Ivacy VPN-gennemgang

Ivacy VPN har et ry for at være den billigste store VPN tilgængelig. Da VPN-branchen stiger, og prisfastsættelsesplanerne skiftes mod kortere aftaler, gør jeg’Vi har besluttet at finde ud af, om denne udbyder kunne være et alternativ med det bedste bang-for-the-buck-forhold.


For at gøre det, var jeg nødt til at besvare følgende spørgsmål først: er Ivacy VPN sikkert at bruge? Kan du streame Netflix med det? Tillader Ivacy VPN torrenting? Og endelig tilbyder det virkelig nok funktioner til at blive betragtet som de bedste VPN-udbydere?

Forhåbentlig vil min Ivacy VPN-anmeldelse svare på disse og andre spørgsmål og hjælpe dig med at beslutte, om denne service passer til dine behov.

Ivacy VPN Ivacy VPN 8.7 / 10Ivacy er et godt valg for dem, der ønsker at øge deres online privatliv. Ingen logfiler, overkommelig pris og gode sikkerhedsfunktioner gør Ivacy til et sikkert spil for begyndere og mellemliggende VPN-brugere.

 • Meget overkommelige langtidsplaner
 • Ingen logfiler
 • Fremragende sikkerhed
 • God til Netflix
 • Anstændigt til torrenting
 • Hurtige hastigheder

Oversigt

 • Rang: # 7
 • Baseret i: Singapore
 • Servere og placeringer: 1000+ servere i 50+ lande
 • Logs: minimal dataindsamling
 • Kryptering og protokoller: hovedprotokoller OpenVPN og IKEv2, kryptering af militær kvalitet (AES-256)
 • Netflix: Ja
 • torrenting: Ja, P2P optimeret på nogle servere
 • Apps: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox
 • Support: 24/7 live chat
 • Pris: fra $ 1,38 / måned
 • Gratis version eller prøve: Ja, 1-dages gratis prøveperiode
 • Internet side: ivacy.com

Sikkerheds- og privatlivsfunktioner

Ikke kun Ivacy VPN er sikkert at bruge, det gør også hele din online oplevelse sikker og privat. For at beskytte brugerne og deres anonymitet skal VPN-tjenester have en masse funktioner, og Ivacy tilbyder tilfældigvis en næsten fuld pakke. I dette afsnit’Jeg vil diskutere det detaljeret, herunder kryptering, protokoller, dræbskontakt, lækagebeskyttelse og mere.

Krypterings- og tunnelprotokoller

Ivacy VPN bruger kryptering i bankklasse, som næsten er uskydelig. Dette betyder, at dine data er så sikre, som de kan være, selvom nogen opfanger din forbindelse. Det vil tage milliarder af år at bryde en sådan kryptering, hvilket normalt afskrækker en angriber end ikke at prøve at gøre det.

Når det kommer til tunnelprotokoller, bruger Ivacy VPN:

 • OpenVPN (TCP og UDP)
 • IKEv2
 • L2TP
 • PPTP

Valg af Ivacy VPN-tunneling-protokol

Mens de fleste Ivacy-brugere vil være tilfredse med enten OpenVPN eller IKEv2, er nogle måske ivrige efter at prøve en mindre sikker, men hurtigere L2TP-mulighed for visse aktiviteter eller platforme, der ikke’t understøtter de andre to protokoller. Desværre er en af ​​disse Mac-apperne fra Ivacy, hvor L2TP er den eneste tilgængelige protokol. I det mindste kan du konfigurere IKEv2 manuelt sammen med den forældede PPTP.

Alt i alt er IvacyVPN let blandt de største udbydere med hensyn til kryptering og tunneling-protokoller, så længe vi taler om Windows.

