Liberty Shield VPN Review


Liberty Shield VPN (voorheen bekend als UK Proxy Server) is een service die ondersteuning biedt voor meerdere platforms en routers, niets verbergt en een gratis proefperiode van 48 uur aanbiedt om de service zelf te testen voordat u betaalt om u te abonneren.

Liberty Shield VPN is een van de goedkoopste VPN's op de markt en stelt u in staat sites te deblokkeren van gecensureerde bronnen tot Netflix, terwijl u wordt ondersteund door het protocol van uw keuze.

U kunt snel schakelen tussen IP's, onbeperkte gegevens krijgen en de app installeren op vrijwel elk apparaat dat u wilt, inclusief een vooraf geconfigureerde VPN-router die’Ik zal al je zorgen wegnemen.

Het serveraantal is echter laag en u kunt dus mogelijk latentieproblemen tegenkomen’t maak verbinding met iemand bij u in de buurt. Dit kan moeilijk zijn, met Liberty Shield VPN die slechts negen landen als optie biedt.

Dat gezegd hebbende, lijkt hun focus te liggen op kwaliteit boven kwantiteit - in plaats van zich te concentreren op investeringen in meer locaties, zij’hebben geïnvesteerd in een groter netwerk in de landen die zij aanbieden.

Veiligheid en privacy

Deze VPN-provider bevindt zich in een land met 5 ogen. In het bijzonder, het’s in Schotland in het Verenigd Koninkrijk, dat een zeer privacyonvriendelijke wet heeft die de Snooper wordt genoemd’s Charter. Dat maakt het een minder dan ideale plek om uw gevoelige gegevens op te slaan.

Liberty Shield VPN biedt een grondig gedetailleerd privacybeleid dat verder gaat dan wat ze loggen en doneren’t log. Het’s standaard dingen, maar daar’s geen algemeen beleid voor niet-loggen, waarbij verbindingslogboeken worden opgeslagen en gebruikt met gelieerde ondernemingen.

Het VPN-netwerk is geconfigureerd om zowel PTTP (standaard) als L2TP (ook bekend als IPSec) verbindingen toe te staan. Liberty Shield VPN ondersteunt ook OpenVPN (beide UDP / TCP), die u’ik moet het zelf opzetten. Ze bieden echter ondersteuning voor het protocol en de beschikbare installatiehandleidingen zijn eenvoudig te volgen.

Hoewel velen OpenVPN als de veiligste beschouwen en de ander een breed gemelde beveiligingsachterdeur, maken de L2TP / IPSec- en PPTP-opties Liberty Shield VPN een haalbare keuze als je’ben in een land dat binnenkomende OpenVPN-verbindingen herkent en blokkeert.

De codering is 256-bit, wat een industriestandaard is - je hebt misschien gehoord dat er naar wordt verwezen “militair-grade”. Daartoe vonden we absoluut niets in de weg van WebRTC- of IPv6-lekken - op sommige servers werden echter DNS-herroutering (d.w.z. DNS-lekken) waargenomen.

Het ontbreken van speciale functies - multi-hop, Tor over VPN of een kill-schakelaar - is een beetje teleurstellend, omdat de opname hiervan de kwaliteit van de app aanzienlijk zou verbeteren en een paar stappen zou nemen.

Snelheid en prestaties

De meeste VPN's hebben een enorme daling van download- / uploadsnelheid wanneer ze zijn aangesloten, waardoor het moeilijker wordt om die VPN's te gebruiken voor streaming en torrenting.

Liberty Shield VPN biedt echter een eenvoudige proxy naast de VPN - de gegevens zijn niet’t verzonden door een beveiligde tunnel, maar de proxy wijzigt uw IP-adres naar de locatie van uw keuze en u kunt onbelemmerd op internet surfen zonder verlies van snelheid.

De meeste VPN's maken een snelle verbinding en maken deze bijna onbruikbaar, laat staan ​​een trage. Onze oorspronkelijke snelheid wasn’t heel snel om mee te beginnen, en de resultaten waren bemoedigend.

Sommige VPN-bedrijven beperken de gratis gegevens als een manier om druk op hun servers te voorkomen of moedigen mensen aan om te upgraden naar de betaalde optie. Ons gemiddelde toonde aan dat Liberty Shield VPN op zijn minst 50% van de oorspronkelijke snelheid behoudt, zelfs op de gratis proefverbinding.

Aangezien snelheden uiteindelijk een subjectief onderwerp zijn, laat het ons in het opmerkingengedeelte weten of je ervaring even snel was!

Hoe Liberty Shield VPN te downloaden en installeren

Hoewel de website eenvoudig te gebruiken is, kan het installatieproces voor Liberty Shield VPN voor sommigen een beetje verwarrend zijn.

U kunt de software niet downloaden zonder u aan te melden, zelfs niet voor de gratis proefperiode. Klik gewoon op “Krijg VPN,” zelfs nadat u zich hebt aangemeld, blijft u teruggaan naar de aankoop- / aanmeldingspagina, zelfs nadat u bent ingelogd. Dit is een zeer frustrerend proces.

Om de applicatie te downloaden, moet u inloggen om toegang te krijgen tot uw Dashboard, van waar u naar een tabblad met de naam Toegangsdetails gaat, waarmee u eindelijk de applicatie kunt downloaden.

