IVPN-gennemgang

IVPN er en solid, hurtig og pålidelig VPN-service, der leveres med en masse fremragende funktioner, der markerer alle de rigtige felter.


IVPN starter godt - med en fremragende prisplan og løftet om en vis sikker forbindelse. Softwaren kommer fra Privatus Limited og blev oprettet tilbage i 2009, så det’har været omkring et stykke tid.

Ting ser fortsat godt ud, når du går til deres pæne og brugervenlige hjemmeside. Virksomheden udvider endnu en gang sine egne sikkerhedsniveauer, idet det er ondt at påpege, at der ikke er behov for at give nogen personligt identificerbare oplysninger under tilmeldingsprocessen - et stort plus. De giver en række sikkerhedsindstillinger, pålidelige sikkerhedsprotokoller og kryptering. Der er et forfriskende fokus på privatliv, som det fremgår af Selskab’s placering af Gibraltar.

Andre områder, som det er stolt af at prale af, inkluderer at have ingen lækager, holder ingen logfiler, tilbyder hurtige servere, og et utal af andre funktioner. Dog har de kun 70+ servere et kors 20+ lande - dig’d forventer noget mere, selvom alle af dem er bare metal. Vores IVPN-gennemgang forsøger at afgøre, om der’s noget til alle de positive ting, der er anført på IVPN-webstedet.

Sikkerhed og privatliv

Dette værktøj tager sikkerhed alvorligt. Alle deres forbindelser er krypteret med nogle af de højeste tilgængelige krypteringsniveauer, hvilket betyder, at al trafik, der kører gennem deres netværk, er praktisk talt umulig at hacke.

AES-256-kryptering med 4096-bit RSA-nøgler er så stærk, at selv regeringer ikke kan dekryptere den.

IVPN tilbyder også en dræb kontakt, noget, de hævder, er en af ​​de mest sikre omkring. Kill-switch er vigtig for enhver VPN-tjeneste - forbindelser falder uundgåeligt og potentielt udsender brugeren’s IP-adresse over internettet. En kill switch forhindrer det ved at stoppe al trafik.

Denne service har også IPv6 og DNS lækager og tilbud OpenVPN, IKEv2 / IPSec og WireGuard sikkerhedsprotokoller.

Endelig tilbyder IVPN AntiTracker - deres interne annonce og tracker-blokering. dens “hardcore-tilstand” kan fuldstændigt lukke alle snoopingforsøg fra Google og Facebook.

Alt i alt kan vi lide, hvad dette værktøj har at tilbyde af sikkerhed.

IVPN understøtter WireGuard

WireGuard kunne være det nye OpenVPN. Denne open source-applikation og -protokol er en næste generations sikker netværkstunneløsning at’s antages at erstatte IPSec og OpenVPN i fremtiden. Det’er det registrerede varemærke tilhørende Jason A. Donenfeld fra Edge Security, et forsknings- og konsulentfirma for informationssikkerhed for ekspert hackere.

Hvad får IVPN WireGuard til at støtte noget andet end andre konkurrenter’? For en, for IVPN-brugeren’er kun et klik væk - ingen krævende manuel konfiguration kræves. Du skal blot vælge WireGuard som din foretrukne protokol.

Der er naturligvis en advarsel under WireGuard-indstillingen, der forklarer, at denne protokol stadig er under udvikling og eksperimentel. Så det’anbefales ikke til nogen kritisk situation, når sikkerhed er afgørende.

Selvom IVPN ikke er’t en af ​​vores foretrukne VPN'er, værdsætter vi helt sikkert indsatsen for at holde dig ajour og nyskabende.

Logger IVPN dine data?

IVPN indsamler eller logger ikke nogen personidentificerbare data om deres brugere.

Vi gravede dybere og opdagede, at det ikke gjorde det’t endda bruge cookies - det’er gode nyheder for alle involverede. Virksomheden indrømmer at have brugernavne, adgangskoder og betalingsoplysninger men i al ærlighed er dette standard for de fleste VPN'er.