Dræb kontakt

Som du kan se på billedet ovenfor, Ivacy’s kill switch kaldes Internet Kill Switch (IKS) og kan skiftes fra menuen Indstillinger. Deaktiveret som standard, kill-kontakten skal være tændt for at muliggøre maksimal beskyttelse i tilfælde af en VPN-forbindelsesfejl. Ellers risikerer du at udsætte din rigtige IP-adresse og placering, hvilket sandsynligvis er en af ​​de vigtigste grunde til, at du’Vi har besluttet at bruge en VPN i første omgang.

Desværre gør Ivacy VPN til Mac og iOS ikke’t har en dræberafbryder. Selvom Apple-produkter betragtes som noget mere sikre i forhold til Windows og Android, er du’Jeg sætter din anonymitet i fare uden denne vigtige funktion. Derfor kan jeg’t anbefaler Ivacy VPN til Mac og iOS, hvis du’planlægger at gøre noget følsomt.

Under mine Windows- og Android-test har jeg det’Jeg oplevede problemer med Ivacy VPN-dræbskontakten. Det fungerede hver gang ved at deaktivere min internetforbindelse, ligesom en far deaktiverer wifi for hans barn der’er endnu ikke færdig med at lave hjemmearbejde.

Ingen IPv6-, DNS- eller WebRTC-lækager

Jeg var glad for at høre, at Ivacy VPN ikke har nogen lækager. Dette betyder, at din identitet er sikker, mens du’er tilsluttet en af ​​sine servere.

Ivacy VPN har ingen lækager

Efter test kontrollerede jeg for IPv6-, DNS- og WebRTC-lækager, hvor jeg ikke kunne finde nogen. Billedet viser den samme IP-adresse, der blev tildelt mig af min Ivacy VPN-klient.

De tre vigtige sikkerhedsfunktioner, der beskytter mod lækager, er internet kill switch, sikker DNS, og IPv6 lækagebeskyttelse. Førstnævnte er dog ikke tilgængelig for macOS- og iOS-brugere, hvilket gør deres identitet mere sårbar.

Mens nogle ældre anmeldelser muligvis hævder, at Ivacy Chrome-udvidelsen havde lække problemer, er Chrome-udvidelsen faktisk udstyret med sin egen avanceret WebRTC-beskyttelse funktion.

Fem øjne-venlige placering: Singapore

Ivacy VPN ejes af Gaditek, et pakistansk firma, der’s er registreret i Singapore og tilbyder også yderligere to tjenester i PureVPN og Unblock. Det skaber nogle bekymringer, da dette land har et venligt forhold til Five Eyes-intelligensalliansen.

Dette burde dog ikke’t være bekymrende for dig, hvis du’planlægger ikke at gøre noget følsomt, som at overtræde ophavsretlige love eller foretage nogle alvorlige anti-statslige handlinger.

Under ingen omstændigheder vil ingen tredjepart være i stand til at få oplysninger om dig, hvis din VPN ikke gør det’t har det. Lade’se om det’det er tilfældet med Ivacy.

Politik for no-logs

Ivacy VPN er seriøse med at føre ingen logfiler. Dette var hvad jeg fandt i Ivacy’s Privatlivspolitik:

Vi logger eller overvåger ikke strengt, online browsingaktiviteter, forbindelseslogfiler, tildelte VPN IP'er, originale IP-adresser, browserhistorik, udgående trafik, forbindelsestider, data, du har adgang til og / eller DNS-forespørgsler genereret ved din ende. Vi har ingen oplysninger, der kan knytte specifikke aktiviteter til specifikke brugere.

Sådan her “ingen logfiler” skulle arbejde.

Det kan du tydeligt se Ivacy holder ikke brug og ingen forbindelseslogfiler. Imidlertid indsamles dit navn, e-mail-adresse og betalingsmetode, du brugte til at købe en plan.

Kort sagt, yvores identitet og fysiske placering kan aldrig knyttes sammen til enhver VPN-trafik - selvom myndighederne skulle kræve logfiler. Og da Ivacy VPN understøtter anonyme betalingsmuligheder, ved hjælp af en e-mail, der kan smides, kan du gå fuld inkognito.