Na het downloaden gaat de installatie snel, maar u moet zich ook aanmelden bij de toepassing om toegang te krijgen tot uw account.

Ondersteuning voor meerdere platforms

Met Liberty Shield VPN kunt u hun VPN installeren via PS3, Xbox, Wii, Windows-computers en -telefoons, Android, Mac en iOS, en zelfs vooraf geconfigureerde routers verkopen die uw hele internetverbinding veranderen in een beveiligde door de VPN.

Dit betekent dat u elk apparaat kunt gebruiken, zoals een Kodi-box of Amazon Fire TV, en de Liberty Shield VPN-router kunt gebruiken om alles te blokkeren dat u’wil.

De interface is grotendeels hetzelfde op alle platforms, behalve dat sommige van de protocollen verschillen - iPhones staan ​​beroemd toe dat een app geen native OpenVPN-verbinding heeft en dat u een afzonderlijke app, de officiële OpenVPN-client, moet installeren en uitvoeren uw VPN erdoorheen.

Liberty Shield VPN voor Netflix

Zoals eerder vermeld, is Liberty Shield VPN een rebrand van UK Proxy Server. Dit betekent dat het enige waar Liberty Shield VPN voor kan worden vertrouwd, het deblokkeren van geo-beperkte inhoud en websites is.

We waren in staat om van de Britse Netflix naar Netflix VS en weer terug te springen, met een vertraging van 15 seconden zonder in te leveren op de HD-kwaliteit.

De hoge snelheden en gecodeerde verbindingen maken Liberty Shield VPN een goede keuze om rond Netflix te komen’s proxyverbod.

Hetzelfde kan gezegd worden, zoals besproken in de vorige sectie, voor Kodi en andere streamingdiensten (Hulu, Amazon Prime Video en zelfs YouTube).

Liberty Shield VPN voor torrenting

Het enige verschil tussen een VPN voor het streamen en downloaden van torrents is of P2P-verbindingen zijn toegestaan ​​op hun servers en of ze BitTorrent-gegevens vertragen.

Terwijl Liberty Shield VPN het hele internet opent, opent het een wereld van verkenning voor torrents samen met het. Op veel plaatsen, jij’Ik vind specifieke trackers en torrent-sites verboden.

Met Liberty Shield VPN kun je beide blokken eenvoudig omzeilen, op bijna alle servers. Aangezien Liberty Shield zich heeft gericht op het verbeteren van hun paar servers in plaats van het vergroten van het bereik in meerdere landen, bieden de servers dezelfde functionaliteit.

Is Liberty Shield VPN goed voor gebruikers in China?

China is berucht om zijn Great Firewall, waarbij internet onderhevig is aan massacensuur, en zelfs ongeautoriseerde VPN's zijn verboden (waardoor het doel van een VPN niet effectief is).

Aangezien Liberty Shield in wezen is opgericht om het voor Britse toeristen die het land uit reizen gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot dezelfde middelen die ze thuis hadden,’s ideaal voor het omzeilen van censor-gelukkige overheden. Het coderingsmodel is daar robuust’is een solide keuze aan servers, en de snelheden zijn betrouwbaar met een bijna 100% uptime van connectiviteit.

Dat gezegd hebbende, als uw doelen zijn om politieke dissidenten aan te gaan, bent u misschien beter af met een VPN die specifiek is gewijd aan het bewaken van de vrijheid van meningsuiti
ng dan eenvoudig websites deblokkeren.

Ondersteuning

Terwijl daar’s een live telefonische hotline, vooral als je routerproblemen tegenkomt, heeft onze ervaring ons helaas in contact gebracht met personeel dat dat niet heeft gedaan’t lijkt zeer ervaren als het ging om VPN's.

Aan de andere kant is er echter’s een ticketingsysteem, live chat-opties, installatiehandleidingen voor vrijwel alle denkbare platforms, een uitgebreide FAQ en Blog-sectie, evenals een fysiek adres, dat vertrouwen wekt.

pricing

Voor wat het biedt, zouden velen kunnen zeggen dat Liberty Shield VPN een beetje duur is.

Het minste dat u kunt betalen is $ 7,58 / maand, via de jaarlijkse optie. Bij maandelijkse betaling bedragen de kosten $ 9,09. Dat’is niet zo waardevol van een deal en, gezien het feit dat u alleen via twee soorten creditcards kunt betalen, gaan alle voordelen uit het raam wanneer u de voor- en nadelen afwegt tegen de prijs en de mogelijke beperkingen van de betalingsopties.

Bottom line

Uiteindelijk is Liberty Shield VPN veilige en beveiligde software die doet wat u wilt, maar misschien niet de beste voor u is als u’als u geen ingezetene van het VK bent, of in rekening wordt gebracht in dollars (of een andere valuta dan ponden).

Het prijskaartje is zwaarder dan de voordelen op het display, en er zijn enkele zorgen over inconsistente beveiliging. Het is misschien niet voor iedereen, maar als je iets wilt zonder de toeters en bellen en om onbeperkte toegang tot je favoriete streaming-sites te garanderen, is Liberty Shield VPN misschien iets voor jou.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map