Hvad’endvidere har IVPN offentliggjort et slags etisk manifest - noget vi har’hidtil ikke set blandt VPN-udbydere. Erklæringen kræver en retfærdig og moralsk konkurrence, der ikke gør det’t bruge trackere, pixels, overvågningsannoncer, betalte anmeldelser eller falske løfter og opfordrer også til at undgå enhver form for interessekonflikt. Senere fortsætter IVPN med at føre et eksempel og afslører, at fire af deres syv vigtigste markedsføringsmetoder betragtes som uacceptable. Det vil være interessant at se, om denne opfordring til moralsk handling vil have nogen indflydelse på andre VPN-udbydere.

Hastighed og ydeevne

Hastighed prises som en af ​​de stærke dragter her. Faktisk ville du være hårdt presset for at finde en VPN-service, der lover bedre hastigheder. Imidlertid, “lovende” er nøgleordet her.

De har gjort flere ting for at holde deres hastighed op, herunder at investere i nogle af de bedre DNS-servere på markedet, optimere deres firmware og software til brug på deres egne, indfødte systemer. At have serverplaceringer overalt i verden er naturligvis også nyttigt. Imidlertid har vores test til denne IVPN-gennemgang opdaget nogle ret langsomme downloadhastigheder, især fra Hong Kong-serveren.

Når det er sagt, med et lille netværk’er bundet til at blive ramt og savnet, især sammenlignet med nogle af de bedste udbydere. Dette betyder, at nogle servere kan blive overfyldte og dermed bremse dig.

Server dækning

I skrivende stund har IVPN mere end 70 servere i 20+ lande. Naturligvis betyder disse tal, at nogle regioner vil være undervurderet og lide under hensyntagen til hastighed, selvom alle IVPN’s servere er bare metal. Så medmindre du’hvis du befinder sig i Nordamerika eller Europa, er denne udbyder måske ikke den bedste pasform.

Brugervenlighed og multi-platform support

IBVPN leverer 2 eller 7 samtidige forbindelser med henholdsvis et Standard- og Pro-medlemskab, giver dig også apps til disse platforme:

 • vinduer
 • MacOS
 • iOS
 • Android

Dette værktøj kan også konfigureres til Routere, Linus og NAS. En forudkonfigureret Vilfo-router er også tilgængelig.

Brug af IVPN er utroligt ligetil. Når du først er i appen, skal du blot vælge den server, du vil bruge. Hver af dem er tydeligt mærket med den aktuelle hastighed. rammer “Forbinde” får dig online og dig’Jeg får besked ved tilslutningen.

IVPN hovedside

Du kan selv tænde og slukke Firewall, hvis du vælger at, men for det meste slukkes den automatisk, når du kobler fra IVPN-servere.

Der er masser af ekstramateriale i præferencesektionen, som du kan kigge igennem og inkludere ting som at have VPN-forbindelsen automatisk fra login, forbindelser til specifikke servere, valg af port, firewall-indstillinger, OpenVPN-protokolpræferencer og mere.

IVPN-indstillinger

Faktisk er grænsefladen en af ​​de lettere at bruge derude, hvilket sætter det højt på listen over brugervenlighed og funktionalitet.

Fjernelse af Netflix og andre streamingplatforme

Med så mange servere i USA, kunne du forestille dig, at det ville fungere for Netflix. Desværre viser test for denne IVPN-gennemgang det’det er ikke tilfældet. Nogle brugere rapporterer succes med Netflix, men dette er bestemt ikke en pålidelig løsning - næppe en overraskelse med deres lave antal servere.

Du vandt’t være i stand til at bruge det til at se Netflix-indhold.

Hvad IVPN udmærker sig ved, er at give et sæt værktøjer, som alle arbejder sammen for at holde brugerne sikre, mens online- og streamingplatforme ikke gør det’t kommer ind i den vision. Netflix er blevet meget dygtig til at blokere VPN'er. Der er faktisk kun et par værktøjer derude, der giver dig mulighed for at se og streame indhold fra Netflix.

hvis du’når du leder efter en VPN, der kan hjælpe dig med at få adgang til Netflix fra et andet land end USA, kan det være bedre at se ud over IVPN.

P2P og torrenting

Der er et par ting, du skal vide, før du bruger denne VPN til peer-to-peer-deling.

Den første ting, der skal bemærkes, er, at download af torrents ikke er ulovligt, og af den grund er IVPN glade for at give sine brugere mulighed for at bruge torrent-klienter. Nogle problemer kommer dog på grund af det faktum, at brugere har tendens til at dele ophavsretligt beskyttet indhold. Tilsyneladende får IVPN en masse juridiske meddelelser fra amerikanske lovgivere om deres politik for at tillade P2P-deling.