Andre tekniske funktioner

Ivacy var den første VPN-tjeneste, der tilbyder Split tunnelfunktion. Med delt tunneling kan du beslutte, hvilken trafik der skal sendes via din internetudbyder (internetudbyder) eller en beskyttet VPN-tunnel.

En anden stor funktion, især for spillere, er DDoS angreb beskyttelse. DDoS-angreb kan forstyrre din internetforbindelse og være en reel gener, så at du ved, at du’igen sikker fra dem sætter dit sind nemt.

Endelig vil jeg nævne Sikker downloading, som er en realtids-trusselregistreringsteknologi. Ved at bruge det, vil Ivacy-klienten scanne dine data’s bliver hentet og fjern enhver mistænkelig malware, før den kan inficere din enhed.

Mens alle tre funktioner, der er nævnt ovenfor, er dejlige, savner jeg noget ekstra, som Tor over VPN eller multi-hop. Disse kan give et yderligere beskyttelseslag for enhver, der har brug for det.

Hastighed: hvor hurtigt Ivacy er?

Vores hastighedstest viser, at Ivacy er relativt hurtigt. Hastighederne er også gode nok til problemfri streaming på videoplatforme. Hos denne udbyder er to ting sikre - det’er aldrig den hurtigste, men altid blandt de hurtigste VPN'er.

Så lad’s se numrene. Vores baselinehastigheder lige før forbindelsen til Ivacy VPN fra Europa var som følger:

Baseline, uden VPN

Resultater fra Ivacy VPN-hastighedstest uden VPN

 • Hent: 223 Mbps
 • Upload: 212 Mbps
 • Ping: 3 ms

Dette var resultaterne af vores VPN-hastighedstest ved hjælp af OpenVPN over UDP:

Det Forenede Kongerige

Resultaterne af Ivacy VPN-hastighedstest i England

 • Hent: 140 Mbps (37% drop-off)
 • Upload: 4 Mbps (98% drop-off)
 • Ping: 57 ms

Forenede Stater

Resultaterne af Ivacy VPN-hastighedstest i USA

 • Hent: 54 Mbps (76% drop-off)
 • Upload: 80 Mbps (62% drop-off)
 • Ping: 165 ms

Australien

Resultaterne af Ivacy VPN-hastighedstest i Australien

 • Hent: 57 Mbps (74% drop-off)
 • Upload: 136 Mbps (36% drop-off)
 • Ping: 305 ms

Husk, at selvom Ivacy muligvis har vist relativt høje hastigheder for os (hvis vi ikke gør det’Husk at uploade uoverensstemmelser), din oplevelse kan vise sig at være på grund af en anden placering og internetudbyder.

Med 1000+ servere i 50+ lande tilbyder denne udbyder anstændig global dækning, og alligevel kan den ikke altid sammenligne med de konkurrenter, der kan prale af fem gange flere servere og en dobbelt så lang landeliste.

Understøtter Ivacy VPN min enhed?

Det gør det sandsynligvis - Ivacy VPN har apps til Windows, macOS, Android, iOS, sammen med Chrome og Firefox browserudvidelser. Der er også detaljerede guider på webstedet, hvordan du konfigurerer Ivacy til andre understøttede platforme, f.eks Linux, smarte tv'er, FireStick, spilkonsoller eller routere.

Du’gen tilladt at bruge 5 forskellige enheder samtidigt med en Ivacy-konto. Selvom dette tal er i den nedre ende blandt premium VPN'er, vil du sandsynligvis stadig være i stand til at dele Ivacy med hele din familie.

Efter at have brugt tjenesten i et stykke tid, kan jeg sige, at Ivacy VPN er det ideel både til begyndere og mellemliggende VPN-brugere. Kun dem med mange års erfaring vil muligvis have en app med mere frihed og flere muligheder for tilpasning.

