LiquidVPN anmeldelse

Der er et voksende behov for at forbedre sikkerheden, når vi surfer på nettet, selv som enkeltpersoner. En af disse sikkerhedsudbydere er LiquidVPN - hvor godt klarer de jobbet? Lade’s finde ud af det i denne LiquidVPN-gennemgang.


LiquidVPN er en lille, men meget innovativ VPN-udbyder.

Dens servere er placeret i USA, Storbritannien, Canada, Holland, Sverige, Schweiz, Singapore og Rumænien.

Den gode nyhed om LiquidVPN er dens evne til at omgå geo-blokke på Netflix med lethed. Tjenesten giver mulighed for peer to peer (P2P) forbindelser og også torrenting aktiviteter.
Lad os derefter lade’s kig på LiquidVPN’s andre vigtige aspekter, og om denne VPN er værd at bruge din tid og penge.

Er LiquidVPN sikkert at bruge?

LiquidVPN gør brug af OpenVPN, SSTP, PPTP og L2TP med Internet Protocol Security (IPSec) til kryptering, som alle er branchestandard. Som abonnent får du friheden til at vælge en af ​​protokollerne direkte fra klienten’s interface.

LiquidVPN tilbyder også en “Modulering af IP” funktion. Dette fungerer ved at ændre din IP-adresse til en delt IP-adresse, hver gang du opretter forbindelse til en webserver. Så før en webside indlæses fuldstændigt, ville brugeren have fået flere IP-adresser, og dette gør det svært at finde en enkelt IP-adresse til brugeren. For tiden er LiquidVPN den eneste udbyder, der tilbyder modulerende IP'er.

Denne VPN bestod også IP-lækketesten efter brug af ipleak.net, doileak.net og test-ipv6.com for at teste for lækager, så du kan være sikker på, at denne VPN er sikker lækker.

Sådan downloades og installeres LiquidVPN

I modsætning til andre VPN-tjenester behøver du ikke registrere dig på LiquidVPN-webstedet, før du bruger deres klient.

  • For at installere LiquidVPN skal du først downloade .exe-filen.
  • Efter download, kør installationen og klik “Næste.”
  • Du’Jeg bliver bedt om at vælge en destinationsmappe. I det næste vindue skal du vælge placeringen af ​​genvejen og klikke på “Næste.”
  • Inden installationen er afsluttet, du’Jeg bliver bedt om at installere Terminal Access Point (TAP). TAP er et ekstra værktøj, der hjælper klienten med at fungere godt. Mens du installerer TAP skal du kun vælge den virtuelle Ethernet-adapter TAP.
  • Når du’geninstalleret, klik “Afslut.”
  • Kør klienten og klik “Forbinde” - din forbindelse er sikret.

Selvom der muligvis er lidt variation for klienter på andre platforme, er den grundlæggende idé den samme.

Hastighed & ydeevne

Den første ting, du skal bemærke om VPN, er, at det vil reducere hastigheden på din forbindelse. Tilslutning til en server tæt på dig vil dog have meget mindre indflydelse på ydelsen.

I hastighedstests blev LiquidVPN uret rimelig hurtige hastigheder til både upload- og downloadtider. Tallene var omkring de samme, uanset om vi har forbindelse til amerikanske eller europæiske servere.

LiquidVPN til Netflix og torrenting

I øjeblikket fungerer LiquidVPN godt med Netflix.

Dette er en sjælden sejr, men lad’bliver ikke for ophidset. Netflix arbejder altid utrætteligt med at blokere VPN'er og har succes næsten hver gang. Men for nu ved du i det mindste, at LiquidVPN er en mulighed for streaming.

LiquidVPN også understøtter P2P-forbindelser til torrenting. Den gode nyhed er, at de tillader dette på nogen af ​​deres servere, ikke kun specialiserede.

Kan brugere i Kina bruge LiquidVPN?

Kina er et af de få lande, der fuldstændigt har taget kontrol over internetforbruget i landet. De fleste sociale mediewebsteder og streamingplatforme er ikke tilgængelige i Kina.

Så hvis du besøger Kina, skal du sørge for at have VPN installeret, før du går ind på dens område. Der har ikke været nogen anmeldelser fra brugere (i det mindste ingen, som vi kender til) om, at de kunne bruge LiquidVPN i Kina, hvilket gør det svært at anbefale det som en VPN til “klatring over Firewall.”

Apps & udvidelser

LiquidVPN har klienter udviklet til alle de sædvanlige platforme inklusive desktop-operativsystemer og mobile enheder.

LiquidVPN kan indstilles manuelt med DD-WRT-routere, og tjenesten kan også bruges med OpenVPN-klienter. Konfigurationsfilerne er let tilgængelige til download og opsætningsproces er lette at følge. Hjælp-sektionen på webstedet giver en detaljeret forklaring af, hvordan man bruger begge dele.

Prisfastsættelse

LiquidVPN tilbyder tre typer abonnementsplaner:

  • Sidekick: denne plan koster $ 7,00 pr. måned. Du kan dog betale årligt, og det koster $ 57 ($ 4,75 per måned). Til denne plan er kun to samtidige forbindelser tilladt.
  • Road Warrior: det’s tilbydes for $ 10,00 per måned, hvilket bliver $ 69 ($ 5,75 per måned), når det betales årligt. Med Road Warrior-planen er 4 samtidige forbindelser tilladt. Det tilbyder servere i 11 lande og adgang til en pulje på 2.168 IP-adresser.
  • Ultimate: denne plan koster $ 18,00 pr. måned, hvilket er $ 105,96 ($ 8,83 pr. måned) ved betaling årligt. Den ultimative plan tillader 8 samtidige forbindelser, og ligesom Road Warrior tilbyder servere i 11 lande og en pulje på 2.168 IP-adresser. Du kan betale via kredit- eller betalingskort, PayPal og Bitcoin.

Kunde support

LiquidVPN har ret god kundesupport.

E-mail-responstiden er gennemsnitlig, det tager omkring en time at få et svar, og du får bestemt dine problemer løst, når de svarer på din forespørgsel.

De har ingen live chat sektion, men dette kan overses, da e-mail-svar er under en time. Imidlertid er afsnittet om selvhjælp, ofte stillede spørgsmål og komme i gang top og meget detaljeret.

Bundlinie

Udviklerne LiquidVPN har fået tjenesten til at leve op til (ganske vist ikke særlig høje) forventninger. Ingen IP-lækager, glat torrenting, Netflix-streaming og et detaljeret afsnit om selvhjælp.

Tjenesten har dog ingen indbygget kill switch-funktion, skønt du kan bruge et script til at aktivere det.

De er hjemmehørende i USA, så de er en del af Five Eyes, så hvis dine browserdetaljer bliver anmodet om ved lov, er de forpligtet til at frigive dem.

Denne VPN anbefales kun til afslappet webbrowsing.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 + = 94

map