For at undgå problemer beder ejerne af IVPN derfor deres brugere om at bruge servere, der er baseret uden for USA.

Online-censur i Kina og andre steder

Det korte svar er, at IVPN kan bruges i Kina på trods af Great Firewall - skønt det undertiden kræver lidt af en løsning.

Generelt kan kunder fra Kina bruge VPN-tjenesten uden problemer ved blot at bruge enten en amerikansk vestkystserver eller ved at bruge multihop-funktionen. Det multihop-system, som denne VPN bruger, giver brugerne mulighed for at bestemme, hvilket land de skal sende deres anmodninger til, og hvilket land de vil modtage deres oplysninger fra.

Kunder fra Kina kan bruge VPN-tjenesten ved blot at oprette forbindelse til en amerikansk vestkyst-server eller ved at bruge multihop-funktionen.

I nogle tilfælde Kina’s Great Firewall får det bedre af dette netværk. Når dette sker, har brugerne muligheden for at tage deres privatliv et skridt videre ved at aktivere obfsproxy fra enten Windows-appen eller Mac OSX-appen. Denne indstilling tilslører al trafik, der går til og kommer fra IVPN’s servere.

Kort sagt betyder det, at den krypterede information krypteres yderligere for at skjule det faktum, at det er krypteret af VPN-tjenesten. Desværre er det ikke muligt at aktivere denne funktion på en smartphone.

Kunde support

Brugere af IVPN vil finde mange metoder til at få hjælp:

 • 24/7 Live chat support
 • E-mail support
 • Solid videnbase
 • God liste over ofte stillede spørgsmål
 • Opslagstavler
 • Sociale medier

Den hurtigste måde at få fat i personalet på IVPN er gennem 24/7 live chat-funktion. Vi prøvede chatten til denne IVPN-gennemgang, og oplevelsen var generelt positiv.

En anden måde at stille forespørgsler på er at bruge opslagstavlen på virksomheden’s websted, og endelig driver IVPN en livlig Twitter-konto hvor spørgsmål også kan stilles. For generelle emner, det’s en god mulighed for undersøgelse. Brugere kan finde nogle muligheder lige på webstedet til meget specifikke guider og gennemgangsveje.

Der er installationsvejledninger til alle tilgængelige operativsystemer og apps, der er privatlivsguider, og der er en lang liste med ofte stillede spørgsmål.

Prisfastsættelse

Der er to prisplaner at vælge imellem, hver tilgængelige månedligt eller årligt:

 • Standard månedligt - $ 6 / måned
 • Standard årlig - $ 5 / måned
 • Pro månedligt - $ 10 / måned
 • Pro Årlig - $ 8,33 / måned

IVPN-prisplaner er forskellige i antallet af tilladte samtidige enheder - det’s 2 for Standard, 7 for Pro. Pro-bruger får også to ekstra funktioner - portvideresendelse og multi-hop.

Vi mener, at standardplanen bør tages i højst en måned eller to, når du ved, at du vandt’glip af de ovennævnte Pro-funktioner. Apropos sidstnævnte, det’s enten årsplanen eller intet, fordi du kan få en meget bedre VPN til en lignende pris pr. måned. For at være ærlig er selv Pro årsplanen for dyr.

Der er en 3-dages prøve hvilket faktisk er en pengene-tilbage-garanti. Tilføje det til “fast” 7-dages refusion giver dig ti dage til at tænke over dit forhold til IVPN.

Bundlinie

IVPN er en bemærkelsesværdig VPN-service. Mens VPN er lille og lav på servere, kan VPN prale af nogle gode sikkerhedsoplysninger og idealer. De er placeret i en VPN-venlig jurisdiktion og don’t holder meget i vejen for logfiler.

Tjenesten har apps til alle de vigtigste enheder og kan hjælpe brugerne på mange vigtige måder, såsom at yde sikkerhed, mens de torrent eller omgå online censur i Kina.

Når det er sagt, er IVPN ikke den mest alsidige service - den vandt’t lader dig streame Netflix US, for eksempel, men det har bestemt sin plads! Hvis det bare var lidt billigere…

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − = 11

map