Ivacy VPN desktop-apps: Windows og macOS

Forskellen mellem Windows- og macOS-versionerne af Ivacy-klienten er antallet af muligheder og funktioner, der gør sidstnævnte app mindre sikker. Mac-brugere vil finde protokolvalget, kill-switch, multiport og split tunneling fraværende fra menuen Indstillinger. Hvis det ikke var’t nok, protokollen til macOS er den mindre sikre L2TP.

Interessant kan du køre Ivacy uden at logge ind. Appen beder dig kun om at logge ind, når du prøver at oprette forbindelse til en server.

Første skærmbillede af Ivacy VPN, mens den er frakoblet

Tilslutning til en automatisk eller optimal server er kun et klik væk på Smart Connect-skærm. Alt hvad du skal gøre er at klikke på Tænd / sluk-knap.

hvis du’d foretrækker en bestemt server, skal du klikke på rullemenuen for flere placeringer.

Ivacy VPN-mobile apps: Android og iOS

Begge mobile apps af Ivacy ligner slankere versioner af deres desktop-kolleger, der er lige så lette at bruge og har en næsten identisk pakke med funktioner.

Ivacy VPN til iOS første skærm

Den største forskel mellem Android og iOS-appen er sikkerhed - iOS-version gør det ikke’t har en dræberafbryder. Hvad angår tunnelprotokoller, tilbyder Ivacy til iOS at vælge mellem IKEv2- og IPSec-tunnelprotokollerne. I mellemtiden vil Android-brugere have OpenVPN til deres tjeneste.

Imidlertid, multiport- og split-tunnelfunktioner er ikke fra iOS-versionen og nogle brugere vil helt sikkert savne dem. Det eneste der’s ikke tilgængelig i Ivacy til Android er manuel opkald. Det giver mulighed for at indtaste din ønskede server’s værtsnavn og opret forbindelse til intet andet end det. Denne funktion er praktisk for brugere med dedikerede IP'er og i tilfælde af automatisk tilslutningsfejl.

Ivacy VPN til webbrowsere: Chrome og Firefox

Ivacy VPN har browserudvidelser til Chrome og Firefox. De kan downloades fra Chrome Web Store og Firefox browser-tilføjelsessider. Skaberne selv understreger udvidelsen’s evne til hurtigt at give adgang til Netflix og mange andre streamingindstillinger ved at klikke på Formål > Streaming.

Ivacy VPN Chrome-udvidelse tilsluttet den amerikanske server

Når det kommer til tilpasning, tilbyder Ivacy-udvidelsen kun at slå WebRTC lækebeskyttelse til eller fra. Hvad jeg gik glip af var en slags annonce- og malware-blokering for at indhente de bedste konkurrenter.

Andre platforme og Ivacy VPN

Ivacy VPN har en app til Android TV, men dens gratis proxy-version får dig ingen steder - dig’Jeg har brug for en fuld VPN for at få adgang til streamingplatforme. Det samme gælder FireStick TV-appen. Heldigvis har Ivacy VPN en Kodi-tilføjelse, der fungerer på de fleste enheder.

Du kan også konfigurere Ivacy VPN på en række enheder, herunder Xbox, PlayStation, Roku, Raspberry Pi og routere.

Når vi talte om routerne, gav deres dedikerede installationsside en 404-fejl, og separate artikler var mindst tre år gamle og talte om PPTP-opsætning, hvor DD-WRT var den eneste undtagelse. Efter at have talt med kundesupporten, viste det sig det Ivacy VPN understøtter flere routere end annonceret på webstedet, inklusive tomat og pfSense, men af ​​en eller anden grund mangler de stadig installationsvejledninger.

Netflix og andre streaming platforme

Du kan bruge Ivacy VPN til Netflix US (men ingen andre biblioteker) og mange flere mediestreamingtjenester, herunder ESPN US, Spotify, Hulu, Sky, Amazon Prime US og BBC iPlayer. Der er dedikerede streaming-servere for hver enkelt af dem, så alt gik glat under mine test.

