidt mærkelig. Som du kan se, tilbyder de planer for perioder på 3,6 og 12 måneder. Disse planer koster mellem 15 og 60 EUR (mellem 17 og 69 USD), og der er ingen særlige funktioner eller noget der tilbydes med de længere planer.

Noget, der også skiller sig ud, er det faktum, at de ikke gør det’t tilbyder nedsatte priser for de længere planer. Et firma vil typisk tilbyde længere forpligtelsesvilkår for lavere priser som et incitament til loyalitet. IPJetable tilbyder tilsyneladende ganske enkelt længere planer for den samme pris.

Enhedsgrænsen er kun begrænset til 2, hvilket er temmelig lavt og begrænser brugen af ​​VPN til 2 samtidige enheder. IPJetable accepterer også kun Paypal, Visa, MasterCard eller American Express. De don’t tilbyde anonyme betalingsmuligheder.

Der er en 1-dages gratis prøveversion tilgængelig, som giver dig mulighed for at teste VPN og se om det’det er rigtigt for dig. Sørg for, at du ikke gør det’t slet den e-mail, de sender med dine kontooplysninger!

Bundlinie

der’her er meget lidt at arbejde med inden for vores IPJEtable-gennemgang. Ud over et par specifikke anvendelser for mennesker på bestemte steder i Europa er det’Det er usandsynligt, at nogen finder denne VPN mere nyttig end sine konkurrenter. Funktionslisten er kort, krypteringsoplysningerne er uigennemsigtige, webstedet tilbydes kun på ét sprog, og supportteamet besvarede aldrig vores e-mail.

Priserne er billige, men spørgsmålet er, er de billige nok til at håndtere al den ekstra bagage? I det mindste bør du forvente at kende den kryptering, som din VPN bruger. Kombinationen af ​​alt dette med deres dårlige kundesupport gør dette til en meget vanskelig VPN at kunne lide.

Når det er sagt, hvis du’du bor i Europa, og du taler fransk, og dine browservaner er’t for strenge med hensyn til krav til beskyttelse af personlige oplysninger, denne VPN fungerer muligvis for dig. Der er en gratis prøveperiode, så det kan være det værd at give det et skud, bare for tilfældet.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me