Ivacy VPN med Netflix US

For dem, der ser, hvordan man ser Netflix USA med Ivacy VPN, her’er en hurtig guide: vælg og opret forbindelse til en dedikeret server ved at åbne Menu til venstre og gå til Fanen Streaming. hvis du’igen ved hjælp af en browserudvidelse, skal du klikke på formål og Start streaming.

Den dedikerede Netflix amerikanske streamingserver viste sig at være hurtig. Dette viste Netflix-hastighedstesten (fast.com):

Ivacy VPN fast.com hastighedstestresultater i USA

60 Mbps er mere end nok til problemfri 4K-streaming. Jeg var ganske tilfreds med Ivacy på denne front, men ikke om det faktum, at de på deres hjemmeside annoncerer blokering “7 større Netflix-regioner” lige under deres prisplaner, som viste sig at være det modsatte.

Ivacy VPN har også en dedikeret tilføjelse til Kodi. Du’Jeg finder detaljerede installationsvejledninger på deres websted om, hvordan man installerer Kodi på forskellige enheder, og hvordan man installerer Ivacy VPN på Kodi.

Understøtter IvacyVPN torrenting?

Ivacy VPN understøtter torrenting og er faktisk et godt valg til det, der tilbyder optimerede P2P-servere i 50+ lande. Denne udbyder er sikker nok med indbygget virus- og malware-beskyttelse, forudsat at du bruger en klient med en driftsafbryder. Ivacy VPN indsamler heller ingen brugs- eller forbindelseslogfiler, hvilket betyder der’er intet at udlevere til retshåndhævelse.

Hastighederne er også gode - det’Det er ikke ved en fejl at Ivacy VPN er blandt de hurtigste VPN-tjenester.

Nogle abonnenter savner muligvis en gratis SOCKS5-proxy, men Ivacy’s split-tunnelfunktion er et værdigt alternativ, der kun tillader at beskytte din P2P-trafik. Hvad’Det hjælper dig også med at spare båndbredde, når det er nødvendigt.

Arbejder Ivacy VPN i Kina?

Ivacy VPN arbejder i Kina

Ja, Ivacy VPN arbejder i Kina og andre lande med begrænset internetadgang. Du kan bruge det til at gennemse censurerede og geobegrænsede sider, streame videoer, spille online spil og hvad du ellers ønsker at gøre på internettet.

Husk dog, at brug af Ivacy VPN i Kina kræver manuel konfiguration. Men don’t bekymre dig, konfigurationstrinnene er ganske ligetil for alle klienter. Du kan altid kontakt deres døgnet rundt støttegruppe for at hjælpe dig med processen.

Support: live chat, e-mail og vidensbase

Hvis du besøger siden Supportcenter på webstedet eller vælger Hjælp-menuen i Ivacy VPN-appen, du’Jeg finder:

 • 24/7 live chat
 • 24/7 support billet system
 • Quick-start installationsguider
 • Et godt vidensgrundlag
 • Et omfattende FAQ-afsnit

Ivacy VPN-supportmuligheder for websted

Du kan få adgang til 24/7 live chat-vinduet via det officielle websted, hvis du klikker på den svævende Chat-knap eller Chat nu-vindueshovedet i nederste højre hjørne af din skærm.

Generelt fandt jeg, at svarene var hurtige, skønt jeg et par gange måtte vente flere minutter i køen for at få forbindelse og derefter nogle for at få et reelt svar. Selvom chatten forbinder dig med en faktisk person, kan du lejlighedsvis få automatiske svar eller links til relaterede sider, f.eks. Privatlivspolitikken. Men i det store og hele var jeg tilfreds med Ivacy’s live chat support oplevelse.

Mens Ivacy har en god videnbase og en omfattende FAQ, er der stadig nogle blændende problemer, såsom manglen på routeropsætningsguider, som er en af ​​de mere populære ting, som nye kunder søger efter.

Prissætning: billigere OG bedre VPN'er end Ivacy?

Uden tvivl tilbyder Ivacy VPN nogle af de bedste priser på markedet lige nu. Da jeg skrev denne Ivacy VPN review-opdatering, fandt jeg følgende prisplaner med 5 samtidige forbindelser tilladt (10 enheder koster lidt mere):

 • 1 måned - $ 7,5 / måned
 • 6 måneder - $ 4,33 / måned
 • 1 år - $ 3,5 / måned
 • 2 år - $ 2,25 / måned
 • 5 år - $ 1,5 / måned

Ivacy VPN-prisplaner

Den ekstra 5-årige plan kommer som en pop-up et par sekunder efter, du har indlæst Prissiden:

Ivacy VPN 5-årigt tilbud

Desværre lider Mac- og iOS-apps af manglen på en dræbskontakt. Ivacy VPN har ingen gratis version men der’s en 1-dages gratis prøveperiode ledig.

Ivacy har 30-dages pengene-tilbage-garanti (7 dage til 1-månedersplanen), men du skal dog læse refusionspolitikken meget omhyggeligt. Jeg vil understrege, at refusion ikke er mulig, hvis du betaler ved hjælp af BitPay eller Paymentwall.

Når vi taler om betalingsmetoder, tilbyder Ivacy VPN masser: kreditkort, PayPal, BitPay, AliPay, perfekte penge, Paymentwall, og belastninger af cryptocurrencies. Det’det er dejligt at se denne VPN levere anonyme betalingsmuligheder, hvilket tilføjer endnu et lag af sikkerhed.

Du kan også vælge valgfri tilføjelser, f.eks Portvideresendelse for $ 1,00 / måned og en Dedikeret IP for $ 1,99 / måned.

Ivacy VPN har en skjult gratis prøveversion

Ivacy VPN har også et skjult 3-dages prøve, men det’s ikke annonceret. Du skal Kontakt live chat support for at få linket og informationen. Eller du kan også finde det igennem en Google-søgning.

Ivacy 3-dages prøve - vpnpro

Du’er berettiget til denne 3-dages prøveperiode kun hvis du betaler de krævede $ 2,50. Læs dog den lille bogstav - du vandt’t overhovedet være i stand til at få refusion.

På den lyse side er der ingen båndbredde, hastighed eller andre begrænsninger for den 3-dages prøveversion.

Når du ikke skulle’t købe Ivacy VPN

Der er kun to scenarier, når du ikke burde’t købe Ivacy VPN. En - dig’igen en Mac-bruger. To - du har en iPhone.

Begrundelsen bag dette er fraværet af en anden protokol end L2TP på Mac og manglen på en kill switch til begge Apple-produkter. Mens du stadig kan finde udbydere, der ikke tilbyder sådan beskyttelse for iOS, er det uacceptabelt at lade macOS-brugere uden et kill-switch og IKEv2.

Hvis jeg var hårdt presset af en anden grund til at holde mig væk fra Ivacy VPN, ville det være manglen på tilgængelige Netflix-biblioteker. Jeg ville sandsynligvis ikke’t skriver dette, hvis de ikke gjorde det’Jeg kan prale af at fjerne blokeringen af ​​7 forskellige biblioteker på deres websted, og det gjorde det ikke’t viser sig at være usandt, i det mindste uden en dedikeret IP.

På trods af disse ulemper har Ivacy VPN helt sikkert gode sikkerheds- og privatlivsfunktioner, herunder delt tunneling, lækagebeskyttelse og en no-logs-politik. Det har også generelt hurtige hastigheder, blokerer geobegrænsede websteder og tillader torrenting. Hvis du støder på problemer, kan du altid henvende dig til supporten 24/7 live chat for at få hjælp.

På grund af den generøse prisfastsættelse, en buket med funktioner og brugervenlighed er Ivacy VPN et godt valg for begyndere og mellemliggende VPN-brugere.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me